vaktis 2

Jag har ett väldigt slappt jobb, och jag måste säga att det är det bästa jobbet jag haft hittills i mitt liv.
Det finns inte alltid så mycket att göra på Tegskyrkan, så idag fick jag uppgiften att duka inför en minnesstund på lördag. Eftersom de flesta skrattar åt att jag gör alla mina uppgifter så snabbt att det knappt finns något kvar (jag är tex snart klar med all storstädning, och idag var min andra dag) att dom ber mig ta det lugnt. Så jag tog god tid på mig att duka.

Allt gick väääääldigt lååångsaaaaaamt och jag la alla bestick extremt noga så det var lite snudd på rainman.
Efter ett tag började jag utmana mig själv, till exempel lägga ut knivarna först och gafflarna sen. Då blev det ju lite lurigt eftersom gafflarna skulle ligga innerst, och då kunde jag ju inte bara slänga dit dom, utan måste pilla lite grann.

Plötsligt, out of nowhere, märkte jag att jag gjorde allt i HELT fel ordning! Servetterna före teskederna och tårtassietterna före kopparna?!?!?!?!?!?!??!?!?!? AAARGH!!!!!!!!!!!!
Jag blev så yr så jag var tvungen att sätta mig ned ett tag.

Men jobbet är allt annat än tråkigt, bara väldigt avslappnande. Nära inpå laxerande, måste jag säga. Men det är skönt.

vaktmästarnnnn

Nu är jag alltså en vaktis på Tegskyrkan. Har till och med fått nycklar som passar överallt och koder och hela tjottahejta. Idag var första dagen, det gick bara fint. Kände mig till och med ovanligt social.
Jag HAR faktiskt lärt mig en läxa från denna vår, och därför tänker jag ICKE dela med mig av några eventuella pinsamheter som händer på kyrkan. Om ni så gärna vill veta så får ni fråga mig - RAKT I ANSIKTET!

Jag har även ringt kundsupport, så typ... inom tio dagar ska min mobil vara fixad. Men det är säkert bulle, så jag har egentligen inga höga förväntningar. Så länge jag får den tillbaka - HEL!
Sen sååååå... jag vet inte. Planer inför sommaren håller fortfarande på att bestämmas, och IFALL det skulle skita sig vill jag inte berätta något just nu. Men snart är det bestämt ordentligt, då kan jag berätta. HIHIHIHIHI är så excited!!!

sällskap

Är jag patetisk om jag gillar när min lilla husfluga surrar runt mina händer och sätter sig på fingrarna hela tiden? Typ, så fort jag börjar skriva så flyger den iväg, men inte så långt och landar på nästa finger igen. Ungefär som en hund som springer runt benen, kanske. Är jag så desperat efter sällskap?
Flugan heter Flugis, förresten.

sömnig

Jag kom på att jag faktiskt börjar jobba på måndag, och att jag då börjar klockan sju på morgonen. Därför tvingade jag mig upp klockan åtta (måste ju börja någonstans) i morse och vinkade av Björn som skulle till jobbet. Sen har jag typ inte haft något annat att göra. Jag har städat lite, bäddat rent i sängen och solat. Blev attackerad ute i parken, så jag sprang in igen och siestade framför Caddyshack. Sen slog jag på spotify och la mig på balkongen, och eftersom jag som sagt tvingade mig upp tidigt imorse somnade jag självklart. Nu är jag röööööööööööööööööööööööööööööööööd. Fast inte så bränd. Eller alltså, jag bränner mig inte så lätt, inte som typ.. Jennie. Men jag är rejält rödbrun när jag egentligen bara ville bli lite gyllene. Och mina bröst är så där sexigt knallvita som jag vet att alla där ute drömmer om i hemlighet!!!!!!!!

