äntligen hemma

Gudars vad det har varit en lång dag! Jag är verkligen helt slut, och det var ju bara otur att jag kom hem på lill-lördag då samtliga i huset har valt att ha fest. Nej, själv ska jag ta och steka mig en bit lax som jag råkade ha hemma och se några avsnitt av Masterchef som jag har missat. Sen ska jag sova gott och hårt i min sköna säng tillsammans med Lille Skutt som jag har saknat sååå. Skiter i att packa upp för stunden, har bara slitit upp mitt nya doftljus ur väskan. Alltså när jag öppnade förpackningen och luktade på det utbrast jag för mig själv "ÅH HERREGUUUUD" för det luktar så underbart. UNDERBART! Så ja, skriver mer om resan och bjuder på bilder och allt imorn, så ni får sjå er!!

lyxa till det, föfan

Igår hade jag en av världens bästa utekvällar på klubben Karlovy Lazne, fem våningarsklubb med olika teman på varje våning! Jag kanske inte måste berätta om hur vi fastnade alldeles för länge på våningen med gammal discomusik och blinkande dansgolv, jag höll på att dansa fötterna av mig! Då passade det bra att vi lyxade till det med en spadag, en timmes jacuzzibad + en timmes helkroppsmassage för ca 300 kronor är inget vi tackar nej till... Vi funderar på att ta en till massage bara för att det är så sjukt billigt och för att... ja, det var det bästa vi varit med om. Underbart. Sen har vi gått och shoppat massa billigt smink både på Sephora och Bodyshop (som är kanske 40% billigare här) och massa mys på julmarknaderna som öppnade ikväll. Jag åt världens fetaste och godaste korv. Bah så ni vet. Nu ska vi snart ut och äta middag, dricka några fler drinkar (nya favoriten: Sex on the beach. Drinken alltså.) och dansa natten lång på några fler klubbar! Ta-ta!

praha

Liten uppdatering härifrån Praha! Vi har det supermysigt i denna vackra huvudstad, än så länge har vi gått flera kilometer och shoppat och ätit diverse gött. Dock har jag såklart dragit på mig en liten förkylning, så vi tar det lugnt med ölen. Men imorn lär det släppa loss lite mer, hehe. Vårt hotell ligger väldigt centralt så vi har gått omkring på dom olika torgen och njutit av vackra husen och bra shopping! Idag var vi även på Alfons Mucha museum, väldigt fint. Jag tillhör ju kultureliten nu, så några museum är ju nästan obligatoriskt. Imorn ska vi vandra upp till slottet och kolla läget och på lördag ska vi ha spadaaaaaaaag. Helt sjukt, det kostar typ 500 spänn för en timmes massage + en timmes jacuzzi. Så, ja. Det ska vi göra.
På flyget.
Men allra härligast är det ju såklart att få vara med Jennie!!!!!

Spänningen stiger!

Nu har jag gjort precis allt på min checklista - packat, skrivit klart och skickat in tentan, diskat, städat, duschat och till och med förberett en liten överraskning till Jennie. Om jag känner henne rätt kommer hon bli väldigt glad, och det är alltid så kul! 06.15 imorn bitti går planet till Stockholm och 07.30 får jag äntligen träffa Jennie igen!!!! Jag ser framför mig hur vi slänger väskorna åt sidan och springer i slow motion mot varandra medans "I will always love you" spelas i bakgrunden och människorna runtomkring oss börjar applådera och fäller en tår. Ack. Jag kommer ta med mig min lilla dator på resan, men jag vettetusan hur det ser ut med internet eller om jag kommer ha speciellt mycket tid att uppdatera bloggen, så vi får väl se hur det ser ut! Annars kommer jag hem igen på onsdag kväll!
Toodles!

Dám si jedno pivo prosím.

Här sitter jag och känner mig dum som försöker lära mig lite tjeckiska ord. HELT OMÖJLIGT! Rubriken, Dám si jedno pivo prosím, betyder "Jag tar en öl, tack". Den ska jag lära mig och behärska! Tack är Děkuji, och uttalas typ... jakoji? Ja, fan, det är inte lätt, alltså! Får hoppas att dom flesta kan lite engelska, jag har verkligen aldrig åkt till ett land där jag inte kan göra mig det minsta förstådd på språket, vi får väl se hur det går!
Annars har jag NÄSTAN skrivit klart tentan, ska sitta med den under morgondagen och avsluta det sista. Annars måste jag sätta igång och packa ikväll samt fixa med de sista grejerna, typ ladda kameran och sånt roligt. Iiih, vad kul, nu var det ju till och med ett tag sedan jag fick resa nånstans! Detta kommer bli legendaryyyy.
Bjuder på en bild från min och Jennies tvåmannabryggefest i somras! Som ni ser var detta en helt sjukt härlig kväll med grillning och helt underbart väder! Åh, vi ska ha MINST lika kul i Prag, detta kommer äga så sjukt hårt!!! Åh, jag önskar jag hade kvar photoshop på min dator så jag kunde klippa in oss två på en julmarknad i Prag... Men icket.

