the tent is over

NO MORE TENT! Tentan är alltså inskickad under denna förmiddag, och det känns riktigt bra att få ha varit ORDENTLIGT ledig, har tagit det lugnt, lagat mat, gått på stan och njutit av det fantastiskt fina vädret vi har haft här de senaste dagarna! Nu kommer snart Jasmine hit för att äta middag, sen ska vi vidare till tentafesten som klassen tillsammans har planerat. Det kommer bli sjukt kul, alla är supertaggade och avslappnade efter den här dumma tentan. Det ska bli fantastiskt kul!!!!!!! Dessutom är jag så snyyyygg, satan vad nöjd jag är. Ska se till att det kommer upp någon bild på mig här på bloggen imorn, en simpel webcam-bild gör mig verkligen inte rätta just nu... Ha en trevlig kväll, för det ska jag ha!

sen present

Precis hemkommen efter en spontan pizzamiddag med Jasmine och Sofia från klassen, när jag kollade posten fick jag en överraskning i form av ett försenat chokladogram från min käre far! Supergulligt av honom att skicka, nu ska det mumsaaaas. Mini-födelsedag ikväll med praliner och lite Extrem Överlevnad. Perfaaa.

satan så duktig

Alltså ibland tror att jag ingen av er där hemma skulle känna igen mig om ni såg hur jag höll på här i hemmet. Särskilt inte min familj/Malle som har bott med mig en tid. Jag har blivit så duktig att jag PLANERAR mina dagar, när jag ska se på TV, när jag ska sitta vid datorn och slösurfa, när jag ska plugga, när jag ska städa, när jag ska laga mat och när jag ska TRÄNA! Tror inte jag skriver hälften av alla gånger här på bloggen när jag har åkt och tränat, det är NÄSTAN varje dag. Och jag gillar det! Det har jag faktiskt aldrig gjort förut!
Idag gick jag upp en timme tidigare än vad jag hade tänkt och tog en långpromenad längs Nissans strandpromenad, och nu är jag alldeles pigg och glad! Och så plockar jag undan efter mig direkt, jag diskar nästan varje dag (jag tror inte Malin läser längre, hon har redan svimmat av förvåning) och jag sitter aldrig framför TVn före klockan sju på kvällen. Det kanske inte låter som mycket självkontroll för andra, men för mig är det verkligen helt otroligt. Jag skulle LÄTT kunna sitta och spendera hela dagen framför TVn eller datorn (eller båda samtidigt) och strunta i plugget utan att ens få lite dåligt samvete. Men nu har jag istället hetsat färdigt och är klar i tid! Och så äter jag nyttigt också!! Och lagar riktig mat, ÄVEN fast jag har hamburgare i frysen! Ja, jag känner mig helt enkelt bara sjukt duktig. Tänkte bara säga det till er alla!

klar?

Klar? Är jag klart med tentan? Öh, du, Ingrid, är du klar med tentan?
JAG ÄR FUCKING KLAR MED TENTAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Okej, inte HELT klar, men TYP. Jag har skrivit på alla frågor, ska bara finslipa en av dom lite grann imorn, men annars så är jag helt klar. Är GANSKA övertygad om att jag kommer få g på den, tror att jag har fattat allt rätt. Så jag är happyhappyhappyhappyhappy. Nu ska jag sticka iväg och köra aerobics som om jag levde på 80-talet!!! WHATUUUUUUUUUUP?!

några bilder

Bjuder på några bilder, först från mitt firande i lördags och sen på några av mina nya kläder, samt mitt nya hår!
Eftersom klockan var några minuter i ett när jag köpte klockan så antog jag att den funkade... Men nu är klockan halv sju och den står fortfarande still, sååå... Ja, fail. Men snygg var den i alla fall! Som ni ser hittade jag även en urgullig, hundtandad liten kofta, en supermysig tjocktröja (båda på myrornas, klockan också), och så den härliga vinröd/lila blusen från Lindex. Köpte även några baströjor och strumpbyxor på Lindex, men orkar inte ta kort på dom.
Försökte få till en bra på mitt hår... Ja, det blev lite lila-aktigt, ville egentligen få det lite rödare, men... Ja, jag är rätt nöjd i alla fall! Känns konstigt att vara mörkhårig igen, även fast jag nog varit det i största delen av mitt liv! Schpännande!

SNART GER JAG UPP

BAJS-TENTA!!!!!!!!!!!! Är det nödvändigt att klämma ihop alla världens svåraste ord som man TYP förstår när man läser dom, men man måste koncentrera sig så hårt i resten av meningen att när man kommer till slutet så har man glömt bort vad som stod?!?! Alla facebook-uppdateringar just nu från mina klasskompisar handlar om allas psykbryt på tentan, jag döööör. Nej, nu ska jag färga håret och försöka släppa det. Blir så arg, så arg.

plöögg

Plögg plögg plögg. Jag viger mina dagar åt att försöka skriva på tentan. Idag blev det dock lite shopping också... Och igår också. Hehe. Men jag har faktiskt väldigt mycket tid om dagarna, så det funkar ändå! Kan lägga ut lite bilder på det jag har köpt senare, men nu måste jag faktiskt försöka skriva ner lite sakerrrrrr. Förresten, kolla vad jag hittade på Åhléns!
Den längst till vänster är som att den handlar om mitt liv...
Köpte fräsiga strumpybyxor och en härligt stickad tröja på Lindex igår... Det blev dock lite mer också. Som sagt, bilder kommer sedan!

jennies sång

Jennie skickade mig ju en video med en låt alldeles speciellt skriven till mig! Texten finns om ni trycker upp videon på youtube, i beskrivningen där, ifall ni vill läsa! TACK JENNIE, nu ser jag fram emot din andra present... hehe.

voj voj voj

Nu har jag legat i denna soffa hela dagen lång och bara tagit det lugnt. Jag hade fantastiskt roligt och trevligt igår, vi ät middag här hos mig, drack lite vin och drinkar och pratade, sedan gav vi oss ut i Halmstad för att hitta något bra uteställe. Självklart är det dock så att så fort jag har fyllt 20 så har coolaste klubbarna 22-årsgräns. Men vi hittade i alla fall en liten klubb där vi dansade till stängning (klockan 03.00, suck it Umeå!) och sen tog jag mig hem. Relativt odramatisk kväll, men ja, jag hade om sagt väldigt väldigt trevligt. Det blev kanske lite mycket dricka, och idag mår jag som jag förtjänar. Lägenheten ser för taskig ut, jag förstår egentligen inte varför man alltid städar och städar inför sitt besök som ändå bara skitar ner värre än det var innan? Ja, ja, måste väl ta itu med det också då. Jag skulle kunna döda för en diskmaskin nu, måste jag bara säga.
Jag var lite lat med kameran, men mobilen var ju såklart med hela dagen, så här kommer några små bilder.
(Jasmine och Maria var inte alls lika fulla som dom ser ut på bilden, dom gjorde bara till sig)
Jag på den fina gångbron på väg hem i natten.

