bee

Nu har jag och Alva haft oss en riktigt trevlig liten hemmakväll med Rush Hour 3 och Bee Movie. Älskade för övrigt Bee Movie, inte alls någon besvikelse från Jerry Seinfelds sida *smör smör* Nä, men helt seriöst så är jag lite sugen på att Seinfeld nu, hehehe. Men jag tror det får bli imorn, isåfall.
Det blev inget annat spännande ikväll, varken med Erika och Linni eller TESS! Jag och Alva hade köpt hårfärg och tänkte färga varandras hår, men det blev inget av. Kanske kan TESS! göra det imorn istället när hon kommer hit med Ally och Robert. Ally är så fuuuul.
Föresten kan jag ju berätta att jag spenderade gårkvällen med TESS! och Robert och Indy också. Vi såg Charlie Bartlett (råskön film, för övrigt) med Robban. Mitt i allt ringde Malin och började förhöra mig på spanskagrammatik. Den partypoopern. Tyvärr kunde jag alltså ingenting och la på. Fattar fortfarande inte vad hon snackade om, så det blir nog till att läsa upp mig lite på tisdag inför nationella. Gooooosh.

Alva hälsar att hon tyckte att Rush Hour 3 också var en bra film, men jag håller inte riktigt med. Då var dom andra två mycket bättre och roligare. Hon gillar bara Jackie Chan och när han slåss. Fast Jorden runt på 80 dagar är typ världens bästa film, men det hör inte hit. Eller lite grann, kanske.

Ordbajsningar
Postat av: TESS!

Assåååååå.... jag kan INTE färga. Jag har aldrig gjort det, så du får fråga nån annan...... men jag taggar peppen till imorrn (hörde du mitt fjortis uttryck DÄÄÄÄR?) höhöhöh JAG TAGGAR INDY PÅ TORSDAG :DDDD

2008-05-17 @ 23:12:21
URL: http://modertheresa.blogg.se/

ORDBAJSA HÄR, Y'ALL:

Ingen anonymitet, tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Ordbajsning:

Trackback
RSS 2.0