ojojoj

Storflytten idag för mamma, Alva och Ellen. Fick sitta och äta middag i ett halvtomt hus alldeles ensam då min del av familjen också stack. Det var lite mysigt, men fortfarande väldigt, väldigt konstigt. Inget internet har vi heller. Nu sitter jag hos Ricki och vi ser Green Mile. Och slåss.

ikea

Jahapp, då har jag alltså varit på IKEA för nästan första gången i mitt liv. Jag var där för många år sen, men det minns jag inte, var så full då. Vi köpte mycket välbehövda saker, bland annat en SOFFA! Den står nu i garaget tillsammans med ett stort antal bokhyllor som vi inte fick hemkörda. "Umeå? Nääe, dit levererar vi inte!" Tydligen är dom bara vana vid att man beställer från centrallagret, det i Jönköping. Mmmm, mycket logiskt.

Vi köpte massa småsaker också, tex kastruller, ljus, BLOMMOR SOM SER UT SOM TRÄD, glas, överkast, tyg, skålar osv osv. Ja, ni fattar.

Idag orkade jag inte gå till skolan eftersom jag bara hade spanskaprov som jag ändå inte kan. Nej, det blir stanna hemma och packa saker åt mamma. Alva kan inte hjälpa till eftersom hon är "sjuk":

roadtrip

Imorn blir det bära av till IKEA i Sundsvall. Tänker som köpa en blomma som typ kanske är ett träd? Sen ska jag köpa ett knivset så jag kan STABBA ALVA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

obama

Alltså ursäkta nörd-faktorn på den här, men jag tyckte den var riktigt skön hähä.

flytt

Jag är inte riktigt typen som hänger ut hela mitt privata känsloliv på bloggen (nog för att jag är ganska säker på att det bara är mina kompisar som läser + farmor och farfar. Hej farmor!), men jag antar att de flesta av er andra (?) är medvetna om att jag flyttar inom två veckor. Mina föräldrar ska skilja sig, och jag, pappa och bror Olof flyttar till en lägenhet på Haga medan min mamma och två småsystrar flyttar till Hedlunda. Det blir stor förändring, mest för att jag flyttar ifrån halva min familj, men också för att jag inte kommer att bo i villa som jag gjort i... 16 år av mitt liv? Mer eller mindre.
Kanske inte världens mest dramatiska sak, men ändå ganska stort om man tänker på det! För att övertyga er om att jag HAR RÄTT så kommer här en lista på för- och nackdelar med detta:
  • Fördel med lägenhet - Det ligger på nedervåningen, samt att jag har en egen dörr till balkongen vilket gör att jag smyga in och ut under nätterna. Denna fördel kommer dock slösas bort lite eftersom jag inte riktigt brukar göra sånt. Jag är en dörr-person.
  • Nackdel med lägenhet - DET LIGGER PÅ NEDERVÅNINGEN! Mördare, våldtäktsmän, stalkers med flera kommer kunna komma in hur lätt som helst och stabba mig medans jag sover!!!!!!
  • Nackdel med villa - Om en mördare/våldtäktsman/stalker kommer in och stabbar mig är det ingen som hör mig skrika.
  • Fördel med villa - Ingen rapear någon som bor i en villa, liksom?
  • Fördel med lägenhet - Inga fler "Vi i Villa"-tidningar kommer och stör eftermiddagarna.
  • Fördel med villa - "Vi i Villa"-tidningar som visar bästa priserna på jacuzzis och takläggning... Mycket intressant.
  • Nackdel med lägenhet - Jag kan inte längre ha mina knäpptysta nätter eftersom alla kommer parta sönder på övervåningen.
  • Fördel med lägenhet - Det bor i och för sig bara gamlingar i mitt hus...
  • Nackdel med lägenhet - Det bor bara gamlingar i mitt hus, alltså om jag faktiskt BLIR stabbad av mördare/våldtäktsman/stalker så blir det typ... rullator-jakt nedför trottoaren och sen får de hjärtattack och dör. Ingen rättvisa kommer skipas!
  • Fördel med lägenhet - Inga fler avstånd. Typ, ett steg åt vänster = kök. Ett steg åt höger = vardagsrum.
  • Fördel med lägenhet - Jag kan sätta mig med en kikare och titta på mina grannar i husen mittemot, á la Disturbia. Ska ha låten i bakgrunden och filmen på KONSTANT under dessa perioder.
  • Nackdel med lägenhet - Pga dessa kika-på-grannar-á-la-Disturbia kommer jag själv bli en stalker, ta mig in hos någon på nedervåningen och stabba denne. Inte bra händelseförlopp!