grattis till mig

Grattis till miiiiig. Klockan är bara 10.15 men hittills har det varit en bra födelsedag, måste jag säga! Min så kallade "bästa" vän Jennie ringde klockan sju imorse och sjöng "Ja må hon leva, ja må hon leva, ja må hon leva uti hundrade år... Eh... hur går den sen?". Hon skickade även en video där hon sjöng sexbomb fast me domgjord text såklart. Den var väldigt vacker, jag ska se om hon kan övertalas till att lägga ut den på youtube så att ni också kan få se. Annars fick jag ett kort från Becky och Malle, samt ett paket från farmor och farfar med en inredningstidning, ett armband och en liten peng, tack så mycket!
När jag sedan gick in på facebook... ja, jag vet inte vad jag ska säga. Mina syskon är verkligen bästbästbäst i världen som gjorde den här videon åt mig. Jag har verkligen skrattat så jag har gråtit (har sett den några gånger nu), men egentligen är jag helt speechless. Hoppas ni tycker om den lika mycket som jag gör:

åh, dessa män...

Åh, dessa män som ringer mig angående min annons på blocket. Nu ringde en man som pratade väldigt dålig svenska och typ SKREK i luren. Jag skulle vilja delge detta samtal för er:
Han: HALLÅ?! JAG SÅG PÅ BLOCKET, VILL DU HA LÄGENHET?
Jag: Eh, ja, jo, jag vill ha lägenhet...
Han: DET ÄR SÅ HÄR, JAG SKA FLYTTA TILL HELSINGBORG OCH JAG HAR EN ETTA LÄGENHET EN ETTA DET ÄR EN ETTA ALLTSÅ EN LÄGENHET SOM ÄR EN ETTA BARA ETT RUM, VILL DU HYRA?
Jag: Jaa, vilket datum är inflyttningen?
Han: JAG SKA FLYTTA FÖRSTA APRIL JAG KAN INTE HYRA UT DEN FÖRSTA APRIL NÄSTA ÅR BARA EFTER DET.
Jag: Jaha, men då går det tyvärr inte eftersom jag måste lämna den här lägenheten första februari, så jag behöver ju någonstans att bo innan första april.
Han: JA, ALLTSÅ JAG FLYTTAR TILL HELSINGBORG FÖRSTA APRIL 2012, VILL DU HYRA DÅ?
Jag: Nej, alltså jag måste ju flytta första februari.
Han: VART SKA DU FLYTTA?
Jag: Jag måste lämna den här lägenheten som jag bor i nu den första februari, så då går det ju inte.
Han: VART SKA DU FLYTTA JAG FÖRSTÅR INTE.
Jag: Du vill hyra ut din lägenhet första april, men jag måste ha en lägenhet första februari, så då. Går. Det. Inte. Tyvärr.
Han: SÅ DU ÄR INTE INTRESSERAD AV ATT HYRA MIN ETTA I APRIL NÄR JAG FLYTTAR TILL HELSINGBORG?
Jag: Nej.
Han: (som vanligt) Okej, hejdå.

disk nå så jävulskt

Hur kan jag producera så jävla mycket disk? På typ tre dagar har jag lyckats använda upp ALLA min glas, båda stekpannorna + alla kastruller, matberedaren, ALLA stora tallrikar, ALLA matlådor och ALLA BESTICK!!! Hur är detta möjligt? Nu har jag i alla fall stordiskat i typ en timme, så allt är rent och står och torkar. Senare ikväll blir det storstäd inför min lilla födelsedagsfest jag ska hålla imorn. Det kommer nog bli riktigt kul och jag ser verkligen fram emot det! Jag har fått ett födelsedagskort på posten från en handstil som jag känner igen men verkligen inte kan placera, så jag har i alla fall... två saker att öppna imorn bitti, samt ett mystiskt mail som Jennie har skickat. Sen har jag fått höra att det är en del kort, brev och paket som kommer för sent, så det verkar som jag får förlänga min födelsedag med en vecka - INTE MIG EMOT! Hehe.
Nu ska jag bajsa ut något svar på fråga tre och fyra på tentan (av sju, om det är någon som undrar), och sen ska jag bara ta det lugnt i helgen!!!! Zumba senare i eftermiddag, också. Körde hårt som tusan på bodypumpen igår och nu har jag träningsvärk nå så jävulskt. Okej, ska sluta babbla nu och börja plugga istället. Hejdå!

NYFIKEN!!!

Har fått ett mystiskt paket skickat till mig från farmor av alla människor! Låg i mitt lilla postfack imorse, jag håller verkligen på att SPRÄNGAS av nyfikenhet. Jag SKA inte öppna det förrän på lördag, men guuud vad det ligger och retas på mitt köksbord just nu... Aarrghhhhh......
PLUGG står som vanligt på schemat för dagen. Har varit på biblioteket nu på förmiddagen, men det gav inte sådär jättemycket. Blev istället mycket mer intresserad av Beckys arbete om folkmord och förintelsen... Efter det sprang jag iväg till Svenska Kyrkan och pratade med en kvinna som håller i café för hemlösa två gånger i veckan. Vet inte om jag har skrivit någonting om det här, men nu är det i alla fall klart att jag ska dit på tisdag morgon och hjälpa till servera frukost. Det känns riktigt bra, faktiskt!
Nu ska jag skriva klart minst en fråga till innan jag sticker iväg på första bodypumpen på två veckor - min snorighet är äntligen över!
FÖRRESTEN!! Idag är första dagen på flera veckor som jag faktiskt känner att jag kan gå ut utan smink i ansiktet, mer specifikt under ögonen! RYNKORNA ÄR BORTA!! Eller dom värsta rynkorna har varit borta i några dagar, men huden har varit så sjukt torr och flagnat och haft sig så det har ju sett för taskigt ut. Men nu är det som sagt borta och jag kan se ut som den (snart) tjugoåring jag är!