spa

Idag var jag och Jennie på spa-äventyr på Umedalen. Eftersom det inte blev någon avslappnande upplevelse i Skellefteå förra veckan bestämde vi oss för att göra det nu istället. Vi for på IKSU Spa och tog en behandling som hette "Vi två". Jag vill fortfarande gifta mig med Jennie, men hon bara nekar mig hela tiden. Försökta fria ännu en gång på denna vackra tillställelse, men icket.
Hur som helst, i det där lyxiga huset trippade vi omkring i våra spa-rockar (inte badrockar, utan SPA-rockar. Stor skillnad.) och åt frukt (ofräsch frukt, men ändå frukt.). Jag fick en massage och ett kurbad, och Jennie fick en ansiktsbehandling och ett kurbad. Hon blev bara röd i ansiktet medans jag blev FRÄLST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sen fick vi tillåtelse att smyga omkring ännu mer i huset, typ bada lite och sådär. Det var så lyxigt så jag vågade knappt andas. Till slut hittade vi bassängen som är något jag har drömt om ända sen dom byggde det där jäkla spaet! DET VAR OTROLIGT! Jag flöt omkring som på moln, fast i vattnet. Så jag flöt omkring som på vatten. Hoho.
Det var awesome i alla fall.

Imorn blir det lunch med några av tjejerna i klassen hemma hos Erika. Den stackarn har stukat foten, så vi kommer som en räddande sommarvind (?) till henne istället. Sen, eftersom Alva fyller år idag (GRATTIS!!!!!! igen) så ska vi på födelsedagsmiddag imorn hos mamma. Eftersom det blir awesome weather tror jag det kommer bli mycket prima.

sommar

Idag kände jag för första gången att det var sommarlov. Jag sov länge med Björn, läste lite Narnia och sen gick vi på stan. Jag köpte lite pressys till en viss födelsedagsflicka och lurade även in Björn på dressman där jag tvingade på honom lite kläder. Himla galning som går omkring på stan helt naken.
Tyvärr har min mobiltelefon gått sönder, vilket jag ENDAST har Erika att skylla för. Seriöst. Allt hon rör vid går sönder.
Exempel 1: Mina hörlurar i Frankrike. Eftersom hennes hade gått sönder lät jag henne låna ena hörluren av mig så vi delade på musik. Då gick dne helt oförklarligt sönder, vilket ledde till att jag köpte nya, dåliga, franska hörlurar som jag nu är fast med.
Exempel 2: Hennes datorer går typ sönder hela tiden? Seriöst. Så fort hon inte är i klassrummet så är hon och letar efter datasnubbarna på skolan. Även när hon är hemma. Galning. Sen lånade hon min dator i typ fem minuter, och helt oförklarligt gick den typ tio gånger saktare och inget verkade fungera. Jag slet den ur hennes klor innan hon hann göra mer skada.
Exempel 3: Hon satt och pillade på min mobil som alltid har fungerat felfritt. När jag sen tar upp den (utan att någon har tappat den eller nåt) så knastrar skärmen och pixlas till, och sen blir den svart. Nu kan jag inte ens få igång den. Nu måste jag typ skicka iväg den någonstans på garantin, och är därför fast med en stenåldersmobil. God damn.

Jaja, det är verkligen dagens i-landsproblem, men jag saknar den verkligen!
Nu, för att göra stämningen lite bättre, tänker jag ladda upp lite bilder från sommaren så här långt (ej i kronologisk ordning, så bli inte förvirrade):

I skellefteå med Jennie.
Fina paret på väg till balen
TESS! fyller år och får massa, massa bananer. Hehe.
Alva och Ellen somrar sig.
Smygkramar pappa.Smygkramar pappa.
Jag har vänner som tog studenten.
Jag har vänner som tog studenten.
Jag har en suddig syster som gick ut nian.
Jag har syskon som inte kan sluta posa.

