AAaaaaaaahaaAAhahah

Rubriken började som ett utpustat glädje-"aaaaaaah" fast slutade som ett "hahaha" av ren lycka och sprudlighet i min kropp över att sommaren kanske faktiskt till och med är här nu? Jag vet att det alltid slutar med att det blir snöslask när man säger/skriver såna meningar, men jag orkar inte ens bry mig.

Har funnit den största lyckan: mitt trådlösa internet sträcker sig äääända ut hit till studsmattan. Hehehe. Tänk, nästa gång just DU chattar med mig kanske jag hoppar samtidigt som jag skriver. Hahahahah vilken syyyyyyyyyn. Mina grannar tror att jag är galna, hehehhe *vinkar tafatt över staketet*
Har till och me dragit på mig en gammal strapless BH för att kunna sola utan att få märken. Hur Malin-och-Becky-som-solar-solarium-och-får-hudcancer-i-förtid-men-låtsas-att-dom-inte-bryr-sig-även -om-dom-vet-att-jag-har-rätt-aktigt är inte DET?! Jag sörjer till och med att jag inte har en bikini som inte får mina boobies att ploppa ut och ge grannarna ännu en anledning till att glutta över staketet. KEEP IT ON YOUR SIDE, BITCHES! *hytter åt dom*
Do not fear, however, jag har ju fått pengar nu, så jag ska köpa min efterlängtade bikini från ellos.se idag. NU till och med. Tralalalla.

Igår hade jag dessutom väldigt trevligt hemma hos TESS! som fyllde 19 år. Lill-gumsan som har blivit så stor. Jag och TESS! firar nu (runt den här tiden på året, i alla fall) ettårsdag, så grattis till oss! Väldigt lycklig över att jag bestämde mig för att charma TESS! så hon ville bli min vän. Hehehehehe.
Nu ska jag sätta på lite musik på Youtube och sola ryggen, för jag har trådlöst internet ut i trädgården. Har du det? NÄÄÄÄEEEEEEEE *schparren*

twilight

Jag måste bara berätta om hur förföljd jag egentligen är. Mikaela kom för ungefär en vecka sen och berättade att hon läste värsta bra boken, om en tjej som träffade en kille som hette Edward.
Mikaela: Jaa, den är värsta mysig!
Jag: Jaa, det är den säkert...
Mikaela: Ja, i alla fall, så visar det sig att den här Edward är en vampyr!
Jag: HAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Skrattade jag och dog lite inombords.
Sen, för några dagar sen, började TESS! tjata om samma bok, Twilight då. Hon sa att den var superbra och bla bla bla. Tydligen hade den där vampyr-Edward på sig beige läderjacka och röd polotröja, och det tyckte inte jag lät så attraktivt.
Hur som helst så hetsade TESS! mig att läsa den igår kväll, och jag sa bara "jaja, whatever" och viftade bort det.
IDAG när jag kom hem från skolan och slänger av mig kläderna i hallen (jag är nu naken) så ser jag att den JÄVLA BOKEN LIGGER I TRAPPEN!
Jag är så jävla förföljd, och nu tänker jag inte läsa den i ren protest. ÄGD, BOKEN!

Happy moment of the day: Att skojas lite med Janneboy när mer än halva klassen var borta. Ganska trevligt.

HEMGLASS

Jag berättade för Olof om hur Becky har första tjing på glassen, och då blev vi båda riktigt upprörda. Sen började vi prata om hur jävla gott Sundborn Punsch egentligen är och att man bara kan köpa den hos glassbilen. "Men vänta lite nu," sa vi båda, samtidigt. "Kommer inte glassbilen på torsdagar?!" Jo, det gör den tamejfan! Dessutom kan jag tillägga att den alltid stannar precis utanför vårt hus.
Hur som helst så kutar vi upp till datorn för att kolla upp tiderna för glassbilen. Självklart har vi missat den med 40 minuter. Vi börjar desperat leta upp andra tider runtom i Umeå där vi kanske kan damp-moppa till och köpa var älskade Sundborn Punsch. Men icke - glassbilen har redan avslutat sin runda.
Många tårar och skärsår senare skrev jag i alla fall upp mig på deras sms-lista, så om två veckor ska jag få ett sms en timme innan glassbilen kommer hit. God bless today's technology!

sol

Åååhh, hela dagen har vi mest bara tagit oss fram och tillbaka mellan klassrummet och gräsmattan. Det har varit riktigt mysigt. Alla säger att dom gärna vill fara utomlands, men det vill inte jag. Det är ju det här som är det bästa med den svenska sommaren, antagligen vill jag inte missa det!
Nu har vi klassråd, funderade på att fika, men sen kom jag på att jag inte... ville...
Erika tjatar bara om hur det luktar varm hud... lite äckligt, tyck jag det låt.

