alone

Ja, här sitter jag alldeles ensam på skolan, lyssnades på Stranger Than Fiction. Ja, Stranger than fiction, en av mina favoritFILMER. Hittade en sida där man kan LYSSNA på filmer. Det tyckte jag var skitkul. Så idag har jag alltså lyssnat på Stranger than fiction, det är faktiskt supermysigt. Jag har sett den tillräckligt många gånger att jag kan se allt framför mig som händer. Supermysigt. Länken är www.listentoamovie.com finns alla sorts filmer där. Välj kanske ingen action dock, inte så kul att lyssna på, kanske.

Sitter alltså alldeles ensam här. Pappa bjuder på middag på Eastern Palace för att vi inte får vara hemma eftersom det ska vara visning. Vårt hus ligger ute på internet, försök hitta det vettja! Justja, idag är det i tidningen också! Det kan ni ju "spinka" på, som TESS! alltid säger.
Hur som helst måste jag alltså sitta kvar här i 45 minuter till... Ska plugga franska och läsa på om EU-grejset till Malmö i ÖVERMORGON! Hähähä.

Ordbajsningar
Postat av: Moa

Heh, mamma och pappa praktist taget tvingar mig att läsa din blogg då den förs på tal, vettu det?

Tycker det är synd att dina föräldrar ska skiljas, och jag kommer sakna ert hus mycket. Minns den gången då vi slängde in blommor genom Olofs fönster, eller då vi körde barbie bungyjump babblar vidare om flummiga minnen av erat hus

Och sen just då jag nästan lärde mig hitta igrannskapet också, hmn? xD

2008-11-26 @ 17:38:15
Postat av: TESS!

OFTA JAG SÄGER SPINKA!!!

2008-11-26 @ 20:41:16
URL: http://modertheresa.blogg.se/

ORDBAJSA HÄR, Y'ALL:

Ingen anonymitet, tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Ordbajsning:

Trackback
RSS 2.0