Midsommar i stugan.
Typ världens mest perfekta bild everzzz.
Snyggt.
I wiiiin.
Typ bäst.
Mina vackra syskon får avsluta detta bildspel.

chill

De senaste dagarna har jag mest bara chillat (eller som farmor sa "Vad ÄR 'chilla' egentligen?! Jag trodde ni kittlade varandra. Typ under fötterna. Jag förstod inte varför du skrev att du kittlade dina vänner på bloggen hela tiden.").
Det blev inte så lång tid i Skellefteå eftersom Jennie fick en oväntad arbetsintervju på torsdag förmiddag. Vi åkte tillbaka sent i onsdags kväll och skippade spa-upplevelsen, men det var det värt eftersom Jennie FICK JOBBET! WOOOH, grattis igen! Det var på VK ungredaktion, så håll utkik till hösten efter hennes namn i tidningen!
Igår var det traditionellt midsommarfirande i stugan. Lite kallt var det, men jag sprang omkring och kände mig fin i min nya klänning. Senare åkte jag och Björn hem hit och sov till klockan ett, vilket var grymt skönt. Älskar att sova.

Nu, för att få gå utanför dörren, måste jag ta en dusch. Tyvärr är mitt schampoo slut. Ska jag då dampspringa iväg till affären och köpa schampoo eller ska jag bara sitta inne hela dagen? Jag erkänner att det andra alternativet låter väldigt lockande, men om någon av mina vänner svarar på mitt mass-sms och vill hitta på något ikväll så kommer jag göra en kraftansträngning och faktiskt duscha ordentligt. Någon där ute som vill hitta på nåt? Plix?

skellefte

Strax ska jag traska iväg till busstationen och träffa Jekkie. Vi ska ut på äventyr. Till Skellefteå. Fett naz. Vi ska bo alldeles ensamma. Fett naz. Vi ska shoppa på Cubus. Fett naz. Vi ska på spa och få kurbad med alger. Fett naz.
Hör ni hur naz det låter? Helt otroligt naz!
Sen är det midsommar, och det blir traditionsenligt firande i mormor och morfars stuga i Sörmjöle, vilket kommer äga mer än alla andra år eftersom Björn följer med!

Sen vill jag också skicka ut många kjamar till alla Paris-åkare, MVG-fransoser, kondom-hatare och sommardroskare! Saknar att träffa er varje dag!

chill

I helgen har jag mer eller mindre bott ensam här hemma, eftersom pappa varit i Uppsala och Olof i Vindeln. Jag har mest bara chillat, men igår for jag och Linn med Björn till hans kompisar på Carlshem och grillade. Det var riktigt trevligt, och till min överraskning så sjöng Linn Singstar!!!!!!! Det var riktigt kul, faktiskt. Sen såg vi Jurassic Park, som bara blir typ bättre och bättre. Typ världens bästa film, helt serridill. Den slutar liksom aldrig att vara awesome och SKITSPÄNNANDE!

Idag var jag också på Tegskyrkan för att lära mig lite elektronik och mikrofoner och såna grejer som ska göras när jag jobbar där i sommar. Det var inte så svårt, men mycket att komma ihåg. Det coolaste var att få sätta på kyrkklockorna. Jag kände mig råmäktig.

Ikväll ska jag äta hos mamma, och sen får jag se vad som händer efter det. Imorn blir det en träff med Frida som jag inte träffat på typ... månader, och möjligtvis lite chill med Björn. På tisdag far Linn till Paris och jag till Skellefteå med Jekkie. Vi ska på spa, hähä. Kurbad för två, typ "För dig och din älskling, innan den där speciella middagen." jag ska försöka få Jekkie att spela med och låtsas att vi ska gifta oss.

Nu ska jag sätta ihop lite Paris-fakta till Linn. Au revoir!

survivor

Jag har överlevt den här alldeles supertråkiga kvällen, och det endast med ETT hormondampanfall. Jag är så duktig.
Nu sitter jag dock här i mörkret efter otaliga timmar av surfandes på i-am-bored.com och tittandes på comedy central. Det är en bra kanal för tråk.

