vaktis 13!!!!!!!!!!

AAAAH JAG HAR JU INTE BERÄTTAT DET ÄCKLIGASTE SO HÄNDE IDAG! FATTAR INTE ATT JAG GLÖMDE SKRIVA DET I FÖRRA INLÄGGET, DET VAR SÅ HEEEEEEMSKT!!

Jag satt på gräsklipparen och klippte gräset runt kyrkan, när jag skulle svänga runt ett träd och så ser jag det hemska - EN DÖD FÅGEL!!!!!!! Jag bah väjer undan med mina otroliga skillz och lyckas att inte köra över den. Men TÄNK OM JAG HADE DET?! Bah SPLATT SPLATT och fjädrar och blod och... näbbar överallt!!!!! USCH SÅ ÄCKLIGT!
Hur som helst, när jag hade klippt färdigt (jag höll mig undan från döda-fågeln-stället) så sprang jag in till min chef och sa åt honom att ta bort fågeln.
"Jamen, det här blir ju kul, det måste du ju också få göra nån gång!"
"..............................." sa jag då.

Till slut satte jag på mig TVÅ tjocka trädgårdshandskar och en enorm svart sopsäck och gick ut till fågeln. Den var liksom halvrutten, typ ett hål i bröstet där någon hade pickat (?) eller ätit (?) eller gnagat (?), och så såg man liksom där näbben satt ihop med skallen, för alla fjädrar var borta där och runt ögonen. Ni kan ju tänka er hur jag såg ut. Jag stod bara där (alldeles ensam, I might add) och stirrade med förskräckt blick på det äckliga kadavret. Till slut slängde jag soppåsen över den. Sen insåg jag att ju var tvungen att liksom... ta TAG i fågeln, för att få in den i påsen.
Länge stod jag och kvävde min hulkningar, men till slut grabbade jag bara tag i den och sprang (jag SPRANG verkligen) iväg till boden och slängde den i en container. Sen kom jag på att jag nog hade sorterat den HELT fel och att någon sopgubbe säkert blir arg nu, men det struntar jag i. Det var det äckligaste jag varit med om.

Ordbajsningar
Postat av: G.

Men i ärlighetens namn kan han inte bli arg.. det finns ingen sopkategori för döda djur.

2009-07-16 @ 20:21:39
URL: http://bullshitboy.blogg.se/

ORDBAJSA HÄR, Y'ALL:

Ingen anonymitet, tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Ordbajsning:

Trackback
RSS 2.0