less

Nu börjar jag bli lagomt less på vardagen. Särskilt på min frans. Serridill, hon säger inte ett ORD och ändå måste jag hålla på att dadda med henne och visa henne hur man typ torkar sig i rumpan. Är det värt? NEIN är ordet. Dessutom har jag gett upp på min skolsituation, undan för undan. Orkar inte alla dessa lektioner med Lars och alla uppgifter med Lars. LAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARS FÖR TUSAN! Och imorn har vi nationella prov-skrivning i hur många timmar som helst. Och jag får inte bara sitta och se på House eller 30 rock och prutta hur mycket jag vill. Åh, blir bara less.

Googlade "tråkigt" och fick upp den här bilden:

Vilket muntrade upp mig lite grann.

ansträngande

Vem kunde tro att det är så ansträngande att ha en liten fransyska boende hos en? Ja, men det är det i alla fall. Kan inte prutta när jag vill, liksom. När ska jag prutta?! I sängen? NON, hon sover alldeles bredvid mig.
Ja, ja, det är trevligt ändå. Eller nåt.
Idag kom jag på Les Deux Camilles med att se Le chevalier noir (The dark knight) dubbad till spanska, av någon anledning. Och nu ser vi på 2 dagar i Paris, en film jag spelade in i ren panik bara för att det hade något med Frankrike att göra, men nu ser jag ju att den är huuuuur rolig som helst. Alltså helt stört. OCH dom pratar mycket franska, så Camille har ju roligt.

fransyska

Jaha, då har jag fått mig en alldeles egen fransyska! SPÄNNANDE!
Hon heter i alla fall Camille, och är faktiskt riktigt trevlig. Nu kom hon med små presenter, några kakor och en påse kolor. Jag gillar henne redan! Vi var på operan nu, men vi gick redan i första pausen. Jag trodde verkligen att det skulle vara bättre musik. Dessutom fick jag huvudvärk och Camille fattade ju ingenting, så det var ju inte så konstigt att hon hade tråkigt.

Förresten hade jag mitt tal idag! Det gick skiiiiitbraaaaa!!!!! Tydligen var jag den enda som hade ett sorts "fantasital", eftersom jag pratade som mig själv om 20 år då jag hade besegrat världshungern. Jag ägde, och lyckades till och med prata långsamt!!! AWESOME!

Nej, nu ska jag lämna in lite småuppgifter på devvan sen ska jag nog sova mig. Jag är fettrött, hoppas Camille är det också.
AU REVOIR!

happ

JAHAPP, här uppdaterar man under hot så får man inga kommentarer. SKA HE VA PÅ DE VISE?!

Nej, nu har jag i alla fall gått och städat så lagomt, typ styrt isär sängarna (inget franskt lesbinism här, inte!) och bytt lakan. Nu hoppas jag bara på att hon är liiiiite, lite färgblind så att hon inte ser att lakanet är ljusgrönt, täcket mörkgrönt med blad och kudden mintgrön. Seriöst, så omatchande är fan skickligt att åstadkomma!!
Jag har till och med lagt ut handdukar på foten av hennes säng, som på hotell! En stor badhandduk, en liten handduk och till och med en ÄNNU MINDRE handduk. Jag brukar alltid få såna på ställen, men jag har aldrig vetat vad jag ska använda dom till. Och nu sprider jag förvirringen vidare...

UPDATE

Jag ber om ursäkt för att jag icke har uppdaterat, nu börjar jag få hotkommentarer och allt! Läskigt!
Har bara inte haft något speciellt att berätta om. Eller jo, kan ju säga att jag igår under FN-rollspelet inte sa ett ORD! Eller jo, kanske ett ord, möjligtvis två, men det var bara typ "Jo, skriv det. Det blir bra." och sen inget mer. Jag har nog aldrig pratat så lite på en dag NÅGONSIN! Herregud!
Hur som helst, det var så tråkigt att jag inte orkade gå tillbaka idag, så jag har chillat här hemma. For till stan också och åt lunch med Rikki, mikket trevligt. Sen for jag till Lindex och köpte en ny BH samt ett par perfekta jeans!!!!!! HALLELUJAH! Så här gick konversationen med kassa-tjejen till:
Jag: Hej, det är 30% rabatt på dom här, va?
Hon: Ja, om du har kupongen med dig!
Jag: ............... Fan. Den glömde jag. Tyvärr kan jag inte komma tillbaka nån annan dag...
Hon: Oj... jaa... hmm...
Jag: Äh, skit i det, jag köper den ändå.
Hon: Jag går ett undantag för den här gången! *ger mig rabatt*
Jag: OJ! Vad snällt, tack!

