lördag

Lördagen har då spenderats med att slappa och se på So you think you can dance tillsammans med Floff Floff och Söthanna. Upptäckte då att programledaren, Cat Deeley, är ganska lik Becky. Det funkar inte om man googlar på henne, inga bilder var lika. Det var mest lite då och då på själva programmet och sådär.
Bakade cookies och sedan kom Linnea hit. Det var ett bra tag sen jag umgicks med henne, men det var ju riktigt trevligt. Vi såg "Jane Austen book club" och kom på att vi ska börja simma på badhuset. Det blir fett najs, så man inte lägger på sig alldeles för mycket under vintern. Måste ju planera lite nu när jag slutar cykla 1 mil om dagen, fram och tillbaka till skolan. Inte så fräscht kanske.

Imorn ska jag städa lite med Malin och Becky, vilket ska bli kul. Tyvärr får jag ju inte betalt, men nästa helg! *håller tummarna* Äntligen har jag något sorts jobb! Fyfan så naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajs!!!!!
Dessutom ska jag umgås lite med Jekkiepälsen och TESS!
Justja, och i fredags såg jag Get Smart med en bunt människor. Den var grymt rolig och underhållande, inte lika billiga sex-skämt som i alla andra komedier nu för tiden. Lite kvalla ska det allt va! Den rekommenderar jag starkt, och INTE bara för att jag "gillar alla filmer" som vissa anser. Så är det inte. Tyst med er!

Förresten smsade mina päron. Pappa är i Edinburgh tillsammans med självaste SEAN CONNERY och mamma är på väg upp i Empire State Building. Avis? Ja, fett som fan att jag är. Uschiamej. Här är man fast i Sverige tills vindarna vänder och... nya tider dagas. Eeeeeeeh?

SNYFT

Åååhh, sitter här, kopplar bort allt lärartjafs och bara saknar Linni! Hon skickade precis vår sång.... snyft!

WILL?

Idag hände ganska osannolikt rolig grej på svenskalektionen. Vi diskuterade varför Magnus Ladulås hette Ladulås.
Jag: Men... heter han inte ladulås för att han satte lås på lador? För jag såg en intervju med en amerikansk komiker som har en svensk fru, och hans barn heter Magnus efter Magnus Ladulås, och då förklarade han även varför han hette Ladulås, sååå... ja.
Kangas: Jaha, Will Ferrell?
Jag: ...................................................... HUR vet du det?!??!?!
Kangas: Min man har en... udda humor....
Jag: ... tack?
Kangas: Och han har en son som heter Mattias, va?
Jag: Jaaa... *fortfarande i chock*
Kangas: hehe, jaa... Jag har fortfarande inte sett Blades of Glory.
Jag: MEN VA?! DEN ÄR JU BÄST?!?!?!?!!!!!
Kangas: Hehe, jaa, jag har sluppit undan.
Jag: SE DEN!
*klassen tittar inte så nyfiket på*

shotto mate!

Jag försöker lära mig japanska nu eftersom Kaho har börjat i vår klass, en japansk utbytesstudent. Älskade hennes min när jag sa att jag kände till pojkbandet Arashi, så nu tänkte jag överraska ännu mer med att be henne att vänta lite och fråga om hon har ett äpple. Extremt lärorik eftermiddag med Dr Jex.

Imorn far min pappa till Skottland tillsammans med farfar och farbror. Whiskyresa. Farfar och farbror är ganska tjocka, så de har tagit upp stor del här i köket ikväll. På torsdag far mamma till New York med sin ursprungliga familj.
"FF!!!" tänker Becky, men ICKET! Min farmor har bestämt sig för att komma hit och sitta barnvakt. Mycket mysigt, hon är en liten mystant som jag förhoppningsvis brås på. Damn her om jag bara får håret och inget annat.
Apropå resor så ska Erika till Tyskland typ.. nästa vecka? Och Alva ska till Mallorca med mina kusiner. Och vart ska jag? Ingenstans. Trevligt, trevligt.
Jag vet, jag vet, jag har precis kommit hem från Paris, men nu vill jag ut igen. Fan Nora som bara ska åka till Frankrike på våren. GOSH, tänk lite på oss som sitter här och lider av... stillasittandes? Om jag får jobb (Malin är min ängel) så ska jag tamejfan spara ihop pengar och RYMMA! MOHAHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!
Nu börjas det.

