vaktis 20

Mitt tjugonde och förmodligen sista inlägg som vaktmästare här på Tegs kyrka denna sommar.
Idag är det alltså sista dagen, och nu ÄR det verkligen slut på alla uppgifter att göra här, och det tar jag som ett bra tecken. Även om det har varit slappt för det mesta har jag faktiskt jobbat på bra med de uppgifter jag fått, så jag är nöjd.

För en stund sen slutade internet att fungera, så jag smög ner på Ungdomsexpeditionen och lånade några tidningar. Mest Kalle Anka, såklart, men även några skvallertidningar. Jag får aldrig läsa skvaller, främst för att jag aldrig skulle lägga pengar på det själv. Hur som helst så känner jag mig smart. Kalle äger.
Nu när internet började fungera igen har jag suttit och kollat på flygresor till London. Jag och min käre bror ska ju som sagt dit i början av december för att se Eddie Izzard, vår favoritkomiker. Jag har hittat resor för typ 1500 tur och retur, så det kändes som ett bra pris. Sen runt 1000 spänn extra för att ta sig ner till Stockholm, men det kändes värt med lite bekvämligheter faktiskt. Att sitta på ett tåg hela natten är inget jag gör igen.

Jaa, nu ska jag väl bara sitta här och läsa Kalle Anka resten av dagen. Eller jag har planerat att äta ett skrovmål till lunch, faktiskt. Det är så grymt gott, och jag tänker inte bry mig om att jag förmodligen kommer äta hamburgare ikväll igen.
Sen bär det av till flygplatsen för att ta farväl av Erika... Sen hem till Björn för att bli tröstad, antar jag. Usch och fy, vill inte tänka på hemskheter som att folk flyttar utomlands. Bort med er.

vaktis 19

Ja, förlåt så himla mycket, Erika åker på fredag och är borta 11 månader. Men då gör det ju inte lika mycket om ohn är borta 11 månader - hon åker ju en dag senare än vad jag trodde. My mind is now at peace.

Idag hade vi brunch hemma hos Erika med tjejerna. Vi åt american pancakes med bacon och scrambled eggs och jordgubbar och hela alltet! Det var huuur gott som helst, jag är fortfarande mätt. Ska köpa mer pannkaksmix nu till helgen och äta upp mig, hähä.
Jag tog några timmar ledigt från mitt stressiga jobb och cyklade hit lite efter ett. Det var mulet, men inte kallt, utan fuktigt, vilket i kombination med min alldeles för varma jacka gjorde att jag fick världens lökringar under armarna. När jag hade konstaterat detta kom jag på sen att jag förmodligen bara skulle sitta vid datorn ändå, och då kunde jag lugnt låta lökringarna torka bort en stund. Men icke. Självklart fick jag direkt börja byta GLÖDLAMPOR i stora salen där en stor mängd besökare väntade på att få lyssna till en föreläsning. Åh, så skoj. Dessutom kände jag hur mina trosor började tjorva sig under mina ovanligt tajta och tunna byxor. Inte så naz som man kan tro.

Jaja, nu ska jag bara sitta här och köra olika frågesporter till klockan 18. Sen ska jag hem, mysa med Björn, sen imorn blir det vanlig dag med typ besprutning av ogräs, sen stor sovmorgon på torsdag + veckomässa, sen fredag och sen SCHLUTT!
Detta är alltså min sista vecka. Och nästa vecka åker jag till England för femdagarsmys! Ååh, vad man kan längta!

L4D

Jag är så cool med mina förkortningar, nu kommer Björn bli stolt över mig. Han sitter här bredvid mig och spelar Left for dead. Det är ett zombie-spel. Och läskigt. Jag försöker koncentrera mig på bloggandet - en viktig uppgift.

Idag har jag bara klippt gräset och lyssnat på P3, vilket är världens bästa radiokanal, typ. Alla är så himla roliga och smarta, det är helt sjukt. Ibland brukar jag undra om jag skulle platsa med dom där roliga... Liksom visst, JAG tycker att jag är rolig, men undrar om någon annant ycker det?