Sen gick jag ner på den andra våningen och gjorde samma sak på jeansen, hahahaha. HUR VÄRT SOM HELST! Är mikket nöjd med dagens inköp, hoho.

Nu ska jag bara repetera talet ännu en gång, skriva presentationen på spanska som jag HELT glömt bort och städa lägenheten för CAMILLE.

AAH NEVER MIND, nu blev den här dagen typ SKITBRA?!?!?
Fick VG på NK-provet och insåg att jag inte har spanska på fredag eftersom det är någon personaldag. Dessutom missar vi matten imorn eftersom vi måste hämta fransmännen. WIIHOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

euw

Idag när jag gjorde ett försök till att få Costas lite, lite renare, stötte jag på något väldigt, väldigt äckligt. Inte för att jag tror att så många av er vet hur baksidan av restaurangen ser ut, men där finns i alla fall en lastkaj där man går in om man ska öppna och larma av, som jag brukar göra. Hur som helst,när jag kommer gåendes där för att börja jobba ser jag hur det ligger huuuur mycket fjädrar som helst över hela marken, och jag tänker att det måste ha varit någon sorts fågel-fiesta kvällen innan eller nåt. När jag går närmare lägger jag märke till fler och fler fjädrar, överallt!
Till slut ser jag hur det ligger en avsliten, blodig himla VINGE på marken!!!!! EN HEL VINGE! Jag böjer mig ner för att leta efter resten av fåglen(euw) när jag ser den andra vingen ligga längre in, också alldeles blodig. HUR ÄCKLIGT ÄR INTE DET?!
Jag kan ju meddela att jag inte hittade själva kroppen någonstans. Nu går jag här hemma alldeles ensam och tror att en spök-fågel-kropp-utan-vingar ska komma och hemsöka mig. Usch, usch, usch!!!!!

Förresten, borde jag oroa mig över att mitt schampoo är "water resistant"?

bil-ingrid

Alltså SHIT, igår var jag ute och körde för första gången, och jag äääääääääääääääägde!!!!!!!! *ljus röst*
På riktigt, i början var det lite segt att fatta växlarna (förstår fortfarande inte VARFÖR man växlar, himla onödigt), men sen blev det daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaamn så bra!!!! Fick till och med ut och köra på gatorna och skjutsa hem mamma! AWESOME!
Jag var PURE AWESOMENESS!
Nu väntar jag mest bara på att få fylla 18! Det känns som om jag skulle kunna ta körkortet RIGHT NOW, men jag tror det skulle vara lite bortkastade pengar...

Nu vill jag bara också ta tillfället i akt att berätta om min spontanitet för dagen. Jag gick upp för gatan till vårt hus och jag funderade på hur jag skulle spendera denna eftermiddag, när jag går förbi en av alla frisörsalongerna som finns häromkring (förstår inte varför). Plötsligt fick jag ett infall av att färga håret, så jag gick in och köpte ett paket ljusbrun färg. Dessutom kostade det 135 kr, tanten tog inte kort, och när jag tittade i börsen fanns det PRECIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIS 135 kr!!!!!!! Alltså, jag lovar, det var på femtiöringen att det stämde!
Detta tog jag som ödet och köpte självklart hårfärgen. Dock när jag kom hem upptäckte jag att det bara var en intensivtoning, men det tog jag som ännu ett tecken att jag måste vara mer flexibel i livet.........................
Ja, just det stämde kanske inte in så fruktansvärt bra, men jag var ändå spontan! Och nu har jag jämn hårfärg!

roli

Jag har inte velat skriva att nytt inlägg eftersom jag vill att sjökon som simmar in i glasrutan ska vara längst upp när man kommer in på min blogg. Alltså, jag skojar inte när jag säger att det typ är det roligaste jag någonsin sett! Nu har jag sett den videon säkert tusen gånger, och vareviga gång skrattar jag lika högt och lika mycket. ROLI ROLI!

Och nu skulle det passa utmärkt med tusen småbarn i änglakörer som sjunger Halleluja-låten, men jag får väl nöja mig med mina klasskompisar gälla röster som skräller ett litet "hallelujaaa" över knapprandet av tetris-tangenter. Hur som helst - JAG HAR FÅTT KÖRKORTSTILLSTÅND!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vilket självklart betyder att jag ikväll ska ut och köra som ett sepe. HEHEHEEH SOM ETT SEPE! Nej, förmodligen bara cruisa omkring på Nolias parkering och lära mig varför man behöver växelspak i en bil. Jaja, det var väl kanske inte SÅ fruktansvärt spännande, men för mig är det faktiskt en milstolpe i detta fångenskap jag kallar liv. Hoho.