Jaha, om du orkade dig igenom hela den här listan förtjänar du ett pris! Näe, för det var säkert bara Hanna och Jennie som orkade sig igenom den, och jag VÄGRAR ge något till dom. Av princip.
Som ni ser så vann kanske lägenheten... om man inte räknar med det där sista argumentet, det vägde ganska tungt faktiskt...

jobbjobbjobbjobb

Jag vill börja gymma så jag kan träna upp min rygg. Min rygg ska bli BIFF. Nu är det RICKI som är stinky och JAG som är Biffy. Fett ägd.
Hur som helst så känner jag av min rygg nå så fruktansvärt när jag har städat eller, som jag gjorde igår, diskade på Costas!! Det var faktiskt riktigt kul, och typ adrenalinet pumpade när det var stressigt och man hade mycket att göra. Efteråt var det inte lika kul när jag kände i fötterna och ryggen att jag faktiskt hade stått upp i SJU TIMMAR och lyft disk. Aj aj aj aj aj. Men jag har i alla fall räknat ut att jag kommer få runt 2500 kr denna månad. Klirr i kassan. Det ska gå till resor, resor, resor och lite fler resor. Resor.


Plåstrade om min hand från gårkvällens små skärsår och for och städade. Det äckligaste är ju att det alltid fastnar baciller i plåstret och sen blir klistret alldeles svart. Skitäckligt, särskilt bajset från Costas.

*ler*

När ens rektor avslutar ett allmänt brev addresserat till hela skolan med ett *ler* så ryser jag, och inte på ett bra sätt. Jag säger som Alva och Ellen: PEEDDDOOOOOOOOOOOOOO

Nu har jag fått till mitt nyklippta hår alldeles lagomt snyggt, nästan så jag inte vill sova på det. Hur mycket ska jag ha för att stanna uppe hela natten för perfekt hår? Hmmm...
Åååh, jag försöker verkligen vad som helst för att skjuta upp pluggandet. Men icke. Hur som helst är jag ganska klar med samhällskunskapen och svenskan rullar på. Helgen är grymt efterlängtad, och nästa vecka -- OJ OJ OJ en sådan härlig tid!!! Ska troligtvis till IKEA för första gången på torsdag. SWEET! Och sen blir det pack pack pack och flytt flytt flytt. Nog med detta tjat, var har Mongoliet för mig att frossa i?

(Är det bara jag som är helt såld på Hell's Kitchen? Det är GRYMT kul att se på, Ramsay blir ju så SATANS ARG! Imorn är det någon slags final på eftermiddagen... den måste jag spela in.)

blåmärkt

Aaah, ännu en kväll av plugg! Dock inte överdrivet mycket plugg, men ändå så att jag måste ha dokumentet upptryckt hela tiden och jag har till och med angett status Upptagen på msn! HERREGUD! skämt. Nej, jag vill helst bara lute mig tillbaka och se Top Model, men det är väl kanske en uppoffring I guess.
Även om detta samhällsarbete är relativt intressant så gör jag det tråkigt, om och om igen. Det var dock ganska kul att läsa om Nordkorea och alla knäppa saker dom gör där. Eller nej, inte knäppa... Originella. Hrrm. Det som stör mig mer och mer är att jag förmodligen inte kunnat stava rätt på Nordkorea en enda gång på hela detta arbete. Hela tiden "Norkorea" eller "Nordkora" eller "Nordkae" eller nåt. Skitstörande. Dagens i-landsproblem: Jag måste tillbaka och sudda hela tiden SNYYYYFT.

Igår när vi gick till Droskan så gick Becky och Vickie framför mig och Erika hela vägen. Dock när vi kom fram till Droskan tog vi sats och rusade förbi (vrålgarvandes, I might add). Detta skapade tävling, och Becky drog tag i mig och verkligen slet jättehårt. När jag whajnade om det sa hon att jag skulle sluta whajna. Nu har jag ett litet Beckyfinger-blåmärke på armen. Hehe TROFÉ!

installation

Åh åh åh åh åh här sitter jag och känner mig mäktig och cool som ser på presidentinstallationen, mikket spännande! Eller egentligen inte, men jag har fortfarande den där känslan av att "jag var där" som kan komma att behövas i framtiden. Det är helt sjukt mycket folk där mellan kongressen och Lincoln Memorial nu, typ miljontals! SÅ HIMLA COOLT! SKulle ge så ÄCKLIGT mycket för att vara där just nu, men tyvärr är det ju lite för sent, han svär eden om typ en kvart...
Är det bara jag som tycker det var coolt att Aretha Franklin ska sjunga och John Williams spela en liten trudelutt? Ganska skoj, hihi!