Nu har precis klassen röstat om att vi typ ska ha tävling med piñata på skolavslutningen, men det vill inte jag. Fatta kul om alla bara stod och sjöng "sooommmar, sommar och sol, havet och vinden och doft av kaprifol" och bara står och knäpper med fingrarna osv. Skitakul!!!! Ingen fattar.

aaah

Superskönt att ha fått sluta tidigare från franskan, solat lite, läst lite Ellen DeGeneres samt skrivit klart uppgift X2. Jag kände mig på så hurtigt humör att jag till och med tänkte skriva lite om kommunen också, men sen kom jag på att jag inte har en samhällsbok, särskilt inte här hemma. Får snylta på Erikas imorn, istället.
Nu ska jag ta mig en välförtjänt dusch (har inte förtjänat en på flera veckor nu, herreminje) och sedan laga mat. Je vais faire la cuisine. Je suis trés jolie. Oui, oui!

BAL-TESS

Hittade finbilden på TESS! Floff-floff och Hanna på balen. Den fanns på VK.se, hehehe. Där fanns faktiskt de flesta som gick på balen, kolla in det. Jättemysigt.

fjupp

Knappt hade jag då kommit hem förrän det bar iväg till Idun (Inte folkets hus som vissa säger...) och ta kort på alla fina bal....ungdomar... TESS! Hanna och Floff-floff var ju lugnt finast. Pimp-Floff som hade två tjejer, alltså....
Sen blev det fin-middag för familjen Kling. På Subway. Pappa hade kuponger, serru.

Nu borde jag egentligen plugga lite samhällskunskap, men jag tror det passar bäst imorn... hrm hrm...
Tror jag kanske ska se en till liten film, eller House för att sörja över att det är säsongsuppehåll på fyran. Gosh, asså.

Här skulle det egentligen vara en bild på Bal-TESS! men Dr Jex har ingen sladd till mobilen.

kissnödig

Usch, nu har jag kommit till ett sånt där tillfälle igen - jag är kissnödig men orkar inte resa mig upp och gå och göra mina business. Dessutom är jag rädd att om jag rör mig så kommer Magnus skicka slaktar-blicken på mig. Gud förbjude att jag skulle störa hans älskade elever. Jag och Erika har redan fått honom och resten av klassen på oss för att vi satt och skrek "JOOOOKK, FRÅN VILDMARKEN AV ÄKTA BÄÄ-ÄR!"
Allt var Erikas fel, inte mitt.

Har bara samhällskunskapen kvar idag. Har tydligen några uppgifter att lämna in, men jag tror det är ett dåligt tecken att jag inte kan komma ihåg vad det skulle kunna vara. Inte ens om jag tänker efter lite grann. Lite pinsamt, kanske. Aldrig att jag skulle erkänna det för gullgrisen Janne, nej nej. JUOPPERIIII! Han tänkte, för övrigt, anmäla mig och Erika till polisen för att vi skjutsade på cykeln. Jag och Erika är badass idag, alltså.

Näe, nu måste jag verkligen kissa.

breadcat

Nu har vi lagt ut fler sketcher från Breadcat Productions. Kolla iiiiiiiiiiin:


