tuggummi

Becky säger: "ÅH GUD VAD JAG DREGGLAR, DET ÄR HELT SJUKT! Det bah svämmar över i munnen!"

EEOOOHHH

Nu tänker jag vara sådär mystisk som jag är så dålig på. Jag fick Alvas pressy idag, lite försenad men he vare värt he! Ni som går i min klass + TESS! kommer få se den imorn, hehehe. Kan säga att jag i alla fall har lyckats kryssa av EN av sakerna på min lista på saker jag ska göra innan jag dör. GANSKA SWEET! Nu går jag omkring med ett stort leende på läpparna, hihihi. ÄR SÅ LYCKLIG!!
HAHAHAHAA googlade på "happy" för att hitta en en reaktion som symboliserade min glädje just nu. Jag hittade den:


Ibland  bringar ödet oväntade saker in i ens liv. Är det inte vackert så säg?

bakakakakaka

Åååhh, jag mår sådär lagomt bra så att jag bara känner mig GLAD! Endast för några timmar sen fick jag höra Linnis efterlängtade röst. Jättesuperduperhärligfraggilistiskt var det! Har varit lite orolig för vår vän på andra sidan jordklotet, men jag tror verkligen att det hela kommer ordna sig, så småningom. Jag hoppas det i alla fall, för hennes skull.

Imorse hurtade jag mig ur sängen och drog med mig brodern min på gymmet för att träna. Jag tyckte det var trevligt, men Floff mesade ur ganska snabbt och ville fara hem. Gnällspik, kallar man såna!
På dagens enda lektion spelade vi upp vår sugiga lilla pjäs av "El patito feo" (Den fula ankungen). Ingen tyckte det var roligt när jag slog till den fula ankungen, eller när patitosarna räckte fingret. Their lost. Ana Maria gillade inte vår uppsättning.
Sedan gick jag på stan och kirrade en liten pressy åt Erika HHHHHHHHHHHJOOKK.

Nu är chokladtårtan i ugnen och bara väntar på att bli klar, och snart ska jag även börja på cookiesarna... Måste även göra hamburgare till himla glupskHanna som kommer hit och ska äta oss ur huset. Den jäveln. Skulle det inte vara roligt om jag bara sjöng en så ren ton i hennes öra så att hennes hjärna helt enkelt exploderade?
Ikväll kommer något gäng hit och ska fira MOI! Jag tror TESS! har längtat väldigt mycket efter denna dag.

B-DAY

Här sitter jag och smaskar på en liten födelsedagspizza. Grattis till mig! Såg att Noris hälsade grattis på franska också, TRÉS EXOTIC! eller nåt. När jag frågade vad Linni trodde det var för idag gissade hon på wrapsdag på droskan, men hon kom snart på det. Hihi.
Alltså, en gång om året är jag mer störande än andra dagar, och det är min födelsedag. Det känns alltid som att det är längre tid mellan MINA födelsedagar än andras, eftersom jag går liksom hela året och väntar på det, och måst säga "Jag är 16... men alltså, jag fyller 17 i år." eller "jag är SÅ GOTT SOM 17" och mina föräldrar bara skjuter ner mig och säger "FAN HELLER ATT DU ÄR, DIN LILLE VALP!"
Men det är i alla fall därför jag känner mig VÄLDIGT berättigad till att fylla år en gång om året. Heheh.

Kom och tänka på en sak igår när jag skulle somna. Alltså, när man stänger av datorn, och sen sätter på den igen, hur vet datorn du vad klockan är där nere i hörnet? Den kan ju ändå inte liksom... vara medveten hur känge den varit avstängd. Okej, sen kom jag på att den kanske har någon sorts online-uppkoppling, så den får tiden genom internet eller nåt. Men sen kom jag och tänka på hur det skulle vara om en dator stod avstängd i typ... fem år i en stuga uppe på Kebnekaise och sen sätter man på den. Inte fan kan väl den ha kirrat tiden då?
Ännu en sån där evig fråga jag brukar komma på. Gosh.

devtalk

Alltså, kollade DEVVAN nu (skolans infomailsystem-mojs för er som inte vet.) och Birke skickade detta mail till alla elever:

Hej
På måndag blir det en föreläsning i Aulan kl 9.45 för alla klasser.
Föreläsningen kommer handla om Barli - institutet som bekämpar fattigdom genom att satsa på flickorna.
Jag sätta upp häftet om Barli - institutet på anslagstavlan.
Föreläsning är obligasoriskt för alla årskurser (ej för er som ska lämna en tysk på flygplatsen)
Så på måndag samlas alla i aulan.
9.45
 /Birke

Hahahahaha, asså det finns så mycket som är roligt i detta mail. Dels är det ju hennes stavning, men den är alltid underhållande och... tysk. Okej, hon kan faktiskt inte hjälpa det, men ibland blir det fel.
För det första: "Barli - institutet som bekämpar fattigdom genom att satsa på flickorna."
Ingen förklaring typ "institutet som bekämpar fattigdom genom att satsa på flickorna I OCH MED utbildning eller bla bla bla" utan bara "genom att satsa på flickorna". Är det bara jag, eller är det väldigt  roligt? Det kanske är allt tjejsnack under denna eftermiddag.
För det andra." Föreläsning är obligasoriskt för alla årskurser (ej för er som ska lämna en tysk på flygplatsen)"
I mitt huvud låter denna lilla tysk som en liiiiten liten bajsklutt som ska lämnas på flygplatsen, if you know what I mean. Detta är kanske dock bara jag, eftersom jag är (enligt Becky) är "jääävligt udda".
Hahahahahhahaha bajsklutt.

