bonjour

Nu har jag och Jonas komponerat ihop ett litet tal vi ska hålla imorgon på EUP inför alla andra som är där. Jag ska prata franska, deni! Kommer dock inte höras så mycket eftersom vi kommer alla prata samtidigt på olika språk. Ju mindre seriöst desto bättre!

Nu är det redovisningar av sjöar (?) vilket är ganska tråkigt. Vår gick faktiskt ganska bra, men det ska bli tråkigt att sitta och lyssna på alla andras nu... Ah well.

Ikväll blir det dusch, middag, kör, packning, sova, för att sedan bege sig upp tidigt, tidigt till Malmö. Hähä. Ses efter helgen, eller nåt.

saknad

Åååh, fick precis en kommentar från min kusin Moa som jag inte träffat på ca 1 år!
Vet inte riktigt vad du har för mail eller något, Moa, så om du läser det här får du gärna kontakta mig, det var alldeles för länge sen vi pratade! Kan inte hjälpa att undra (ganska ofta) vad som pågår i ditt liv egentligen...

alone

Ja, här sitter jag alldeles ensam på skolan, lyssnades på Stranger Than Fiction. Ja, Stranger than fiction, en av mina favoritFILMER. Hittade en sida där man kan LYSSNA på filmer. Det tyckte jag var skitkul. Så idag har jag alltså lyssnat på Stranger than fiction, det är faktiskt supermysigt. Jag har sett den tillräckligt många gånger att jag kan se allt framför mig som händer. Supermysigt. Länken är www.listentoamovie.com finns alla sorts filmer där. Välj kanske ingen action dock, inte så kul att lyssna på, kanske.

Sitter alltså alldeles ensam här. Pappa bjuder på middag på Eastern Palace för att vi inte får vara hemma eftersom det ska vara visning. Vårt hus ligger ute på internet, försök hitta det vettja! Justja, idag är det i tidningen också! Det kan ni ju "spinka" på, som TESS! alltid säger.
Hur som helst måste jag alltså sitta kvar här i 45 minuter till... Ska plugga franska och läsa på om EU-grejset till Malmö i ÖVERMORGON! Hähähä.

hurgaga

Jag hurgaga av personer som försöker vara modemedvetna/poeter i sina bloggar, typ skriva med texten i mitten av sidan och skriva saker som "Åh, när det är alldeles vitt ute älskar jag att ta fridfulla promenader? Är det bara jag? Snön ligger tyst mot taken och endast tomten är vaken. Hihi! Eller vad tycker ni, läsare?"
Och skriva oprovocerade kommentarer på okända personers bloggar bara för att få läsare, för man VET att man har ett helt meningslöst liv som det är. "SNÄLLA, LÄS MIN BLOGG SÅ JAG ORKAR LEVA ETT TAG TILL!"
Okej, okej, jag lever själv inte ett speciellt händelserikt liv, men jag försöker inte lura in folk på min blogg i alla fall!
Okej, jag erkänner, jag skriver endast detta klagomål för att undvika att plugga. Men icket. Nu blir det spanska.
Spanskaprov på onsdag
Franskaprov samt redovisning på torsdag
Försöka läsa på så att jag kan något om EU för att inte verka helt puckad i MALMÖ!
Och ja, jag räknar upp det där för alla hela tiden bara för att kunn avsluta med att jag ska till Malmö på fredag över helgen, hähähä. I mitt huvud kommer jag träffa någon fa-a-ajn fransman som kan röva bort mig till sitt Château över sommaren. I wish.

NO! ESPAÑOL AHORA, POR FAVOR! AY AY AY CARAMBA!




hihi

Jag TÄNKER skaffa hund, och det ska vara antingen en sån här:

Eller en sån här:
(Just den här heter Wilbur, gulligt va?)

ELLER:


HAHAHAAHAHAH POW, RIGHT IN THE KISSER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hähä

Förutom att den här reklamen är väldigt rolig ("...BA...barababaa!") så är också vuxna Shia med. Erkänn att dom är skitlika!