"det här hamnar på bloggen!"

Förlåt för bloggdampet denna morgon, men jag måste bara bjuda på några bilder som jag och Jasmine tog igår.
VI SER UT SOM MANGA-FIGURER!!!

åh...

Åh, så här går det när jag bestämmer mig för att köpa saker som jag verkligen behöver.
Warm lined midcut boot
Dom här skorna från Din Sko fick det bli! 399 kronor, och (här kommer min bortförklaring till att köpa dom:) sjukt värt för jag hade tittat ut dom här för typ två veckor sen och tänkt köpa dom när jag fick pengar, MEN jag fick höra att storlekarna höll på att ta slut, så då kunde jag ju inte vänta tills jag kom hem från Prag för att köpa dom? Och det var sjukt nödvändigt att köpa ett par vinterskor eftersom jag faktiskt inte har några!!!! Mina varmaste skor just nu är mina boots som jag köpte i början av min Halmstadsvistelse, och jag tror inte dom kommer bli glada i all slask och snö som kommer så småningom! SÅ VÄLDIGT NÖDVÄNDIGT!!
Sen köpte jag en ny halsduk och sån därt stickad pannbandsgrej som är så snyggt, och nya handskar. Och hårfärg, för jag har en hemsk utväxt. Så nu jävlar ska jag vara hottie boombottie i Prag, alltså!!!

LOTR

Jag måste bara få ta ett ögonblick för att skryta lite om vilken själsfrände jag har hittat i min nya vän Jasmine! Under de senaste månaderna vet jag inte HUR många gånger vi har high fiveat varandra och vrålat "JAG MED!!!" till saker som vi tycker om. Det gäller allt från killar (bland andranBear Grylls, Clive Owen, Robert Downey jr, Marshall i HIMYM, fast vem älskar inte honom liksom? Osv osv.), filmer och fritidsintressen till att vi båda har en förkärlek till att vara fula på kort och spela in dumma filmer. Vid en tidpunkt sa jag till exempel att man borde gifta sig i en jätteenkel, vit ,lång bröllopsklänning, men sen under har man -  vi säger i mun på varandra - "GLITTRIGA SKOR!! JAAA!!!" hahahaha. Det låter säkert sjukt töntigt när jag skriver om det, men det är så jävla stört en del grejer som vi kommer på!
Hur som helst så insåg vi båda att vi var stora Sagan om ringen-nördar från ung ålder (vi hade båda varsin ring och kunde alviska), och bestämde att vi skulle ha Sagan om ringen-marathon "en vacker dag". Den dagen är nu kommen. Snart kommer Jasmine hit och vi ska sitta här i över tio timmar och bara njuta av mästerverken som är Sagan om ringen-trilogin!! LOVELY!
-
Men först ska jag springa på stan och lägga min sparpengar på att kunna vara snygg i Prag (ytligt, jag vet, men det här ska bli snyggaste resan någonsin på alla sätt och vis!!!).
Jasmines facerape på mig under gårdagen.
Min facerape på henne under gårdagen.

ääääh

Den här dagen känns redan lång, och klockan är bara elva! Jag har redan gått på morgonpromenad, sett nyaste avsnittet av The Big Bang Theory (SHAMY IN MY <333), diskat och städat lägenheten. Snart kommer Jasmine hit för att plugga lite tenta, och senare ikväll kommer Isabelle och Amanda hit för någon slags spelkväll. Eller vi säger spelkväll, men vi har typ bara en kortlek, så vi får väl se hur det går...
Annars går jag mest bara och tänker på att jag åker till PRAG OM FEM DAGAR!!!!! Underbaaaaaaaaaaaaaaaaart. Jag har bestämt mig för att planera precis vilka outfits jag ska ha till olika dagar, så jag BARA packar det jag faktiskt behöver! Annars är jag en sån som packar allt jag har, JUST IN CASE. Åååååh, det ska bli så KUUUUL!! Och jag längtar så STÖRT mycket till att få träffa Jennie, jag tror vi aldrig har varit ifrån varandra så här länge! Snyft!!!
(Nu kommer det gamla bilder på mig och Jennie!!)
Åååh, Jennie är så himla fin!!!!! Eller oj, det här är ju Daniel Radcliffe som kvinna?? Gud, jag kan inte ens skilja på dom, så himla lika!!