MANATEEEEEEEEEEE

VÄRLDENS ROLIGASTE JAG DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR

menå

Här sitter jag i min säng, datorn i knät, för att kanske komma igång med lite efterblivet plugg. Satt alldeles nyss och pruttade sådär lite oskyldigt som man får göra i sin egna säng, när jag inser att jag faktiskt sitter på min älskade huvudkudde. Inte så fräscht, kanske.

Jag har en sån där känsla jag får ibland, att även om jag inte koncentrerar mig så hårt i skolan eller ens gör mitt bästa, så kommer det mesta bara rulla på. Just nu känns det så i alla fall. Det kanske har något att göra med hela min psykiska situation där musiken triggar igång min sommarlängtan osv. Kanske kommer den känslan upphöra när jag faktiskt fattar hur långt efter jag ligger med skolarbetet. Eller asså, nu pratar jag ju om en snar framtid, inte just nu. SÅ mycket ligger jag inte efter, så det så! Det är bara religionsuppgiften som kniper lite, annars går allt bra. Åh, vad jag babblar!

OCH NÄSTA VECKA KOMMER FRANSMÄNNEN! Oh. La. La. Mon. Dieu.
Det kommer ju gå sådär, känns det som. Dessutom kommer dom vara här i hela nio dagar, vilket gör att jag kommer bli värsta pressad och instängd, som om jag vore på semester eller nåt. Seriöst, jag kommer ju inte ens få sova ensam! Det kommer sluta med att ni får läsa om Camille som ligger död på Haga nånstans.
Nej, nu ska jag sluta babbla och läsa svenskahäftet och skriva Mogge.

SOMMAR

Nu fick jag världens sommarlängtan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Har gjort en sommar-spellista på spotify som jag sitter och fantiserar till. Ungefär så här går fantasin till:
Jag sitter på balkongen i bikini i strålande solsken, med ett stort glas iskallt vatten i handen. Jag har laddat upp med det vanliga; solglasögon, mobiltelefon, iPod, bok, glasögon, allt för att kunna växla mellan mina aktiviteter. Samtidigt står datorn i skuggan och spelar den oändliga sommar-spellistan med massa myslåtar. Jag springer in och ut mellan vardagsrummet för att tajma mina program, typ Ellen, Oprah osv. Sånt man bara följer på sommarloven. SUNSET BEACH! Ja, såna program. Sen om det skulle vara något som saknades, typ en glass eller något annat som bara finns på stan, så är det bara att sätta sig på cykeln och glida ner till centrum. MMMMmmmmMmmMmMMMmm det är den där friheten jag bara älskar med sommaren - att vara ute hur länge som helst, för det är fortfarande ljust och varmt, och man har så mycket energi att man kan cykla vart som helst, hur långt som helst och hur länge som helst.

Fast det här är också ganska skönt - att sitta och längta och tänka på alla äventyr jag ska vara med om i sommar. Just nu efterlysr jag väl mest en road trip-kompis som kan road trippa med mig. Typ, sätta sig i bilen och bara köra rakt fram, sen vänster, höger, höger, vänster, tills man kommer fram till ett ställe man aldrig hört talas om. Så jäla naz.

Det här i alla fall sommarlåten i år, tror jag:

uppmuntring

Hahahahahahaha åååååååååååååh, Alva skickade den här videon, något av det roligaste jag sett:

besvikelse

Nej, inget Michael Jackson för Ingrid i sommar. Satt i kö i två timmar, men när jag väl kom fram så stod det att det bara fanns biljetter kvar som kunde köpas med American Express-kort. Eftersom jag hade laddat upp med visa-kort så gick ju inte det här så bra. Kollade på biljett24, men där kostade biljetterna 5000 kr, och... ja, det har jag inte riktigt råd med.
Så nu sprack mina älskade softa-i-London-och-Hyde-Park-hela-sommaren-planer. Alla biljetter till U2 var också slut, i alla fall till det datum som Jekkie och dom andra skulle på, sååååååååååååååååååå. Ja. Får se vad jag hittar på i sommar istället, förhoppningsvis en ROAD TRIP! Helvet så jag ska road trippa!

Nej, som sagt, jag hade lite dålig energi att göra av med, så jag drog mig äntligen iväg till gymmet och körde lite. Var där kanske en timme, vilket jag tycker är ganska bra med tanke på att jag inte varit där sen höstlovet. Är i alla fall stolt över mig själv som faktiskt tog tag i något för en gångs skull. Kanske följer skolarbetet efter nu. Har bara religionsuppgiften att avsluta och det där himla Mogulspelet att skriva om. Justja, och så matteprovet jag fick IG på. Aja.
Ikväll ska jag bara chilla, i alla fall. Ska äntligen få se min älskade Slumdog Millionaire som jag längtat efter så!