bokbuss

Åh, på platsbanken kan man söka jobb som bokbusschaufför! Är det bara jag som tycker att det låter som värsta mysiga jobbet?
Tänk en fransk film där en ensam, missuppfattad fransman kör runt i hela Frankrike och försöker få folk att läsa mer - världens ensammaste och tråkigaste jobb. Men i en liten by mitt i landet finns en underskön kvinna som alltid möter upp bussen och alltid lånar hans absoluta favoritböcker! Även fast de bara möts några minuter i taget så börjar deras kärlek växa, men mannen måste köra sin tur runt hela Frankrike för att komma tillbaka till samma by, så dom träffas bara var tredje månad. Dessa få minuter blir båda deras höjdpunkt på hela året, och år efter år passerar medans de tu faller djupare och djupare ned i förälskelsens träsk.
Men sedan, en dag, när bokbussen rullar in i den lilla byn så möter inte kvinnan upp honom. Vart kan hon vara? De senaste 20 åren har hon ju väntat precis där, vid hörnet bredvid det lilla bageriet. Mannen väntar stannar och väntar några minuter extra, men kvinnan kommer inte och han måste ju köra vidare för att passa schemat. Han kör vidare, men kan inte sluta tänka på kvinnan. Varje gång han kör in i byn efter detta så saknas hon och mannen är helt hjärtekrossad. Till slut tar han mod till sig och frågar bagaren i bageriet om han vet vad som har hänt henne. Bagaren skakar sorgsamt på huvudet och förklarar att hon har blivit kidnappad av kannibal-piraterna.
Kannibal-piraterna? undrar mannen förbryllat. Men byn ligger ju mitt i landet. Bagaren berättar om hur de kom om natten. De åt många kvinnor, men tog bara med sig en. Hon ska bli deras drottning och genom förbannelsen som vilar över dom kommer hon för alltid vandra på jorden i form av en flådd ekorre.
Mannen tackar bagaren, sätter sig i bokbussen och kör iväg. En ensam tår rullar nedför kinden.
-
30 år senare. Bokbusschauffören är nu en gammal man, men inte en dag går utan att han tänker på kvinnan som kunde ha blivit hans. Bokbussen rullar genom Frankrikes finaste vindistrikt och han njuter av utsikten när han plötsligt tvärbromsar. Han hoppar snabbt ut ur bussen och rusar tillbaka längs vägen där han såg den. Han var helt säker, hans ögon kunde icket ljuga! Han väntar på att dammolnet efter bussen ska lägga sig, och så ser han den plötsligt igen. Den flådda ekorren ligger där, mitt på vägen. Han slänger sig på knä bredvid ekorren, gråter och tackar gud. Han plockar varsamt upp den skinnlösa gnagaren och lägger den på passagerarsätet i bokbussen. Han kör ut till den franska kusten, gasar upp och låter bussen flyga över klippkanten. Äntligen skulle han och hans älskade vara tillsammans för evigt.

BLÖT

Jag är BLÖT SOM EN HUND!! Drog med mig Maria i regnet för att titta på lägenheten, och den var stor och fin och sådär, men jag kände verkligen mer än någonsin att jag vill ha ett förstahandskontrakt så att jag kan få göra mig hemmastadd ordentligt och verkligen känna att det är mitt! Så nej, det blir inte denna lägenhet som blir mitt hem i februari, får hitta någon annan! Jag går verkligen och drömmer om värsta gamla lilla lägenheten, en tvåa i centrum för 2500 kr/månaden, med snetak och massa garderober och stora fönster och trägolv... SUCK.
-
För övrigt har jag bestämt mig för att inte åka till Stockholm över min födelsedag. Det är lite blandade orsaker, men framför allt blev det så krångligt när det inte passade med Becky och Malins grejer och så vidare. Känns som att jag hellre lägger pengarna på att kanske unna mig något snyggt litet klädesplagg och bjuda hem mina nya vänner på middag, och sen utekväll. Sen lär jag också gå loss på systemet, för let's face it. Jag har några månader att ta igen. Nu ska jag hoppa in i en varm, jävla dusch och mysa i sängen resten av kvällen. Fråga två på tentan är avklarad och fråga tre påbörjad i huvudet - det bådar gott! Målet är att ha klart både trean och fyran innan helgen (och förhoppningsvis femman), så att jag kan ha en ledig födelsedagshelg med gott samvete! Gokväll!

efter en dag i skolan...

Efter en sån där ovanlig heldag i skolan är jag helt mosig i huvudet. Det är verkligen tur att jag har så få skoldagar, för jag tror inte jag skulle klara att skriva hemtenta och gå i skolan samtidigt... Men nu har jag inte lektioner förrän på fredag, så jag ska nöta nå så jävulskt för att få allting klart!
ÅH, ÅH, ÅH FÖRRESTEN!! JAG BLEV KALLAD "RENEN" IDAG, HAHAHAHAHA. Alltså, på RIKTIGT, en kille i klassen visste inte vad jag hette och försökte få min uppmärksamhet under lunchen, och sa "Öh, du.. du... eeh... men RENEN!", och det roligaste var att jag reagerade och bah "va? Ja?", hahahahaha. Åh, jag höll på att döö, så himla roligt. Sen försökte jag få det att fastna och bad alla kalla mig det, får se om det håller... Det är fan ett coolt smeknamn. Renen.
Imorgon ska vi åka på konstmuseum med klassen, sen blir det plugg med Martin, och sen ska jag faktiskt åka och titta på en lägenhet!! Det är en stor etta ganska nära högskolan, men den hyrs ut i andrahand från och med januari och kostar 4000 kr/månaden... så inte riktigt det jag letar efter, men ska kolla in den ändå. Dessutom har jag fått massa tips från några i klassen, en tjej skulle till och med leta fram numrena till hennes gamla privata hyresvärdar och se om dom hade något åt mig! Supersnällt, så jag tror inte att jag kommer få några problem med att hitta någonstans att bo i februari!
Nu ska jag kolla in nya säsongen av HIMYM!!!!!!!!! Awesome-sauce.

Extrem Överlevnad!!!

Plugget idag gick rätt bra, jag avslutade dagen med att skriva klart den första frågan på tentan, så jag är nöjd! Och jag vill bara påpeka att det inte, som Linn trodde, bara är att skriva typ tre meningar på varje fråga, utan jag skrev ca 500 ord på första frågan, och alla andra lär bli samma om inte mer! Så det är lite jobb, men jag tror att jag ska hinna klart några frågor den här veckan i alla fall!
-
Jag lagade god och stor middag till mig själv och har njutit av lite Gordon, lite Hollywoodfruar (hur hemsk är inte Gunilla Persson, förresten? Den kvinnan förtjänar ju nästan att brinna i helvetet, som hon pressar sin unge, skriker på alla och bara ger pengar till tiggare för att kameran är på...) och BEAR GRYLLS! För er som inte är bekantade med programmet Extrem Överlevnad på Discovery Channel borde ta och kolla på det, det är verkligen SJUKT BRA! Det är Bear Grylls som är typ någon sorts marinsoldat (tror jag) som leder det här programmet och visar hur man överlever i väldigt extrema situationer och delar av världen, typ öknen, djungeln, öde ö osv osv. Det är sjukt bra, spännande och intressant, och det går varje kväll 23.00 på Discovery!! Perfekt sätt att avsluta dagen på, han är så sjukt cool!!
Det här är verkligen mitt favoritklipp, första gången jag såg det höll jag på att kissa på mig och svimma av allt kiss!!!!!!!!!!! Underbart.