Imorn är det avskedsbrunch hos Erika. På torsdag åker hon till USA i 10 månader och... vad blir det... om typ mindre än 20 dagar (har inte kollat din blogg på ett tag, Vickie) så åker Vickie också iväg. Alla bara lämnar mig.
Hur som helst ska vi typ äta american pancakes och ägg och bacon och sånt. Kom precis på att jag glömde ta med bacon. Helvete.

Vet inte vad jag ska skriva nu. Jag har på mig ett par byxor jag köpte i typ... sexan. Nu har jag gått ned massa i vikt (eller i alla fall blivit smalare) så jag kan ha på mig dom igen. Det är lite häftigt, sådär. Dock erkänner jag att jag var tvungen att knäppa upp dom är jag cyklade hit. Men HALLÅ, jag hade precis ätit, sluta klaga. Sepen.

vaktis 18

Euhuhuhuuuuwwww vad jag har varit med om något äckligt!!!!!!!
Jag brukar egentligen inte städa så mycket toaletter här på kyrkan, men idag tänkte jag att eftersom toan i kyrkan är trasig och det blir värsta stora begravningen så kan jag väl kolla toaletterna här på församlingsgården, bara så att det är rent (vilket det oftast är,så jag brukar ändå inte behöva göra något). Hur som helst så började jag byta soppåsar, eftersom det oftast är det enda som behövs göras, när jag sedan går in på herrtoan. "Hm, här luktar det konstigt" konstaterar jag för mig själv. "Ungefär som en blandning av avföring och rengöringsmedel. Ah well, tralalala" trallade jag på och fortsatte byta påsarna.
När jag går in i ett av båsen luktar det inte speciellt mycket mer där, och dessutom hade jag väl vant mig vid lukten vid det laget. Jag öppnar toalocket, bara för att kika ner och kolla så att allt står rätt till, när jag får mig världens chock.

I toan är det så mycket BAJS att jag aldrig sett dess like!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Alltså, det var verkligen SPRAYMÅLAT, och liksom ganska små men ändå stora klumpar som låg och flöt i vattnet, och upp över hela stolen och överallt. Jag lyckas kväva ett skrik, men släpper ändå locket och springer ut. Ryckigt står jag och hoppar ett tag, flaxar med händerna som världens lilla flicka och skrattar nervöst för mig själv. Usch usch usch usch.
Till slut springer jag in igen och spolar (något som den innan INTE kan ha gjort) och väntar en stund till. När jag sedan ska kika in igen och försäkra mig om att allt är bortspolat så är det VATTEN UPP TILL KANTEN AV TOASTOLEN!
Då skrek jag till på riktigt och sprang ut igen, tacksam för att jag var ensam. Detta var som taget ur en Ben Stiller-film, och det var så hemskt, så hemskt. Egentligen tackar jag bara gudarna att det inte var MITT bajs som låg där och orsakade massa trubbel!
Efter en stund lyckades jag kika ner igen, och då var vattnet tillbaka på sin plats och inget bajs i sikte. Då sprang jag därifrån innan något mer hemskt hann hända.

Mitt hjärta har lyckats lugna ner sig till vanliga slag medans jag skrev det här (även fast det ibland började rusa igen), men nu börjar jag oroa mig för det överhängande trycket i min egna bakdel. Kommer jag våga gå på toa?

vaktis 17

Här sitter jag och väntar på att veckomässan ska börja så att jag kan få fara hem någon gång. Det är kallt här, som jag förutsåg i tidigare inlägg, eftersom jag inte har byxor anpassade till detta väder.
Hur som helst sitter jag och läser på failblog.org, en sida för alla er uttråkade och som vill ha något att håna. Det här hittade jag iaf: fail-owned-killer-fail
see more Fail Blog

Den är ganska lång, men läs hela, det är värt det.

vaktis 16

Ååååh, jag har så tråkigt! Det värsta är att jag egentligen har lite småsaker att göra, men jag orkar inte göra dom. Som typ att tvätta fönster. Inte fan orkar jag det! Eller typ trimma. Idag var jag så otroligt, utsökt snabbtänkt att jag tog på mig shorts och sandaler bara för att det inte regnade. Jag kommer 1. frysa ihjäl eftersom det KOMMER att börja regna när jag far hem på moppen och 2. frysa ihjäl. Fan, jag hade en nummer två, men den glömde jag bort när jag skrev nummer ett.