WARFACE!

Här sitter jag, WAR FACE ON, och försöker få biljetter till Michael Jackson i sommar!!! Just nu sitter jag i kö, och om 15 minuter eller mer så får jag förhoppningsvis min och Linns biljetter, hähähähähä. Tur att jag är ledig idag, aldrig att jag hade suttit på skolan och försökt få biljetterna. Det är väl ödet att det var tänkt att jag skulle få biljetterna till Michael. Kanske kommer något hända mig i London i sommar? Här skulle jag vanligvits börja fantisera om vad för fantastiskt skulle kunna hända mig i London, men jag är alldeles för okoncentrerad för att kunna tänka, hihihihihi. MICHAEL, HERE I COME!

Förresten, har jag sagt att jag älskar Spotify? Det är ju huuuur bra som helst, har hittat så himla skön musik så det är inte sant! Har dessutom redan värvat tre personer hähähä. Fett nice!

PLIZ?

Jag drar en TESS! och frågar om någon vill följa med och se Michael Jackson i London med mig i sommar? Jag tänker inte bjuda på biljetten, men jag kan... bjuda på glass.

FLÄMT

TESS! gav mig världens sug efter att fara någonstans i sommar och se nåt band spela. Just nu har jag ju siktet ställt på U2, men jag funderar på att satsa på Michael Jacksons comeback-konsert i London. Dom biljetterna släpps åtta på fredag morgon om jag inte har helt fel. Och om jag inte får dom biljetterna kan jag ju lika gärna köpa U2 eftersom dom släpps klockan nio, hoho. När jag satt och kollade random biljetter på ticketmaster såg jag Eddie Izzards namn och datumet 12/3 bredvid. Jag började typ hyperventilera och kallsvettas eftersom jag trodde att biljetterna till Eddie släpps imorgon, och här sitter jag och letar biljetter till nåt - ÖDET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tyvärr var det så att han uppträder imorn och att biljetterna släpptes i januari. Jävla skit. Överväger seriöst på att ta något flyg dit nu under natten så att jag kan hinna dit, köpa nån biljett svart och se honom uppträda ändå. Seriöst. Serridill. Jag gör det.

irriterande

När jag gick till skolan idag började jag störa mig på alla möjliga saker:
  • Min hörlur till iPoden faller som ut ur örat hela tiden! Örat har typ TÖJT UT SIG! Eller så har hörluren tappat spänsten och måste in på nåt hem för... ospänstiga ungmöer.
  • Jag fortsätter hela tiden att linda halsduken alldeles för långt upp på huvudet för att inte frysa, men då hamnar den för högt upp och låter som inte mössan glida ner över hela huvudet. Så mössan åker upp och förstör håret medans det blir kallt och tjockt i nacken.
  • Jag har så mycket saker i jackfickorna att jag känner mig alldeles knölig när jag går!
  • Mina favoritjeans har så hög midja att när jag har mobilen i fickan så hamnar den som precis på höftbenet. Det skaver alldeles lagomt där, alltså inte så att det gör ont, utan bara så att det STÖR! 
  • Min väg till skolan har blivit plogad, men det är fortfarande typ några centimeters lös snö så att jag liksom halkar till med fötterna hela tiden då jag går.
  • Jag går alltid och biter på insidan av min mun (jag vet, det låter skitäckligt, men egentligen är det... nyttigt. Jag lovar.), vilket gör att jag ser ut som om jag går omkring med stroke i ansiktet.

Ja, som ni märker är det endast feta i-landsproblem, men det är nog för mig att störa mig på.

INBROTT

Nej, okej det har inte varit något inbrott, men det HÖLL PÅ ATT BLI! Eller ja, det höll NÄSTAN på att hålla på att bli.
Liksom, här sitter jag i lugn och ro och ser på Ett oanständigt förslag när jag hör hur det verkligen drar och håller på i ytterdörren. Livrädd springer jag och tar min bowlingkägla och ställer mig i försvarsställning.
Okej, nu var det ju bara reklampojkar som kom och lämnade reklam om Ica's rabatter och Åhléns specialerbjudande, men det kunde ha varit någon annan! Och en annan grej - hur fick reklampojkarna koden till ytterdörren?! Går Siv och ger ut dörrkoder till alla möjliga, eller? I HOPE NOT!!
Ska dom bah gå omkring i huset och rapea alla dom ser. Okej, nog för att jag alltid har dörren låst och skulle kunna ninja deras asses om de försökte något, men tänk på Göte och Ulla! WON'T SOMEBODY PLEASE THINK OF GÖTE AND ULLA?!?!?

