vitlök

Idag fick jag dille och gjorde pulversoppa till mig och mina systrar. Hackade också galet med vitlök och la i soppan så nu stinker vi allihopa. Hihihiih! Nä, men jag gillar faktiskt vitlök, he är ju göda!

Idag steg jag upp, mot alla mina principer, och for ner till stan för att klippa av håret. Märkte inte av att Vanessa var så mycket bättre än alla andra, men hon gjorde tamejfan skönaste massagen när hon tvättade håret på mig... Guuudars, jag höll på att somna! Nu har jag i alla fall en page-liknande frisyr med en liten lugg framtill. Blev inget extremt men ändå skönt att få bort hockeyfrillan jag sportat nu ett tag...

Igår var jag först med Frida. Vi for på Myrorna och jag tror Frida köpte nån kruka till sitt rum. Jag hittade en fräsig liten mocka-keps som jag köpte. Sedan traskade vi över till H&M där jag köpte typ det dyraste plagget i min garderob - en kjol för 300 kronor. Ganska hypocrit av mig eftersom jag egentligen bojkottar H&M. Det råkade bara vara så att jag letad efter exakt en sån här kjol väldigt länge, så jag var ju lika gärna tvungen! Till kjolen köpte jag och nån sorts liten polotröjegrej, ganska mysig!

Ikväll ska jag och Jennie gå och se Söthanna spela på Edgefestivalen. Ahead heter hennes band, men jag har nu bestämt mig för att kalla dom Skallarna. Först trodde jag ju att dom hette "A head", alltså ett huvud, men så var det tydligen inte. "Framåt" bah jaha, skitbra namn, liksom. Då lät det bättre med ett huvud, tyck ja!

Ordbajsningar
Postat av: TESS!

Lägg ut bild på frillan!

2008-08-15 @ 18:24:02
URL: http://modertheresa.blogg.se/

ORDBAJSA HÄR, Y'ALL:

Ingen anonymitet, tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Ordbajsning:

Trackback
RSS 2.0