OS

Har egentligen bara följt OS nu under slutet. Jag, pappa och Alva har tittat på rytmisk gymnastik, det var extremt coolt med alla ringar och rep som slängdes och dom hoppade som grodor hit och dit. Alva utbrister hela tiden "DET HÄR ÄR DET COOLASTE JAG NÅGONSIN SETT" eller "Det här är VÄRLDENS knäppaste sport" mm.

Igår vaknade jag av att Erika skallade mig sådär lite gulligt. Sen kastade hon ut mig så jag for hem. På kvällen for jag och Frida och kollade på Söthannas band spela på Rockkrock, det var ganska mysigt. Dr JEx och TESS! var även där, men det blev inte så mycket prat pga den höga musiken. Jag och Frida hyrde sen 27 dresses, köpte Ben & Jerry's och for hem igen för att se på filmen. Det var lagomt mysigt.

Upptäckte att jag inte har skrivit något sen skolan började, men jag orkar inte nödvändigtvis skriva något om hur det var. Det var ju bara som vanligt, vilket är rätt skönt. Dessutom tog dom vår dator direkt, sååå... ja, nu har jag tagit över pappas dator. Förhoppningsvis får vi tillbaka datorerna imorn, och då får jag kanske även tillbaka lite av mitt liv. Eller inte... eeeh... vet inte vad jag pratar om.

FILMSOMMAR

Här är då min lista på filmer jag sett under sommaren. Det har varit mitt sommarexperiment denna sommar. Förra sommaren var mitt sommarexperiment att spara ut lillfingernaglarna. Jag måste säga att det gick ganska bra...
Här är listan i alla fall:
  1. 88 minutes
  2. Children of men
  3. Garden state
  4. The Shining
  5. Disturbia
  6. Ghostbusters
  7. The Usual Suspects
  8. Léon
  9. Caddyshack
  10. Taxi driver
  11. Heat
  12. Semi-pro
  13. Hot chick
  14. Sex and the city
  15. Spiderman
  16. Legally Blond
  17. Freedom Writers
  18. Kill Bill vol. 2
  19. The forbidden kingdom
  20. The Departed
  21. Be kind rewind
  22. Singin' in the rain
  23. Forgetting Sarah Marshall
  24. Idiocracy
  25. Narnia: Prins Caspian
  26. Ringaren i Notre Dame
  27. Peter Pan
  28. Anastasia
  29. Lost in translation
  30. The Prestige
  31. Dreamgirls
  32. Parfymen
  33. Unfaithful
  34. Juno
  35. Grease
  36. Paris, Je t'aime
  37. Amelie från Montmartre
  38. Philadelphia
  39. Batman Begins
  40. Broken Flowers
  41. Knubbigt regn
  42. Must Love Dogs
  43. The Dark Knight
  44. Natural Born Killers
  45. Run, Fatboy, Run
  46. Equilibrium
  47. Förtrollad
  48. Laurel Canyon
  49. En prinsessas dagbok
  50. American Psycho
  51. Man of the year
  52. Liftarens guide till galaxen
  53. Shaun of the dead
  54. Eddie Izzard: Glorious
  55. The legend of the drunken master
  56. Definetely, Maybe
  57. Monty Python: Live at the Hollywood bowl
  58. Evan Almighty
  59. Little Children
  60. Big nothing
PRECIS 60 filmer!!!! Ganska koolt! Olof är stolt över mig. Han är hemma, föresten
60 FILMER PÅ 70 DAGAR!
.