mickey mouse monopoly

ÄÄÄH, who am I kidding? Jag kommer aldrig få slut om saker att babbla om här på bloggen. Goa gamla bloggen. *klapp klapp*
-
Min syster tipsade om dokumentären Mickey Mouse Monopoly, en kortare dokumentär om Disneys påverkan på bland annat könsroller och främlingsfientlighet. Väldigt intressant, men det får mig att vilja bränna alla Disneyfilmer och aldrig visa dom för mina framtida barn. Dock måste jag säga att jag inte kan påstå att jag har fått speciellt skeva åsikter om sakerna dom diskuterar här, även fast jag växte upp med Disney och jag och mina syskon kan dom flesta filmerna utantill, men då kan jag ju samtidigt kontra med att jag har haft föräldrar som varit väldigt bra på att avleda alla sådana tankar... Sedan verkar den här dokumentären vara några år gammal och jag kan tycka att senare Disneyfilmer har blivit lite bättre än typ Snövit, men ändå. Dokumentären är hur som helst väldigt intressant, och det som fick mig att tänka till mest var när dom pratade om hur Belle från Skönheten och Odjuret uppenbarligen verkar falla för en kvinnomisshandlare. Se så förstår ni. Klippet som ligger här nedanför handlar mest om könsrollerna i filmerna, men om ni är intresserade kan ni se alla fem delar som ligger på youtube.

hemtenta nr 3

Jag lyckades få min hemtenta lite tidigare i och med att jag åker till Prag om en vecka, två dagar innan tentan skulle vara inlämnad. Såå jag sätter igång med den idag, men då motivationen och intresset inte har varit på topp den här kursen så förväntar jag mig hårt arbete och tyvärr kanske inte så högt betyg. Men vi får väl se! För er som undrar så är kursen Det mångkulturella samhället, och handlar mest bara om invandringsfrågor, migration och integrationsprocesser. Intressant, visst, men inte riktigt det jag väntade mig i det här programmet. Ja, ja, snart är den över, och dessutom har jag underbara Prag och underbara Jennie att längta till!! BARA EN VECKA KVAR!!!! Så sjukt skönt, jag vet inte ens vart jag ska ta vägen!!!
Men ja, förvarning om att bloggen kanske kommer ligga på det kalla/ovärda, eftersom jag ska försöka sjunka djupt ned i mina böcker. På återseende.

två saker

Två saker som får mig att verkligen skratta högt för mig själv, tänkte jag bjuda på så här innan läggdags. You're fucking welcome.
JAG FINNER INGA ORD.
Och så roligaste scenen från filmen Just go with it, som jag faktiskt rekommenderar alla att se, även fast det är Adam Sandler. Faktiskt hans bästa film, måste jag säga.

the inbetweeners

Dryg, händelselös dag idag. Måste egentligen bara läsa ut boken "Mångkulturalismens utmaningar", och ni hör ju hur roligt det låter. Eller egentligen är väl ämnet rätt intressant, men det kan bli svårt att koncentrera sig efter ett tag, och nu är jag mest i en fas där jag måste låtsas som att jag ska vara med i QI där alla dessa faktan kommer att komma upp som frågor så att jag kan imponera på Stephen Fry med vad jag kan! Jag har upptäckt att jag har lite såna metoder, typ som att min inspiration till att ta en promenad varje morgon är för att förbereda mig för när jag skaffar hund, eller när motivationen för träningen sviktar så tänker jag att när jag och Bear Grylls ger oss ut i vildmarken så måste jag ju kunna visa att jag visst kan klättra i träd och grejer... Aja.
-
Annars så har min syster gjort mig en otjänst genom att få mig hooked på den brittiska komediserien The Inbetweeners. Handlar i princip om ett gäng omogna tonåringar som vill ligga (otippat), men den är sjukt rolig och jag är fast, såklart. Får slita mig för att kunna göra någonting annat över huvud taget. Alla tre säsonger finns att ladda ner, men det ska man ju såklart inte göra eftersom det är olagligt och sånt gör bara fruktansvärt onda människor. Laddar ner och knarkar och flår kattungar och våldtar handikappade barn. Usch, usch. Gör inte sånt.
-
-
-
-
-
P.S. Tydligen så är den naturliga färgen på någons ögonbryn samma färg som deras pubishår. Så... Tänk på det. D.S.