Hur som helst så måste jag hitta på något, eftersom alla som jobbar på kyrkan för tillfället sitter utanför dörren till kontoret där jag sitter. Så om jag går in och ut många gånger MÅSTE jag ju se upptagen ut, eller hur?
Mina planer är alltså att:
- gå på toa och "städa" lite.
- gå in i kyrkan och "städa" (alltså, lägga en enorm jävla kabel mitt på altarringen)
- sätta mig på åkgräsklipparen och bara åka omkring och låtsas klippa gräs, när jag egentligen bara lyssnar på P3 som finns i hörselkåporna.
- trimma gräset på RIKTIGT, men det tänker jag inte göra dels för att 1. jag har shorts och sandaler på mig (DÄR ÄR MIN NUMMER TVÅ! låtsas som att det här står där uppe) och det kommer bli smärtsamt på mina stackars ben och 2. sommarjobbarna på andra sidan gatan har mycket finare trimmare som dom går omkring och mallar sig med, och jag bara står där och hackar på blommorna för att jag typ inte vet hur man gör med min. Dessutom dör typ batteriet efter 20 min, så den är helt värdelös också.


hahahaharry

Jag är egentligen inte på mycket humör till att surfa runt på internet eller jobba, men jag råkade hitta den här videon och det är typ det roligaste någonsin. Den är ganska lång, men kolla i alla fall de första minutrarna. Tjejen träffar Daniel Radcliffe och blir helt galen!

vaktis 15

Det här är inte så naz. Eftersom Alva, Ellen och pappa for till fjällen den här veckan bestämde jag mig för att låna Alvas moppe och brumma omkring på. Då lämnade jag min cykel hos mamma så hon kunde få låna den, eftersom hon inte har någon.
Nu är jag superblöt pga regnet + extra lång resväg jag måste ta med moppen. Det suger att ÖK är avstängd, för annars hade det verkligen bara varit rakt fram för mig. Nu måste jag ut på E4:an och tampas med dom stora lastbilarna. Och tro mig; i regn blir det inte mycket till en jämn fight.
Eller om man ska se saker från den ljusa sidan: Sånt här regn är det bästa att köra moppe i! Det är liksom mjukt, nästan som att det duggar, men bara mycket mer. Så det gör inte när man får det i ögonen, så man kan faktiskt se vart man kör. Värre är det när det ööööser ner eller, gud förbjude, om det snöar eller haglar. Usch!

Hur som helst försöker jag torka här på vaktmästeriet. Är ensam även denna vecka, och jag har inte fått många fler uppgifter nu heller. Däremot ligger det en Riesen-påse här bredvid mig som bara lockar på mig. "Kooom, Ingrid." säger den. "Join the dark-chocolate-and-chewy-centre-side!"
Ah well, time to give in.

vaktis 14

Sitter på vaktmästeriet, alldeles snart lunch.
Har egentligen inte så mycket att göra, men jag tänkte bara tipsa om den här sidan: http://www.freerice.com/index.php
Man kan välja olika saker att testa sig på, typ definitionen av engelska ord, eller tyska, spanska, franska eller italienska ord (eller typ grammatik och huvudstäder om man vill) och för varje rätt svar så donerar man riskorn till fattiga länder! Det är hur naz som helst, och jag rekommenderar spanskan som jag precis har provat, väldigt användbara ord samt även ord man kan sen förut, så man känner sig inte helt värdelös.
Gör något användbart av dina lediga sommardag - lär dig något nytt och donera lite mat till dom som behöver det!

bilder

Här är lite bilder från min mobil som jag inte orkat lägga in på datorn på länge:










Jag föder Erika.



Var på stan med Linnea idag.

Tre månader igår!

vaktis 13!!!!!!!!!!

