cheesecake brownies

Oj oj oj. Var hos Jennie igår, och hon bjöd mig på Cheesecake Brownies... Oj oj oj, säger jag bara. Det var helt sjukt gott, och jag åt alldeles för många än vad som är allmänt accepterat. Jag fick receptet, och jag ska baka det med Becky på fredag. Jag anar ett nytt favoritrecept, säger jag bara.

Öppet hus på arbetsförmedlingen var en fet besvikelse, och jag tror inte att jag kommer landa något jobb genom det. Man fick lämna sitt CV på ett ställe, ochdär fick jag prata med en kvinna i typ en minut, som dessutom stod och smsade medans jag pratade med henne. Så inte helt lyckat. Men men, jag ger inte upp! Jag ska ha mig ett fast jobb!

öppet hus

I eftermiddag är det öppet hus på arbetsförmedlingen, och jag ska självklart dit och charma alla arbetsgivare. Jag har kirrat personligt brev och meritförteckning och hela köret! Förhoppningsvis är det någon som nappar, hoho.
Nu ska jag ta och skriva lite på min utredande rapport om OPRAH, sen ikväll blir det mys med Jennie, och det var inte igår!

chillveckan

De kommande två veckorna har jag inga block ALLS = tjugo mindre lektioner. Helt sjukt skönt, och en bra start inför sportlovet, hoho! Imorn har jag bara en lektion, efter lunch, och sen är det FN-rollspel som... ja, säkert blir spännande för dom som är där. Hrrm. Och sen på fredag är jag ledig, inga lektioner! Så jag chillarrrrrr hårt.
På onsdag ska jag på öppet hus på Arbetsförmedlingen där man typ kan lämna CV och personligt brev till alla företagsnissar som komme vara där, så förhoppningsvis får jag landa mig ett sommarjobb. Extrapengar är inte helt fel eftersom jag ska flytta i sommar.

Och alltså FLYYTTTAAAAA, jag vill sååå gäääärna! Det är seriöst det enda jag går och tänker på om dagarna. Så fort jag sätter mig vid datorn börjar jag typ googla på inredning och massa grejer. Gosh, längtar så sjukt mycket! QUIERO MOVARME!

penganöd!

Dum och dristig som jag är har jag gått och köpt upp pengar jag inte har på saker jag inte behöver. Men för att förklara så hittade jag värsta secondhandsidorna med ganska billiga grejer! Då finns det no turning back!


Jag köpte det här halsbandet, bara för att det var så gulligt, och det kostade typ 30 kr.


Och den här gulliga broschen, haha! Inte för att jag är så mycket av en brosch-människa, men jag tyckte om den ändå!


Och så blev det den här äckligt mysiga tröjan för 200 kronor. Men serridill, kan ni inte se mig i den, liggandes framför TVn, tittandes på Seinfeld? Serridill. Do it.

hungriii

Jag sitter på skolan och hungrar och väntar på att Becky ska bli klar med psykologin så att vi kan gå och äta lunch. Nej, jag har inga lektioner på  morgonen, utan kom hit för ett handledarsamtal som tog mig typ fem minuter. Mikket värt.
Förresten har Becky en överraskning åt mig. Jag skulle tippa på att det är en semla, eftersom det var fettisdagen igår!!! I <3 semlors. Eller egentligen inte, det är typ bara kladd och shit. Men det är något speciellt med semeldagen. Temla.


En bild säger mer än tusen ord!!!


Idil RULES !

Idil rules? Det visste jag inte ens! Vad kul när andra får skriva rubriker åt mig, jag blir så överraskad!

Jag känner mig tvungen att berätta om mitt fynd igår. Jag köpte en kokbok åt Björn i alla hjärtans dag-pressy, "Kokbok för kära", och bakade FUDGEKAKA. Helt sjukt god! Det var lätt att laga, och man gjorde i långpanna, så det blir ju hur mycket som helst. Har frusit in flera lådor, så he bara att plock fram! Det är typ sm kärleksmums, ni vet som chokladkaka i botten, sen VÄÄÄÄÄRLDENS godaste fudgeglasyr som man brer på. Helt fucking insane! Det är typ mer glasyr än kaka, och man blir salig i trosorna när man äter den, kan jag lova.

AWAWAWAAAA.


sunny day

Har haft en bra början på helgen, med väldigt trevlig kväll igår samt väldigt lugn och bra dag idag. Har varit i Sävar på inskolning en andra helg, och det går faktiskt riktigt bra! Tror jag kommer trivas med det jobbet! Dessutom gillar jag att få köra bil själv, hoho. FORTFARANDE SKOJ!
Fick dessutom precis en NAJS nyhet som gör att jag längtar efter sommaren - VICKIE KOMMER HEM DEN 30 JUNI!!! Sjukt skönt att veta, faktiskt. Can't wait!

Nu ska jag ta och leta upp nåt mysigt recept på minipizza för att överraska Björn ikväll!

vinterdag!!

Idag vaknade jag upp på grund av att solen sken. SOLEN! I MIN ÖGON! Herregud, tänkte jag. Detta måste firas! Så jag och Björn drog oss ut med varm choklad, mackor och lite gofika för att njuta av vintersolen!!!











coola_pa_carlshem

en loser utan dator

Igår när jag skulle låsa in datorn i dataskåpet här på skolan så tappade jag den i golvet. Idag när jag skulle starta den är den självklart helt sönder. 1000 spänn i självrisk och en dröm om att se Prag om våren åkte ut genom fönstret. Och nu måste jag dessutom sitta i datasalen i källaren alldeles ensam, eftersom datasnubben här på skolan är helt jädrans värdelös. SNYFT! Och ingen skriver till mig MSN, heller.

kissnödig

Sitter och är kissnödig, men jag har en grej om att jag snart ska gå och lägga mig så kan jag ju som inte kissa några minuter innan, för då när jag ska göra mig klar har jag ju inget kiss kvar att kissa ut, och då kommer hela min rutin bli sabbad.

Jag hamnade i valet och kvalet denna kväll då jag började fundera på vem jag ville ha som bakgrund på mobilen/datorn - Björn eller Frank?
Björn är ju min älskling, men... Frank har ju hatt! Jag var helt enkelt tvungen att göra det jämnt... Jag gav Björn en hatt.


Björn med hatt


Frank med hatt.

VEM VINNER?!

RSS 2.0