PERVON!

Det började som ett litet oskyldigt skämt, men nu är det någon som bara terrar mig med kommentarer om Björn! SLUTA INNAN NÅGON BLIR SKADAD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jag skämtar NATURLIGTVIS, om det är den jag tror det är (ERIKA!) så är det inte så oväntat och faktiskt ganska kul. Men när jag tänker efter så KAN det ju vara någon läskig. Typ nån galning. Typ Ellen.

Nu kan jag sträcka på mig och sannerligen vara nöjd med mig själv! Mot allas och min egen förmodan är jag äntligen klar med veckans skolarbete!!!!! HELT otroligt! I och för sig finns religionen kvar, men den ska inte ens vara inne förrän nästa vecka, så inga problem där, inte. Den här helgen kan jag helhjärtat chilla tillsammans med några av mina personliga favoritindivider och framför allt städa för sista gången på några månader - AWESOME AWESOME AWESOME!
Jag mår faktiskt riktigt bra, och alldeles för mig själv.

mellis

Nu har jag gått en promenad med min mamsing nere vid älven, och läget känns förvånansvärt mycket bättre! Dessutom hjälpte mamma mig med reflektionen, så he gå som bra här.
Nu tänker jag citera min syster Ellens mellissång som hon har gjort:
"Vem har en mellis? jag har en mellis! Förkortning på telitubbies är tellis! Förkortning på fel är fellis! Vem har en mellis? Acceptera att jag har en mellis!"
Observera att sticket går: Unts-unts-unts-unts-unts

hopplöst

Jag som var så hoppfull om att jag kanske skulle hinna klart med mina arbeten innan helgen, men icke. Jag kommer verkligen ingenstans med min reflektion och läget känns rent utav hopplöst. Varenda dag i veckan har jag planerat att sätta mig ned och verkligen ta tag i det hela, typ slita tag i antingen min bror eller far och tvinga dom att bollplanka mot mig så jag får lite idéer och inspiration att skriva ner något om de jädra problemen, men dom har inte varit hemma eller upptagna osv osv. Nu sitter jag hos mamma och väntar på att hon ska komma hem så att hon kan hjälpa mig, men med min tur så kommer hon bara säga att hon inte förstår nånting eller nåt liknande, så sitter jag i skiten igen. Mitt enda hopp just nu är typ att jag ska få äckligt mycket inspiration ikväll, och sen imorgon eftermiddag ska jag bara kunna sitta och skriva i flera timmar tills fingrarna och ögonen blöder, och sedan kunna njuta av den mest välförtjänta helgen på länge. Men det kommer ju inte att hända. Har så mycket annat på hjärnan just nu. DAMN YOU KONCENTRATIONSFÖRMÅGA!

Förresten, vem är så pervo att dom kommenterar anonymt på bloggen att jag ska berätta mer om min pojkvän? Serrdill, det är lite creepy stalker-aktigt. Som blogg-kändis HAR jag faktiskt ett privatliv och måste se till att värna om det. Nu passar det bra med en ovärd fråga ställd till allmänheten i kursiv text:
Vad ska alla gullungar göra i helgen då? Hihi :]

automatofferfail

Oj, idag har jag failat igen, oh so badly. Jag failade ju igår, som ni kunde läsa i förra inlägget, med automaten och biskvin och kakan.
Idag så skrapade jag ihop mina pengar (5 kr) och gick för att tigga ihop till tre kronor så att jag kunde få min kaka. Först drog jag historien för Mikaela och Idil, och Mikaela gav mig 2 kronor. Mycket vänligt. Sedan gick jag vidare till andra klassen, där Petra gav mig en krona till. Petra läser även min blogg, vilket är lite kul att höra. Hur som helst så gick jag och Erika vidare till automaten för att ÄNTLIGEN få min kaka. Men när jag la in pengarna så hade jag tydligen räknat FEL, så jag hade bara SJU KRONOR! Jaja, jag tryckte på retur för att få tillbaka mina sju kronor och fortsätta tigga till någon annan, men då fick jag bara ut FEM KRONOR!
Med tårar rinnandes utför kinderna gick jag till lärarrummet, där Lars, Peter och Magnus satt. Jag drog mina dubbelautomatoffersnyfthistorier och dom föll för mig. Eller ja, Lars protesterade ganska rejält, men till slut fick jag i alla fall en krona var av dom.
Nu sitter jag här med min kaka, och OJ så gott!