strumplåda

Jag har börjat prata med främlingar på sistone, vilket roar mig lite grann. Idag var jag på stan med pappa lite snabbt, och han ville jättegärna gå in på Dressman för att köpa strumpor. Det kom en ganska bitter kvinna och hjälpte oss, och sen när vi stod i kassan hittade jag någon sorts strumplåda med strumpor i.
Det var som en liten pappbox med plasthölje så att man kunde se några ganska fula strumpor som låg i.
"OJ, vilken fin strumplåda!" säger jag till kvinnan som står i kassan och tar betalt för pappas strumpor. "Så extremt nödvändigt!!!! Jag tror att miljön ÄLSKAR såna här små, väldigt användbara strumplådor. Tänk om vi alla skulle ha såna här strumplådor? Skulle inte världen vara ett bättre ställe?"
Kvinnan stirrar råååsurt på mig och pappa skrattar lite åt min bitterhet.
Jag blev så ARG!
Pappa försökte övertala mig om att det kanske var en presentlåda, för att det skulle vara finare. Grejen är att om man nu är en sån otroligt dålig presentgivare att man ger någon STRUMPOR i present, då är man för tusiken inte värd en LÅDA! Då får man stå sitt kast och ge bort ett par fula strumpor, sådeså! Hade lust att fråga kvinnan om hon var medveten om hur miljön tog skada av att strumporna skulle få stå snyggt uppradade på disken, men det struntade jag i. Det kanske inte var hennes fel.

bajs

Tänkte bara dela med mig om vad som hände mig nu när jag var på Puls för att hyra film. När jag stod där i kön och väntade på att det skulle bli min tur, kommer det en man och ställer sig bakom mig. Han luktar rååååäckligt och ser helt knäpp ut. Så jag står där och tänker på hur mycket han luktar bajs när det blir min tur vid kassan. Tanten går och hämtar filmen nån annanstans och bajsmannen bah lutar sig fram och säger:
Bajsmannen: Du ser trött ut!
Jag: Och du luktar BAJS!
För han luktade verkligen bajs, och jag stod ju som och tänkte på det så det bara... slank ur mig!
Bajsmannen: Jag? Luktar jag bajs?
Jag: Jaaa
Bajsmannen: Jaa, jag ser då i alla fall inte ut som en 40-årig gammal tant!
Jag: ... nähä...
Sen gick jag, för jag ansåg inte att det var nödvändigt att föra diskussionen vidare. Dessutom hade jag inget mer att säga.

vitlök

Idag fick jag dille och gjorde pulversoppa till mig och mina systrar. Hackade också galet med vitlök och la i soppan så nu stinker vi allihopa. Hihihiih! Nä, men jag gillar faktiskt vitlök, he är ju göda!

Idag steg jag upp, mot alla mina principer, och for ner till stan för att klippa av håret. Märkte inte av att Vanessa var så mycket bättre än alla andra, men hon gjorde tamejfan skönaste massagen när hon tvättade håret på mig... Guuudars, jag höll på att somna! Nu har jag i alla fall en page-liknande frisyr med en liten lugg framtill. Blev inget extremt men ändå skönt att få bort hockeyfrillan jag sportat nu ett tag...

Igår var jag först med Frida. Vi for på Myrorna och jag tror Frida köpte nån kruka till sitt rum. Jag hittade en fräsig liten mocka-keps som jag köpte. Sedan traskade vi över till H&M där jag köpte typ det dyraste plagget i min garderob - en kjol för 300 kronor. Ganska hypocrit av mig eftersom jag egentligen bojkottar H&M. Det råkade bara vara så att jag letad efter exakt en sån här kjol väldigt länge, så jag var ju lika gärna tvungen! Till kjolen köpte jag och nån sorts liten polotröjegrej, ganska mysig!

Ikväll ska jag och Jennie gå och se Söthanna spela på Edgefestivalen. Ahead heter hennes band, men jag har nu bestämt mig för att kalla dom Skallarna. Först trodde jag ju att dom hette "A head", alltså ett huvud, men så var det tydligen inte. "Framåt" bah jaha, skitbra namn, liksom. Då lät det bättre med ett huvud, tyck ja!

HEMMA

Åååhh, nu är jag äntligen hemma och får använda de fula bokstäverna som hör det svenska alfabetet till. Skriver dock fortfarande a:n och o:n av vana... men det känns bra att sitta vid godatorn ännu en gång!