Idag ska vi fara och kolla på lägenheten igen, vi har mätt sängar, skrivbord osv osv och ska se hur allt passar in, hähähähä. Dessutom har varken Olof eller Ellen sett den, så. Jag tänker också fråga om vi får tapetsera om de aprikosfärgade väggarna. Det hoppas jag verkligen.

Jag har kommit över min rädsla för att smörja in händerna till en viss del! Jag kan nu he lite kräm på ovansidan av händerna och gnugga dom mot varandra, så jag slipper att få äckel mellan fingrarna, vilket är det äckligaste som finns i hela denna värld. TYVÄRR hjälper denna behandling inte mot mina torra händer av någon anledning. Fattar inte varför. Har smörjt in dom minst två gånger per dag i en vecka nu och inget händer. Om något blir dom TORRARE?!?!?! Ack och ve, kommer mina händer någonsin få känna lycka?

TAGGA

Pappa: Får jag fråga er en sak? Har ni någonsin "taggat" någon gång?
Ingrid, Hanna och Olof:.............. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
Pappa: Ingrid, har du någonsin taggat?! FÖRKLARA VAD DET ÄR!!
Olof: Jamen, man kan säga "Jag taggar AC/DC"
Pappa: ....DÅ VET NI JU INTE ALLS VAD DET BETYDER!!!!!!

dagens

Det här är verkligen inte för att skryta, jag vill bara visa dagens roligaste från min historielärare Janne:
VG+(+) Mycket bra jobbat. Du har i överlag koll på utvecklingen, saknar dock några egna initiativ till resonemang kring de längre utvecklingslinjerna. Det extra plusset gäller förstås bilden med skägg och monobrow.

Bilden han pratar om är denna:


Jag har lagt ut den som användarbild på skolans infosysteminternetgrejs och Janne tycker den helt enkelt är fenomenal!
What can I say?

materialism

Har suttit och tänkt på vad jag måste skaffa när jag, pappa och Olof flyttar (om tre månader). Massa ska mamma, Alva och Ellen ta med sig som faktiskt är deras. Jag måste typ skaffa egen hårfön, plattång, alla leggings, strumpor jag delar med Alva, en sån där liten pennvässare till kajalpennor, EGET TÄCKSTIFT?!
Okej, okej, allt det där är ju småsaker, men att köpa allt det på samma gång? Och ja, det måste bli på samma gång. För annars, en vacker dag, står jag där med alldeles uppanvänd, ovässad kajalpenna och tänker "Fan". Och då kommer jag ju knappast orka springa ner på stan och köpa en liten jävel, för att sedan springa hem och vässa pennan? Om jag inte tar med mig pennan på stan och bara tjyvvässar den, förstås...

Hur som helst, min poäng är att jag måste skaffa alla smågrejer direkt. Känns dessutom dumt att kräva av pappa att han ska köpa mig en plattång när jag plattar håret typ varannan vecka!
Och säg inte att jag ska önska mig något i julklapp, för då ska jag önska mig en matberedare så jag kan fortsätta göra mina cookies! Och jag STRUNTAR i om en del av er har tröttnat på dom, jag kommer älska dom FÖR ALLTID!

Jaja, dagens västerländska samhälle är då bara uppbyggt av materialism och i-landsproblem. Jag är en produkt av miljön och jag förbannar mig själv för det!

kuriosa

Här är lite kuriosa om mig och mitt spännande liv: Sen gymnasiet började, för ca 1½ år sen, har jag använt upp endast tolv stift till min blyertspenna. Det kanske säger lite om hur mycket jag antecknar på lektionerna. Det kanske också säger lite om hur bra det gick för mig på historiaprovet alldeles nyss. Tänker inte säga nåt själv, du får lista ut.

Var och kollade på lägenheten igår kväll. Just nu slits jag mellan att lägga upp min egengjorda bild på planlösningen (med risk för att bli sågad av pappa för min dåliga proportionella ritning) eller bara göra en halvdan beskrivning av hur bra den är. Fast i och för sig brukar ju farmor och farfar läsa bloggen, och dom är nog ganska nyfikna... Är det töntigt? Är det töntigt?! Jo, det är det, men som Linni säger: "Det är ingen hemlighet att du är en tönt"
Fast nu gjordes valet åt mig, eftersom det inte gick att ladda upp några bilder här. Happ. Då förblir jag väl ofrivilligt cool, då!  


bajz

Nu gäller det att hålla reda på alla olika begrepp i historian... Eftergiftspolitik hit och antisemitism dit. Fy så tråkigt, men samtidigt intressant? Hmmm...