AAAAH JAG HAR JU INTE BERÄTTAT DET ÄCKLIGASTE SO HÄNDE IDAG! FATTAR INTE ATT JAG GLÖMDE SKRIVA DET I FÖRRA INLÄGGET, DET VAR SÅ HEEEEEEMSKT!!

Jag satt på gräsklipparen och klippte gräset runt kyrkan, när jag skulle svänga runt ett träd och så ser jag det hemska - EN DÖD FÅGEL!!!!!!! Jag bah väjer undan med mina otroliga skillz och lyckas att inte köra över den. Men TÄNK OM JAG HADE DET?! Bah SPLATT SPLATT och fjädrar och blod och... näbbar överallt!!!!! USCH SÅ ÄCKLIGT!
Hur som helst, när jag hade klippt färdigt (jag höll mig undan från döda-fågeln-stället) så sprang jag in till min chef och sa åt honom att ta bort fågeln.
"Jamen, det här blir ju kul, det måste du ju också få göra nån gång!"
"..............................." sa jag då.

Till slut satte jag på mig TVÅ tjocka trädgårdshandskar och en enorm svart sopsäck och gick ut till fågeln. Den var liksom halvrutten, typ ett hål i bröstet där någon hade pickat (?) eller ätit (?) eller gnagat (?), och så såg man liksom där näbben satt ihop med skallen, för alla fjädrar var borta där och runt ögonen. Ni kan ju tänka er hur jag såg ut. Jag stod bara där (alldeles ensam, I might add) och stirrade med förskräckt blick på det äckliga kadavret. Till slut slängde jag soppåsen över den. Sen insåg jag att ju var tvungen att liksom... ta TAG i fågeln, för att få in den i påsen.
Länge stod jag och kvävde min hulkningar, men till slut grabbade jag bara tag i den och sprang (jag SPRANG verkligen) iväg till boden och slängde den i en container. Sen kom jag på att jag nog hade sorterat den HELT fel och att någon sopgubbe säkert blir arg nu, men det struntar jag i. Det var det äckligaste jag varit med om.

vaktis 12

Idag har det varit en väldigt skön dag, framför allt eftersom jag började klockan ett. Fruktansvärt välbehövd sovmorgon, eftersom jag börjar sju varenda dag, dessutom jobbade jag helg nu i helgen. Så två veckor jobb, non stop. Inte så naz. Men övertid är alltid naz, tror det är 240%, såååååååååååååååå....
Nej, men det var skönt att få sova hos Björn inatt, i lägenheten som börjar likna något nu! Dessutom hann vi till och med se en film och spela lite TV-spel på morgonen innan jag var tvungen att fara iväg, så det känns som en bra dag, det här. Visste ni att det bara tar 15 min att cykla från Ålidhem till Teg/Haga? Jag hade typ för mig att det skulle ta 40, men herregud nej.
Dock har jag sådan fruktansvärd träningsvärk efter att ha rensat rabatter med HELA RUMPAN?! Eller det känns i alla fall så. Kan knappt gå, alla på kyrkan kallar mig Cowboy-Ingrid för att jag går så stelt.

Igår såg vi Harry Potter, förresten. Den var ganska bra, men jag tycker fortfarande det är förvirrande. Dels minns jag kanske inte FULLT så mycket av boken, men inte fasen hjälpte filmen till att komma ihåg! Jag håller fast vid att Harry är ett bra koncept och en kul idé, men det funkar inte i så mycket annat. Nu kommer jag få hat-brev.

Nej, nu ska jag sneaka mig lite tårta som blev över från ett av dagens dop, hähähähä. Sen är det veckomässa och någon flöjtkonsert, så jag verkar bli kvar här till typ 21-tiden. Men som sagt; för en lång sovmorgon var det värt, det!

vaktis 11

Igår kom min chef tillbaka, så jag har faktiskt GJORT något. Dock verkar det som om jag blir ensam nästa vecka också, vilket inte var inplanerat, så jag antar att fler uttråkade blogginlägg kommer.