Jag och TESS! spenderade alltså hela jävla natten på Arlanda, jag med tom mage. Hur painful som helst, men jag lyckades faktiskt somna ett litet tag. För att göra en utdragen och lång resa (typ över 18 timmars resande...) kort, så bar det i alla fall av hemåt till Umeå utan några problem. Jag spydde inte ens på planet!
Väl där var pappa och Ellen för att möta oss på flygplanet, vilket var väldans trevligt! Hemma visade jag upp det jag hade köpt och... hrm... packade upp, så smått.
Dock, när jag sprang upp till mitt rum för att lägga in alla rena kläder möttes jag av att mina föräldrar "äntligen" ändrat mitt rum till hur DOM alltid velat ha det, alltså hängt upp mina tavlor, bäddat min säng och städat överallt. Vilken tur att DOM nu kan stå ut med MITT rum. Jag kommer förmodligen inte ens få nån fåtölj som jag ville ha...

Imorn ska jag traska ner på stan och framkalla bilderna från min älskade engångskamera som varit mig trogen, till skillnad från vissa ANDRA KAMEROR *stirrar på videokameran som ligger bredvid mig, trasig*...

Det är skönt att vara hemma dock, som jag kan visa med detta exempel:
(Pappa har "anställt" Ellen för att hon ska få lite fickpengar i sommar, så hon får typ massa uppdrag i huset och lite pengar för varje. Tyvärr vill Ellen aldrig jobba, så pappa måste tvinga henne:)
Pappa: Jamen, kom nu så lastar vi på fler saker från garaget in i bilen!
Ellen: MEN JAG ÄTER!
Pappa: Jaja, men sen då!
*pappa går ut ur huset*
Ellen:.... pusher....

PARIS 4

Bonjour! Nu sitter jqg och TESS! inne pa ett bibliotek, dar internet bara rakar vara gratis. Daremot ar tangentbordet HELT knasigt. Ingen logik what-so-ever i det franska spraket! Vi sitter har for att vi har nastan so, slut pa saker att gora. Inte kan vi som sitta utomhus heller, for det ar ratt daligt vader, och ibland rent av kallt! Dessutom ar vi lite bittra pa att vi varit tvungna att byta hotell till ett langre upp pa gatan. Visst, visst, inte en sarskilt stor uppoffring, men fortfarande jobbigt att packa ihop alla vara grejer for att sedan packa upp dom igen for att ANNU en gang packa ner allt igen imorn nar vi ska ut till flygplatsen. Igar for vi till Au bon marche for att kolla runt lite. Till var besvikelse var aven det ett enormt varuhus med endast markesklader, alltsa sant vi inte har rad med om vi har lust till att komma oss hem till Sverige igen. Det var fett ovart, sa vi tog fram en karta med olika secondhand-butiker jag luskat fram pa internet innan vi for. De flesta affarer hade vi fortfarande inte rad med, eftersom det typ fortfarande bara var markesklader, typ Chanel, Louis Vuitton och annat som rikingar trottnat pa. Fast i slutet av dagen hittade vi dock KILIWATCH so, typ ar den mest varda butik jag nagonsin varit inne pa!! HELT enormt stalle, med bade nytt och begagnat. Vaskor och skor i mangder, samt sa mycket klader att vem som helst skulle storkna. Har aldrig varit inne i en affar dar jag faktiskt skulle kunna anvanda det mesta dom saljer! Jag kopte dar ett par "Anastasia-skor" som jag kallar dom (har gatt omkring hela dagen och nynnat pa latar fran filmen) och TESS! kopte en liten rod vaska. Pa kvallen for vi till Louvren som hade gratis intrade for alla under 26 ar efter kl 18.00. Det var ratt najs, och inte sa mycket folk heller. Dock ar vi ju inte spec stora konst-fantaster (aven om vi njot valdigt mycket av Salvador Dali-museet) sa vi sprang som mest bara igeno, for att kolla Venus de Milo samt Mona-Lisa saklart. Pa hemvagen at vi fett god mat pa en indisk restaurang, sen chillade vi pa kvallen lite grann. Imorn kvall flyger vi fran Orly utanfor Paris till Arlanda. Vi kommer till Sthlm vid halv tolv, och vart flyg till Umea gar typ 8.35 eller hur deet var. Vi kommer alltsa spendera natten pa en bank pa Arlanda. Spannande. Jag vander mig till mina paron och KRAVER hamtning pa mandag morgon. Jag kan ringa innan flyget gar pa morgonen, ifall det ar forsenat eller nat, annars landar vi ca. 9.35 i Umea! Au revoir!