fars dag

Denna fars dag firar jag tyvärr inte min far, men jag skänker honom en liten kärlekstanke där han sitter 1067 kilometer bort. Förhoppningsvis har mina syskon tagit tag i firandet!!!
Annars ligger jag mest och mumsar på hamburgare, ser på studentversionen av Vem vet mest som, som vanligt, går på marathon på tvåan hela dagen (kan jävla Rickard Ohlsson sluta vara sådär lagomt sexistisk, berrewirre och allmänt DOUCHIG så att folk verkar ha överseende med det?!) och repar mig från gårkvällen. Jag hade Isabelle, Amanda och Jasmine här på vin och mys, och vi hade det väldans trevligt! Dessutom är Amanda från Sollefteå, så jag känner mig nästan som hemma när hon drar till med sin dialekt.
Bjuder stolt på bilder från när Isabelle bestämde sig för att dra på sig min älskade myspyjamas.

11/11/11

Ett himla mirakel att jag råkade sitta vid datorn prick 11.11 tidigare idag, och fick uppleva detta "magiska" ögonblick som aldrig kommer inträffa igen under min levnadstid. Jag smsade pappa tidigare idag, men insåg att han förmodligen kommer vara upptagen med x antal bröllop och dop och grejer hela dagen, haha. Återstår att se om världen kommer gå under idag, eller vad galningarna nu har förutspått ska hända, men jag tror jag kommer "fira" med lite plugg, städning och stjärnsnacks. Mycket bra.
-
Jag fick höra talas om något häromdagen, nämligen Gåsamiddag, något som försiggår i Skåne (och här då, eftersom Halmstad är proppad av skåningar eller nånting). Eller det är Mårtensafton idag, och då ska man äta gåsamiddag, tydligen. Man firar ett helgon, Martin, som var romersk soldat som konverterat till kristendomen. Folket i staden Tours ville göra honom till biskop, men han orkade tydligen inte, så han gömde sig bland gässen. Gässen kacklade för att han satt där och häckade, och så blev han avslöjad och så åt dom upp gässen som straff (fett ägda gäss, LOL), och detta ska ha utspelat sig 11 november år 371 (källa: http://sv.wikipedia.org/wiki/M%C3%A5rtensafton = Underkänd i källhänvisning, men det här är MIN blogg, så jag gör vad fan jag vill!!). Fattade inte riktigt varför han blev ett helgon? Måste man inte göra något speciellt för att bli helgon?
Hur som helst, under gåsamiddagen äter man svartsoppa (blodsoppa) till förrätt, gärna tillsammans med typ gåsens hjärta och lever och allt sånt, sen gås till huvudrätt, och EBLEKAGA (skånsk äppelkaka) till efterrätt. Det här ska typ halva min klass göra idag, tänkte bara upplysa er om det. Jag har aldrig hört talas om detta, jag har nog inte ens ätit gås nån gång? Oh well.
Ha en bra Mårtensafton/11-11-11 på er!



twitter

Som ni kanske märker så har jag lagt till mitt twitterflöde här till höger på bloggen. Hoppas det inte gör er allt för arga, eller att det blir alldeles för fult för min annars så vackra blogg... Jag gillar twitter! Och inte bara för att jag kan följa min favvo-kändisar och låtsas som att jag vet vad dom gör i precis detta nu, utan också för att det är lite sådär avslappnat. Jag kan skriva lite vad jag vill, typiskt såna  ovärda saker som jag kan smsa Jennie om när jag sitter på toa, men nu sparar jag lite pengar istället. Eller jag har gratis sms, men ja, ni fattar vad jag menar. Så det är inte så seriöst det jag skriver där, mest bara fånerier. Inte som med bloggen. Bloggen är sjukt seriös och viktig. Här måste jag ju ha saker att faktiskt PRATA OM, och något VIKTIGT ATT SÄGA. Mmm. Som ungefär det här inlägget, då?
Twitter-frälst.