Just nu gör jag dock inte så mycket. Jag jobbar till sex, vilket betyder att jag måste sitta här till klockan sex för att sedan låsa och larma. Att jag har fått höra spökhistorier om källaren här gör det ju inte precis bättre.
Jag funderar seriöst på att starta en sorts hjälp-jour i höst, för efterlämnade kompisar. "Har dina vänner också lämnat dig för att åka till ett land på andra sidan jorden?" kommer att vara slogan. Eftersom jag är så förstående kan jag ana hur samtalen kommer att gå:
Jag: Hej, jag heter Ingrid, välkommen till jouren för dig som är kvarlämnad, vad kan jag hjälpa till med?
Offer: Min kompis har stuckit till USA.
Jag: Mhm, mhm, jag förstår.
Offer: Det suger.
Jag: Eller hur?!

Ja, och så kommer vi ju gråta i telefonen till varandra och sådär lite allmänt. Usch och fy.
Nej, även om jag låter fruktansvärt emo och som världens sämsta kompis så är jag fruktansvärt glad för Vickies och Erikas skull. Dom, om några, förtjänar verkligen alla häftiga äventyr som dom säkerligen kommer uppleva där borta... utan mig...
Nej, jag är bara egoistisk och kan inte sluta tänka på hur mycket JAG kommer sakna dom. Jag vet, det är inte så en bra kompis gör, men jag kan inte hindra det. Sorry.

vaktis 10

Okej, det här är inget om mina vaktmästaräventyr, utan bara vad jag har upptäckt på vaktmästeriets dator:

Satt och googlade på Harry Potter som har premiär på onsdag (ja, jag har tråkigt) och titta var jag hittade.
Först bilden på Ron.


Okej? Han ser ju HUR biff ut som helst, lille Ron-ponken!
Sen kommer Harry:


Okej, visst, en del småtjejer (eller TESS!) gillar säkert sånt där pojkaktigt beteende, men ändå.

Nu vill jag att ni ska tänka på en sak här:
Vem ser mest manlig ut? Är inte Harry huvudrollen? Är inte Ron den lilla mesiga sidekicken?
Vem ser mest potent ut? Kolla Rons kvast, och sen Harrys stav. Det bådar inte gott för lille Harry.
Vem går små tween-tjejer helst ut med, tror ni? Ron "The Broomstick" Weasly eller Harry "tiny, slouching wand" Potter?
Jag fattar ingenting.

vaktis 9

Alltsååååååå! Nu kommer den första rejäla beklagelsen från detta jobb, och du kan tro att det är en fånig, en!
Som ni kanske märkt sitter jag och läser upp hela kyrkans Kalle Anka-tidningslager. Dom har hela högar här. Idag kom en ny, eftersom dom prenumererar, och jag fick en liten nostalgitripp från när jag var liten. Det här var alltså en extra tjock sommarläsning, med Don Rosa-serie!!!!!!! Jag ÄLSKAR Don Rosa, han gör luuugnt bästa Kalle Ankan. Hur som helst blir jag helt till mig, och börjar spänt läsa igenom tidningen. SJÄLVKLART är det en Don Rosa som jag har läst förut, och inte bara en gång - utan ett tiotal gånger!!! Det var typ den enda vi hade, eller nåt, när jag var yngre, så jag har läst den här historien flera gånger. Vad är oddsen, liksom? Usch, jag blev så BESVIKEN!!!!!

Nu är det snart lunch, och ännu en förmiddag har passerat utan att jag har gjort speciellt mycket. Idag har jag med mig lasagne. Mmmmm. Gott.
Justja, och så har ju JENNIE KIRRAT KÖRKORT! GRATTIS IGEN!
Väldigt goda nyheter, då kan hon cruisa runt med mig. Tralalalala.