pluggdejt

Nu ska jag sticka iväg till grannen (stadsbibblan) där jag har pluggdejt med Martin och Maria, jag lär bli där hela dagen lång! Vi måste sätta igång med hemtentan om den ska hinna bli klar någon gång!
Idag är jag lite fräschare än vad jag varit under helgen. KÄNNS BRA! Rynkorna håller på att bli bättre, men finns fortfarande där... Försvinn nån gång...

lite besök

En tråkig lördagskväll blev helt spontant till en väldigt trevlig vindrickarkväll. Råkade få kontakt med Maria från klassen över facebook, som jag aldrig ens pratat med på riktigt, och vi insåg att vi faktist bor i samma hus. Så hon kom hit med en flaska vin, som försvann väldigt snabbt, och sin hund Dolis. Tre och en halv timme flög förbi, och guuud vad jag är glad att jag har blivit mer spontan än vad jag var för ett år sedan.
Behöver jag påpeka hur lycklig jag är över att ha en hund så nära att leka med? Underbart!!!!

en vecka kvaaar

Jag höll ju nästan HELT på att glömma bort att det bara är en vecka kvar tills jag fyller 20!!!!!!! YAAAAY!!! Jag har nog alltid varit en sån som älskar att fylla år, sådär barnsligt. Typ jag räknar ner dagarna, påminner alla i familjen om det några veckor i förväg, ligger vaken på morgonen och låtsas sova när dom kommer in och sjunger för mig... (Om någon vill göra mig lycklig och skicka ett litet födelsedagskort till mig så finns min adress på hitta.se...)
Typ som Lily i How I met your mother.
Jag tycker alltid det är supermysigt att bjuda hem släkten på kalas, men det här året går det ju inte... Dock är jag väldigt glad att jag har bestämt mig för att åka till Stockholm för att fira, så att jag slipper vakna upp ensam!

MIN 18-ÅRSDAG!! Eller ja, den 26:e som det står där på fotot, men det var väl då jag bjöd hem släkten. På själva 18-årsdagen väckte pappa mig med hamburgare och öl på sängen, hahaha. Sen på kalasdagen fick jag FACE-CAKE, så sjukt awesome.
Bästa födelsedagen var dock när jag överraskade Malin på HENNES födelsedag i London. Hon och Mattias bodde på hotell över natten och jag åkte dit tidigt på morgonen med ballonger, presenter och sushi på sängen, hahaha. Satt och blåste upp ballonger på tunnelbanan och alla tittade konstigt på mig.
Hahahaha kommer aldrig glömma hennes min när hon öppnade dörren, så sjukt lyckat!!
Sen kommer självklart Alvas födelsedagslåt på första plats över födelsedagsfiranden... Kommer aldrig tröttna på denna.

lördag segdag

Gud vad tiden går när man sover bort halva dagen!!! Jag höll nästan på att skriva att jag tycker att tiden borde stå still när man sover, och bara går när man är vaken så att man har tid att hitta på så mycket mer, men sen kom jag på att jag förmodligen skulle slösa bort ÄNNU mer tid än vad jag gör om det var så!!
Jag glömde ställa väckarklockan och sov till elva imorse. Förmiddagen gick segt (frukost+lunch har bestått av muffins och nu är alla uppätna...), men nu har jag faktiskt varit ute på en promenad i ÖVER en timme, och om det inte vore för Halmstads jävligt förrädiska väder så hade jag nog kunnat gå ännu längre. När jag kom hem så väntade en ny Elle-tidning på mig, tillsammans med massor av halvrolig post! Jag fick ännu fler rabatter för nyinflyttade (bland annat än kupong på en hel grillad kyckling från Hemköp?!?!!! SJUKT NAJS!), räkning på hyran för lägenheten (mindre kul) och något sorts informationsblad jag ska fylla i för att få bli kontaktperson till småtjejer, typ. Mycket intressant. Nu ska jag ta en dusch (sist jag duschade var i tisdags... tänkte bara berätta det), sen fortsätta min sega dag.

godnatt

Efter en riktigt seg kväll säger jag godnatt.

äsch dåå

Ääääsch, jag och Martin hade planerat utekväll ikväll, men tyvärr har han insjunknat i feber under dagen, så he blir inget av! Tråkigt, men det kommer fler kvällar! Detta har istället gett mig en väldigt god anledning till att gå omkring i pyjamas PRECIS hela dagen, dra på min nya Spotify-lista och slänga ihop en till omgång kladdmuffins, hehe. Jag har dock inget utrymme i min frys för att frysa in muffinsarna, så jag måste väl äta upp allihopa ikväll, ÅH NEEEJ.
Min pyjamas har i X antal år nu bestått utav denna Sagan om ringen-tröjan. Jag har inte tänkt avslöja hur många gånger jag har tvättat den under dessa år, men det är nog inte ofta.
DUMMA TRÅK-BOK, måste massa hundratals sidor till på tisdag, och det går trögt som tusan. Låt er inte luras av alla små index-flaggor som jag lagt dit, det är mest bara för att det ska se bra ut och att jag ska lura hjärnan att jag faktiskt förstår nånting! YAY!

HAHA ALLTSÅ

Jag måste bara få berätta om snubben som ringde mig nyss angående min blocket-annons!!!
Det började med att han berättade lite om lägenheten, det var en femma och dom hade några rum lediga eftersom dom tre tjejerna som bott där tidigare hade flyttat ut. Jag sa som att jag egentligen letade efter något eget, men att han ändå kunde berätta lite om lägenheten och sådär. Och som han pratade på.
Han sa att det hade blivit lite trångt med tre tjejer, men det var kul och dom hade haft roligt, att man var tvungen att anpassa sig mycket efter varandra när man delade lägenhet osv. Sen fortsatte han med typ "ja, vi har ju verkligen varit öppna med varandra, dom var väldigt flirtiga och sådär, och det tyckte väl min tjej var lite jobbigt, eller vad skulle du tycka om din kille bodde med tre flirtiga tjejer som gick omkring utan kläder? Är du i ett förhållande? I alla fall så var det som lite jobbigt där med min tjej, hon blev väl inte direkt svartsjuk, hon sa liksom bli inte kär i dom, men om ni måste ha sex med varandra så är väl det okej, haha, så vi hade väldigt kul med varandra!"
Under hela det här samtalet är jag för det mesta tyst och försöker hålla mig från skratt. Han fortsätter "Nää, men så när man bor med varandra så här så måste man ju vara öppen, liksom om man vill ha sex med någon och så är dom typ i samma rum och sådär... Och jag har ju som varit med om alla olika pinsamma situationer, typ att jag sitter i bastun och dom kommer in och så har jag fullt stånd medans tre tjejer sitter och tittar på, hehe... men, ja, hur är du? Är du öppen på det sättet?"
Jag kan ju säga att jag slängde på luren ganska snabbt och höll på att skratta ihjäl mig!!!!!!!!!!