Idag har jag klippt mig, det blev förvånansvärt bra och jag är zupernöjd!! Verkligen helt rätt att göra, känner mig grymt snygg hähä. Ikväll (och resten av kvällarna den här veckan) måste jag verkligen ta tag i samhällskunskapen... Svenskan också, men den tror jag faktiskt att jag gör i helgen eftersom jag fick lite dispans av Kangaroo. Usch, och spanskaprov på fredag... Men HALLELUJAH för nästa vecka har jag inget block, ALLTSÅ tio lektioner mindre på hela veckan! WONDERBAAAR!!!!!!
Då blir det förhoppningsvis kanske en heldag på IKEA hähä. Snart är det flytt, deni.
Jaru, livet rullar på. Faktiskt.

flem

Här sitter en annan och gosar i mitt egna lilla slem som jag NÄSTAN frivilligt kladdat på mina egna händer. Du förstår, dom svider nå så fruktansvärt. Min käre mor hetsar mig hela tiden, så nu sitter jag här, som sagt. Med slem på händerna. MEN jag fick även kakdeg, så lite nöjd är jag nog allt!
Kan ju passa på (nu när jag har din uppmärksamhet med allt intressant snack ovan) att berätta om min nya specialité. Jag gillar att ta mina vänners kameror (alternativt mobiler med kameror) och ta kort på mitt ansikte underifrån. Detta kanske inte utgör ett så stort underverk i sig, men finessen ligger i att jag samtidigt försöker titta in i kameran medans jag tar kortet. Detta, i sin tur, leder till att mina hakor ("kak-hakorna") tittar fram ur sitt lilla näste.
Jag har upptäckt att det bringar mycken glädje/överraskning/förargelse/äcklade utrop/spykänslor från mina älskade vänner.
Ett exempel:


Imorn ska jag klippa mig i hopp om att framhäva hakorna till ett ytterligare stadie! Det förtjänar dom, trogna som dom är. De sitter där under, samlar upp all kakdeg som kommer glidandes, och gör det möjligt för mig att dra mitt strå till stacken. Måste säga att jag är väldigt stolt över vad jag bidrar till världen. Tack hakor. Tack.

LEIF

Glömde ju HELT bort om att rapportera om Leif-statusen. Malles älskade fantasihund Leif har alltså varit i mitt hem. Enjoy:



hot

Nu har jag gått och fått hotbrev från min enda läsare - Jennie - om att jag uppdaterar för sällan. Kan endast förklara det med att det egentligen inte händer så mycket i mitt liv just nu. Dock är det lite av en bragd att jag låtit datorn vara kvar i ryggsäcken hela helgen - alltså inte bloggat, läst några bloggar, googlat, imdb:at eller något av dessa moderniteter på några dagar!

I fredags var jag hos Linni och chillade, vi satt mest bara och pratade om alla dessa intressanta konspirationsteorier som jag har läst på om! Lördagmorgon innebar som vanligt städning på Costas, men det går bara bättre och bättre för varje helg, så det var helt okej. Under själva dagen chillade jag med Hanna och Olof, här är en liten pussbild från dom:


Trevligt, trevligt!
På kvällen for jag och träffade Karin för vår första, romantiska dejt på Wayne's. Eftersom jag inte hade någon som kunde uppfylla mina galna fika-cravings sådär på lördagskvällen så var Karin snäll nog att ställa upp på mina galenskaper. Men för att vara ärlig så tror jag att hon gillade det, hähä. Mirre kom också och joinade oss, mikket trevligt. Jag blev dock så tagen av båda dessa kvinnor att jag glömde bort att ta kort på dom. Tyvärr.
Sedan kom TESS! och vi gick på bio för att se Benjamin Buttons. BIOBILD PÅ MIG OCH TESS KOMMER HÄR:



Sedan kan jag ju också tillägga att jag, TESS! och Jennie ska till självaste Prag i sommar! Vi ska dit för att leka Kafka och köpa glas och gå i slott och vara snåla. FRAMTIDSBILD PÅ JENNIE OCH TESS! KOMMER HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR:

Lite väl påklädda, eller vaaaaaaaad?

