walpurg

Visste ni att valborg på engelska heter Walpurgs night? Låter som något sorts underjordiskt djur från en Jules Vernes-berättelse.
Ikväll ska jag och Björn till Sävar och äta middag med hans mammas familj, och förmodligen gå till majbrasan där också. Jag har inte varit på en majbrasa på flera år, så det ska bli mysigt! Annars är det väl inte så mycket annat spännande som händer. IMORN har jag dock en helfylld dag:
Jag ska försöka få Björn att köra iväg hans trasiga säng till någon sorts reparationsställe, eftersom den är helt paj. Sedan ska vi köpa en kostym till honom, till balen. Detta kan ta tid. Efter det ska vi till stugvägen för att träffa våra blivande hyresvärdar!!!!!!!!!!!!!!!!!! DET är schpännande, och förhoppningsvis går allt bra! Sedan ska jag rusa tillbaka hit för att vara med på Olofs födelsedagsfirande, eftersom han fyllde 21 i onsdags. Och det är väl typ det jag ska göra i helgen. Ta-dah!

Justja, ha en trevlig valborg!

tråkigt

Jag har tråkigt, så jag tänkte sitta och titta hur de sista minutrarna på en auktion av en klänning jag lovat mig själv att inte köpa för mer än 300 kr gick. Går in några minuter innan, den ligger på 310. "Nähäpp," tänker jag då. "Ingen klänning idag, inte." Men jag följer det ändå, eftersom jag ibland blir lite känslomässigt involverad när jag ser budhistoriken. Liksom, om klänningen legat ute i en vecka, och jag ser att Giggi_2010 har budat typ sju gånger, så känns det som att hon verkligen vill ha den! Sen, nästa gång jag uppdaterade sidan, så bah: FEM HUNDRA KRONOR!! bah wattafack? Fårn 300 till 500 på en halv minut. Och det är då jag börjar hata jävla Rustibus som plötsligt sveper in och tänker TA GIGGI_2010s DRÖM IFRÅN HENNE! DIIEE!!!!!!!!!!!!
Men jag kan glatt meddela att giggi_2010 vann den ändå, för 510 kr, som jag absolut inte har råd med.

SÄMST!

Alltså, jag beställde en present till en viss broder i typ... torsdags, från bokus.se. Alltså typ fem dagar sen. Dels har jag sett och stört mig på att dom typ inte har tagit emot pengarna än, och NU fick jag ett mail om att dom har sänt iväg leveransen, så den kommer om tre dagar. NU. FEM DAGAR för att ta emot en order?! Jag har då aldrig varit med om något liknande i det svenska samhället, herregud. I-landsproblem, jag VET. Men ändå.

HERREGUD, jag höll på att glömma bort att det är säsongsstart för Ugly Betty om två minuter! HJÄRTKLAPPNING!

en snygg bild till er


Det stora huvudet är Malin.

bloggfri!

Ja, nu har jag inte bloggat på typ åtta dagar, och inser att jag förmodligen har förlorat större delen av min läsarskara. Dock händer det inte speciellt mycket i mitt liv just nu. Och förra veckan var riktigt stressig med examinationer och engelskaskrivningar och hit och dit. Men nu är det lugnare, går tillbaka till att bara ha ett block de kommande tre veckorna, sen... BLOCKFRI! Hallelujah!

Igår ringde självaste amerikanen Vickie och sa hej en lördagskväll. Helt otroligt härligt att få höra hennes röst och babbel igen efter så lång tid. Längtar verkligen tills hon och Ricki kommer hem. Björn påpekar ofta att han nog inte kommer få se mycket av mig efter att dom har kommit hem, vilket förmodligen är sant. Ojojoj, vad jag saknar dom!!

Hmzz, inte mycket annat som händer. Är kissnödig. Något mer ni vill veta?

hähäh

Nu fick jag i alla fall köpa mig en ny jacka, så jag blev nöjd för dagen:

Bara 150kr!!!!

ARRGHH

Alltså jag VISSTE att det här skulle hända! Bara för att jag köpte en studentklänning för några månader sen, så ska jag SJÄLVKLART hitta en äckligt snygg på Kappahl!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

352963

HELT PERFEKT! Nu är jag frustrerad.

Tänka sig!

Vem kunde tro att jag kunde skriva klart en hel bildanalys + bildredovisning på under en timme? Och innan LUNCH?! Herreminje, vad jag kan när jag väl kommer mig för att göra något.
Jag tänkte precis skriva att jag faktiskt inte ligger efter i något skolarbete, men det är ju en ren och skär lögn. Men om man säger så här: Det skolarbete som ska göras och liksom vara klart den här veckan - DET har jag klarat av! Jag hamnar alltså inte MER efter än vad jag redan är! ... och det är ju bra!
Däremot måste jag komma på något ordentligt att skriva om på engelskan. Kan någon ge mig ett ämne att skriva om? Det måste handla om något i ett engelsktalande land, annars kan det typ vara vad som helst?!?!?