Jag tänkte jag kan berätta om mitt sommarexperiment. Jag minns inte vad det var förra sommaren (om någon minns kan den väl påminna mig?), men en gång var det att hålla min "tatuering" på armen levade hela sommarlovet. Alltså, det var en bläckpenneritning där det stod "SOMMARLOV" med ågra blommor runtomkring som jag fyllde i hela sommaren. Det ägde. Och för två somrar sen sparade jag ut mina lillfingernaglar, vilket förde mig och Erika närmare varandra.
Men i sommar hade jag tänkt mig LAGA MAT. För liksom, man måste ju lära sig laga mat ORDENLIGT någon gång. Typ lite finare grejer, och inte bara spaghetti och bacon (som bara bränns ändå.)
Hur som helst så har jag tänkt kolla upp massa fina recept, och tar gärna emot förslag på maträtter som är någorlunda lättlagade och grundläggande. Eller nåt. Dessutom letar jag middagsgäster, såååååååååååååååååååå ni är alla välkomna hem till mig. Förutom du. Serridill, ta upp handen ur byxan nu.
Jag postar recepten och betyg eller nåt liknande här på bloggen, så får jag något som kan likna något intressant för er att läsa. Nu ska jag sova. Godnatt.

jahapp

Här sitter jag alldeles ensam på en fredagkväll, helt utan planer. Kände mig faktiskt ganska kompissjuk, men tyvärr har väl alla planer. Okej, okej, om du går i min klass behöver du inte ta illa upp eftersom vi typ träffas imorn, så jag tänkte att vi kan ju träffas då istället. Men jag menade dom andra (the others, oooh). Eller ja, andra och andra, har inte så många jag vill ringa. Oj, vad deppigt det lät, det var inte menat så, mer som ett konstaterande, typ. Ah well. Tur att det går ETT PÄRON TILL FARSA I LAS VEGAS ikväll, som jag ENDAST tänker se för att Vickie ska dit nästa år. Eller okej, det ÄR ju en väldigt högkvalitativ film, who am I kidding?
Medans jag väntar på att den ska börja så underhåller jag mig själv genom att läsa handlingarna på alla otaliga porrfilmer somg år om nätterna på canal+. Kvällens favorit är "Who's your momma 2?" och beskrivningen följer: Amerikansk erotik från 2007. De finns överallt och är fler än du tror - översexuella hemmafruar som trånar efter yngre killar. Här träffar vi fem heta morsor som drömmer om stora stakar och vilda sexuella äventyr.

Kom igen, erkänn att det är skoj!!!
Nu måste jag köpa toapapper. Ta-ta.

SOMMARLOV

Åååååhh åhåh åhåh åhåhååhå h håh hh åhhåhå h
Det där var mitt utpustande efter detta skolår. Nu har jag sommarlov. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga, men jag är fruktansvärt lycklig. Allt känns bara väldigt rätt just nu. Förutom att så fort jag tänker på att Vickie och Rikki åker ifrån mig alldeles för snart så börjar jag gråta. Alltså, på riktigt, jag får tårar i ögonen as I write. Det är så hemskt, usch usch.

JAJA, för lite roligare stämning här på bloggen kan jag lägga upp några bilder jag tog från Vickie. Jag glömde HELT bort att ta bilder ÖVER HUVUD TAGET igår, jag fattar ingenting. Hade till och med bytt batterier i kameran och ALLT! Ah well, här är Vickies bilder i alla fall:


Vickie och Malle leker dinosaurier och jag skrattar ihjäl mig. Erika flyger typ, kolla foten på henne.


Alla de som tillsammans utgör guldkanten i min tillvaro. Tack för det här året, tjejer.


Min imitation av Lars. Vi "lånade" hans tröja, hähähä.