fail

Alltså fetaste failen på mig idag, det är ju nära inpå pinsamt. Innan jag stack från skolan gick jag förbi godisautomaten i korridoren för att köpa mig en kaka, för dom kakorna är typ löjligt goda. Sen när jag kommer fram till automaten ser jag att det sitter en BISKVI för kakorna, liksom... den hör ju inte hemma där, heller!!! Då måste man alltså köpa biskvin först för att komma åt kakorna som är bakom! AIN'T GONNA HAPPEN!
Först försökte vi hetsa en etta till att köpa biskvin, men det ville hon inte heller, så jag gick därifrån, smått besviken. Men sen kom jag på att Björn faktiskt gillar biskvier, och att jag kunde vara värsta gulliga flickvännen och köpa den till honom, och sen köpa kakan till mig själv också! YAAAY!
Så då sprang jag tillbaka till automaten och körde in några mynt och köpte biskvin. Sen upptäckte jag att jag INTE HADE TILLRÄCKLIGT MYCKET PENGAR FÖR ATT KÖPA DEN JÄVLA KAKAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Så här sitter jag, med en biskvi och 4 kr. Dessutom kom jag på att Björn typ ska ut och jogga, och då kommer han ju knappast vilja äta biskvin.

bilder

Här är lite bilder från den senaste månaden som jag precis laddat upp:
Becky söt i min basker (dock tidigare än i Maj, men whatever)
Ricki på en buss i Frankrike.
Lyckliga paret på stan, första Maj.
Söt Vickie! Så här glad är hon ENDAST i skolan!
Mina knasiga syskon.
Ricki och Becky, taggade på franska.
Linn äter Cattis-macka på en solig vårdag!!!
HIGH FASHION!
Ricki, taggad på franskaprov.
Här farmor, har du en normal bild på mig!
Glad Björn klättrar upp på sten för att banan bättre.
Malle, taggad på Utopia-redovisning.
Jennie, inlåst i en frys på Costas HAHAHAHAHAHAA
VINST-CYKELN!!!!!!!!!!!!!!
Typ världens roligaste bild.
Sliten.
  Mitt rum före.
MITT RUM EFTER!!!!
Glada vår-systrar.
Vårfika på balkongen.
Cool.

Sorry att det blev så mycket, men jag hade många bilder att dela med mig av. HOPPAS INGEN TAR ILLA UPP AV DESSA VACKRA BILDER, JAG ANTAR ATT JAG BARA VILL DELA MED MIG TILL VÄRLDEN AV MINA NÄRA OCH KÄRA. SLUTA HATA SÅ MYCKET!!!!!!!!!



chill

I helgen har det varit inomhus-chill som har gällt. Gällit. Gallt.
Har mest bara... jamen suttit inomhus. Inte gjort så mycket spännande. Typ... chillat.
Åh vad tråkig jag är.
Börjar dock känna stressen inför nästa vecka då alla uppgifter ska vara inne. Saker jag måste göra:
- Reflektion på Samhällskunskapen
- Geografiuppgiften "tre spår"
- Ekonomiuppgiften (ain't gonna happen)
- Idrottsuppgifter
Och jag har inte börjat på någon av dom. Illa illa illa illa illa. Dessutom fyller TESS! år, och det måste ju... planeras... * mystisk min *

Justja, jag kan ju uppmärksamma er alla på att min favoritälsklingsuddaste person i hela världen har skaffat blogg. Jag vet inte om hon vill att jag ska posta hennes adress här, men här är den i alla fall: http://hnnil.blogg.se. Tycker det är ganska naz att hon har skaffat blogg igen, faktiskt. Hon har så mycket skoj för sig.

tjat

Okej, nu tjatar jag, men jag måste bara påpeka att ända sen i typ sjuan har jag och Frida tjatat om att om det bara inte var för MATTEN så skulle vi lugnt ha njutit av skolan och livet mer. Det mantrat har jag fortsatt att älta i alla dessa år: "Ingen matte = lyckligt liv. Ingen matte = lyckligt liv. Ingen matte = lyckligt liv."
Men NU, mina damer och herrar, nu har jag, INGRID, äntligen fått betyget Godkänt på mitt allra sista prov i matematik!!!!!!! Och det är i kursen matte B (!!!!!) också! Liksom, jag räknade med att få IG i den här kursen sen... innan gymnasiet. Det var som helt oundvikligt! Och nu är jag MatteB:are.
Hur känns det?
- Förvånansvärt bra, faktiskt, även om jag har svikit mina personliga mål.
Vad har du för planer inför framtiden?
- Jaa, du, Gunde Svan eftersom jag fantiserar om att det här är Fångarna på fortet - Jag har nog tänkt att aldrig mer försöka komma ihåg en multiplikationstabell.
Det krävs mycket energi för att klara av något sådant, Ingrid!
- Ja, men vet du vad? Nu HAR jag den energin! LIVET LEKER!
KÄMPA, KÄMPA!