Känner hur min kropp bara faller samman, och det börjar med mitt ansikte! Jag har alltid varit väldigt lyckligt lottad när det kommer till hudvård osv, för jag har kanske haft... tre-fyra finnar samtidigt som HÖGST. Och aldrig finnar på kinderna förutom när jag och Erika börjar prata om hur man aldrig har det på kinderna... Då får jag dom... Hur som helst verkar detta vara en dålig period för mig. När jag vaknade imorse kunde jag bara se röda små prickar, som jag täckte för så gott jag kunde. Ni som känner mig vet att jag inte är speciellt utseendefixerad, men det där var tamejtusan icke fint! Jag är dessutom ganska otålig, så jag lyckades slita bort en helvetesfinne, och lite hud följde med. Den ska jag spara åt markattan (Erika).
Men seriöst, dock; kan jag sluta finna finnar? That's right - FYNDIGA INGRID ÄR I FARTEN!

När jag läste Hannas kommentar om hur hon saknade våra lördagstraditioner med att ligga i pyjamas och se på So you think you can dance fick jag typ värsta anfallet och började längta som en galning. MÅSTE... SE... SO... YOU... THINK... YOU... CAN... DANCE... I... PYJAMAS... GAAARRGHH

helgen

Helgen har då varit vigd åt flitighet!
I fredags for vi och kollade på en lägenhet mamma har haft ögonen på, men jag vet då tusiken om hon tänkt köpa den. Den var ganska dyr, och dessutom måste vi sälja huset innan vi flyttar någonstans...
Jag åt middag med Jekkie och Johan, väldigt gott och trevligt indeed! Senare joinade även TESS!, Adam, Sabina och Ida oss och vi såg Jiddra inte med Zohan. Jag ville egentligen se Kung Fu Panda, men.
Igår pluggade jag hela 4.5 timmar historia, vilket var rejält! Lyckades svara på alla frågor, med Beckys hjälp. Senare for jag även hem till henne och Linni kom dit också. Hemos visto El labyrinto del fauno y comida helado, muy bien! Becky fick utlopp för sin spanska besatthet hon haft under veckan av gud vet vad för anledning!
Idag har jag också läst ut min svenskabok, ÄNTLIGEN, och skrivit väldigt mycket på min romanalys som jag är så väldigt stolt över! Snart ska jag också hänga med Frida som det var länge sen jag såg.

Imorn ska vi fara och titta på lägenheten på Haga!!!!!!!!!!!!! SPÄNNANDE SPÄNNANDE! Och jag tror att på onsdag ska jag börja träna igen, så det ska bli najz.

Tråkigt inlägg, men så går det.

historia

Som uppehåll i pluggandet råkade en 33-årig snubbe från Peru adda mig på msn. Han ÄLSKAR tydligen historia och berättade att han hade 85 filmer om andra världskriget och hans dröm att är att få fara till Auschwitz. Han gillar även ABBA och Roxette, såklart. Nu försöker han dock få reda på om Sverige har sand runtomkring sig. Varför vet jag inte.

Ellis Mansvalp säger (15:36):
is there sand around sweden?
[email protected] säger (15:38):
siiii
[email protected] säger (15:39):
todo el mar tiene sand

Och nu undrar han om jag har kort på mitt hav. NÄE, DET HAR JAG INTE, PUCKO! VEM FAN TAR KORT PÅ HAVET?!