falkenberg

Jag känner mig så sjukt världsvan och exotisk när jag får ta mig ut utanför Halmstads gränser och uppleva Halland!! OH, THE JOY! Nej, men, vi hade ett litet studiebesök på Falkenbergs museum under förmiddagen. Det var intressant och sådär, handlade om mat och hur vi hanterar det och lite sånt. Vet inte RIKTIGT vad det hade med vår kurs att göra, men det var på ett museum, så det var ju kul... Höjdpunkten var dock på vägen hem när Anna pekade ut huset där den där mannen hade den där sextortyrgömman!!! Värsta läskiga ödehuset som låg mitt på en åker, superäckligt var det - typiskt tortyrställe, liksommmm. Ah, det var spännande i alla fall.
Jag lekte kyckling. Perfekta kycklingminen, också.
Jag började rita av Jasmine, men det slutade med något helt annat... Tycker dock det blev bra! Jag kanske ska välja konstinriktningen nästa år istället??

soppa

Gjorde en inte så perfekt linssoppa igår, fy vad irriterad jag blev. Tänkte att allt skulle gå som en dans och satte mig vid datorn istället för att stå och passa soppan medans den kokade. Så hela skiten brände fast. Eller alltså, låt mig påpeka att den här linssoppan är mer av en linsGRYTA, det är knappt någon vätska kvar när man är klar. Så... ja... lite lättare att bränna fast, med andra ord. Hur som helst så har jag idag lyckats göra en SKITAGOD soppa efter Jennies recept. En potatis- och purjolökssoppa. Väldigt, väldigt god. Så jag njuter av den och ser senaste HIMYM, så får kvällen bjuda på lite plugg. FÖR ÖVRIGT så fick jag godkänt på senaste hemtentan! Är väldigt nöjd med det, så jag belönar mig själv med en liten tur till toaletten. Jag hade egentligen tänkt skriva något annat där, men jag kände nu att jag var himlarns bajsnödig så det fick bli det istället.

PERFEKT!

Idag har jag skrivit på kontraktet till min nya lägenhet som jag har berättat om, flyttar som sagt in den första februari! Jag har gått fram och tillbaka ifall det känns bra eller inte, men nu är det gjort så då är det väl bara att sluta vela och tycka att det ska bli skitbra. DET SKA BLI SKITBRA! Nej, men jag är faktiskt väldigt taggad, och det känns skönt att det är ordnat.
-
Annars har jag inte gjort så mycket idag. Var på en promenad ner till havet med Isabelle under förmiddagen, skrev på kontraktet och sen har jag mest bara tagit det lugnt här hemma. Nu har jag slängt ihop en köttfärspaj till ljudet av Cat Stevens. Jag tror den kommer bli PERFEKT! Jennie dampade på mig häromdagen för att jag skröt om att allt jag gör är perfekt. "Åh, jag gjorde cookies, dom är PERFEKTA!", "Dom här kycklingknytena är PERFEKTA!", "Min köttfärssås är PERFEKT!", "mina rotfrukter blev PERFEKT mjuka!", "mina bajskorvar ringlar sig i en PERFEKT liten hög på botten av toaletten!" osv osv. Det är ju inte som att det är mitt fel att hon har gått och blivit vän med världens mest perfekta person? Då får man faktiskt skylla sig själv.
Annars tänkte jag bjuda på två av mina favoritlåtar av Cat Stevens, dom är PERFEKTA att sjunga med i medans man lagar perfekta saker.
Hans låtar är så PERFEKTA att ha i bakgrunden, simpel men betydelsefull text, alldeles lagomt lugna men ändå upbeat och glad melodi, och dessutom PERFEKT tonart för mig att sjunga med! Helt... perfekt.
-
-
-
P.S. Låter inte ordet "perfekt" som ett jättekonstigt ord nu bara för att jag har skrivit det så många gånger?? D.S.