För den mindre intelligenta kan jag ju påpeka att det i tjock text är alltså Gundes kommentarer. Jag och Gunde är typ så HÄR tajta nu! * visar med fingrarna *

LYCKA

Okej, om just Du är fett deprimerad och verkligen inte vill läsa om en lycklig umebo så ska du nog klicka bort denna sida. För nu tänker jag lista alla mina lyckliga saker jag har här:
  • Jag har vunnit en cykel!!
  • Jag gjorde precis mitt sista matteprov och jag kunde typ allt, vilket betyder att jag ALDRIG BEHÖVER RÄKNA MATTE MER I HELA MITT LIV!!
  • Jag har, typ, VÄRLDENS bästa klasskompisar? Erika räddade mig just från undergång i geografin, och HELT oprovocerat, dessutom! Becky kom hem till mig igår kväll för att hjälpa mig med spanskan, Vickie har lärt mig massa grejer i matten och Malle är bara Malle med sin dinosaurie-imitation som slår det mesta. 
  • Jag har en Jekkie och en TESS!
  • JAG ÄR KÄR!
  • Det är snart sommarlov!
  • Jag har jobb i sommar, vilket betyder att jag kommer kunna spara massa pengar till körkort + resor!
  • INGET MER MATTE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Okej, jag hade massa fler punkter när jag började listan, men nu har jag glömt bort dom. Erika gav mig en stöt. Men faktum är att jag är äckligt lycklig just nu, och jag hoppas att det håller i sig. Och justja, jag har 50 kronor på kontot, vilket kanske innebär att PENGAR INTE ÄR LIKA MED LYCKA?!?!?!?!?!??!?!!??!

hälsning

Hej Ellen, jag vet att du läser min blogg, för jag fick inte berätta om min cykelvinst för dig personligen, din bajsklutt. Och just det - JAG VILL BARA INTE FÄRGA DITT HÅR, INSEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Och hej Farmor och Farfar! Jag vet att ni också läser min blogg, för jag hörde hur farmor sa till pappa i telefonen att jag hade vunnit en cykel. Det är sant, jag har vunnit en cykel, för så bra är jag.
Lite bilder från Frankrike-resan:

Och ja, jag har varit i Frankrike med Erika. Syns det, eller?

cykel

Idag känns det som om jag har gjort värsta mycket, och klockan är bara tre!!
Först for jag och jobbade, vilket gick bra förutom att jag måste ha sträckt mig i ryggen eller nåt. Det gör i alla fall jätteont nu. MEN JAGÄR GLAD ÄNDÅ, fööör sen gick jag och hämtade min cykel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! AWESOME AWESOME!
Dom stod alla uppradade på torget, nästan inget folk där eftersom själva jippot inte startade förrän klockan 12. Jag var där tjugo i:
Jag: Hej, jag vill ha min cykel nu, tack.
Tjej: Men du ska inte vara här förrän om 20 minuter!
Jag: .... Vad spelar det för roll? Jag har vunnit en cykel, GE MIG!!
Tjej: Jaha, okej...
Så jag visade legitimation osv, så fick jag min cykel (nr 39, mitt nya lyckonummer) och så plötsligt hoppar det fram tre personer - en kvinna med digitalkamera, en man med fetaste kameran från VK och en typ sommarjobbare med en filmkamera, alla riktade mot mig. Låt mig påminna er om att jag precis kom från mitt städjobb och NEJ, jag har inte duschat sen i tisdags, vilket är ovanligt äckligt, till och med för att vara jag. Så jag såg ganska skabbig ut.
Sen pekar någon av personerna bakom mig, och jag vänder mig om bara för att se Jan Bylund (Ume-komiker, typ känd. Var konferencier för dagen) stå en decimeter från mitt ansikte med en mikrofon riktad mot mig.
Jan: VAD ÄR DIN LÖJLIGASTE BILRESA?!
Jag: Eeeeeeh... *blir förvirrad av att höra min röst eka över torget* Jag... ööh... åkte med en kompis till grannen för att hämta en skiva som han hade lånat... bara för att lyssna på den på väg tillbaka till huset...
Vilket var komplett bulle, som Erika hade sagt. Jag hade bara hittat på det när jag skrev det och vann, alltså.
Jan: JA, DET VAR RIKTIGT LÖJLIGT!!!!!!!
Jag: Mmm.
Jan: LOVA ATT INTE GÖRA DET IGEN!!!!!!!!!!
Jag: Mmm, lovar.
Sen fick jag posa med min cykel medans alla morgonpigga på torget stirrade på mig. Sen cyklade jag hem med min nya cykel. Tihi!