vaktis 8

Hur kan det fortfarande inte vara en enda själ inloggad på msn? Klockan ÄR ju faktiskt kvart i nio!!!!!!!
Nu har jag googlat horoskop, spelat "tjejspel" (mitt och Björns namn passar tydligen inte ihop, bara 33% chans för vårt förhållande. Åh nej.) och spelat otaliga omgångar av Harpan. Nu är jag dessutom inne på Spindelharpan som jag körde råmycket när jag var liten. När jag väl hade fått igång tänket igen ("Kan man lägga en trea på en tom plats?!?!") så började jag utmana mig själv med att ha TVÅ färger. Jag tänkte att eftersom jag nu är x antal år äldre än vad jag var sist jag spelade, måste min hjärna ha utvecklats ganska rejält. Det har den inte gjort. Nu är jag fast på en färg igen, och jag löste precis ut den. Älskar när det kommer fyrverkier och bah "Grattis, du vann!" bah JAA,klart jag vinner, ingen annan spelar ju. Freaks.

Igår upptäckte jag en yrkesskada jag fått av detta slappa jobb. När jag kom hem efter att ha suttit på kyrkan till klockan 20.00 (skulle kirra till Veckomässa, det kom två personer.) så pratade jag nog oavbrutet med Hanna och Olof i typ 50 minuter. Jag skojar inte, jag bara babblade på hur länge som helst.

Nu loggade Josefin Poopuu in på msn. Otippat. Den där flickan har aldrig kunnat hålla sig sovande i mer än några timmar, det är helt sjukt. Jaja, jag ska babbla på med henne, nu!

vaktis 7

Nu är veckans ångestmoment i alla fall överstökat. Begravningen var idag, och jag måste säga att jag skötte min del felfritt! Jag lyckades till och med fixa en CD och en mikrofon och koppla in allt och sköta mixerbordet och allt, alldeles själv! Förmiddagen var dock ganska stressig, en halvtimme innan jag skulle träffa begravningsentrepenörer så var inga toaletter städade, jag hade inte ätit någon lunch eller bytt om till mina finkläder. Jag sprang omkring och hetsade och blev lite väl till mig när jag hjälpte till att rulla in kistan.
"Ligger det faktiskt en död människa där inne?" var jag tvungen att fråga. Ja, det gjorde det.
När ingen tittade på, så knackade jag lite lätt på kistan. Tack och lov var det ingen som knackade tillbaka, så jag kunde sluta oroa mig för levande begravda eller zombies. Fast det kanske är samma sak.... Hur som helst tog jag ett steg bak från kistan, bara utifall att en hand skulle kraschandes genom kistlocket och hugga tag i mig. (Det gjorde det inte, men man kan aldrig vara säker)

Nu har jag plockat undan allt i kyrkan, men halv sju är det veckomässa, vilket innebär att jag måste jobba till klockan 20.00 ikväll. Det är lite smådrygt, men sen tänker jag "Vad skulle jag ha gjort hemma som var värdare?". Svaret är: NADA!
Dock är ju liksom all stress slut nu, och det är några timmar kvar till mässan börjar. Ska jag då fortsätta vara aktiv som jag varit mest hela dagen, eller ska jag ta det lugnt? Mitt samvete säger mig att jag har förtjänat en paus, men samtidigt... jag vet inte. Jag vet inte vad jag pratar om. Jag är hungrig, för jag åt bara en utgången macka för tio kronor från Coop. Nu ska jag typ springa iväg och köpa mig en... Mellis. Eller Rassel som det heter nu för tiden. Men i mitt hjärta kommer det alltid heta Mellis. Lalalalala.

vaktis 6

Nu bestämde jag mig för att faktiskt göra något. Jag grabbade tag i den uråldriga dammsugaren och traskade iväg till expeditionen.
Jag tror ni alla vet vad jag menar när jag säger att man blir väldigt tillfredsställd när man är fast pådammsugartjänst och verkligen hör hur det knastrar i slangen av allt skräp som blir uppsuget. Man går där, dammsuger och tänker "YES VAD RENT DET BLIR! Dom här förlorarna skulle aldrig klara sig utan mig och min dammsugare!!!" och sen så blir hela dammsugandet inte alls så farligt.
Då kan ni kanske tänka er vad jag förväntar mig av den enormt långa, välbesökta mattan inne på expeditionen.
... Men icke. Inget rassel, ingen tillfredsställelse. Bara vroom vroom över en matta som verkar lika ren som Jennies samvete. Då börjar ju en liten vikarierande vakmästare att tänka. Är det...
1.... Dammsugaren som är sämst?
2. ... Mattan som är sämst?
3. .... Jag som är sämst?