In other news: Det tog mig ALLDELES för lång tid för att fatta varför ordet "böschkrasch" blev rödmarkerat i OpenOffice.

lägenhet

Pappa har gått och blivit fetspontan och tagit en lägenhet på Haga, ungefär mittemellan stan och TESS! och Malmalmalmalmal! Norra Ersmarksgatan heter det, alldeles perfekt! Vi ska fara och titta på den på måndag - JÄTTESKÖNT!

skumboll

Idag på bussen satt jag precis bredvid dörrarna. Mittemot mig, på andra sidan gången, satt en kvinna och åt ett äpple. När äpplet var uppätet så jag att hon inte hade någonstans att göra av det. Till slut, när dörrarna öppnades på nästa hållplats, så snörde hon ut det jättehårt och vände sig framåt igen för att koncentrera sig på sitt bussåkande.
Det hon inte såg var att äppelskruttet träffade en förbicyklandes cyklists framdäck och gjorde att hans cykel tvärstannade och han flög över styret!!!!! Inte jätteallvarligt, inte som att han FLÖG, men han åkte då över styret. Mer såg jag inte eftersom bussen körde därifrån, men ÄNDÅ! Jätteskurre! Att det lilla äpplet kunde få en man att åka omkull?

jorien

Okej, helt spontant - Jorien. Ett tjej- eller killnamn?
Det är nämligen min nya penpal, och DEN är riktigt rolig faktiskt. Vi har mycket gemensamt, typ att ingen av oss gillar H&M eftersom man blir en vandrande kopia osv osv. DEN kommer från Nederländerna, gillar att resa och har mycket visa saker att säga, en riktigt bra penpal alltså. Inte som jävla Lenee från Estland (som för övrigt har SLUTAT SKRIVA).

Imorn blir det inte mycket till sovmorgon eftersom jag ska på möte för EUP:arna.
Klädsel: valfri

klungan

Har varit och sett på Klungan idag med Floff och mormor och morfar. Det var riktigt, riktigt roligt. Tråkigast var att det satt en råknäpp (norsk?) tjej alldeles bredvid som verkligen asgarvade när ingenting händ, typ att någon gick fram på scenen för att börja prata. Sen när det riktigt roliga var och alla ANDRA asgarvade, DÅ var hon alldeles knäpptyst!!! Dessutom åt hon massa illaluktande nötter så mina läppar svällde  upp. Men det gjorde inte så mycket, för allt det andra var verkligen skitkul!


Annars har det varit rätt kaotiskt här efter middagen, men mest försöker jag typ bara dra mig till att läsa den jädra boken jag skulle ha läst ut för länge sen. Tidigare idag när jag kom hem från Erika (trevlig kväll igår med tjejerna och fia med knuff) försökte jag sätta mig ner och läsa, men jag blev jätteyr, typ sjuklingsyr. Så jag gick och la mig och sov lite, helt enkelt. har fortfarande lite hosta och sådär. Och nu orkar jag verkligen inte sätta mig och tänka. Usch.

aaaww

Sitter och läser gamla blogginlägg från Mars 2008, ganska roliga faktiskt! Ganska kul att jag kommer ihåg typ alla drömmar jag berättar om och sådär! Bäst var det här inlägget om min lista på alla tjejerna, ganska kul faktiskt. Eller den här favoriten i repris.

Ikväll har jag med mening tackat nej till alla erbjudanden för att kunna chilla och ta igen mig från supertisdagens valvaka. Det ska bli mikket mikket skönt. Ska försöka få tag på senaste House, som av någon anledning inte har lagts ut än??? Eller kanske se Walk hard eller nåt. Ah well, hur som helst ska det lbi slappt. Och inget jobb på söndag... SURT! Men istället får jag gå på Klungan, så he najz.

tacktal

För er som har missat så har jag blivit utsedd till Månadens Babe på Vickies blogg. Här är i alla fall mitt tacktal:

