UMEÅ

Först och främst villjag bara påpeka att jag aldrig har varit så glad över att vara hemma från en resa! Igår när jag kom hem sprang jag mest bara omkring och tjoade över allt som såg likadant ut. Förutom gardinerna i mitt rum som någon hade bytt. Men det gjorde inte så mycket, dom var fina.

Den uppmärksamme kan nu se att det inte finns några inlagg från min tid i Brest på denna blogg längre. Anledningen till detta är att en viss person spred till fransmännen vad som stod på min blogg, vilket ledde till att de läste den själva. Tacka gudarna för google translate! Alla blev arga och jag bad om ursäkt. Dock inte utan ett hot om polisanmälning först. Så, det är alltså därför jag inte längre har de olagliga (men ganska roliga) inläggen om allapinsamheter från Brest. Jag kan väl berätta det för dig personligen om du nu så gärna vill veta.

resfeber

Den eviga diskussionen om vad resfeber egentligen innebär fortsätter - betyder det att man väldigt gärna VILL fara nånstans eller är det att man får lite kalla fötter för kommande resan?
Hur som helst har jag lite av varje, eftersom jag ska till FRANKRIKE imorn!!!!!!!!!!!!!!!! Awesome awesome awesome! (Eller som man säger i Frankrike: Supergenial supergenial supergenial!)
Märkte nu att jag slappat till mig på bloggen också, men faktum är att jag inte har suttit vid en dator pååå... SNART FEM DAGAR! Oh. My. God.
Nej, så big deal är det inte. Jag har inte gjort något bra eller nyttigt under den här tiden, så oroa er inte. Det är fortfarande gamla, lata Ingrid som skriver. Jag har mest bara slappat och varit med Björn, som dessutom kommer hit på någon timme. Gosh, han gör mig så glad!

Nu har jag mest bara gått omkring och packat ihop allt jag behöver för morgondagen, och nyss var Malle förbi och vi chillade lite i min säng. If you know what I mean. Malle wants me. Oh yeah. Like a friend.
Ska försöka blogga lite under den kommande veckan i Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrest (uttalas med franska r eller som "bröst" som jag vet att Linni föredrar) tillsammans med min tystlåtne frans.

AU REVOIR MES AMIES DE SUEDE
BONJOUR MES AMIES DE FRANCE............................... NE PAS!!!!!!!

roligt

Nu måste jag ju bara dela med mig av bilden som fick mig att skratta så jag grät igår kväll. Erika hatar hajar och läste att om dom inte rör på sig så dör dom. Så nu vill hon samla mänskligheten så att alla kan HÅLLA FAST HAJARNA:

äventyr

Idag och igår har jag varit på små äventyr i Vindeln. Eller ja, äventyr och äventyr. Fick köra dit, och körde nästan på en tofsvipa. Sen åt jag spaghetti och köttfärssås med Hannas familj. Mina måltider de senaste dagarna har varit: Pannkakor, pannkakor, spaghetti och köttfärssås, spaghetti och köttfärssås, spaghetti och köttfärssås. Jag skojar inte, jag har alltså ätit spaghetti och köttfärssås tre måltider i rad. Jag är nu också trött på att skriva spaghetti och köttfärssås.
Undrar hur mitt bajs kommer se ut efter denna diet?

När jag kom hem var jag taggad på PERSONLIG UTVECKLING, så först tänkte jag ta itu med mitt luftlösa cykelhjul. Men det hade fetpunka, så det sket sig. Sen städade jag hela toan, bytte handdukar, bytte sänglakan, vädrat lägenheten och nu har jag även fått Olof att dammsuga. Vet inte riktigt vad det har att göra med PERSONLIG UTVECKLING, men hurtigt känns det!
Nu ska jag snart till Jekkie för att slänga lite bajs på henne. TESS! kommer hit och hämtar upp mig, och sen ska jag cykla på pappas cykel eftersom min har fetpunka (läs ovan). Det ska bli kul att se eftersom den är typ dubbelt så stor som mig.
Umeås habitanter kommer samlas på gatorna för att se mig vingla omkring på en alldeles för stor cykel!!!!!

Spaghetti och köttfärssås.


framtiden

Nu blev jag lite små-depp när jag pratade med Becky om framtiden. På ett negativt sätt. Jag har bara undrat lite över... jamen, typ om tex Becky flyttar någonstans efter studenten. Hur mycket kontakt kommer vi hålla med varandra? Tänk om det bara blir så att vi knappt hör av varandra? Det är ju HUR sorgligt som helst, liksom... jag vill ju inte att hon ska försvinna ur mitt liv?
Tänk om det blir så att man hamnar på ett jobb som bara var tänkt skulle vara tillfälligt, men man bara stannar och stannar och stannar och stannar, och sen så är man fast. Då hamnar man typ på ett äldreboende som är "givande" för att man "hjälper människor" och alla ens arbetskamrater är 45+ som bara vill skjuta sig själva och alla andra runtomkring sig. Sen går man hem och ser på TV hela kvällen. Förutom dom kvällar man jobbar natt. Då missar man istället sina TV-program och bara sitter och är bitter på gamlingarna. Allt är ju deras fel.
Var är kompisarna då? Vad är meningen med det livet?