Dessutom såg jag nu på en lapp att expeditionen är stängd idag, vilket betyder att inte en enda själ kommer vara närvarande, vilket i SIN tur inte bådar gott för min sociala kompetens. Snälla, kan någon logga in på msn så jag kan få slamsa av mig? Det här är inte friskt.

vaktis 5

Jaha, ännu en dag på jobbet. Fortfarande inget värst spännande har hänt. Igår var en smått dramatisk dag i ALLT ANNAT SOM HÄNDE. Inget kul på Tegskyrkan, dock. Eller jo, lamporna slutade fungera ett tag,så jag var tvungen att ringa en elektriker. Fast senfunkade dom igen, så han behövdes inte längre.

Just nu läser jag mest bara Kalle Anka. Kalle ÄGER, och alla skämt är bäääääst! Roligast är alla påhittade namn, en gammal favorit är ju "Julia Råbiff" och såna där saker. Eller en jag läste häromdagen där dom skulle till typ Sydamerika för att hitta det urgamla folket Flintaztekerna HAHAHAHAHA. Fattar ni? Flint-azteker, fast det blir som Flinta-zteker? Skitkul om man fattar det i alla fall. Jag önskar jag inte hade så tröga läsare................

Hur som helst så kan jag inte sluta fundera på om Kalle och Kajsa har sexat varandra. Jag menar, Kajsa är världens bitch - så fort hon tycker att Kalle är för lat eller något så går hon till Alexander. Eller typ... om hon ser en snygging på stan så bah "Kalle, du är för ful, hejdå!"
Det är ju dels HELT SJUKT BETEENDE, hon har typ någon personlighetsklyvning eller nåt! Och dessutom - vad ger det för intryck till alla barn som läser Kalle Anka-tidningar hela sin uppväxt? "Jahaaaa, så man måste ha ett jobb för att vara värd något? Annars får man välja och vraka bland alla partners bäst man vill?"
Okej, okej, nu blev jag hetsig.
Tillbaka till min poäng - Kalle och Kajsas sexytime. Alltså, jag har läst någonstans (min Blablabla-bok) att ingen Disney-karaktär har liksom direkta barn för att Disney inte vill uppmuntra tankar om att någon av karaktärerna har haft sex med varandra. Så alla är liksom farbröder och brorsöner och kusiner med varandra, med undantag av typ... Pongo och.... Anita? Heter mamman så? Jamen, hundarna i Pongo och de 101 dalmatinerna, ni fattar vad jag menar. Men där är det i och för sig som om dom överkompenserar och låter hundarna göra typ flera hundra barn, och därmed KANSKE ha sex flera hundra gånger....?
Eller nej, skippa det ovan, jag kom precis på att dom har ju bara väldigt många barn, men inte 101. Det är ju alla andra valpar som dom räddar sen från Cruella De Ville som det blir 101 med. Never mind.

HUR SOM HEEEEEEEELST så är Kajsa en bitch, och jag fattar inte varför Kalle är med henne. Dessutom synar jag fett att do inte har haft sex, eftersom Kalle har ett sånt jääädra temperament! Han slår henne säkert, typ bondage....
ÅH HERREGUD, JAG MÅSTE SLUTA TÄNKA PÅ SÅNT HÄR!!!!!!!!!!!!!

Nej, nu ska jag nog försöka hitta några nya altarblommor eller något sånt. Något oskyldigt.

vaktis 4

Ja, nu har i alla fall Björn loggat in på MSN. Jag har spenderat kanske en timme nu till att polera ljusstakar (IF YOU KNOW WHAT I MEAN) och om fem minuter är det lunch. Eftersom det är måndag + semestertider är det inte speciellt många som jobbar här, vilket betyder att det är ännu färre som är någorlunda roliga att prata med. Vad är mest osocialt: att sitta med i personalrummet och inte säga ett ord eller sitta inne på mitt kontor och äta själv? OBS: Alternativet att vara social i personalrummet finns ej!
Ack, frustrationen i mig växer som ett illavarslande åskmoln på Umeås sommarhimmel!