PARIS 3

Bonjour!
Vad roligt det var att lasa massa kommentarer, for ovanlighetens skull! Tror jag ska borja latsas att jag ar i Paris aret om, ha ha... Mikket rolikt.

De tva senaste dagarna har det varit ACKLIGT OLIDLIGT varmt, och jag och TESS! har mest bara gatt och klagat over vara varkande fotter. Herreminje, TESS! ville till och med hugga av dom ett tag, men jag overtygade henne om att det skulle vara snappet varre!
Igar gick vi omkring valdigt lange pa en helt ENORM kyrkogard, typ... Pere Lachaise eller liknande. Mitt mal var att hitta Oscar Wildes grav, och det gjorde vi minsann! Hade med mitt rodaste lappstift ocksa, och det blev ett litet kyssmarke! Mycket nojda och svettiga letade vi oss vidare utanfor kyrkogarden. Vi hittade ett cafe kallat "Cat cafe". Det tyckte vi var sa undehallande att vi kollade lite pa menyn. "Le pain sudeois" (svenskt brod, for er okunniga)stod dar som rubrik med ett urval mackor under sig. Detta roade oss, om mojligt, ANNU mer, sa vi bestamde oss for att prova. Nar vi gick in pa sjalva cafeet hittade vi samma meny fast pa engelska. Dar stod det istallet "Norwegian bread" som rubrik. Arg som ett bi bestallde jag en sadan macka for att se vad detta svenska/norska brod var for nagot. Manne frgade oss "Would you like some swedish bread?" och vi svarade att det ville vi. Till var stora fortjusning fick vi valdigt god macka (kycklingcurry och MASSA gurka) mellan gamla, hederliga POLARBROD! Det smakade minsann precis som hos farmor och farfar i Skellefte och jag fick mig lite hemlangtan!
Senare den dagen tog vi oss aven till Notre Dame. Vi gick in och kollade runt och blev lite arga pa alla tjocka amerikaner som inte hade vett att stanga av blixten pa kameran. Hur svart kan det vara, liksom?!?! Sen vandrade vi omkring i Quartier Latin och letade ocksa valdigt lange efter nagon javla bokaffar som TESS! ville till. Den hittade vi, och sedan gick vi till narliggande Jardin de Luxembourg (?) och chillade ett tag innan vi akte hem. Da traskade jag till och med i mina nyinkopta skor. Jattesota med en liten klack pa... SUPERCHIC!

Efter att ha svettats sa valdigt mycket var vi beredda pa att bara klanningar idag, men icke! Under natten var det tydligen enorm storm, vilket jag inte markte eftersom jag ar valutrustad med oronproppar samt ogonbindel nar jag sover. Men idag har det minsann ost ner, och det kommer det gora imorn ocksa.... Men men, det bir nog fint anda!

Justja! Igar var vi aven pa utomhusbio nedanfor Sacre Coeur! Det var typ det mysigaste NAGONSIN! Om ni vt hur omradet dar ser ut, sa vt ni att det ar valdigt mycket trappor nedanfor sjalva kyrkan, samt nagra sma grasplattar, allt liggandes i en backe. Tank er sedan ALLT detta heeeeelt fyllt med manniskor!! INCROYABLE! Tyvarr var ju filmen pa italienska med fransk text, sa vi forstad inte myckt och gick efter fyrtio minuter. Men anda. Jag kunde ha stannat langre, det var skitamysigt!

Allt ar faktiskt forvanansvart bra, fast idag blev jag allt lite bitter. Jag upptackte namligen att min alskade videokamera ar sonder. Ja, jag kanner riktigt hur ilskan stiger i mig. Av nagon anledning har den hangt sig pa typ x20 zoom och stanger av sig sjalv hela tiden, hur samst som helst! Jag tror TESS! trottnade lite pa mig nar jag bara satt och muttrade over hur ledsen jag ar over den satans kameran, men det har jag tamejtusiken all ratt till! Det dar var faktiskt en valdigt efterlangtad konfirmationspresent som jag nite har anvant tillrackligt mycket. Usch, nu blev jag riktigt ledsen...

Jaja, nu ska jag hinna lasa nagra andra bloggar om livet hemma i Umea innan tidn har tar slut... Ha det bra allihopa!
Au revoir!