Sen for jag och pappa och köpte mina tapeter, där jag träffade Julia. Så vi snackade typ... resor ett tag, sen for jag och pappa vidare till OBS för att köpa ett cykellås till cykeln, och sedan vidare till MediaMarkt där jag fick en plattång!
Snart kommer Björn också hit, och senare ska vi ut till hans pappas stuga. INTE HELT FEL DAG, MÅ JAG DÅ SÄGA!

VINNARE!!!!!!!!!!!!

AAAAAHH JAG HAR VUNNIT EN SÅN DÄR COOL MILJÖCYKEL SOM FAR OMKRING I UMEÅ!!!! ME SO HAAPPPYYY!!!!
Anmälde mig till tävligen  i tyyyp... måndags? Stod att vinnaren skulle få reda på om man vunnit innan fredag, och jag hade glömt bort tills imorse när jag såg ett gäng cykla förbi på väg till skolan. Jag tänkte väl att "ja ja, man kan väl inte vinna alla tävlingar man ställer upp i. Inte för att jag någonsin ställer upp i såna där löjliga tävlingar, typ 'tävla om en resa till fjällen + iPod' eller något. Nej, en ny cykel skulle ha suttit fint, och den där är ju fett fräsig med sin gröna färg. Jag är hungrig."
Men nu FICK JAG SMSET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! AWESOME!!!!!!!!
Ska hämta upp den på torget imorn, så HIMLA COOLT!! Gosh, me so happy now.

Nu ska jag bara plocka ut ur diskmaskinen, fila naglarna, se House med TESS! och baka cookies, sen bär det av till Jennies födelsedagsFIESTA! AY AY AY!

flitig

Idag när jag kom hem från skolan var jag fett flitig! Jag for direkt och handlade lite mjölk och hårfärg, eftersom jag ska klippa mig på torsdag och då blir det även en lite ljusare vårfärg på det! Sen städade jag upp efter den löjliga bakfesten som Björn, Alva och Ellen hade igår kväll medan jag satt och pluggade. Seriöst, det var så himla svårt att koncentrera sig när dom sprang omkring och brottades och bakades och skrek hela tiden. Gosh.
Hur som helst, sen duschade jag (med disco-musik i bakgrunden, fett naz att sjunga i duschen till) och åt lite ensam-middag. Nej justja, innan middagen satt jag på balkongen i solen och njöt lite och läste min filmtidning. Först trodde jag att jag hade gjort nåt för att förtjäna det, men sen ändrade jag det till en liten pick-me-up.
Den behövde jag eftersom jag nog fiiiiick... tre rätt svar på matte nationella idag. Vet inte vad so är gränsen för G, men jag tror inte att det är 3 i alla fall. Aaaaaaaaaaaaaaaaaah well, det är soligt ute, så jag orkar inte bry mig.

Nu ska jag hetsa igång med spanskarapporten + glosorna. Inget mer skjuta upp denna uppgift. Nu ska jag börja. Nu. Snart. Ska bara smörja in mina händer. Sen ska jag börja. Jag lovar. C'est un promise. Fast på spanska, då. Ay ay ay!

gokväll

Jaha, nu sker det en uppdatering. Som den skarpögde (skarpsynte kanske det heter, men nu orkar jag inte gå tillbaka och ändra, SÄRSKILT inte efter den här långa parantesen. Och för att göra den ännu längre kan jag ju tillägga mina spekuleringar om hur man har ett skarpt öga? Hur blundar man?) säkert har märkt så har jag inte varit aktiv på bloggen den senaste veckan. Eller på msn, som Linn (aka Skarpöga Hajtand) har märkt.

Jag har i alla fall beslutat mig för att jag faktiskt har fått något som kan kallas "liv". Kanske borde ta bort det mystiska namnet "Granitskuggan" och skriva "Miss Popular bitch ass hoe motherfucker som har ett liv och inte orkar uppdatera bloggen y'aaaaaall *ljus röst*". Ja, det funkar nog. Tänk hur det skulle låta i folkmun?
"Du, Kalle! Har du läst Miss Popular bitch ass hoe motherfucker som har ett liv och inte orkar uppdatera bloggen y'aaaaaall *ljus röst*? Den är jättebra - hon uppdaterar ALDRIG!"