stink-erika

Jag har egentligen inget speciellt att säga här, jag ville bara få döpa ett inlägg till Stink-Erika hahahahhahah. STINK-ERIKA!
Eller jo, jag kan berätta om att min, Jennie och TESS!s resa till Prag börjar bli verkligare och verkligare. Har hittat tågbiljetter från Malmö-Prag och sådär. Det ska nog funka skitbra. Olof tror att han ska till Prag innan oss, men han kan ju ta sig i rompan. Kan också meddela om att jag TROLIGTVIS har fått jobb på Tegskyrkan i sommar, som vaktmästare. Fett med klirr i kassan för Ingrid Kling!

konspirationer

Sitter här och läser om konspirationsteorier på Wikipedia. Måste säga att min favorit hittills är Paul is dead hoax, som innebär att Paul Mccartney från The Beatles dog 1966 i en bilolycka och sen dess har en look-a-like spelat honom. Finns många olika "bevis" och ledtrådar i Beatles' låtar och på olika albumomslag.
Tex på Abbey Road-omslaget så är John Lennon klädd helt i vitt som präst, Ringo Starr har en svart kostym som en begravningsentrepenör skulle ha, Paul McCartney har på sig en enkel kostym och är barfota - som är tradition för de som blir begravda, samt att han går i otakt med de andra och George Harrison har på sig arbetarkläder likt en dödgrävare.
Dessutom tycks man höra Lennons röst säga över låten "Strawberry fields forever": "I buried Paul". Lennon har dock hävdat att han säger "cranberry sauce".
Eller till exempel allt tjat om 9/11 teorier, om att det inte har hänt osv. Det är nog mest intressant att läsa om, särskilt eftersom det finns så himla många bevis på massa konstiga saker som har hänt i och med allt det här! Min favorit var att folk ska ha ringt över 30 samtal från ett av flygplanen som inte gick tillräckligt lågt för att mobiltelefonerna skulle fungera, och själva planet hade inga inbyggda telefoner heller! Helknäppt!

Jag vet inte om jag riktigt tror på allt det här, men det är verkligen intressant!




 

ilandsproblem

Erika har ett ilandsproblem som hon delar med sig av:
Erika säger (13:33):
 det finns guyana, franska guyana, guinea, nya guinea och papua nya guinea!!!!!!!!

flipp

Idag var det första dagen i skolan. Ganska kul att se hur allt blev mer eller mindre som vanligt igen efter nästan tre veckor av att inte ha sett varandra. Men jag gillar ju som sagt rutiner, så det var skönt. Efter skolan gick jag och Ricki och köpte pressys till Becky. Flickan har blivit kvinna!
På tal om det så funderade jag på hur min lilla annons i tidningen ska se ut när jag fyller 18! Ni vet, man får ju skicka en liten beskrivning av sig själv till familjesidan där i VK?
"Ingrid går samhällslinjen på UIG, men önskar att hon vore byggarbetare. På fritiden gillar hon att dressera en och annan hamster samt designa bowlingklot. Hon beskriver sig själv som lugn, ambitiös och lite, lite orangeaktig. Hon ska fira sin födelsedag på Maldiverna hängandes upp och ner. Grattis!"

lalala

Har inte skrivit nåt på ett tag nu, för inget har hänt mig. Eller jo, saker har hänt, men väldigt lite har hänt. Inget intressant i alla fall. Jag har, på detta lov, sett hela nionde säsongen av Seinfeld och läst hela tre böcker! Sen har jag inte gjort så mycket mer. Eller jo, jag har jobbat ganska mycket. Äsch, vad tråkigt jag har det.
Imorn börjar skolan, men jag tycker det ska bli ganska skönt. Hela jag är ju som sagt uppbyggd av principer, rutiner och lite, lite bajs, så det ska bara bli skönt att blir som vanligt igen. Lalalala, tjofaderittan. Träffade en saknad Linn idag. Det var kanske det mest värda jag gjort på hela lovet...
Om lite mindre än en månad flyttar jag till Haga! Ska börja surfa på tyg (försök förstå innebörden av DOM orden, hähä!) som jag kan klä mina väggar med.

udda

Alltså, jag insåg nu när jag satt här och var hungrig att jag faktiskt inte ätit på hela dagen! Åt typ en apelsin till frukost och en liiiiiten bit smörgåstårta hos min moster, men annars - INGENTING! Nu blev det sen middag, korvstroganoff, så känner jag hur så INTE hungrig jag är!!! Äter typ en portion och sen ville jag inte ha mer. Vafalls?