blocket

Jag har lagt upp en annons på blocket om att jag söker boende.
Hahahah det ser så sjukt overkligt ut att se en blocket-annons med mitt ansikte på!!! Om ni anstränger ögonen kan ni se vad det står (mamma, på med glasögonen!), men visst låter det bra? Jag försökte skriva sånt som jag själv brukar vilja ha reda på i en annons, hatar dom som skriver typ "En etta ledig för student, kontakta för mer information." SKRIV MER UTFÖRLIGT FÖR TUSAN!!! Men här låter jag väl duktig och ansvarsfull och som en bra hyresgäst? Och om någon påpekar min vita lögn om att jag är 20 år gammal när jag faktiskt inte har fyllt år än så kommer jag peta dig i ögat med min cyberpinne!!
Så nu är det bara att luta sig tillbaka och vänta på att erbjudanen strömmar in! LOL!!!!!!!!

rynkjävel

Nu ska jag snart glida iväg till skolan för lite seminarium, tänkte bara försöka visa en bild på mina mystiska jävla rynkor under ögonen!!!! Jag förstår verligen inte vart dom kommer ifrån, och ännu värre är att dom inte försvinner även fast jag smörjer på rynkkräm (ja, jag har köpt rynkkräm innan min 20-årsdag) varje morgon ochkväll, och dom försviner inte!!!! Har så sjukt torr hud under ögonen av någon HIMLA anledning, såå idag ska jag till apoteket och hitta något som kan förinta dom mystiska jävlarna!!!!
ÄR DET SÅ HÄR DET SKA VA?!

från noll till hundra

Från att ha gått omkring i min lilla lägenhet utan framtidsplaner eller socialt sällskap till att knyta två nya bekantskaper på en dag!! Större delen av dagen spenderade jag med Martin, min supergulliga klasskamrat som älskar att bjuda på hembakt gofika och shoppa secondhand. Vi har planerat att förföra dom andra i klassen som inte känner någon i Halmstad och ordna med aktiviteter i helgen, sjukt kul! Sen har jag hängt med Matilda som jag lärde känna under nollningen i nästan tre timmar och bara pratat, fantastiskt trevligt! Så det är en nöjd och glad Ingrid som glider iväg och veckohandlar!

köörmit

Är precis hemkommen från studentkören Köörmit. Det var en ganska stor kör, den största jag någonsin sjungit i (alltså större än Backens gospelkör och kören jag sjöng i på Mallis = jag + 10 tanter), och alla verkade verkligen supertrevliga! Dom verkar vara sjukt socialt gäng, och det var flera från både min klass och från nollningen som var där. Det är tydligen tradition att gå ut och äta pizza efter träningarna, idag var jag för trött men nästa gång hänger jag nog med. Och och och och tydligen är det typ körfestival i Ryssland i oktober, och för 2000 kronor får jag hänga med!! Det verkade helt sjukt kul och jag måste bestämma mig innan torsdag ifall jag ska med eller inte. Så det blir snabba ryck, ska ta och räkna lite på min ekonomi och sen får vi se vad som händer! Jag ska ju faktiskt till Prag också, så vi får se om jag kanske prioriterar lite lyxigare grejer där än en vecka i Ryssland... Men körfestival låter ju onekligen sjukt roligt...

tio filmer och en serie

Gick på en liten nedladdnings-spree och nu har jag tio filmer och en dokumentärserie som väntar på mig på den externa hårddisken! Så sjukt härligt. Bland annat ligger Gudfadern-trilogin där, har faktiskt aldrig lyckats se dom filmerna tidigare, så jag tänkte att det kanske är dags nu... Sen laddade jag ner hela serien av Human Planet, den handlar om hur människor har lyckats anpassa sig till att bo i alla olika klimat på jorden och sådär! Sjukt intressaaant.
Träningen har gått på ett litet stopp nu under helgen när min hals inte mådde så bra, men nu mår jag mycket bättre! Känner inte ens av det längre! Dock har jag helt plötsligt fått lite planer dom kommande kvällarna, så det blir nog ingen träning då heller eftersom passen mest ligger efter 16 alla dagar. Imorn ska jag kolla in om studentkören Köörmit (kören heter det, haha) är något för mig, på onsdag ska jag äta middag med Matilda som jag nollades med och på torsdag ska jag nog gå på bio... Men förhoppningsvis kan jag klämma in bodypump på torsdag, så får det bli ZUMBAAAA på fredag. Hahaha alltså zumba, jag hatälskar tv-shopsreklamen för zumba, ser alltid på den.
Vad hände med Magic Bullet?

skor

Fått önskemål om bilder på mina skor, hade några på datorn redan så du anonyme får hålla till godo med dom!
Hahahaha mycket väl tagna kort!! Dom är i alla fall supersköna och väl värt pengarna!

jag har städat

Drog igång storstäd så här på förmiddagen och blev lite väl carried away.

men guuu

Men guuuuuuusch vilken seg daaaaaag. Har en hat-kärlek till såna här dagar, då min största bedrift är att prata i telefon med mamma i 40 minuter och fila naglarna. Det är skönt, men sen tänker jag bara vafaaaaaaaaaaaaan. Och sen plockar jag fram chipspåsen, hehehehe. Göööött.
Kladdade med mina nya akvarellfärger igår. Blev nöjd med resultatet, men det straffar sig att köpa dom allra billigaste penslarna från Clas Ohlsson... Hårstråna lossnade på DIRREN från penseln. Det syns inte på den här bilden, men det ser ut som om jag har strösslat pubishår över hela målningen.