När man inte suttit vid datorn på hela helgen märker man till exempel att man på Erikas blogg typ har missat en hel LIVSTID?!??!?!?!?!??! OCH DÅ HAR HON VARIT BORTREST LÖRDAG TILL SÖNDAG! Den kvinnan är ju helt störd, seriöst. Vet inte om jag vill vara med henne längre. Eller justja, jag hatar henne ju. Hon fuckade vår engelska nationella grej idag. Hennes dator dog innan hon hann spara vår inspelning. True story. Hon bara satt där och flämtade. Gosh.

Hur som helst, för att bevisa min nya poppis-teori så blinkar alla mina msn-fönster orangea nu. Och ja - det är fler än två stycken. Faktiskt fem... Fuck you.

schmart

Ibland är jag så fruktansvärt schmart. Alltså, jag blir som överraskad hur bra jag ljuger bara för att komma undan med en del saker. Jag tänker inte berätta om vad jag ljuger om här, eftersom jag vet att EN VISS LÄRARE läser min blogg, och NÅGOT måste jag ju faktiskt ha lärt mig från Frankrike-resan. Men oroa er inte, jag ljuger inte för er. Bara för mig själv. Och min själ. Och mitt samvete. Men smart är jag. Om du läser det här och anser att du känner mig borde du vara stolt.

Just nu sitter jag och suger på en enormt god klubba jag fick av Vickie. Jag vet att hon inte läser min blogg, så jag kan ju bara berätta att vi typ är.... snälla mot varandra. Liksom, först hetsar hon mig till att komma igång med ett geografi-arbete som skulle vart inne för tre veckor sen men som jag inte börjat med. Sen HJÄLPER hon mig med det. Sen gav jag henne en massage som fick henne att göra privata ljud. Sen gav hon mig en mandarin (clementin?) och den här klubban. Mycket trevligt, måste jag säga!

När jag ändå håller på att lovprisa klasskompisar så kan jag ju tillägga att Becky drog ett så klockrent skämt idag att jag vill tatuera in det på skinkan. Skulle gärna dela med mig av det här på bloggen, men tyvärr tror jag att det är lite för vulgärt för att upprepas. Dock ska jag komma ihåg det tills dagen jag dör, för mer huvudet på spiken kan hon inte ha varit. Åh gud, det var helt sjukt roligt. Verkligen. Du skulle ha varit där. Oj oj oj vad jag har saknat henne. Hon har så tight ass.

update

Jag skriver inte så mycket nu eftersom det inte händer så mycket i mitt liv. Eller nej, det  är faktiskt inte sant, det händer fruktansvärt mycket, men inget jag vill dela med mig av på bloggen. Och SÅ mycket har jag lärt mig av resan till Frankrike! Helt sjukt hur utbildande den var!!!!!

Men i allmänhet kan jag ju upplysa er intressenter om att jag känner mig alldels luddig. Typ, som att jag är alldeles inrullad i ludd och bara luddar fram i en luddig värld av ludd och hjärnan min är vadderad med ludd. När jag blundar ser jag bara ludd och när jag tar på något känner jag endast ludd och när jag tänker så tänker jag på ludd... eller nej, det gör jag ju inte. Det var ljug. Jag tänker inte på ludd.

Dock så kände jag idag skolstressen smyga på. Inte på ett dåligt sätt, utan mer typ "Vad tusan håller jag på med? Varför gör jag inte mitt skolarbete ordentligt?"
Så nu är chillartiden över, och nu ska jag sätta igång med sista rycket innan det sista sommarlovet!!!!!!!! AWESOME! Dessutom ser jag fram emot då jag får tapetsera mitt rum, hihihihihihihi.

macgyver

Har egentligen inte så mycket att skriva här just nu, förutom att jag typ haft skönaste slappaste dagen på länge. Det förtjänade jag. Eller egentligen inte, men det kändes som så. Dessutom stör jag mig på att mn magsäck har krympt efter Frankrike. Jag VILL tjocka men det GÅR bara inte. Illa, illa.
Skryt följer:
Vi grillar och hade inget bord som kunde flyttas ut på balkongen. Jag tog min skrivbordsskiva, pianostället och en Macgyver-sekund senare hade vi ett perfa utebord. Fett naz. Så ska man fira in våren. Dessutom var jag ju så mycket bättre än Hanna att jag var tvungen att kissa på henne. Kiss. Hihhiihhiih.

RSS 2.0