slappedapp

Idag har jag sovit längre än vanligtvis, i alla fall i mitt fall. Vaknade av mig själv klockan 11, det var jätteskönt. Jag hade nästan givit upp idén om att helg = sova ut.
Drömde en jättehemsk dröm, dock. Jag drömde att jag åkte moppe från Becky igårkväll (knäppt, eftersom jag cyklade) och när jag stannade vid en korsning och väntade på att få svänga så kom det ett helt gäng väldigt fulla människor och blockerade vägen. Jag försökte ignorera en aspackad gubbe som kom fram till mig, vilket resulterade i att han började slå mig i ryggen och skrek "HALLÅ, HALLÅ?!?!?!"
Jag blev ju självklart rädd och kollade mig omkring efter hjälp, och såg till min förtjusning en polisbil som stod bredvid mig.
"Eehh... ursäkta?" sa jag försiktigt till polisen som satt vid den nervevade rutan. Jag fick ingen reaktion. "Haalllååå?" försökte jag igen. Han bara fortsatte kolla rakt fram. "HALLÅ, POLISEN!!!?? HJÄÄÄÄLP!!!" skrek jag till slut. Då tittade han bara på mig och sa "Vi tänker låtsas som om det här aldrig har hänt." och så körde bilen iväg och lämnade mig där med alla alkisar.
Jag körde efter polisbilen, men den här gången på cykel tillsammans med Jennie och TESS! Vi hamnade framför Droskan, som inte ALLS låg där Droskan ligger. Där åt i alla fall poliserna, så vi gick in där för att konfrontera dom. Väl där inne fanns typ alla jag någonsin träffat? Skitknäppt.
Sen när vi cyklade därifrån efter att ha skrikit på poliserna så... jag minns inte riktigt, men det blev plötsligt vinter, och jag cyklade rakt ner i en isvak. Då kom Jennie och räddade mig,och sen blev hon tvungen att simma vidare för att rädda TESS! som också cyklat ner i en vak.
Jaja, ska inte fortsätta så länge, för Malin kommer inte orka läsa allt detta. Knäppt var det i alla fall.

(Jag markerade bara hennes namn för att hon skulle lägga märke till det och sen kanske till och med läsa hela texten. Eller i alla fall uppfatta piken om att hon är en slö-läsare)

Vill också bara förklara mitt Happy moment av igår. När jag cyklade från Becky in till stan för att träffa Dr Jex och TESS! så cyklade jag igenom den där lilla parken precis efter Hedlundaskolan. Där såg jag en man som friade till sin flickvän. Han stod på ett knä och hon började gråta och skrek "JAA, SÅKLAART!!!" och dom pussades och kramades och var lyckliga. Jag applåderade lite inne i mitt huvud och cyklade vidare. Ack, vad härligt.

bjäbb

Sitter och ser på en film från 1987, "Solens rike" med en 13-årig Christian Bale i huvudrollen. Den du! Han är rätt söt, men han är snyggare som vuxen Batman. Ååååhh, längtar till den nya filmen!

Hade väldigt mycket jättetrevligt igår hemma hos den 18-årige Dr Jex! Jag gav henne ett träd.
Väldigt många trevliga personer och gott fika. Särskilt cookiesarna, hehehe. Roligast var Tarzan-leken med "WOH!", "haha-HO!", "AH, JAG FÖDER!" och "Rackarbilen".
Ikväll blir det middag med tjejerna och sen kulturnatta och tredje kvällen i rad tillsammans med TESS! floff-floff och Dr Jex.

Happy moment of the day: Hamburgaren från igår som jag åt till frukost. Funderar även på att ta med och grilla hamburgare ikväll, och då blir det tredje måltiden i rad den här helgen. You gotta love it, hehe.

höhö

Jag: Alltså, den andra klassen har fyllt i att dom bara ser på TV 1-2 timmar om dagen...
Janne: Så dom ljuger alltså!
Jag: Ja, precis... kan vi inte bränna dom? Du låser dörren och jag tuttar eld på den sidan av huset?
Janne: .....
Jag: *tänker att skämtet flög över huvudet*........
Janne: ........... ja, varför inte?
*mitt skratt skrämmer Erika*

indy

Igår gick jag, TESS!, floff-floff och DR JEX på Indiana Jones och den töntigaste titeln någonsin.
Den var fett bra. Roligaste var ändå hur jag och TESS! ville se mer av Shia. Drömscenariot var att han skulle komma springandes och bah "I'VE BEEN SHOT!" och slita av sig tröjan för alla att se. Sen skulle typ Indy säga "... No, you haven't..." och Shia bah "Oh.... right... well, look at my aaaaaaaabs" och smeka sig lite. HHEHEEHEHHEH sexy
Det var faktiskt väldigt kul igår, och ikväll ska vi fira DR JEX föööör... tredje gången? Kan den tjejen sluta spela på sin 18-årsdag??!!? Nä, det är fint, hon är mys.