Ikväll ska jag och Malle fixa och trixa lite med balhår- och smink! Det ska bli kul, särskilt eftersom biljetterna släpptes i onsdags. NU ÄR DET NÄRA! Och endast åtta veckor kvar till studenten...
Och imorn har jag och Björn varit tillsammans i ett år, så vi ska äta middag på teatercaféet och sen bio. Egentligen ville jag nog åka och titta på Sankt Bernhardsvalpar också, men det gick inte... Sad.

dessutom...

DESSUTOM kommer det typ vara sol hela veckan lång, så förhoppningsvis försvinner all denna snö så att det går ännu snabbare. Oj, oj, oj. Blir alldeles vimsig i huvudet när jag tänker på det.

OMGOMG

Sitter just nu med skolans årsplanering uppe och fyller i alla blockveckor, specdagar osv i min almanacka. Det jag har tänkt informera er alla om är att under de nio veckorna (!!!!) som är kvar av skolåret, kommer jag nu de fyra kommande veckorna ha först två veckor fullt block, sen två veckor med bara ett block, och sen FEM SISTA VECKORNA INGET BLOCK ALLS!!!!
För er som ej är blockfrälsta kan jag ju meddela er om att "inget block" innebär tio lektioner mindre i veckan. Så jag kommer alltså ha FEMTIO mindre lektioner under de sista veckorna i skolan än typ.. alla andra skolor. FÖRSTÅR NI?! Alltså så sjuuuuuuuuuukt jävla skönt, och JGA KAN INTE FATTA ATT DET BARA ÄR NIO VECKOR KVAR OMG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Och JA, Vickie, Erika och Linn som har ett år kvar: SUCK ON IIIIIT!!!

bilder

Länge sen det blev bildinlägg nu, så här kommer några bilder från påskfirandet! Inte jättemycket, men he får duga!











OKEJ DET VAR BARA BILDER PÅ MIG OCH MINA SYSKON SO WHAT?!


vårbloggen

Ja, det där tog ju inte speciellt lång tid! Lite mer färg till den kära bloggen, passar muy bien till våren. Jag vet, jag var lite entusiastisk med att slänga in lite blommor där, när asfalten precis har börjat synas här i Umeå. Men jag kände att det är dags för lite av en ny start: POSITIVA TANKAR OCH BLOMMOR TILL ALLA! Så här har ni blommor, färg och lite glädjande ord för alla att njuta av!

PRISA GUDARNA...

... HÄR KOMMER SKATTEÅTERBÄRINGEN!!!
Jag får 4551 kr tillbaka! FYRATUSENFEMHUNDRAFEMTIOEN KRONOR TILL MIIIG! Alltså FÖRSTÅÅÅÅ hur jävla välkommet det ÄÄÄÄR! Ny cykel till Ingrid, typ! Eller möjligtvis en resa av något slag, för jag vill verkligen resa. OJOJOJ, nu virvlar drömmarna vilt i huvudet mitt!

Hmm, jag ser att jag måste börja jobba på en ny header för bloggen...

expeditionen

Jaha, ännu ett blogginlägg från kyrkans datorer. Den här veckan sitter jag i pastorsexpeditionen och svarar i telefonen, vilket faktiskt är ganska trevligt. Dock känns det som om det snart kommer komma något stort uppdrag som jag inte alls vet något om, så jag är fortfarande lite orolig. Men att svara i telefonen behärskar jag som... ja, jag vet inte vad! Ring om ni vill höra mig rabbla "TegskyrkapastorsexpeditionendetärIngrid" så snabbt jag bara kan utan att staka mig. Det är skitsvårt.

uh-oh

Det är väl dags att göra detta blogg-officiellt: Jag har börjat spela World of Warcraft. JAG VEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEET. Det är råtöntigt. Men till mitt försvar så började det med att jag endast skulle göra Björn lite nöjd, men sen fastnade jag. Eller ja, nu är jag bara på level 9, så det är inte som att jag är hardcore eller nåt. Men jag måste säga att det är ett bra sätt att döda lite tid på, jag har så tråkigt nu för tiden.
Låt kommentarerna hagla. Jag är beredd.

Annars sitter jag mest och försöker trycka i mig godis från TVÅ påskägg, och det kommer förmodligen ett tredje ikväll. Så här är det varje påsk, jag gillar typ inte ens godis. Men man måste ändå liksom trycka i sig..........
Jag försöker även förbereda mig inför att jobba förmiddagar på kyrkan hela lovet. Men det är typ lika bra, annars skulle jag typ bara sitta och spela WoW. Det där var ett skämt.

RSS 2.0