klädzurfande

Här sitter jag, täppt i näsan och uttråkad, och fördriver tiden med att leta fina klänningar jag kan ha i jul. Ja, jag vet, de allra flesta i min ålder har typ inte känt julkänsla på flera år, men jag älskar JULEN!!! Och jag är helt såld på att få klä upp mig då också. Här är några klänningar jag funderar på:
 Lindex Shop Online - Klänning



 
Lindex Shop Online - Klänning


Lindex Shop Online - Klänning(Jag vet, den här har jag i princip redan, men... I likes!)

Bilder från Lindex Shop Online.

I'M ALIIIVEE!!

Nu när jag äntligen fått höra Becky och Malins röster kan jag slappna av. Deras plan har inte kraschat, de har inte blivit mördade och de är hemma i säkerhet. Snyft, skulle kunna gråta av lycka, något jag nästan säkerligen kommer göra imorn när jag äntligen får träffa dom ordentligt.

Sitter självklart på jobbet och jobbar (bloggar) för fullt. Det ÄR faktiskt inte så att jag inte tar det här jobbet på allvar, det råkar bara vara så att jag inte har så mycket att göra här. Jag är typ mest här pga nån ny policy att det inte får tomt utan vaktmästare här på kyrkan, så därför åker ordinarie vaktis omkring och gör ärenden, medans jag sitter här och håller ställningarna.
Kan ju bara tillägga att man som kvinnlig, vikarierande vaktmästare inte får speciellt mycket respekt från knappt någon, särskilt inte alla bygg-gubbar som ska komma förbi och fixa saker. Som om de måste ha ordinarie vaktmästare för att få en dörr upplåst? Ignorant bastards!

Justja, jag har kommit på min halloween-utstyrsel också! Jag ska vara Musse Pigg, hähähähä. TA INTE IDÉN! Och är det någon som har ett par röda shorts att låna ut till mig? Eller gula skor?

vaktis igen...

Ja, som sagt, jag har blivit inringd för att vikariera som vaktmästare på Tegs kyrka detta höstlov. Nog hade jag sett fram emot att få sova ut lite och bara ta igen mig, särskilt nu när jag verkar ha blivit sjuk (ännu en gång), men vid närmare eftertanke ser jag ännu mer fram emot runt två tusen kronor lagom till min London-resa i december.

Dags för en lista!
Det som håller mig vid liv just nu är:
- Min Björn!
- London-resan i december tillsammans med Olof, samt att få se Eddie Izzard där!
- Becky och Malle kommer hem från Afrika idag!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Körkortet är (snart) nääraaa!

Ja, nu ska jag fortsätta göra ingenting här på kyrkan. Mikket spännande, men jag har blivit tränad i somras. Jag har $-tecken i ögonen.

Nu blev all text fet av någon anledning, och jag kan inte få bort det. Klaga inte.


YAAY!

YAAAAAY jag blev precis uppringd av Rasmus som jag jobbade med på kyrkan i somras, och jag ska få jobba måndag till torsdag i veckan! TJOHO! Det enda som kanske tar emot lite är att jag måste börja klockan sju imorn... Jag hade sett fram emot en sovmorgon... Men men! Pengar som pengar! Väldigt välkomnat i denna mörka finanstid, och dessutom innan London! Mycket, mycket skönt. Llalalalala.

Hade en riktigt mysig kväll hos min käre mor igår, faktiskt. Sov där, och gick hem nu på morgonen. Tror jag har blivit sjuk igen. Nu ska jag bara plugga lite teori, sen hem till Björn för att ta sig till hans pappa på middag. Trevligt trevligt.

Från tiden jag jobbade på kyrkan i somras. Uppe i klocktornet, hähä.

mitt spännande liv

Nu vill ni säkert höra om mitt spännande liv:
- Igår spenderade jag och Björn kvällen med att gå runt på Ålidhem och leta efter min förbannade cykel. Vi gav upp och myste och såg på film istället. Myzigt var det.
- Ikväll ska jag vara med min mamma...
- Jag har en svenskaanalys som jag ej har gjort eller har planer på att göra klart.
- Jag måste plugga teori innan måndag, eftersom min lärare vägrar boka in halkbana innan jag kan någon teori.
- Jag hoppade över NK-provet för att kunna plugga med Becky på lovet. Det ångrar jag.