Måste berätta om hur sjukt ägd Erika blev. Hon skulle ut och springa, och jag påpekade hur mycket det fetsnöade och att hon skulle få i ögonen. Hon sa då att hon skulle ha på sig skidglasögon, vilket jag tyckte var väldigt roligt. Tänk er Erika komma springandes i skidglasögon, pustande och frustande, i djupsnön. Hahahahha SJUKT KUL!
Hur som helst, hon struntade i mina uppmaningar och gav sig ut i alla fall. Sen kom hon tillbaka, sjukt ägd av mitt och snöns samarbete. HIGH FIVE, SNOW!


Erika, sjukt ägd!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

efterlängtat

Hade efterlängtad slappdag idag. Fick äntligen sova ut efter nyår imorse, även om det inte blev så länge. Har de senaste åren haft problem med att sova längre än 9,5 timmar så länge jag inte sovit typ... inget alls natten före. Lite störande när jag egentligen bara vill lägga mig ner och sova i två veckor, men. Eftersom pappa är grymt sjuk så har han och jag suttit och sett på Seinfeld. Har ju som sagt alla boxar av denna underbart roliga serie, och det var nu ett tag sen jag faktiskt såg lite på det. Helt klart världens roligaste serie.
Har även börjat skriva på Honeysuckle Sugarcombs igen. Ganska skönt, med tanke på att det är min biljett ut härifrån, samt mitt framtida projektarbete i trean (hähä). DET ÄR TILLÅTET ATT DRÖMMA! Och drömma är precis det jag ska göra nu, för jag tänker sjunka tillbaka i min iskalla säng och sova tills... tills... tills... DET BLIR DAG! Sug på den du!

Okej, okej, OKEJ - PANIK HÄÄÄÄR! Ni vet hur jag alltid brukar vräka ur mig lite nonsensord, typ "bjäbb","awawaw", "lalala" eller "gabbagabba"? Nu sitter TESS! här och säger att dom sjunger det i nån Ramones-låt!!!!!! JAG KÄNNER MIG SÅ.... OORIGINELL!!!!!!!!

bilder

Tänkte bjuda på några nyårsbilder här:


Alva kommer och förstör
Jag kommer och förstör
Sista bilden på Linn innan det tragiska försvinnandet.


ÄCKLIGA!


Två älskade personer som ska göra 2009 till det bästa!!

Jag och Jennie följde med Ida upp i dom där fancy höghusen vid älven! Dålig bild, men det var skiiiiiitcool utsikt, helt galet.

BLLEERG

Har inte bloggat de senaste dagarna do to REN UTMATTNING! Snabb sammanfattning:
Nyår var väldigt trevligt.
Dagen efter, however, gick jag upp och for och städade med Erika. Tog oss 8 timmar. Kom hem, åt, duschade, fick samtal om att städningen var för fail för att godkännas.
Åkte tillbaka, sju på morgonen, för att städa om - utan lön. For hem, satt som i koma resten av dagen.
Idag for jag tillbaka för att städa (mitt riktiga jobb då, inget som var dåligt den här gången) igen på morgonen.
Kom hem, åt, duschade, suttit och sovit framför TVn.
Sammanfattning: Har fortfarande inte sovit igen mig efter nyår.

Är nu hos TESS! men hon sitter och äter. Snart ska vi se någon film med Robert Downey Jr, vilket blir en liten uppmuntring. Fick också min julklapp av henne - nämligen en gullig liten blandskiva med massa fina låtar. Sån omtanke är det jag verkligen älskar (L). Jag fick även VÄRLDENS SÄMSTA FILM, Flight of the phoenix. Satan så dålig. Ser den ju bara för att Hugh är med. Men inte ens så mycket att det är värt. Så jävla värdelös film, goooosh. Men rolig julklapp ändå hahahahahah. SÄMST! Tack TESS!
Kan också tillägga att jag också nu användermin julklapp till henne, nämligen en liten datamus formad som ett hjärta. DET ÄR INTE ALLT, utan den LYSER också! Är jag inte världens bästa vän, så säg? Nej, förresten, svara inte på det - jag föredrar att leva i ovisshet.

Imorn blir det ÄNNU MER STÄD, men jag klagar inte. Klirr i kassan för Ingrid Kling, även om jag måste skatta i år.  Efter det ska jag sova ut riktigt och hårt. Sen ska jag se ABOFAL som jag ännu inte har hunnit ta del av. Lalalalalala.

RSS 2.0