OJ, jag höll ju nästan på att glömma mitt och Erikas uppträdande:


funderingar

Hmm... Alltså, de senaste dagarna har jag som sagt varit förkyld och har funnit mig själv gå omkring med en toapappersrulle överallt. Liksom, för att snyta mig. Men toarullar är bra att ha till allt möjligt. Som typ när man äter persika - världens slafsigaste frukt. Jag kom inte på det där namnet, förresten, den heter så. Jag lovar, kolla wikipedia.
Hur som helst, en tanke slog mig. Rullen är ju så satans stor, så jag kan inte ha den i fickan eller nåt om jag skulle vilja gå utanför huset. Så skulle det inte vara bra om dom (ABBA) gjorde några sorts.... typ... SMÅ toarullar? Och dom måste inte ens vara rullar, dom kan typ bara vara små... pappersbitar? Som man kan snyta sig med? Nästan som... dukar. Dukar för... näsan? Ja! Och så kan man kalla dom duknäsar! Eller NEJ, ännu bättre - NÄSDUKAR! JA! JA! HEUREKA!
Och sen kan dom komma i små förpackningar som man aldrig får upp vare sig man har världens vassaste naglar, och alla världens fransmän kan patentera dom som lösningen till alla möjliga problem! WOHO!

ledig

Okej, lite dålig update här, men jag har inte haft så mycket intresse på sista tiden. Skulle bara vilja berätta för hela världen att jag har min första helt lediga lördag pååååå ett halvår. Ganska precis ett halvår, faktiskt, eftersom jag började städa på lördagar vid jul. De gånger jag inte har städat på lördagar har jag varit utomlands, och då har det varit aktiviteter inplanerade ändå. Men idag ska jag bara chilla och kanske försöka locka hit en och en annan person. Och justja, det är typ nationaldagen idag. Ofta.

Eftersom jag har varit förkyld de senaste dagarna har jag sovit väldigt, väldigt dåligt. Snoret har runnit ur näsan på mig som om det vore näsblod. Inte okej. Men nu har snoret lärt sig en läxa och hållit sig inne i näsan den senaste natten, och med tanke på att jag dels sov fem timmar igår natt och att jag är ledig idag tänkte jag sova skitalänge. Men den observanta ser att jag skriver det här 10.00 på morgonen, och jag har legat vaken sen 9.00. Inte okej, det heller. Den största anledningen till att jag vaknade var dock att jag drömde att mamma hade träffat Hugh Laurie, att han var här i Umeå, och INTE HADE RINGT MIG!!!!!!!!!!! Hon hade bah "oj, jag trodde du skulle på balen, så du ville säkert inte träffa honom"
bah OKEJ?!?!?!?!?!?!??! Jag skulle INTE på balen och även om jag skulle det hade jag LUGNT dissat för att träffa Hugh!!!!! Jag vaknade av att jag grät, hahaha. Lite patetiskt, kanske, men det var fasen världens värsta mardröm för mig. God damn.


Apropå balen, här är Olof och Hanna på röda mattan.Typ snyggast i världen, dom blev intervjuade av tv och allt, bara för att dom var snyggaste paret och kom på en tandemcykel (SOM VAR MIN IDÉ, SPELAR INGEN ROLL VAD NÅGON ANNAN SÄGER, SÄRSKILT INTE I TV!!!!!!!!!!!!)


dumleklubba

NU HAR JAG MINA ÄLSKADE DUMLEKLUBBOR!!!!!!!!
Okej, nu går jag händelserna i förväg... eller... i... bak...väg. Analsex.
Nääääääääääääääääääää.
Jag menar att jag har gått omkring och tänkt att jag ska köpa dumleklubbor efter jag jobbat på Costas, eftersom.... jag SER dom varenda gång jag städar där och blir väldigt, väldigt sugen. Och nu har jag hittat dom, äntligen. Tack Nattöppet.

Vickie skickade hets-SMS inatt och babblade på om att det var sommar nu. Jag blev väldigt glad över det, men tyvärr slog SMSet på mitt sommar-läge, alltså är jag helt oemottaglig för skolarbeten, och jag har faktiskt ett kvar i religionen som makes or breaks the deal, SÅ ATT SÄGA. Jag måste spänna skinkorna och verkligen komma igång med det. NU!

justja, kan ju tillägga att jag precis har planterat om min blommor i riktiga krukor - HUR GRÖNA FINGRAR HAR INTE JAG!?!?!?

RSS 2.0