Edit: Det satt bara en kvinna i personalrummet, och hon pratade bara mest med sig själv. Ibland vände hon sig till mig och sa typ "Visst är det förskräckligt?!" jag bah "eh... mm." Och hon var inte galen, utan det var som mer.. gammel-prat, om någon fattar vad jag menar. Som gamla gör, pratar med sig själva hela tiden. Som att dom har insett att dom är för rynkiga för att resten av världen ska orka lyssna.

Sen har jag upptäckt att jagäven börjat prata med mig själv, på nåt vis. Fast i huvudet. Så fort någon ställer en artig fråga och jag svarar tänker jag "Bra svarat, Ingrid!". Eller typ "Bra att du inleder samtal, Ingrid!" eller "Vad du är klyftig, Ingrid!" eller andra glada uppmaningar med mitt namn i meningen. Som att jag faktiskt har åstadkommit något. Ganska trevligt, men lite... oroande. Det här jobbet driver mig till vansinne - BOKSTAVLIGT TALAT!

vaktis 3

Jag loggade precis in på MSN och skrek för mig själv "VARFÖR ÄR INGA ANDRA INLOGGADE?! VARFÖR HAR JAG SÅ TRÅKIGA VÄNNER, NOOOOOOOOOOOOOO!!!" och förbannade skyarna lite. Sen kollade jag på klockan och insåg att den var 07.45 en måndagmorgon, och att ingen i sitt sinnes fulla bruk  skulle vara vaken vid denna tid på dygnet om man inte fick välja själv. Jag har ett val, och jag väljer att jobba och tjäna massa pengar, hähäh.

Jag är ensam på kyrkan den här veckan (och nej, det betyder inte att jag är HELT ENSAM PÅ HELA KYRKAN, utan att jag inte har någon chef på vaktmästeriet som kan säga åt mig vad jag ska göra. Jag är min egen chef, hähä.) vilket gör det ganska.... ensamt. Har inte så många att prata med. Liksom visst, det finns människor i byggnaden, men dom måste ju också göra sina jobb. Jag har fått en lista på uppgifter som ska vara gjorda under veckan, men samtidigt är inte det så fruktansvärt mycket, alltså vill jag inte hetsa och göra klart allt innan lunch på måndag morgon. Inte så smart.

Det blir dock en spännande vecka eftersom jag på torsdag ska hålla i en begravning alldels själv (och nej, det betyder inte att jag ska stå och hålla i en jädra begravning själv. Jag ska göra vaktmästarsysslorna på begravningen, typ ställe fram ljus och visa vart kistan ska stå och kirra med ljudet.) samt några minnesstunder, ett dop och en gudstjänst till helgen. (och nej, jag ska fortfarande inte hålla i gudstjänsten själv - varför tror alla det? Jag ska typ sätta på micarna när min käre far ska prata, inget mer. Seriöst. Lär er.)

Jag tror det kommer gå bra, även fast jag är lite nervös. Det är mycket att hålla reda på, men jag känner mig stolt som faktiskt har fått universalnyckel och koder till hela alltet (och ännu en gång: nej, det betyder inte att jag kan sneaka till er nattvardsvin. Jag planerar att behålla mitt jobb. Dessutom är det alkoholfritt, puckon.). Det kanske är ett dåligt tecken på att jag redan har läst ut en Kalle Anka-tidning... Men det verkar som om jag får ta det piano i veckan. Fler uttråkade blogg-inlägg kanske kommer.

manchester

6-11/8 reser jag och Björn till Manchester, England!

Visst ser det festligt ut?
När man googlar på Manchesterbilder får man antingen upp fotbollslogor eller vägskyltar, bah okej? Det här är stadshuset, jag tvivlar på att vi ens kommer hitta dit, liksom.

RSS 2.0