Ja, lite såna saker rör sig i mitt huvud just nu. Har en klump i magen som vrålar "PLUGGAPLUGGAPLUGGA!!!!!!!"

tjuv i farten

Nu har alltså det, till synes, oundvikliga hänt - min kära cykel har blivit stulen. Den blev stulen på Ålidhem, förmodligen inatt någon gång. Lägger ut en bild här, men den har även en cykelkorg (som i och för sig går att plocka bort) som är lite trasig inuti och brukar riva sönder mina påsar jag har däri, och det ska stå siffran 49 skrivet i spritpenna längst fram på styret eftersom det var det numret jag vann den på. Den har även ett kabellås, med kod på. Eller ja, det kanske inte är kvar, men.
Om ni ser den får ni jättegärna säga till mig eller ta hand om den. Jag saknar den jättemycket redan. Snyft.


Please, cykeln, kom hem?

håller ut

Just nu går jag mest bara och väntar på att Becky och Malle ska komma hem från västafrika. Måndag, alltså bara fem dagar kvar. Dessutom är det lov den veckan, det ska bli skönt. Då lär jag i och för sig hårdplugga teori så att jag kan få ta det jädrans körkortet nån gång. Ser fram emot att gå köra runt kring juletid, hihi!

Igår framkallade jag några fina kort jag hade här på datorn. Det gör man alldeles för sällan!! Hittade ett ställe på internet där dom hade ett erbjudande där man fick framkalla upp till 100 bilder och bara betala för portot! Så imorn eller övermorn kommer det ett paket med 97 bilder hit för bara 29 kr! Eftersom jag tänker smyga till mig lite pengar lagom till lovet kommer det nog också ryka med några ramar från Clas Ohlsons eller så. Ska snygga upp lite.

Övrigt:
Jag har fått dille på att flytta hemifrån. Jag vill verkligen. Så jagvill verkligen ha ett jobb, så att jag så småningom faktiskt kan få göra det. Är det någon som har ett jobb åt mig (som inte är ett städjobb)? Seriöst, jag tar så gott som vad som helst, och jag kan börja direkt och jobba FÖR ALLTID!


Come home, ladies?

uppdatering

Jag förstår om ni har blivit less på den här bloggen den senaste veckan, har inte hänt så mycket. Jag har mest bara suttit och inte pluggat de senaste dagarna.
Det var en lugn helg. Igår väntade överraskningarnas överraskning när jag och Björn firade sex månader tillsammans. Han körde omkring mig utan att jag fick se vart vi skulle och lagade middag och bjöd på allmänt mys, så det var naz.
Nu har han precis åkt härifrån, men hann använda sina popcornsfingrar till att kladda ned mina glasögon. Jag hade inget annat val än att rengöra dom, något jag inte gjort på x antal månader.

Jaja, blev inte så mycket nu heller. Tänkte bara att någon kanske skulle vilja veta att jag lever.

depp

Såå, humöret ligger inte på topp, alltså gör inte bloggen det heller.

sad

Höll nästan på att glömma att Ugly Betty började ikväll. Så fort jag såg det slog jag på datorn för att dampa på Erika. "OMG UGLY BETTY BÖRJAR IKVÄLL SLÅ PÅ TVN VAD HÄNDE I SENASTE AVSNITTET FAN SÅ LÄNGE SEN OMG!!!"
Det är så dumt, för hon har ändå varit borta i... typ två månader. Jag har ju vant mig vid att hon inte är inne på msn längre. Men ändå var det som INSTINKT jag reagerade på och direkt skulle dampa på henne på msn. Blev fruktansvärt ledsen när jag insåg att hon inte finns på denna kontinent.
Samma sak hände i helgen när jag satt och väntade på att Becky skulle komma förbi. Jag fick värsta infallet av att jag ville att alla tjejerna skulle komma över och laga middag i sånt där lagmt mysigt kaos som det alltid är. Jag höll faktiskt nästan på att ta fram mobilen och skicka mass-sms. Sen blev jag ledsen igen.

Det hjälper inte heller att jag har franskaprov imorn som jag måste plugga till och helt OFÖRKLARLIGT håller jag på att somna där jag sitter. Förstår verkligen ingenting, sov typ åtta timmar inatt. Gosh. Jag tänkte lägga mig och sova nu, men sen såg jag ju att Ugly Betty gick. Och dessutom är det ju Hell's Kitchen ikväll också. My god. Franskan får lida, minsann.


tupplur

Inte så mycket slit i skolan just nu, och jag har precis försökt ta en tupplur med Becky här under hålet. Däremot så är det lite freaky att sova med Becky, för hon sover alltid med lite öppna ögon. Så man ser som vart ögat tittar när det är stängt, fast det är öppet.... FREAKY!

Jag är kizznödig.

LIVE-FEED!

OMG, EN LIVE BILD AV VAD SOM HÄNDER PRECIS I DETTA NU!!!!
DEN GRÖNA NINJAN SNATTAR MUFFINS!

Så jag klädde på mig stridsuniformen för att fajtas.

Jag övertalade pappa att fajtas med mig. Han såg endast lurig ut.