Mina damer och herrar, kära medfångar, bloggläsare och eventuella fans av mina framtida verk.
Här sitter jag, Månadens Babe, och blickar ut över mitt kungadöme. Det jag ser är dystra miner, en följd av många som höstmörkret bidrar med. Jag ser det som mitt uppdrag att uppmuntra – NEJ, inspirera alla dessa ungdomar till att lysa upp deras gråa vardagar med en gnutta humor och kärlek.
I och med titeln ”Månadens Babe” på Victorias blogg höjs hoppet i mitt hjärta, och jag hoppas i många andras också. Även om bilden inte var den mest smickrande så förstår jag att hon menar väl, och jag kommer för alltid ta detta som ett bevis att hon ser upp till mig väldigt mycket. Jag är nog ljuset i hennes gråa vardag. Inspirationen till att hon stiger upp på morgonen. Mjölken i hennes kaffe, toapappret i hennes högra hand, den mjukgörande krämen för hennes eksemerade händer, glasögonen för hennes halvblinda ögon, GRÄDDEN PÅ MOSET helt enkelt.
Jag har varit i hennes hem endast en gång, och jag är starkt övertygad om att den enda anledningen till att jag inte fick se hela huset var att hon har en guldstaty föreställande undertecknad i vardagsrummet någonstans.
Jag är anledningen till att hon lever... Eller i alla fall att hon har G i företagsekonomi.

Nu kom jag bort mig lite, men huvudsaken är att denna titel är en stor ära att få.
Jag skulle vilja tacka mina föräldrar, som mer eller mindre smärtsamt orsakade min födsel.
Jag vill tacka mina klasskompisar Ricki, Gretti, Becky och Linni, för när jag blir alldeles för irriterande för dem så vänder jag min energi mot Vickie, vilket indirekt har lett till denna utmärkelse.
Vill tacka Lina Victoria Caroline Grenholm för att ha uppmärksammat mina önskemål och tillfredställt mig... If you know what I mean.
Sist, men inte minst, skulle jag vilja tacka mig själv, för att jag är så jävla bra.
Tack!

Ingrid Kling aka Månadens Babe

roligast

Roligast på kvällen, jag DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR


HAHAHAHAHAHAAH VAD ÄR DET?!?!?!??!?!!!?!?

znark

Efter att ha varit vaken hela långa natten (jag lovar, jag blundade inte en SEKUND!!!!) så är jag nog värdig en tidig kväll. Dessutomhar jag nu döpt mit själv till titeln OBAMA-QUEEN vilket är motsatsen till McCain-hora eftersom jag inte har sovit något alls idag.
Eller så kan jagerkänna att jag har blivit rätt fäst vid mitt nya påfunta msn-namn: Ellis Mansvalp. Typiskt sån där pseudonym som användes under realismen osv osv osv osv.
jaja, Obama vann, väldigt lycklig och lättad över det. Hmm... Har fått en ny säng! HUR BRA PASSAR INTE DET?! Ska inviga den nu, hoppas bara jag inte kissar på mig. Inte för att jag ser någon anledning till det, men man vet aldrig.

Justja, vill sända ut hela TVÅ hälsningar på bloggen:
1. Till JEKKIE som tyvärr måste göra sig av med sin älskade lilla kisse! Även fast jag inte är någon kattälskare så gör det mig ont eftersom är Jekkie ledsen är Inkrif ledsen.
2. Till TJEJERNA I KLASSEN (+ Linni) som gjorde natten till idag ofattbart trevlig, intressant, rolig och minnesvärd. Hur senil jag än blir kommer ni ändå ha en sån där historisk plats i min lilla hjärna, och jag är väldigt glad över att ha hamnat i samma klass som er! TREVLIG TREVLIG TREVLIG LALALALALALALA

OBAMA FOR PRESIDENT

YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEESSSSSSSSSS, det var tamejtusan värt att sitta uppe hela natten för att uppleva detta historiska ögonblick! Tänk, jag kommer berätta för mina barn (eller syskonbarn) att jag vakade natten då USA fick sin första svarta president. ganska häftigt!
jaja, bara två timmar kvar till skolan börjar. Trevligt värre.

Becky blev McCainhoran, btw.

VALVAKA

Ikväll blire valvaka hos Vickie. Becky tror att hon ska sova. "Om någon somnar skriver vi MCCAINHORA i ansiktet på dom!!!!"
Dessutom blir det midnattspizza. Eller kebab.

zkillat

Igår skulle jag byta vatten i mitt glas på nattduksbordet och när jag försökte hälla ut det i handfatet så liksom...ryckte jag till och slängde istället in allt vatten i väggen bredvid. Jag blev alldeles blöt om fötterna, för att inte tala om att mina halsband som hänger på den utsatta väggen säkert kommer rosta. Vad har jag för tourettes/muskelryckningar?