schtimulerande

En sak som jag såg fram emot nu inför att börja skolan igen var att jag skulle få kicka igång hjärnan igen!! Den har verkligen legat på latsidan under det senaste året, nära inpå gått i ide. Men nu har jag som sagt tvingat in massa kunskap i huvudet, och jag känner en sjukt stor skillnad, faktiskt. Jag brukar kunna spendera flera timmar om dagen med att bara sitta och slöläsa ovärda grejer på internet, men nu tråkar det ut mig alldeles för snabbt och jag insåg idag att jag blev glad över att jag packade ner mina böcker som stått hos mamma i ett halvår. Jag som trodde att det var sjukt onödigt att ta med dom, men jaja, okej då, jag tar väl med dom ändå. Men nu vill jag läsa! Jag kom precis hem från en liten sväng på stan, och kom på mig själv att stå inne på Bokia i 40(!!) minuter och titta på böcker som jag skulle vilja läsa, förvånande nog många historia-böcker som jag aldrig varit intresserad av tidigare. Dock kostade böckerna alldeles för mycket för att dom skulle få hänga med mig hem (jag bor ju bredvid biblioteket...), men jag köpte faktiskt ett billigt set med akvarellfärger inne på Clas Ohlsson! Jag som aldrig har målat förut, direkt? Det kanske är en ny, konstnärlig Ingrid som klöser sig fram här i Halmstad?
Hahahahaha, det började med att jag skulle vara konstnär, men det slutade med att jag blev någon sorts stereotypiskt fransman med blod på penseln. "Vem var mördaren??"

Finess

Tack alla som har kommenterat och gett förslag på vad jag kan göra för att hjälpa till mer i samhället! Jag ska absolut kolla upp varenda sak ni föreslår, och det gör mig glad att ni har så många idéer på vad man kan hjälpa till med! Jag brukar inte göra smilisar på bloggen, men jag fick en väldig lust att göra så här: :):):):):):):) för ni gör mig så glad!!!!
-
Jag sitter och plöjer mig igenom boken "The Civilizing Process", som handlar om civilisationens historia (som är grunden till kultur, om jag har fattat det rätt?). Tycker det är lite kul att i en bok av Erasmus av Rotterdam från år 1530 så pratar han om hur man ska uppföra sig, typ vett och etikett. Tydligen finns det en hel del grejer som inte makear någon sense nu, till exempel att man typ skulle stå på ett ben när man hälsade på folk. Men han tar också upp hur man snyter sig ("There should be no snot on the nostrils. A peasant wipes his nose on his cap and coat, a sausage maker on his arm and elbow. It does not show much more propriety to use one's hand and then wipe it on one's clothing. (...) If when blowing the nose with two fingers somethings falls to the ground, it must be immediately trodden away with the foot."). Min absolute favorit hör dock till när han går igenom hur man äter: "To dip bread you have bitten into the sauce us to behave like a peasant.".
Det verkar som George Costanza hade fel - man ska inte dubbeldippa. (klicka på länken)

ont ont ont

Vaknade upp nu med ont i halsen, det kom från INGENSTANS!! Jag är verkligen HELT övertygad om att dumma Jennie har smittat mig, visste att jag inte skulle prata i telefon med henne så länge igår, suuuuuck.
Min panik från gårdagen lyckades lugna ner sig lite, i alla fall. Jag ringde pappa och han skulle hjälpa mig med att ta kontakt med Svenska Kyrkan här i Halmstad och se om dom hade något jag kunde hjälpa till med. Jag fick även fram ett nummer jag kan ringa för att bli kontaktperson åt någon ung tjej, så jag ska ringa dom på måndag. Sen ska jag även börja ge blod, något jag har skjutit upp i snart två år (jag tänkte göra det "PRICK PÅ MIN 18-ÅRSDAG!"), så att så fort den här lilla förkylningen går över så glider jag iväg till lasarettet. Så nu känns det lite mer som att jag har en plan för hur jag ska tackla det här, och förhoppningsvis kan jag hjälpa någon som behöver det...

nedräkning

HAHAHA JAG DÖR!!!!!!!!!!!!!

mitt i allt

Mitt i all kurslitteratur och ångest inför världsproblemen så stöter jag på något som får mig att skratta högt för mig själv. Från Alvas blogg:
Hahahahahaha vafan hände?!?

Att göra något av sitt liv

Jag har alltid varit intresserad av att jobba med välgörenhet, åka som volontär och jobba med människor som behöver hjälp, men på sistone har jag verkligen börjat tänka mer på sånt där. Jag har verkligen aktivt fått förtränga alla känslor och tankar om hur hemsk världen är för att inte sjunka ned i en djup depression, och nu börjar känslorna snart bli lite för mycket. Jag har en klump i magen av att jag är så fruktansvärt självisk, att jag är den enda personen (mer eller mindre) som jag bryr mig om, jag är huvudpersonen i mitt liv och jag gör ingenting för att hjälpa människor som behöver det. Jag menar, alla meningar i detta inlägg börjar med "jag". Det gör mig illamående. Jag måste få hjälpa någon, även om det bara är något litet... Jag måste få känna att jag gör någon skillnad för någon i världen. Jag försöker googla och se om det finns något att göra här i Halmstad, men jag hittar ingenting!! Jag har inte råd att betala massa pengar för att åka utomlands och volontära, varför finns knappt några organisationer som erbjuder billiga möjligheter?! Att hjälpa behövande människor är verkligen det enda jag stött på i mitt liv som jag kan tänka mig hålla mig engagerad och passionerad i hela mitt liv, och jag känner rent spontant att den här utbildningen är på väg åt lite fel håll. Visst, att jobba med kultur kan vara samhällsnyttigt, men endast i västvärlden där överlevnad inte riktigt är ett problem. Åh, jag babblar. Jag är bara fruktansvärt upprörd, jag måste hitta något större syfte med mitt liv, känner jag.
Är det någon som har något förslag hur jag ska kunna hjälpa till? Vad ska jag göra?

SHARK MONTH

Jag har inte så många tv-kanaler här i lilla lägenheten, bara 1-6, animal planet och discovery...och någon konstigt lokal kanal. Hur som helst har animal planet blivit stora favoriten och den står på mest hela dagarna. Det är som bra att ha på i bakgrunden också ifall jag ska läsa, för det är inte direkt som att jag fastnar i något roligt program, men... man får se gulliga djur, TIHI. Hur som helst är det SHARK MONTH nu, varje kväll klockan åtta... Jag är HOOKED! Så himla intressant om hajar, och dom berättar om massa coola berättelser om folk som överlevt hajattacker... ja, det är råintressant i alla fall. Fattar inte att det finns så mycket att berätta om hajar att man kan ha det programmet varje kväll i en månad?! Känns helt sjukt.
Jag försökte mig på en hajmin.
Här är jag en haj som kastar sig i vattnet.
Här är min min när jag blir biten av hajen.
Ja, man kan ha kul med en webcam, har jag hört.
För övrigt har jag säkert länkat den här sidan förut, men jag gör det igen. Modcloth.com har verkligen världens finaste klänningar, och jag skulle kunna köpa varenda en av dom!!! Tyvärr är dom ju rätt så dyra, och även om jag hade pengar till en så skulle jag inte kunna bestämma mig! VILL HA ALLA!!!!