Janneboy babblar på som vanligt, men jag har slutat lyssna. Jag gillar Janne, jag lovar, men hans röst börjar bli lite sövande. Men han är go, han hjälpte mig med Honeysuckle lite grann, men jag är rädd att han nu tror att jag skriver något sorts kriminaldrama. Jag funderar på att låta honom läsa den och bli besviken.

Happy moment of... yesterday: Indiana Jones, lugnt, och när Linn av ingen anledning alls började asgarva åt  "Luther var en tysk munk"... jag skrattade så jag grät, det var bara så random.

MIERDA

Hela dagen har bara gått straight to hell, alltså. Nationella provet i spanska gick för jävla dåligt. Under muntliga delen glömde jag bort typ två-tre ord och blev helt tyst istället. "Y... y... yo no se.. eeh... hehe... ja" och så var det slut där. Helt värdelöst. Dessutom var jag så himla ful idag, måste äta mat ikväll. Frida ska komma hit och berätta hur lik jag är Jack Osbourne.
Imorn blir det dock bättre, då ska jag få vara med TESS! och Jennie. Vi ska dessutom se efterlängtade INDYYYYYY och det är ju bara lycka!

Happy moment of the day: Det eviga skämtandet om att jag har Tourettes. Det har jag säkert också. *skriker lite osammanhängande*

MMMM

Fan vad jag cravar en macka från Cattis nu alltså. Eller bättre upp: SUBWAY! Nä, nu ska vi inte blir för exalterade, inte.
Thursday = Subway-day

oprah

Asså, jag vet att jag har sagt att jag hatar Oprah och hennes program. Inte för att hon är dålig eller har dåliga åsikter på något sätt, hon är bara jobbig. Hon pratar jobbigt och är dålig på att intervjua folk också. Hon bara avbryter dom som pratar, typ "Okay, okay, so TEEEEEELLL MEEEEEEE about the GOOORGEEEUS CAAAAAKE you ate in Italy? Huh? Huh?! WHAT DO YOU SAY, PEEOPPLEEE?????" och alla bah tjoar och stojar och är så lyckliga!

Hur som helst, det jag ville säga var att idag, however, hade hon en jättebra gäst. Hon var en författare som heter Elizabeth Gilbert som hade skrivit någon sorts självhjälpsbok som heter "Eat, pray, love" eller "Lyckan, kärleken och meningen med livet" på svenska. Ni kan ju kolla in det själv, men hon pratade mest om att man borde sträva mot total lycka och koncentrera sig på sig själv. Varje morgon ska man vakna upp och tänka "Vad vill jag verkligen, verkligen, verkligen ha?" och inte bara tänka att man måste uppnå det just idag, utan att det ska komma av sig självt så småningom. Det låter kanske lite luddigt nu, men jag tyckte hon var right on med det hon sa. Det ska bli min nya presentbok, hehehe.
Hon sa också att man skulle börja föra liten dagbok om "The happy moment of the day", så att man kan koncentrera sig på det som är gott i livet. Så det tänkte jag göra, bara för att få må lite bättre, sådär.

Mitt happy moment of the day:
När jag och Erika visade Janne den där japanska snubben förlora, dansa och ropa "JUOPPERI!". Den är så himla rolig så jag dör. Tror Janne gillade den också.

larry

Ack och ve!
Idag har jag och TESS! sett så mycket Ally Mcbeal så det inte är sant. Jag hör vinjetten i huvudet som John hör Barry White. It's my sex song. Ta't lugnt, ni fattar inte om ni inte sett Ally.
Hur som helst kan jag härmed konstatera att Larry Paul är världens mest perfekte man och att han UPPENBARLIGEN inte passar ihop med Ally. Den fule jäveln. Gosh alltså.
*nynnar* I've been searching my soul tonight, nananananaaa (inget vet vad hon säger där). Alltså, helt seriöst - en sådan stor invasion av Ally och 90-talet har gjort att jag nästan är beredd på att slita fram mammas gamla kläder och börja klä mig som dom i serien. Det är nästan snyggt, förutom mittbenan och ingen bh-konstaterandet. Förstår mig inte på det, I never will.