Vi träffade på den BÄSTA UPPFINNINGEN NÅGONSIN!? Eller?

Jag glömde helt bort mitt uppdrag och snattade också lite muffins.

yaaay, happy muffins!

muffins

Nu är det så här att jag bakar muffins idag igen. Dom var sjukt goda och lätta att göra. Har gjort dubbel sats nu, och det har inte ens tagit en halvtimme. Och då vet ju de flesta hur seg jag är på ALLT. Och den sista plåten är snart klart. Liksom, det ultimata bak...verket. Underverk, hähähähä.
Hur som helst ville jag göra dubbel sats för att 1) få använda min plåthållarställning jag fick i födelsedagspressy och 2) jag tror några på skolan behöver bli uppmuntrade med lite muffins, hihihiih. Ja, justja, mina kära syskon ville nog också ha.

Idag har jag typ vart... flitig. Eller ja, jag försov mig imorse. Sen var jag på skolan och lyckades få beröm från min lärare, and let's just say it wasn't for googling puppies, hehe. Nej, det var för att jag helt enkelt inte var HELT sugig i företagar...-tagen. Håhå.
Sen åkte jag ned på stan och bytte tre värdelösa skålar till en lampskärm, och så köpte jag en pressy till Ellen som fyller år på lördag. Min lillasyster Ellen, alltså, inte Ellen the great.

Jaha, nu är Alva här och tigger muffins. Hon skrattar åt allt som inte är roligt.
(Infogar bild på Alva som är lurig:)


Alva: "Men åååh, dina kompisar kommer tro att jag är skitful!"
Du är skitful.

flitig

Den här helgen har jag varit helt sjukt flitig!
Allt började i fredags när jag hade slutat: Sprang på stan en stund med Linn och köpte strumpbyxor, lakan och fixade min internetbank. På kvällen mötte jag upp med Jennie, Hanna och Tess på stan för att äta lite middag. Det var proppat på Bishops, så vi gick på Harrys och tog en fet hamburgare var. Mikket gott. Sen bar det av hem till Jennie för kladdkaka och chilledill.

Igår vaknade jag pigg och körde direkt igång med att städa rummet och byta sängkläder. Apropå det - JAG ÄR SATINFRÄLST!!! Jag fick satinlakan + påslakan av min mormor i födelsedagspressy och det är HEAVEN att sova i. Helt otroligt. Typ alldeles svalt och mjukt, men leder ändå värme på ett alldeles perfekt sätt, om någon fattar vad jag menar. Nej, inga mer bomullslakan för Ingrid Kling, inte! SATIN TILL FOLKET!
Sen fick jag lite tråkigt, så jag bestämde mig för att skriva på mitt projektarbete. När var det sist jag satte mig ner på en lördag och koncentrerade mig på skolarbet? Typ aldrig hänt. Hur som helst lyckades jag översätta nästan allt jag hade kvar (endast en halv sida jag har tänkt göra nu), så jag var nöjd!!
Senare på kvällen kom Becky förbi. Vi åt glass och såg John Q tillsammans med Olof. Björn kom också förbi, och vi somnade tillsammans vilket var hur härligt som helst.

Nu på morgonen vaknade jag alldeles skönt utvilad (i mina satinlakan) och läste först igenom min nya kokbok, sen lärde jag pappa lite om Spotify, och sedan fick jag en knäpp och började baka kladdmuffins! SJUKT GODA!... inte för att jag har smakat dom än, men snart. Dom ska bara svalna lite. Jag är i alla fall bäst på att baka.

Snart kommer Björn hit, coh då sticker vi till mamma för söndagsmiddagen, sen på bio för att se Surrogates!

MYCKET TREVLIG HELG, med andra ord.



En bild från i fredags som jag snodde av Hanna. Det ser ut som om Jennie är värsta helgonet, allt bah lyser upp runt henne.

vuxenpoäng

Omg, fixade precis min internetbank! Jag känner mig så VUXEN! Hahaha. Tönt, jag vet. Jag har precis först över mina första pengar till mitt, Malin och Beckys UF-företag, och sitter mest nu bara och klickar runt på de olika valen jag kan göra. Jag kan starta flera sparkonton, jag kan handla fonder (?), ansöka om lån och BÖRJA PENSIONSSPARA! Kände typ för att göra det bara för att jag kan.
Men jag har min japp som jag köpte på stan med Linn, jag hann hem och bajsa OCH se Ellen, och ikväll ska jag ut och äta med Jennie, Hanna och TESS! Mikket trevligt!

sugalumps

Har just nu inget brådskande skolarbete, så istället sitter jag och njuter av videos som dessa:



Det finns ju inget roligare än vuxna män som dansar, och dom här killarna gillar då att bjuda på sig själva!

RSS 2.0