blää

Fyyy vad segt det går att läsa mina böcker, alltså. Ögonen bara glider över sidan och hjärnan registrerar ingenting, tankarna bara glider iväg till andra, mycket trevligare, fantasier. Jag försökte mig på att göra någon sorts smoothie-grej genom att mixa banan, kakao och honung till nån himla... smet. Men det gick inge bra, kom på att jag ju inte brukar gilla banansmak på något annat än... bananer, liksom. Så det blev inte så mumsigt som jag hade tänkt mig, men jag sparade det ändå ifall jag får något anfall ikväll och vill mumsa i mig något.
Vid halv fyra ska jag sticka till skolan och möta en tvåa på mitt program som vill sälja kurslitteratur, och klockan fyra är det spinning som gäller. SATANNNN SÅ HURTIG. Min träningsvärk är faktiskt inte så illa som jag trodde, jag kan i alla fall röra mig och typ... diska och sånt. Värst är det i bröstmusklerna och axlarna... Igår hade jag problem med att sätta i laddaren i kontakten, hahaha. Men ja ja, jag vet i alla fall att jag ska lägga mer vikt på ben- och ryggövningarna på nästa bodypump-pass!
Bjuder på ett gäng snygga tjejer från Stockholmsturen. Förhoppningsvis kommer mina älskade systrar hit under deras höstlov, det skulle vara såååå roligt!!!

chillpill

Har haft en lugn morgon med lång frukost, målat naglarna, sett Project Runway... Men nu ska jag ta och slänga ihop lite blodpudding (GÖTT) och ta tag i kurslitteraturen jag ska ha läst till på fredag. Ikväll är det kårpub (läs: FEKKEEE), men jag var inte sådär jättesugen på att gå. Det är en kombination av faktorer som gör det oattraktivt:
- jag är snål.
- även om jag inte var snål så kan jag ändå inte köpa någon alkohol till mig själv, vilket är rätt tråkigt
- är bjuden på förfest med nollegänget, men gillar inte riktigt deras sätt att festa (alltså att börja klockan fem på eftermiddagen och hinna däcka innan man kommit in på kåren, sen vakna upp för att gå på efterfest och komma hem vid sju på morgonen)
- kan inte komma över att det faktiskt är mitt i veckan och jag ORKAR INTE!!
- jag har ju aerobics 17.30...
Dock har jag slängt ut en inbjudan till en tjej i klassen som jag pratade med igår, så förhoppningsvis är hon sugen på att komma hit och sen gå på kåren. Så vi får väl se vad som händer! Nu väntar Scruton och Eagleton på att jag ska bli förvirrad av deras ord.
-
P.S. Ni har säkert alla hört om att om nagellack är gammalt och segt så kan man ställa det i kokande vatten? Jag har aldrig orkat göra det, men nu råkade jag ställa nagellacket bredvid datorn alldeles där varmluften kommer ut, och det funkar hur bra som helst!!!! Dagens tips, lol.

hurtunge

Idag har jag hurtaaaat. Hade skola från 10-15.00 med föreläsning och gruppdiskussion. Sedan gick jag över till gymmet, värmde upp med 40 minuter på en crosstrainer och sen var det dags för bodypump. Det var inte lika jobbigt som jag trodde att det skulle vara, men jag körde ganska lätt eftersom jag suttit still i typ ett halvår. Dock kändes det bra och jag ser fram emot aerobics imorn och spinning på torsdag! Nu har jag lagat mig lite kyckling, potatis och morötter till middag, det var gott... Och... ja, sen har jag inte så mycket mer att berätta.

"BILDBOMB"

Flygresan var typ det värsta jag varit med om. Har aldrig upplevt sån turbulens!! Hela resan var fruktansvärd - jag var kissnödig, hade fått en fet fläck på mitt nya linne, jag var illamående, planet åkte hit och dit och jag hade inte ens musik att distrahera mig med! Men sen fick jag ut tre (!!!) omgångar av patiens på mobilen, och då insåg jag att det var ett tecken på att jag inte skulle dö.
Jag har haft underbart kul hela helgen, och även om det var tråkigt att lämna Stockholm och allt det trevliga, så var det väldigt skönt att få komma hem igen, och är skönt att det känns skönt, om ni fattar? Här får ni några bilder från helgens bravader.
Hahahah LOOOL, som sagt så bodde vi i samma hus som Måns Zelmerlöw (Marie har ju flyttat ut, dah), och Ellen lyckades se honom genom fönstret. Jag vet inte hur många snuskiga skämt om Måns vi drog.
Ellen, Linn och Måns vespa hahahahaha.
Linn som slickar på Måns vespa HAHAHA.
Träffade Hanna en snabbis och åt sushi.
Ellen springer i mål!!!
Hahahahahha vi åt på Grill och såg PETER JIHDE!!!!! Jag blev övertalad till att inte gå dit och skälla ut honom, men vi lyckades ta en paparazzi-bild på honom i alla fall, hahahaha.
Mina inköp/födelsedagspresenter. Jag fick nya träningskläder och en väska av mamma i tidig födelsedagspresent, samt koftan av Ylva! Mycket bra för en tjej med köpstopp! Mindre bra för en tjej med köpstopp är ju att jag köpte en blus, ett halsband och en halsduk också... Hrrm, men nu behöver vi inte tänka på det utan fokusera på det positiva!!

snabbis

Jag har haft en helt underbart rolig helg tillsammans med mamma, Ellen, Ylva och Linn! Det var skönt att få träffa dom och ladda batterierna med allt kul vi har haft! Nu sitter jag hemma hos Becky, är fortfarande kvar i Stockholm eftersom det gick varken flyg eller tåg hem till Halmstad idag. Flyger hem imorn vid 12.30 istället,Beckzor är så snäll som låter mig sova över!!! Vi har lagat köttbullar och nu slår paltkoman till. Jag har lyckats träffat ett helt GÄNG med goa gummor här i Stockholm faktiskt, annat än dom jag redan nämnt så var ju självklart också Malle med i smeten, samt Hanna och Linnéa på det! Mycket trevligt. Jag bjuder på bilder imorn när jag kommit hem, "DÅ BLIR DET BILDBOMB", som Linn sa. Godnatt!

min favorit...