APROPÅ WILL, så har jag och TESS! laddat upp Breadcat Productions nyaste sketcher. Vi skrev också ett litet brev till Will och tipsade om att han borde se dom. Jag tror han kommer göra det, så blir vi alldeles kända osv osv. Funderar även på att kanske maila Ellen om vår lilla produktion, jag tror hon kommer gilla det.

Måste också bara berätta att jag har saknat Jennie som ett paraply saknar dom där små piggarna längst ut på varje pinne som gör att det spänner sig. Hon är så fin, så fin. Jag ska bli bättre på att ringa OCH på att prata i telefon. Den lilla gumsan har ju faktiskt fyllt år, och på torsdag blir det INDIANA! WOOOOH!

Till sist, våra filmer:

bee

Nu har jag och Alva haft oss en riktigt trevlig liten hemmakväll med Rush Hour 3 och Bee Movie. Älskade för övrigt Bee Movie, inte alls någon besvikelse från Jerry Seinfelds sida *smör smör* Nä, men helt seriöst så är jag lite sugen på att Seinfeld nu, hehehe. Men jag tror det får bli imorn, isåfall.
Det blev inget annat spännande ikväll, varken med Erika och Linni eller TESS! Jag och Alva hade köpt hårfärg och tänkte färga varandras hår, men det blev inget av. Kanske kan TESS! göra det imorn istället när hon kommer hit med Ally och Robert. Ally är så fuuuul.
Föresten kan jag ju berätta att jag spenderade gårkvällen med TESS! och Robert och Indy också. Vi såg Charlie Bartlett (råskön film, för övrigt) med Robban. Mitt i allt ringde Malin och började förhöra mig på spanskagrammatik. Den partypoopern. Tyvärr kunde jag alltså ingenting och la på. Fattar fortfarande inte vad hon snackade om, så det blir nog till att läsa upp mig lite på tisdag inför nationella. Gooooosh.

Alva hälsar att hon tyckte att Rush Hour 3 också var en bra film, men jag håller inte riktigt med. Då var dom andra två mycket bättre och roligare. Hon gillar bara Jackie Chan och när han slåss. Fast Jorden runt på 80 dagar är typ världens bästa film, men det hör inte hit. Eller lite grann, kanske.

lalalala

HELLOOOOOOOOOOOOOOOOOOO, LALALALAAAA.....
Om ni inte har sett Seinfeld fattar ni inte, och då kan ni lika gärna LÄGGA AV! NU!

Idag tänkte jag dra en Malin och kirra en lista på allt jag ska köpa den här månaden:
  • Ny BH eftersom min favvo råkar vara i storlek A och mina bröst blir olyckliga.
  • Ny bikini av typ samma anledning. Hittade en råsnygg på ellos, värsta retro och mysig.
  • Jeansshorts, lite pösiga och alldeles PERFEKTA!
  • Ett par sådana där gladiatorsandaler (FULT NAMN) som jag hittade på Skocentrum. Jättesköna OCH snygga, jag blir helt galen.
  • Födelsedagspressy åt TESS! Gärna något till Paris, något förslag? PS. skriv i koder, hon läser bloggen DS
En annan VÄLDIGT najs sak är att min älskade moder köper skorna åt mig eftersom jag hade så mycket annat och dyrt att köpa, så då har jag faktiskt RÅD med att köpa dom där jeansen på Nicole. Me so happy girl. Dessutom bjussar hon på Jennies födelsedagsbio, Indiana Jones och something something chrystal skull och tralalala. Väldigt snällt indeed.
Nu ska jag platta krull-Alvas hår eftersom hon vill bli japanes. Tönt.

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaah Steve Carell är så himla rolig:


observationer

Ingrids observationer för dagen:
  • Schparren blinkar alltid om man tittar för länge på honom
  • Shannon har råful UIG-tröja på sig. Röd. Och ful.
  • Magnus har fräsiga VANS på sig. Såna som Vickie har. Hahahaha.
  • Fotografen har dålig engelska.
  • Någon står bakom mig och läser allt det här.
  • SHIT, jag hade rätt, Någon gick efter jag skrev det där!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Gud så läskigt, everybody's watching me.

SNEAKY!