RICKYYY

Alltså de senaste veckorna har jag (åter)upptäckt Ricky Gervais komiska geni, och det gör det ju inte bättre av att han är sjukt aktiv på twitter, youtube och hans egna blogg. Så det känns verkligen som att jag "känner" honom, jag vet typ vad han gör varje dag? Det är sjukt knäppt i alla fall att känna sig så nära en kändis, och jag är mycket medveten om hur jävla galen jag låter just nu. Hur som helst retweetade han ett av mina tweet, vilket under en halvtimme gav mig åtta nya followers på twitter. Helt crazy. Och så är jag såklart galet glad över att han faktiskt har läst vad jag skrivit och svarat på det!!!! Åååh, är alldeles fnissig, hahahaha.
Han är säkert jättesnäll person och om vi bara träffades så skulle vi bli BFFs på direkten! Tror inte ni det? Jag tror det.

moses supposes

Jag har haft en underbart trevlig och lugn kväll med Isabelle. Vi gick en liten promenad förbi min framtida lägenhet och kikade in i fönstrena för att se hur jag ska bo (inte alls creepy), sen gick vi och köpte lite godis och såg Singin' in the rain, typ världens bästa film? Den har fan allt. Jag önskar jag kunde dansa sådär, steppa och värsta broadway... Aaah, underbart! Vi insåg att alla dansscener har bra dans, och sen blir dom galna och verkligen HETSAR i några minuter. Sjukt kul när man har insett det. Hur som helst funderar vi på att styra ihop en maskerad med 20-talstema så vi får klä oss i såna där fina kläder.

jaaaaahapp

DÅ VAR MAN ENSAM IGEN DÅ! Nu har jag skickat hem Ellen till Umeå igen, där hon hör hemma! Det har varit sjukt mysigt och skönt att ha henne här hos mig, vi har mest tagit det lugnt och umgåtts. Nu måste jag sätta igång med mina rutiner igen efter en lite halvvirrig vecka, för min del. Det är så konstigt att bara ha sig själv att tänka på och planera dagarna för, och så helt plötsligt kommer det in en till person som behöver uppmärksamhet, hahaha. Och helt plötsligt får jag tillbaka känslan av att inte veta vad jag har i kylskåpet och behöva dela utrymme med någon annans grejer. Don't get me wrong, det har varit himmelskt att ha få ha världens bästa syster här (delad förstaplats), men jag gillar faktiskt att bo ensam. Så det känns bra att ha kommit på, särskilt nu när jag ska skriva på kontraktet till min alldeles egna lägenhet i helgen.
Jag kollade igenom dom få bilder jag tagit under veckan, och dom allra flesta var helt sjukt dåliga och oanvändbara. Här kommer några få.
Bilderna från middagen med gänget blev så jävla fula och dåliga så dom får inte ens vara med! Mötet mellan Ellen och mina nya vänner resulterade i att a) jag och Ellen är tydligen inte alls så lika som jag trodde och b) jag pratar mycket bredare norrländska än vad hon gör. Så... Det var ju lärorikt.
Nu ska jag städa lägenheten, sticka iväg på zumba (let's ZUMBAAA) och hänga med Isabelle ikväll! Ta-ta!

håll till godo

Bloggen har legat någorlunda tyst nu när Ellen varit här. Bjuder på två sämre bilder från i onsdags när vi var ute med Martin, Jasmine och Maria och åt middag. Fler bilder och lite längre inlägg kommer väl i eftermiddag när Ellen sitter på tåget tillbaka till Umeå! Håll till godo!
Jag byggde något av tandpetare, bara med hjälp av munnen!! Helt otroligt, men Martin tyckte inte om det. Bilderna snattade från Marias blogg, http://meazs.blogspot.com/.

lägenhet!

Det verkar som att jag har blivit med lägenhet, som min morfar skulle säga! Jag och Ellen var och tittade på lägenheten som jag skrev om tidigare, ettan nära centrum för 3100 kr/månaden. Den var fräsch, och helt okej även fast den låg på markplan. Kommer nog skaffa insynsskydd. Det var rätt litet, och badrummet var inte mycket att hurra för (tänk slå i knäna i dörren när man sitter på toan), men jag kan leva med det! Det kan nog till och med bli rätt mysigt! Enda saken som jag fick lite ångest över var att det inte fanns någon ugn, men jag pratade med hyresvärden och han sa att han skulle kunna ordna någon liten ugn åt mig, och då kändes det genast mycket bättre! Dessutom så ville hon som som bor där nu sälja sin bäddsoffa, soffbord, skrivbord, hyllor, barbord och tv för 500-700 kr för rubbet, så det kändes till och med ännu bättre! Kommer nog köpa en loftsäng och ha soffan under för att få plats med allt, tjejen sov nu på bäddsoffan, men det vill jag inte riktigt göra... Men ja ja, jag tror det kommer bli bra! Kontraktet är ju inte påskrivet, men jag är den enda han har pratat med och han sa att han inte såg någon anledning till att jag inte skulle få den! Så yay!

RSS 2.0