jävla tal

Efter att ha suttit PRECIS hela dagen och stressat för att få ihop ett tal, slutar det med att jag dampar loss i ett word-dokument, och TA-DAH! Där har jag mittnya tal. Det kommer att bli ett bittert tal på torsdag, ska jag säga er. Fyfan vad jag är less. Det är helt SICK.
Nu har jag skickat tillbaka min bikini, och ska gå och köpa en ny på Lindex, så det så. För alla som bryr sig. annars har jag inte så mycket intressant att berätta. Jag är bajsnödig. Det var inte så intressant, men jag har någon sorts blogg-tourettes, vilket gör att jag måste skriva allt jag tänker på.

SNART ÄR DET NÄRA!

Men HELT nära är det inte riktigt än. Men SNART! Den här veckan är sista veckan av inlämningar. Har tal på torsdag som jag ska få ihop, och några småuppgifter som släpar. Men det kommer nog att bli klart i tid! Sedan kommer dagarna bara rulla på, och förmodligen alldeles för snabbt... Ja, herreminje.

Ikväll har jag färgat håret, jag försökte få det aningen ljusare än vanligt, men jag vet inte riktigt om jag har lyckats. Jag har som alltid haft ganska mörkt hår i grunden, så... Jag har även läst ut sista Harry Potter-boken igen. Den är faktiskt spännande, men det finns så sjukt många saker att diskutera så jag orkar knappt börja. Gjorde misstaget att ställa en allmän fråga på facebook för ett tag sedan, och alla blev ju som galna! Blev typ bombarderad av kommentarer. SICK!

Annars händer det inte så mycket... Längtar... vill flytta. I helgen har det varit Heal the world, jobb, kulturnatta och släktträff. Sen när är det på veckorna man slappnar av?



Sitter vid Björns dator och hade tänkt bjuda på någon random bild. Av någon anledning hittade jag den här på mig från... Förrförra sommaren, när vi åkte på Star Wars-utställningen i Övik. Läskigt värre.




sofflytt

Just nu sitter jag och försöker organisera flytt av soffa, skrivbord och stolar innan fredag. Det går inte helt jättebra eftersom det är ganska många olika parter som ska kunna fixa allting samma kväll. Sjukt drygt.
Annars ska jag även skriva en processbeskrivning samt individuell reflektion på företaget innan veckans slut. Och gärna ha skrivit tal, också. Gräjt.


Det här är förresten soffan vi har köpt!

pyssel

Idag har jag och Olof gått lite på stan i den äckliga, klibbiga värmen som äntligen är här. Jag köpte ett par solglasögon, och lite pysselgrejer. Har nu suttit och klippt och klistrat lite på en viss present till en viss person. YOUO HEARD ME! Imorn fyller Jennie år, och det blir det grillning och förhoppningsvis goda saker att äta.

Jag kan ju även berätta att jag har fått jobb på ett boende, men mer än så får jag tyvärr inte berätta på grund av fet tystnadsplikt. Men ikväll, natten mot söndag och natten mot måndag ska jag i alla fall jobba som sovande jour, alltså att jag sover på boendet om nätterna, 22-07, och hjälper till om något skulle hända eller så. Just nu är jag lite nervös, saker som "Vad ska jag sova i?", "Om något händer och jag måste upp och springa mitt i natten måste jag springa omkring utan BH" och "Tänk om jag inte vaknar även fast typ huset brinner ned?", snurrar runt i mitt huvud. Men jag tror nog att det kommer gå bra. Det känns sjukt skönt med lite extrajobb (har tre extrajobb nu, typ, haha), och lite extrapengar. Det är mikket välkommet. Dessutom får jag förhoppningsvis lite jobb på det här boendet till hösten också, så.

Ooooooooooch. Eh, ja, det är väl det som händer i mitt liv just nu.

myrorna

Idag har jag och Tess varit på Myrorna och köpt lite grejer till en viss person som kanske, eller kanske inte, fyller år på lördag... Men självklart hittade jag en del grejer åt mig själv, hähä.







Telia Max 25

Nu har jag bytt till Telia Max 25, istället för blodsugande Halebop. Så nu vet ni som har Halebop, så ni inte tror att ni ringer gratis till mig. Det gör ni inte. Däremot ringer jag typ gratis till er, så om ni vill kan ni be mig ringa upp. Sådär. Nu kan ingen bli arg på mig för att jag inte påminner er om det när ni ringer. JENNIE!

Annars har jag varit och tittat på en soffa, som jag har bestämt mig för att köpa till lägenheten. Den är riktigt snygg, det kanske kommer en bild här snart. Ikväll var jag och mätte i vår framtida lägenhet, och soffan är ganska stor, men de ska nog rymmas. Det kommer bli bra. Oj, oj, oj, så jag längtar!!

lika som bär


Ellen? Ingrid? VEM?!

KV-uppgift done!

Nu har jag faktiskt gjort klart denna helvetesuppgift, och jag är fruktansvärt stolt över mig själv! Jag skrev den på mindre än två dagar, och är faktiskt helnöjd med den. Visst, lite ordbajs hit och dit får man väl räkna med, men det kändes som jag faktiskt fick ner det jag ville säga. Sjukt skönt att den är inne och jag kan få vara lite ledig under denna helg.

Jag har precis varit och klippt mig, något som var sjukt välbehövt! Mitt stackars hår. Det blev väl inte superstor skillnad, det blir det nästan aldrig, men det är grymt mycket fräschare, och för tillfället även plattat. Känner mig mikket fin.
Har inget speciellt inplanerat för helgen, ska dock jobba imorn under dagen. I needz moe money. Ikväll endast chill, jag tänker... chips!

wohoo

Nu har jag vunnit en klänning på tradera som ska bli det SISTA jag köper innan sommaren. Ska spara så det bah RYK OM HE! Eller ja, i slutet av månaden fyller folk år och flyttar och sådär, så det lär väl bli några presenter då som pengarna läggs på. Men inget dyrt!!


350 kronor.

flyttennnnn

Idag har jag och Björn varit och skrivit på hyreskontrakt, alltså är det klart att vi ska FLYTTA FÖRSTA AUGUSTI! Eller förhoppningsvis blir det väl någon vecka tidigare, om vi har tur, men... ja, hur som helst: SKÖÖÖNT!
Åh gud, jag är så sjukt taggad, det är helt insane. Det här kommer bli bra!

Idag har vi firat Olof som fyllde 21 i onsdags. Han fick självklart mycket flytt-grejer, eftersom även han flyttar i sommar, närmare bestämt första juni. Helt sjukt, NU FLYGER VI UT UR HEMMET VÅRT! Muy bien.

RSS 2.0