Det är någon sneaky fotograf som smyger omkring här i krokarna, alltså.... Kanske han vill ta kort på mig så att jag blir rik och känd och framröstad till världens sexigaste minderåring?!
... Eller så vill han bara ta kort på de exotiska Ghananerna.

Faaaaaaan, just när jag skrev det där om "sexigaste minderåringen" gick Shannon förbi och jag hörde hur han stannade upp precis bakom mig. Han läste säkert och nickade instämmandes, om jag skulle få chansa. Nu kommer Magnus oooooooch... Äh, han bara fortsatte gå.
Fan vad tråkigt jag har.

väntan

Här sitter jag bland UIGare och Ghananer och bara väntar på att mina klasskompisar ska göra färdigt matte nationella. Som vanligt hann jag klart med provet före alla andra (iaf de allra flesta) och får alltså sitta här i en och en halvtimme och invänta lunchen. Jag får alltid samma blick av Viktor när jag går ut ur skrivsalen före alla andra. Inte så intelligent....
Jag gullade lite med Nora också så jag fick gå in på franskalektionen och hämta datorn. Hon nöp mig i kinderna - DENI! Sen gav hon mig komplimanger inför hela klassen om hur duktig jag måste vara som är klart med provet så snabbt. "MMM, RIGHT!" sa jag då. Schnel Nora.

Nu ska jag nog skriva lite Honeysuckle, men tyvärr får jag känslan av att någon står bakom mig hela tiden. Det gör mig lite illa till mods faktiskt. Okej, det är en trapp som är bakom mig, så det går upp och ner folk hela tiden, men ändåååå. Tänk om någon får syn på min bloggadress, går in och börjar trakassera mig?! AARRGHH THE PRESSURE!
Nä, ska lägga av nu. Jag är en plingklocka.

ba-donka-donk

Hittade värsta roliga intervjun med Hugh, när han var på Ellen (det bästa med två världar - förenade i ett program!) och dom hade en tävling i hur många amerikanska slangord dom kan. Bland annat kom "ba-donka-donk" upp, som inte Hugh kunde (det är rumpa, JENNIE!). Eftersom Ellen älskar låten "Low" så drog hon till med ett "Shawty" också. Den kunde han inte heller. Han är nog lite dum, den där Hugh.

Jag och TESS! har bestämt oss för att bli manusförfattare. När vi väl har establiserat oss i den amerikanska kvalitetsfilmsindustrin (det är ett riktigt ord, jag lovar) så kan vi börja skriva lite knäppare saker. Jag ska även regissera så att det blir HELT våran syn på det hela. Hehehehehe.
Oj, vad mina glasögon är smutsiga.

Den här videon var en av mina favvosar från de nya SNL-omgången med SHIA! Man måste bara älska Bills ansiktsuttryck när han är galen. Gosh vilken sexig man alltså....

KLART!

Hallelujah vad jag har förtjänat mig en slappardag med TESS! och lite Robert alltså! Äntligen har jag skrivit klart den där jädra geografiuppgiften om befolkning. Såg på devvan att den skulle varit inne vecka 5, men bättre sent än aldrig, som jag påpekade för Magnus. Även om det är.... 15 veckor för sent. Ah well. Det ordnar sig alltid.

Jag har också tackat ja till jobbet på Solbackens Äldreboende under andra perioden i sommar. Skulle gärna vilja att jag fick boka intervju (och få jobb) hos Online så jag kan försäkra mig om att jag faktiskt har råd att fara till London tillsammans med Jennie och se Queen i höst. Det skulle vara rånajzzzzzzzz.

bean

Det blev ingen grillkväll ikväll, så jag har nu suttit här och ätit en halv grillad kyckling (låter brutalt, inte sant?) och sett lite Seinfeld. Nu ser jag på Mr. Bean, han är så himla rolig.
Har jag tur kan jag lura hit Jennie och hennes Adam eller något liknande. Mina tankar går ständigt till TESS! som säkert just NU sitter och ser på Iron Man och min älskade Robert. Mmmmmm, Robert.

Ska nog baka lite cookies nu så jag har något att locka Jennie och Adam med, hehehe.

lycka

Nu har jag, flitig som jag är, skrivit klart min dikt. Ganska stolt blev jag över den också, för den var relativt bra och lagomt djup! Jag skrev om hur lycklig jag råkar vara, så det var som ingen sorglig dikt, och ingen kärleksdikt heller. Alldeles lagomt djup, alltså.