PARIS 2

Bonjour!
Nu ar vi alltsa har, i det efterlangtade Paris!
I sondags kvall satte vi, jag och TESS!, oss pa taget mot sthlm. Resan skulle ta nio timmar, men vi satt pa det forbannade taget i over tolv timmar, tror jag. SATT ocksa! Skiiiitjobbigt, fick kanske tva-tre timmars somn... Kom iaf till sthlm mit pa dagen, men vi bestamde oss for att direkt aka ut till Arlanda for att typ... lagga oss och sova nanstans och inte riskera att missa flyget. Val dar traskade vi omkring for jaaavla lange utan mal och med vara tunga vaskor. TESS! hade dock mycket tyngre vaska an mig, hihi.
Flyget skulle ga klockan 18, men aven det blev forsenat en timme. Da borjade vi var turnering i, vad vi tror ar, kortspelet Dam. Med lite egna pahittade regler spelade vi i kanske tva timmar. Vi fick aven en och en annan brat-boy att joina oss nar dom upptackte at vi gjort egna regler. Hur som helst, jag spydde inte pa planet (tjohooo) och tva timmar och tio minuter senare landade vi alltsa pa en sketen liten flygplats utanfor Paris.
Vi tog en flygbuss in till Paris. Klockan var da ca 23 och vi var rejalt trotta. Vi pratade knappt med varandra annat an att forklara HUR trotta vi egentligen var. Plotsligt, under bussfarden, fick jag ett infall att vi skulle hoppa av bussen for att vi skulle vara mycket narmare var metrostation da. TESS!, som litar blint pa mig, tyckte att det lat bra, och vi kastade oss av bussen.
Naturligtvis hade jag last fel och vi var... vilse? Jo, vi var vilse.
Sa det blev lite mer gaendes, aven om det bara var nedfor samma gata hela tiden. Vi var fortfarande ackligt trotta och jag maste erkanna att jag var lite radd. Dessutom kan det ju tillaggas att jag hade glomt att ringa och bekrafta hotellbokningarna innan vi akte, sa jag var radd att vi skulle sta dar utan bokningar, som jag tyvarr varit med om forr...
Till slut, efter ACKLIGT mycket gaendes med vara vaskor, hittade vi alltsa hotellet, Le Village.
Allt var i sin ordning, och vi fick varat rum. Fran vart lilla fonster kan vi aven se Sacre-Coeur, alldeles upplyst om kvallarna!

Idag vaknade jag konstigt nog utvilad, runt sju-tiden. Vid nio for vi ivag till Eiffeltornet for att hinna fore alla "turistaktiga turister" som vi kallat alla andra forutom oss sjalva. Men det hade alla turister OCKSA tankt pa, sa vi var langt ifran ensamma. Vi forbannade skyarna och onskade oss en barbar dvd-spelare som sa manga ganger forr under resan.
Efter nagra skryt-sms fran toppen, vandrade vi ivag mot nagot konstigt palats vi fick syn pa. Det var valdigt fint, men det markte vi knappt pga varmen som borjade komma. Ack och ve sa svetten rann! Vi traskade dock ganska snabbt vidare mot Triumfbagen och Champs-Elyssee och allt det dar fina. Valdigt haftigt.
Var lunch blev en supersmaskig Frappucino pa starbucks som TESS! tvingade i mig. Ne, den var skitago, faktiskt.
Efter det traskade vi vidare, men bestamde oss sen for at aka tillbaka hit, till Montmartre. Har har vi alltsa gatt omrking storre delen av eftermiddagen. Tog en liten paus for att vila pa hotellet, typ lasa och skriva nagra vykort o sadar. Vi har dock misslyckats med att hitta nagon sot liten billig restaurang har i omradet, och fick noja oss med en liten kycklingmacka till middag. Det var dock inte helt fel, eftersom den har varmen inte ger nagon storre aptit.
Sen har vi mest bara traskat omrking lite mer (oj vad vi traskar, vi kommer ha stalben efter den har resan!) har pa Montmartre. Det var jatteskont att sitta vid Sacre-Coeur vid solnedgangen ocksa! Jattemycket folk och jatteduktiga musiker som haller allsang! Supermystrevligt!

