ny design

Har dragit till med en lite vintrigare bloggdesign. Vi får se hur länge den hänger kvar här, men den kändes i alla fall lite bättre än min vårdesign... Som dock var fruktansvärt fin. Fy, vad nöjd jag var med den...

Annars sitter jag hemma och är sjuk. Har fått tacka nej till en del jobbtimmar i helgen pga denna förkylning. Sitter för tillfället nedpackad i soffan med täcke. Helst inga extremiteter utanför, tack! I veckan är det ganska mycket inplanerat. Idag har jag tagit ett gäng blodprover och EKG på vårdcentralen, imorn ska jag rensa tänderna (blä) och på kvällen blir det förhandsvisning av Due Date. Gratis är gott! Det blir även middag med Petra och Oskar på onsdag, och jobb, jobb och åter jobb resten av veckan. Och klippning! Sist jag klippte mig var sjunde maj... Hrrmm...

drömmar drömmar

Har suttit och sett på dokumentären Kakornas Kungar på Svtplay, en dokumentär om några konditorer som tränar inför MOF-tävlingen. Nu minns jag inte riktigt vad MOF stod för, men det var något på franska och är tydligen den finaste titeln man kan få som konditor. Kan ju säga er att mina drömmar om att bli konditor sköt i höjden ganska bra efter att ha sett den här. Fruktansvärt vackra bakverk och bra tidsfördriv!

raggning

Verkar som om jag faktiskt blev lite raggad på idag! Det händer mig inte speciellt ofta, och sällan så uppenbart som idag.
En man på vandrarhemmet, cirka 40 år, frågar mig om lite vägbeskrivningar och sådär. Trevlig som jag är svarar jag på alla frågor. (Är det bara jag som hatar när folk frågar något helt annat än vad de vill ha reda på? Tex häromdagen på caféet frågade en man mig "Har du smakat den har guacamolen?". Jag bah "njääe, eller vadå? Nej, det har jag inte." Jag trodde typ att han ville bjuda mig på lite. Men sen sa han "Ja, den smakar skit!". Bah jaha, då kan du väl bara säga det?!)
I alla fall, samma sak gjorde den mannen idag. Han frågade "Jaha, vad brukar du käka då?" Va? Vad brukar jag käka? Mat? Jag fattade ingenting, så jag svarade "... Det beror väl på...". Sen frågade han om det fanns caféen i närheten, som jag då också svarade på. Till slut klämde han ur sig att han ville att jag skulle följa med!
"Skulle du vilja göra mig sällskap på en liten fika efter jobbet, kanske?"
Åh, jag är så osmidig. "Eeeeheheh, njaa, jag måste hem... Mycket att göra hemma! Hehe...he..."

Sen sprang jag.

för ovanlighetens skull

För ovanlighetens skull tycker jag faktiskt att det är ganska skönt att vara ledig i några dagar. De senaste veckorna har det blivit mycket jobb, vilket jag tackar ekonomi-gudarna för. Olof säger att jag klagar vad jag än gör, typ "Ååh, nu är jag bara ledig, får aldirg jobba!" och sen när jag får jobba blir det "Åååh, jag jobbar bara, är aldrig ledig!". Men nu kan jag äntligen säga att jag har tyckt om att jobba, jag har behövt jobba, men nu behöver jag vara ledig! TJOHO!
Så idag ska jag försöka mig på att baka morotskaka för första gången i mitt liv. Det ska bli spännande.

ANNARS DÅ?! Ja, du, jag vet inte. Jag och Björn har åkt på en släng av förkylning/magsjuka under helgen, så det har inte varit vilda lekar här på Griisbacka. Snarare typ somnat framför TVn i tid och otid. Min tatuering har läkt ihop bra. Eeeeh. Annars vet jag inte. Ni får väl fråga om det är något ni vill veta om mitt liv! Tack och hej!

PAUS

Idag har jag jobbat mitt andra pass på Paus (fd Starz), and I'm loving iiit. Riktigt trevligt, kul och spännande (?) jobb som jag verkligen trivs med. Jag hoppas jag får stanna där länge och får jobba mycket!
På onsdag jobbar jag heeela dagen, så jag bjuder in er alla för att fika hos mig. Och nej, jag kan inte ge er rabatt på något. Men ni kan få se mig in action! Jääh, oslagbart!

Annars då? Annars ingeeeeeeeeeeeeeeeeeet, jag sitter och mumsar på en helt fantastiskt lyckad sats av cookies som jag slängde ihop igår, lagom till Ellens födelsedag. Hon fyllde ju femton, den lilla slampan.


Bilden på Ellen där HON SER UT SOM MIG!!!!!

kul!

Har fått riktigt positiv respons på tatueringen, faktiskt, och det är jättekul! Att höra att många tycker att det är "så Ingrid" gör att jag bara blir mer säker på att det var rätt val!

Just nu sitter jag och väntar på att ännu ett Dexter-avsnitt ska laddas färdigt, och oroar mig lite över ekonomin. Jag har inga pengar, och då menar jag verkligen noll. I princip samma med Björn, bara att han typ... har ännu mindre. Det känns i alla fall bra att det inte är så att vi typ lever över våra tillgångar, utan att vi helt enkelt inte får nog med pengar i månaden. Vi har precis så det räcker till hyra och mat, och inte mycket mer. Jag ser då inte fram emot julen, kan jag säga er.

Ja, det är väl allt jag har att berätta om just nu. Nu ska jag ta en dusch och sedan googla fram lite intressanta saker att göra i London, eftersom mamma och Ellen åker dit över höstlovet och behöver lite tips! Schpännande!


Jag i London för snart ett år sedan!

tatueringen

Okej då, Linnea hetsade mig till att ta bilder nu direkt, så här kommer dom:





Lite svårt att få till bra ljus där min smutstvätt INTE ligger i bakgrunden.

livet rullar på...

Jag inser nu att det har gått några dagar sen jag faktiskt tatuerade mig, och ännu har ingen fått se en bild på den! Anledningen är att den har varit röd och flagnat (som den ska göra!!), och därför inte sett så himla attraktiv ut. Hehe. Men nu börjar den faktiskt se bättre ut, så ikväll eller imorn hade jag tänkt lägga ut en bild, både här och på Facebook.

Annars har jag faktiskt jobbat ganska mycket de senaste dagarna. Blev inringd i helgen och har bland annat jobbat dubbelpass för första gången. Det enda som är jobbigt med det (och mitt jobb över huvud taget) är att jag måste stå upp ganska precis hela dagen. Mina fötter och knän tycker inte om det. Men ja, förhoppningsvis kommer pengarna att rulla in nu i slutet av oktober, för God knows I need them.
I helgen ska jag även få börja mitt första pass på Paus, före detta Starz!!!!!!! Me so happy, nu kanske jag får arbetstider-och-dagar som faktiskt är normala! Yay!

Idag händer inte mycket, Petra hörde av sig igår och bjöd in till fika idag, vilket var en väldigt trevlig överraskning! Så jag ska dit lite senare och mumsa i mig kanelbullar, hehe. Annars börjar mina jobbdagar imorn, och då hinner jag sällan med mer än att äta, sova och se Dexter.

RSS 2.0