Jag tror att jag är förföljd. Häromdagen insåg jag att jag hade tappat bort min påseendelapp till skolfotona och allt det där. Blev ganska purken eftersom mitt individuella kort hade blivit bra och jag har inget annat kort på mig själv sen i femman (med rött/svart hår och alldeles för mycket smink, hrrrm.). Hur som helst så RÅKADE det bara komma en påminnelse-påseendelapp i brevlådan i morse!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
HUR kunde dom veta det!?!?!?!?!? Jag hade verkligen inte bestsällt någon extra!
Detta kräver utredning.

Så här innan skolan visas Anastasia på canal+ och självklart har hon på sig mina skor. Jag börjar utsökt tänka på hippietanten på bussen som ville köpa dom av mig. Talar inte detta för min excellenta smak? Jo, jag tror det gör det.

bio

Har precis sett Quantum of Solace, nya Bond-filmen för er obildade. Träffade Vickie där. För det otränade ögat skulle det kanske se ut som om vi kom med var sitt sällskap, men jag tror vi båda vet att det var en hemlig date. Fast nu sabbade jag ju det, i och för sig. Fan. Nu kommer vi aldrig kunna bli något, Victoria. DAMN YOU, YOU BEAUTIFUL WOMAN!

Hur som helst så tyckte jag inte filmen var speciellt bra. Vad är meningen med en actionfilm där man inte får se alla coola slag- och fightingscener på ett "bra avstånd" om någon fattar vad jag menar? I den här filmen var allt bara inzoomat och med skakig kamera, typ "Nu måste vi få med Bonds känslosamma reaktion när han inser att den här mannen han slåss med inte bara är bättre än honom utan också är samma snubbe som dödade hans älskade i förra filmen!!!!"
Helt värdelöst.
Dåligt berättade var den också. Varför, VARFÖR, har man insisterat på att Marc Forster av ALLA ska regissera en Bond-film?! Han har gjort Finding Neverland, The Kite Runner och Stranger Than Fiction. Visst, alla är bra filmer, och Stranger Than Fiction råkar bara vara en av mina favoritfilmer, men INGEN av dom är action!!!!!! Förstår mig inte på en del personer. Ska han typ förstöra en perfectly good career av bra kvalitetsfilmer för att göra en Bond som inte ens blev bra? Gosh. Inget hår har han heller.
SKJUT MIG, som Ricki alltid säger.

Ah well, imorn börjar skolan. Har inte räknat någon välbehövd matte, läst någon bok (eller jo, lättsmält chick-lit, men verkligen ingen Jorden runt på 80 dagar som det var tänkt) eller tänkt över vad jag egentligen vill göra med mitt liv (öh?). Tyvärr ska ju inte Linni börja i vår klass igen,och det sörjer jag mikket mikket. MIKKET!
På tisdag blir det valvaka, det blir spännande. Som sagt, om Mccain vinner skickar vi väl Vickie till Vita huset och så får hon göra slut på honom. Och Palin, då. hahahahahah kan typ se det framför mig.

scary

Hej allihopa!
Nu är det ju så att många tror att det är Halloween (även fast det egentligen är JUL!) och jag har i alla fall hittat en sida där dom sätter ihop de läskigaste videosarna som finns ute i cyberspace. Jag rekommenderar alltså inte detta för någon att se, jag har inte sett det själv, men jag lägger ut länken här bara för att jag ska kunna se det senare tillsammans med Ricki och Linni på skolan någon gång. Här är den: http://www.switched.com/2008/10/31/15-scariest-ghost-videos-on-the-web-2/ men som sagt, jag rekommenderar att INGEN SKA SE DET, för det är säkert skitaläbbigt!

In other news: Jag har blivit av med mitt perfekta städjobb på Costas, samt att jag har tänkt köpa en menskopp!
NU FÅR NI INGE MER INFO OM DETTA UTAN NI FÅR GISSA ER FRAM!

RSS 2.0