Eftersom jag har klippt färdigt filmen till Multimedian har jag inte speciellt mycket för mig just nu. Ska nog skriva lite Honeysuckle tror jag. Det är kul att jag har kunnat skriva så mycket (6 sidor) eftersom jag i vanliga fall brukar köra fast efter jag fått min idé färdiggjord. Har jag riktigt tur kanske jag till och med skriver färdigt den. Ack, om jag kunde bli rik på Honeysuckle...
Planerar även att berätta om The Pointing Game som jag freakade mina klasskompisar hjärnor med igår. Leken går ut på att en person (jag, då) sitter och pekar på alla runt bordet och säger ramsan: "This is the pointing game. Listen very closely, now tell me who it is." med ett pek för varje stavelse. Sen ska alltså dom andra försöka gissa vem det "är". Det blir roligt för mig som vet vem det "är", ännu roligare om man har någon annan vid bordet som också vet som "är", i det här fallet Erika. Då kan man sitta och skratta åt dom andra som blir helt galna när dom inte kan lista ut det. Det är också kul när någon blir alldeles uppspeltnär dom tror att dom vet grejen. "OKEJ, OKEJ, JAG TROR JAG VET, KÖR IGEN!.... nähä..."


FULT!

Några av VÄRLDENS FULASTE:
Några av världens SNYGGASTE:
  • Robert
  • Bill
  • Hugh
  • Shia
  • Johnny
  • Andy
  • George
Osv osv osv.

cookies

Jag ville få mina syskon att se vår film om lärarna, men dom störtvägrade. Till slut gick dom med på att se den om jag lovade att göra cookies åt dom. Dom såg den, och faaaaan att jag bakar cookies heller. Jävla mongon. Jag har ju precis lagat mat åt dom.

Jag vill jättegärna lägga upp vår film på Youtube, men jag vet inte riktigt om jag får. Dessutom tror jag inte speciellt många skulle vilja se den, men men. Det skulle vara kul i alla fall, för då försvinner den aldrig. Ah well.

Fan vad lite jag hade att skriva här då. Helt torrt var det i mina... hjärn...kanaler.
Jo,jag har sökt sommarjobb på Online.. hum hum hum... ooooch... öööh.... jag har typ inte gjort något mer. Eller jo, jag har bytt meddelande på min telefonsvarare.... Nu är det jätteroligt, för den som vill höra. Eeeehh... försöker få tag på Jennien också (som för övrigt inte ALLS har någon rolig telefonsvarare), eftersom jag är en dålig vänringare och få höra om planerna imorn... Eeeeeeh.... jaa... nu är ni allt glada att ni klickade in på min blogg så ni kunde läsa om allt möjligt spännande i mitt liv, va?

hunger

Eftersom vi slutade klockan 11 idag stack jag till Midgård för att hänga lite med TESS!
Jag åt lunch med henne på Vilda mannen (eller hur var det?) och chockade några stycken med min närvaro. Det blev några "Men INGRID, vad faaaan gör DU här?!" hehehe, är jag busig eller är jag busig?
Hur som helst var det värsta äckelgrytan där (ägd midgård, min skolmat äger) så jag åt inte så mycket. Jag planerade nämligen att sticka till Cattis och köpa mig en macka på vägen hem. Tyvärr åkte jag från midgård PRECIS en minut i ett, alltså en minut innan kortet slutar fungera, sååååååååå ingen lunch för Ingrid. Jag kämpde mig hem genom motvinden bara för att finna absolut INGEN mat i huset. Så jag åt lite glass istället.

Nu försöker jag ringa Online för att skaffa mig ett försäljarjobb i sommar. Planen är att samla in några tusen till så att jag kan sticka med Jennie till London i höst och se Queen spela. Två gånger utomlands på ett år är liiiite för mycket för någon som inte har ett jobb, liksom. Tyvärr svarar inte kärringen på Online, och det gör mig ju mig bara mer och mer nervös... Vill helst föra samtalet medans ingen är hemma här.

shia

Asså, TESS! har fått dille på Shia (inte jag, inte) så hon har bara gått och bytt namn på msn och ALLT! Det är lite läskigt hur uppslukad hon har blitt, så brukar ju bara jag bli! Hur som helst så insåg jag att hon säkert skulle vilja vara i Maya's sits i den här sketchen, så därför la jag ut den här nere.