Imorn ska vi kyssa gravar, kolla Notre Dame och vandra omkring i Marais-omradet som jag langtat sa mycket till. Kanske till och med umgas lite med Maria, den glada, fruktbjudande tyskan som bor i vart rum med oss.

Ah well, det dar tyckte jag var en ratt bra uppdatering, maste jag saga!
Till mina foraldrar kan jag ju ocksa tillagga att allt ar bara bra med mig och TESS! Mitt bankkort funkar till och med nastan overallt, vilket ar PARFAIT! Ar lite osaker pa hur den franska landslagstrojan ser ut, pappa, saaa... du kanske far dig en fake, men det kanske inte gor sa mycket.  "Tyget ar ju mycket skonare pa den har" kan jag saga istallet och dra en mormor pa dig!
Jaja, nu ska jag satta mig och se lite pa Shawn of the dead som gar pa tv har. Grymt skont.

Ha det bra allihopa! Mer uppdatering kommer val kanske senare, sa hall utkik!
Au revoir!


PARIS

Om ungefär två timmar sitter jag och TESS! på tåget till Stockholm, och imorn kväll bär det av till självaste Paris. Jag tror jag har gått på toa sisådär tio gånger idag, bara för att jag blir kissnödig så fort jag tänker på staden av ljus! Usch, jag längtar så jag får ont i maaageeeen!!!

Kom just hem från stan efter att ha fikat med Erika (RICKY, AY AY AY) och Idil mama. Det var riktigt trevligt och alltid lika kul att träffa dessa små sötnosar, hihihi *phnizZz* och allt sådant.
Har småpackat hela dagen och tryckte alldeles nyss ner tandborsten och ögondropparna i necessären. Det tycker jag är ett tecken på att resandet är NÄRA, för jag brukar vänta med tandborsten så in i det sista att jag oftast glömmer den. Men ICKE att jag ska gå utan tandborste denna resa. ACK! eller nåt
Jag har en liten töntig bok att läsa, men hittade även sjunde Harry Potter-boken på talbok på datorn? Så jag tog den också. Jävligt random, men det kanske blir mysigt. Annars, om jag får bokkris, tänker jag köpa såna där Harlequin-romaner på typ flygplatsen. Asså, sånt där tantsnusk med meningar som "hans lem pulserade hårt innanför kalsongerna och Carol kunde knappt hålla sig från att stöna högt" eller liknande. Så fruktansvärt kul jag kommer ha åt dom!

Ah well, detta är alltså sista inlägget innan Paris. Kommer försöka uppdatera lite när jag väl är där också, men mest för mina pärons skull. Jag kommer hem typ måndag 11/8 på morgonen nån gång. Trevligt trevligt!

AU REVOIR!

svett

Här sitter jag och eftersvettas, ser på En Prinsessas Dagbok och längtar mig sne till Paris! Förstår ni? Om tre dagar far jag till Paris!!!! Jag har längtat efter nästa vecka seeen... i mars? Ganska lång tid YOU KNOW!
Idag har jag varit på stan en snabbis med TESS! (aka Paris-buddy) och köpte en äckligt efterlängtad klänning jag spanat på sen... före sommarlovet någon gång? Då kostade den 400 kr, men nu bara 99!! SWEET! Sen köpte jag också en ny liten keps på H&M, nåt resekit med schampoogrejer från apoteket och en engångskamera.

Igår var jag med Dr Jex och TESS! Vi spelade lite lazerdoom med kusinerna (en liten tradition vi har) och sen tillfredställde vi våra cravings med Coca Cola samt Christian Bale. Adam kom också förbi och som alltid hittade vi saker/intressen vi hade gemensamt. Den här gången var det den där OLW-reklamen när de skånska snubbarna ler och säger "Nu måste du dela med dig!" som vi båda tycker är underhållande.

Imorn fyller käre far år och det blir väl fika eller nåt, som vanligt. Sen på kvällen kommer "dvärgarna" och vi ska chilla som back in the old days. På söndag, om jag har tur, kanske jag hinner träffa Erika (HHHHJOOKK) innan det bär av till tågstationen!

Nu ska jag försöka att INTE gråta till En prinsessas dagbok. Heh..

RSS 2.0