Vad händer när reklampojkarna kommer inspringandes genom dörren och Göte blir så förskräckt att han ramlar och bryter lårbenshalsen? Är det tänkt att JAG ska ta ansvar, eller? NEIN, NO, NJET DARLING! Ingrid looks after herself, and ONLY herself!
CUT THE CRAP
CIAO

lalala

Jaha, vet inte riktigt vad jag ska berätta här. Har egentligen bara tänkt på en enda sak hela veckan, så jag minns inget annat som har hänt, håhå!
Nej, jag kan ju berätta att jag precis fick reda på att jag och Hanna måste hålla en presentation på tisdag för niondeklassare i Holmsund om vår spanien-resa på enkel spanska. Mmm, jättebra att någon har sagt det förut så man har fått förbereda sig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jag jobbar ju imorn, och dessutom ligger jag efter med religionen som det är. Ska jag då sätta mig och förbereda en himla presentation av en himla resa också? NEIN NEIN, ICH HABE NICHT UR eller nåt.

Nej, nu sitter jag och Olof och ser på True Lies. Inget säger ju förvår som lite Arnold på eftermiddagen. Ikväll ska jag äta middag och gå på bio med Linni och möjligtvis Becky. Det blir väldigt trevligt. Tror vi ska se The International, men egentligen vill jag se Slumdog Millionaire. Linni hade redan sett den dock.
GUD SÅ JAG BARA BABBLAR PÅ OM TRÅKIGHETER, Hejdå!
Eller som Arnold säger: AUF WIDERSEHEN! eller nåt

fantastiskt!

Okej, okej, det här är smått fantastiskt! Nu när jag har fått min lön för januari månad så har jag mer på mitt sparkonto än vad jag hade innan jag for till Spanien! Alltså, och då har jag ändå spenderat några tusen där! HELT OTROLIGT!
Tillsammans med denna fantastiska händelsen och hela  gårdagen med lunch med tjejerna och den bästa kvällen på länge, gör mig riktigt, riktigt lycklig! Är det inte fantastiskt?

bilder

Lite bilder från Spanien:
HAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Mikket nöjd flicka.

HEMMA

Äntligen, äntligen, äntligen är jag hemma i Umeå! Även fast det är typ -10 grader och alla kan förstå vad jag säger.
Igår var det tänkt att vi skulle stiga upp klockan 05.00 för att hinna med taxin som skulle ta oss till flygplatsen, men eftersom jag inte vaknade av väckarklockan så blev jag väckt tio minuter innan den kom. Skyndade mig att slänga ner allt i väskan och esn begav vi oss till flygplatsen. Vi reste och väntade hel dagen på Köpenhamns flygplats, där jag bland annat köpte en chocolate chip frappuccino och flygplatsgodis för ca 260 kronor. Mycket värt.

Väl på planet hade de fel på motorerna, så vi fick sitta och vänta i två timmar tills vi fick ett nytt plan. Bakom oss satt det ett par tvillingpojkar, högst 10 år gamla.
"ÅÅÅHH, VI KOMMER MISSA WILD KIDS! Mamma? Vad har jag gjort för att förtjäna detta? Är det karma?! ÄR ALLT MITT FEL?!!" och massa andra lillgamla saker skrek han ut i frustration, vilket var så roligt att lyssna på att vi följde efter dom hela tiden. När vi kom fram i sthlm kom först inte mitt bagage och jag hann ringa till pappa och gnälla innan det så småningom kom utrullandes.
Sen for vi till nån hotellby där vi spenderade natten. Kan ju tillägga att Hanna tydligen går i sömnen, vilket hon glömde nämna för mig. Vid ett väckte hon mig och skrek "OJ OJOJ, NU MÅSTE VI SKYNDE OSS, VI MÅSTE TILL FLYGET, ÄR DU VAKEN?!" och jag blev ju jättestressad eftersom jag trodde vi varförsenade. Vi somnade om när jag påpekade att deet fortfarande var natt, men hon väckte mig kanske tre-fyra gånger till under nattenför att påpeka något onödigt. Till slut sa jag till henne att bara soooovaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

Här hemma hämtade Malle och Becky mig på flygplatsen, tack igen! Sen lagade Olof hamburgare åt mig, och nu har vi sett på Shaggy Dog med Robert och Meningen med livet. Tyvärr funkar inte det trådlösa internetet på min dator, av NÅGON ANLEDNING. Men men. Det får fixas. Ah well. Adios.

RSS 2.0