Fast sen kom jag att tänka på att framtiden egentligen är HUR spännande som helst. Seriöst, ingen vet hur länge det håller på, vad som kommer att hända, vad för personer som kommer göra intryck i det och vilka kriser som kommer att uppstå. Livet är ju för fan ett mysterium!

påsklov

Nu tänker jag berätta om hur jag började mitt påsklov -09. Hos tandläkaren:
Tandläkarbrud: Jaha, du har ganska mycket tandsten här... Jag ska bara fixa det nu, så slipper du komma tillbaka och ta bort det.
Jag: Okej!
Brud: * tar fram fetaste maskinen * Nu kommer det vibrera lite grann.
Jag: ... okej.
Brud: Jaa, när tandstenen ligger så här mot tandköttet så blir det ju inflammerat... * spränger bort tandstenen *
Jag: * nickar och gråter en liten skvätt *
Brud: Hmm... alltså... ditt tandkött är väldigt inflammerat, så nu... nu blöder det ganska mycket...
Jag: ... eeh... * sköljer ur munnen *
BLOD ÖVERAAAAAAAAALLT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Då svimmade jag av synen och förblödde på golvet. Det visade sig att bruden inte alls var en utbildad tandläkare, utan bara någon random uteliggare som smitit in och stabbat mig i munnen på måfå. Nu dunkar det som tusiken.

bakning

Ja, eftersom jag, Malin, Becky och Vickie skulle ha ett "företag för en dag" idag så spenderade vi hela gårkvällen hemma hos Malin för att baka bullar och muffins. Det gick ganska bra, jag hade i alla fall roligt tills kanske runt 22 någon gång. Efter det blev det mest bara drygt och sömnigt.
Vi vart klara vid midnatt ungefär, och när Becky skulle skjutsa hem oss alla satte vi oss i bilen och så spelades den ultimata sov-låten: With or without you med U2. Vi somnade allihopa, inklusive Becky bakom ratten (vilket förresten är hennes nya smeknamn: Becky Bakomratten. Låter som typ Jocke med kniven. "VART ÄR MIN RATT? MIN ÄLSKADE RA-A-A-ATT!"). Hur som helst så somnade hon, och vi dog allihopa. Kontaktar er nu från den andra sidan. Här finns det bullar men ingen mjölk. Jag måste ha hamnat i helvetet.

Mina tankar går ut till TESS! som tyvärr måste klara sig utan sin älskade Sofi hädanefter. Jag beklagar verkligen, det måste kännas overkligt... kan inte tänka mig vad hon går igenom just nu. Usch, stackarn.

dagens

Dagens pervo: Erika som envisades med att ta kort på mig när jag satt på toa.

söndag

Igår satt jag barnvakt, vilket var lite av en ny upplevelse för mig. Som tur var var Anna Klara jättesöt och snäll, så det gick ju hur bra som helst. Jag lagade spaghetti och köttbullar, vi hade spaghettiätartävling, såg Lotta på Bråkmakargatan och spelade hästspelet (som Finns i sjön, bara att man ska samla på sig föl, sto och hingst i en speciell häst familj: "Haar duuu... något Svenskt Fullblod?"). Sen läste jag en Kalle Anka-tidning för henne, så somnade hon vid halv nio. Resten av kvällen satt jag och såg på TV. Tyvärr hade dom bara kanal 1,2 och 4, och alla deras filmer inlåsta (Öh?) så det blev mest bara Robinson och nån lame film med Julia Roberts jag inte fick se slutet på. Ah well, inte helt fel med lite extra klirr i kassan.

Idag har jag då bara jobbat med Jekkie. Jag gav henne Malles present till henne: en påse (oanvända) bindor som hon råkade ha över. Jag fick även en filmreplikbok av Jekkie, bara sådär! Väldigt väldigt snällt av henne!
Nu sitter jag hos mamma och vi ska snart äta middag. Förhoppningsvis också se Trollkarlen från Oz, om jag får som jag vill.

Justja, hittade den här GRYMT roliga videon, jag döööööör!!!!!!


jahapp

Nu har fransmännen dragit. Äntligen. Måste erkänna att jag är ganska arg, faktiskt. Tydligen hade min frans sagt till Erikas frans att hon trodde att jag inte gillade henne. Och jag råkade se på ett av hennes vykort att hon hade skrivit till sin mamma att "Ingrid är trevlig, men hon pratar inte med mig :("
Bah NÄE, för det kallas att SVARA PÅ TILLTAL!!!!! Tror hon att jag inte försökte? Tror hon att jag hade tänkt fortsätta i all evighet att tvinga ur henne varenda litet ord hon kan på engelska? Det är inte som att jag inte skulle svara på en fråga. Eller ja, det är ju omöjligt att veta eftersom hon aldrig frågade mig något.

Jaja, hur som helst har jag haft en någorlunda produktiv dag. I mina mått räknat, i alla fall. Steg upp och skjutsade fransarna till flygplatsen. Sen skulle pappa till jobbet, så jag följde med och fick reda på dagarna jag skulle arbeta i sommar. 29/6-31/7 om någon undrar. Och justja, för att jag inte har hunnit fylla 18 i sommar så får jag ungefär 20 kr mindre lön i timmen. Tack.
Sen gick jag till Coop och hälsade på Jennie som praktiserar där. Hon var så söt i en alldeles för stor Coop-skjorta, hahahaha. Efter det traskade jag till Droskis, köpte världens godaste crepes och gick hem. Nu har jag möblerat tillbaka i mitt rum och sådär. Ser fram emot att få tapetsera om lite på påsklovet.

RSS 2.0