Idag har jag varit något besatt av en filmidé jag fick någon gång under natten. Tänker inte säga vad den handlar om eller vad den ska heta. Namnet är nämligen världens klurigaste och fyndigaste namn som bara TESS! vet. Och Erika, för hon var tvungen att googla namnet så att det inte visade sig att jag fått det från någon annan stans. Dessutom kommer jag förmodligen berätta det för Jennie lite senare. Så fort hon loggar in på msn. Vågar inte prata om det högt, det kanske blir jinxat eller nåt.

Nu ska jag googla röven av mig på Robert Downey Jr, för han ÄR min nya kärlek. Har sett massa intervjuer och grejer med honom, och han verkar som världens härligaste person. Helt seriöst, han är jätterolig.
Dessutom såg jag värsta roliga intervjun med Hugh på Jay Leno, också, såååå.... Ja, försök att inte säga något till honom, han kanske blir lite avis.

Nu ska jag se Kiss Kiss Bang Bang, för den är skitbra och Robert är med... ("Would you say you're more kiss kiss or... bang bang?")

stjärt

Stjärt är ett roligt ord, det ska jag använda betydligt mer.

Långhelgen har självklart varit extremt härlig och gett mig en smak på sommaren. Jag tror det kommer bli en alldeles utomordentlig sommar, måste jag säga. Många härliga personer att umgås med, tjäna lite kulor och PARIS, selfclare! Vad mer kan en kvinna som jag behöva? INGET!
Eller möjligtvis lite Bill eller rent av ROBERT! Ja, ni läste rätt, Robert Downey Jr är bara föööör fin, alltså. Okej, den där bilden gjorde honom kanske inte rätta, men han är en sån som man måste se in action för att fatta. Jag såg alltså Iron Man igår, och även om några andra blev besvikna så var jag ganska... äähmm... nöjd? Hehe... Nä, jag kände mig typ lite dum när jag kom ut ur biografen och var alldeles pumped up on adrenaline och alla andra bah "asså, vad FAN?! Varför inge mer Iron Man- action??!" och jag bah "hehehehee, han var ju så fiiiiiiiiiiiiiin!!!"
Men så går det väl när man är liten, ung och kåt. Eller nåt sånt.
Floff-floff bjöd mig på bio för att han sabbade min inspelning av Hugh's intervju på Jay Leno. Det enda han INTE fick göra var att inte stänga av TV:n. Eftersom jag spenderade natten hos Erika i V-by så kunde ju jag inte kontrollera det som pågick hemma, men jag lämnde massa lappar och ringde till och med hem runt midnatt för att försäkra mig om att ingen stängde av TVn så att allt blev inspelat. Floff stängde av TVn ändå. Morr.... Jag blev jättearg och skällde ut honom, men då bjöd han mig på bio istället så han är förlåååteeeen. Nu återstår dock bara hur fan jag ska få tag på den jädrans intervjun med Hugh? Några idéer?

Nu ska jag äta min nybakade sockerkaka och... ööh... njuta av livet?


SHIIIT

FLYGBILJETTERNA ÄR SÅÅÅÅÅÅ BOKADE RIGHT NOW!!
4-9 Augusti 2008
PARIS, HERE WE COOOOOME!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pilutta

Jag sitter och ser på Madicken och lyckan är total. Jag har alltid velat ha såna där chokladpraliner som Mia bjuder pååååå! Önskar jag levde på den tiden. Värsta stora mys-huset på Junibacken och världens härligaste kläder. Dessutom skulle jag springa överallt. Det gör dom, serru!

Tänker, i ren protest, INTE skriva något om min Valborgsmässoafton här. Det blir roligare om Erika får tro på min lilla berättelse jag skrev i hennes blogg. Jag lovar, det var precis det som hände!
Däremot kan jag avslöja att jag hade väldigt trevligt och att The Perishers var supersvängiga.

Idag ska jag och TESS! boka biljetter till Paris... Vi kommer äga, IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIHHHHH

RSS 2.0