Jag är så sjukt glad över att min absoluta favorit-dans-snubbe gör så många videos!!! Jag vet inte hur många gånger han har fått mig att skratta så jag gråter, han är awesooommmeeee.

väntar

Nu går jag mest och väntar på att tiden ska gå liiiite snabbare, för jag vill börja dra iväg mot flygplatsen och Estocolmo!! Kommer bli helt fantastiskt kul att få träffa mina favvo-tjejer ikväll, längtar längtar längtar. Jag ska försöka mig på en ny grej idag, nämligen att flyga med endast handbagage! Vuxenpoäng, kanske? Lite grann i alla fall. Kommer känna mig som värsta business-lady som bara reser med handbagage och tar fram min lilla dator på flyget för att jobba lite, hoho.
pimp myspace with Gickr
Make your own animation
Fick två nya små kort i börsen idag, mitt gymkort på idrottscentrum och ett passerkort som jag nu ska ha i tre år. Vilken tur att jag ser ut som en himla massmördare på det!! Det där var mitt testkort (man fick tre försök på sig), men dom andra två blev suddiga eller helt efterblivna eftersom jag skrattade så mycket åt att Emma stod bakom maskinen och dummade sig. Jag fick såklart inte ta om, och nu ser jag ut som att jag samlar på massa läskiga dockor och stirrar på dig när du sover. Det tyckte Emma var skitroligt. Emma är från Skåne och pratar jätteroligt. En konversation vi hade idag:
Jag: Emma, du pratar så himla roligt!
Hon: Men det gör du med! (tänk er detta sägas på skånska)
Jag: Gör jag väl inte?
Hon: Joo, jag skrattar hela tiden åt dig, men inte så att det syns. Bara inombords.
Tack.

Det där med att bo ensam...

Jag sitter och filosoferar med Linn över msn om hur det är att bo ensam. Jag är väldigt glad att jag har blivit så pass bekväm med mig själv, att bara vara ensam och känna att det är okej. Självklart går det upp och ner, vissa kvällar känns det superdeppigt, vissa känns det som att jag ska sprängas om jag inte får babbla av mig osv, men så har det ju alltid varit, även i Umeå. Men just nu känns det inte alls lika jobbigt som jag trodde att det skulle kännas. Jag tänker på hur jag mådde i höstas, på mina panikattacker jag kunde få bara för att Björn inte var hemma under en kväll, och ännu värre om jag skulle behöva sova ensam en natt. Jag minns hur jag under någon av mina panikattacker skrek om att jag aldrig skulle kunna bo ensam, att det aldrig skulle gå i hela mitt liv. Och här sitter jag, mindre än ett år senare. Jag tänker på tomheten jag kunde känna i London ibland, så långt bort från alla. Jag tänker på hur jag började hyperventilera när pappa precis hade åkt härifrån och lämnat mig i lägenheten. Och så tänker jag på hur stark jag känner mig, hur duktig jag är, hur jag har styrt upp mitt lilla liv här med schema, träning, plugg. Jag tänker på vilken bra inställning jag har till livet nu, till allt som har att vänta mig.
Det är sant att det hade varit 1000 gånger lättare om jag hade haft min familj inom besöksavstånd, så jag hade kunnat träffa dom kanske en gång i månaden eller så. Det passar verkligen perfekt att få träffa mamma och Ellen nu i helgen, och Becky och Malle, att få ladda upp mina batterier lite med dom som får mig att må bäst.
-
Och det är sant att det nog kommer komma tidpunkter och blogginlägg då jag säger raka motsatsen mot vad jag just skrivit, men man måste väl ta vara på dom bra ögonblicken och spara dom på något sätt? När jag mår dåligt nästa gång ska jag kolla upp det här inlägget och tänka "Fuck yeah." Och så ska jag ta och lägga upp mina två powerbilder från två av dom absolut härligaste dagarna den här sommaren, som alltid får mig att bli gladare.
Fuck yeah.

en liten paus

Nu har jag läst lite över 100 sidor, och jag är alldeles yr i huvudet. En bok var lätt att läsa och nästan en ren fröjd. Tyvärr var den andra helt otroligt svårläst, med svåra ord och långa meningar överallt. Suck. Förstod inte speciellt mycket, men förhoppningsvis trillar polletten ner imorn under föreläsningen. Under föreläsningen i effektiv studieteknik sa dom att om man tex sitter och läser ska hjärnan vila var 20:e minut för att kunna ta in allt ordentligt. Den metoden hjälpte verkligen, för efter ca 20 minuter kände jag att jag läste utan att ta in orden, så det hjälpte verkligen att ställa sig upp och skutta omkring lite grann. Under en av mina pauser lekte jag med min kamera och några inställningar. Det här är bara min gata utanfär balkongen, men jag tyckte det blev rätt häftiga bilder!
LOLOL IT ALL LOOKS SO TINY!!!
-
Om ni vill se riktigt fina bilder ska ni kolla in Erikas (som för övrigt fyller år idag!) blogg, imbetterthantv.wordpress.com, där hon verkligen har tagit till vara på sitt fotografi-intresse! Sjukt snygga bilder, jag önskar att jag kunde göra sånt!

introduktion

Precis hemkommen från allra första skoldagen, tjohoo. Eller det var egentligen bara en introduktion till kursen som vi ska läsa nu, Kulturbegreppets historia, men nu har jag i alla fall en hel del sidor att läsa till imorn. Så det ska jag nog fixa, har ju faktiskt hela dagen på mig... Sen åt jag en supergod fisksoppa till lunch med några tjejer i klassen, det var mycket trevligt och jag tror vi kommer ha väldigt kul tillsammans, måste jag säga! Det är så mycket mer avslappnat nu när vi vet vilka det är vi kommer att ha omkring oss under programmets gång, eller vad man ska säga. Annars kände jag mig så himla förvirrad och tyckte nog att det var lite påfrestande att typ behöva lära känna ALLA under nollningen, men nu kan man som koncentrera sig lite bättre och slappna av. Dock är det rätt kul att jag helt plötsligt har många att hälsa på när jag går genom skolan, hahaha. Känns sjukt ovant nu efter nästan tre veckor av att inte känna någon alls!
-
Jag och Emma gick och kollade upp kårens gym på skolområdet för att få ett hum om hur mycket det kan kosta, och vi blev glatt överraskade! Det kostar mig alltså 1995 svenska riksdaler för att träna i TOLV MÅNADER!! Det är ju INGENTING? Och då har dom massa pass, typ bodypump, spinnig och zumba, vilket är mer lockande för mig än att sitta och pumpa själv i gymmet. Det känns sjukt skönt, så det blir en bra investering! Eller knappt en investering ens en gång.
Imorn har jag föreläsning på förmiddagen, och vid sex-tiden glider jag iväg till Stockholm för en helg med massa efterlängtade personer!!! Gud, så trevligt. Så trevligt så jag nästan trillar omkull. Nej, nu ska jag ta och läsa mina sidor. Hihi, känner mig nästan som en riktig STUDENT!!

RSS 2.0