CHILLPILL

Efter förra veckans BRAVADER inom skolarbetet är denna vecka världens belöning. Inga block ALLS, vilket betyder feta sovmornar, tidiga skoldagar och så gott som inga läxor. Laj laj laj, ganska trevligt. Istället har jag nu suttit på I-am-bored.com (min heliga sida) och hittade denna väldigt randomt roliga video. Skiiitful!

 Cruel Random Animation Everyone loves random cruelty!

choklad

Helgen har gått i chokladens tecken.
Igår gjorde jag Double chocolate and chocolate chips cookies, recept hittat på videojug. Älskar deras slogan "Life explained. On film." hahaha väldigt klockrent! Receptet kan du hitta här, om du vill prova på. Jag måste dock varna om att det inte alls var så lätt att blanda ihop allt som dom visar på videon, jag var tvungen att använda händerna och bjäbb bjäbb det vart mycket bjäbb med det i alla fall.
Jag tyckte dom var goda, men det tyckte inte alla. Kanske lite väl chokladiga, men men.

Ikväll på bion tog jag med mig chokladmousse i min lilla tupperware. Grrrrrrryyyyyyyymt gott att sitta och smaska till den lilla godingen ROBERT och alla hans roliga repliker. "SURVIVE!" och "Just because it's a theme song doesn't make it not true" var mina favvosar. Aja. Imorn blire hard work work med Becky då. Tralalala RICH!

biooo

Har precis kommit hem från bion, såg Tropic Thunder. Alltså, skiiiiiiiiiiiiiiiiiiiitrolig film! Jag vet, jag vet, jag säger detta om alla filmer, bjäbb bjäbb, men alltså... Jamen, Söthanna sa det själv, hon har aldrig sett mig skratta så mycket. Säger småtjock, flinstkallig, aphårig, dansande Tom Cruise er nånting? Det borde det, i alla fall. Vuxna män som dansar = HEAVEN! Dessutom var alla scener med Robert HUR roliga som helst, han bara grymtade och hade sig.

Under reklamen kände jag hur någon bakom mig tafsade mig i håret. När jag vände mig om satt självaste Nora där och flinade. Jag funderade under filmens gång vad hon tyckte om den, eftersom den är ganska rejält fördomsfull, även om det är så att de driver med fördomarna, vilket gör det grymt roligt istället för att man ska bli chockad. När filmen var slut vände jag mig om för att fråga vad hon tyckte, men hon var BORTA! Nu sitter jag och undrar för mig själv om hon gick under filmens gång eller om hon bara försvann väldigt snabbt efteråt. Om du läser det här, Nora, så var det i alla fall OFÖRSKÄMT! Jag tycker du borde ha stannat och i alla fall ha sagt hejdå................................. SÅNT GÖR MAN!



VINNARKORT?

I två dagar har jag nu försökt aktivera mitt CSN-kort på deras hemsida eftersom 5 av Sveriges CSN-kort är s.k. guldkort, alltså att man vinner 24 600 kr. Självklart var jag helt och hållet övertygad om att jag hade ett av guldkorten, och började fantisera vad jag skulle göra för alla 24 600 kr. Ta med Jekkie på resa över hela världen, förfölja Robert vart han än gick, köpa så många mums mums att jag skulle kräkas, skänka BH:ar till alla världens BH-lösa... Ja, tankarna gick ju självfallet runt i huvudet på mig.
Tyvärr har inte CSNs hemsida funkat, eftersom dom har gjort något med servrarna hit och dit. I två dagar har jag alltså gått och oroat mig över att det bara kommer ta extra lång tid för mig att få in mina 24 600 kr på kontot. Ska man boka Hilton i New York över nyår måste man vara ute i tid, liksom.

Hur som helst gick jag in idag för att se till att få beviset på att jag faktiskt är rättmätige ägaren till dessa 24 600 kr. Jag aktiverade kortet, allt gick bara fint, och jag väntar spänt på popup-fönstret som säger "GRATTIS! Du är en av 5 lyckliga små barn i Sverige som får 24 600 kronor utan någon speciell anledning!". Det fönstret kom tyvärr aldrig. Däremot kom det på själva huvudfönstret, liksom: "HAR DU ETT VINNARKORT?" i stora guldiga bokstäver med fyrverkerier runtom. Dollarmärken uppstod i mina ögon och jag skakade av nervositet medan sidan laddades.
Det. Stod. Ingenting. Om. Några. Jävla. Pengar.
Vafalls? tänkte jag för mig själv. Komsi komsi, små penningar!
Icke.
Inte ens ett litet meddelande om att jag var för fet looser för att få några pengar - INGENTING.
Bara typ "Vill du SMS-prenumerera på resetips från bjäbbbjäbb.com?"
NÄÄÄÄEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hata CSN.

heroes

ÅÅHH, ORKA MOHINDER SURESH! Han måste vara tidernas sämsta skådis, gooooooosh! Försökte hitta en skitrolig film på youtube där det bara är massa klipp där han säger "My name is Mohinder Suresh" och "...MY FATHER..." i sin fula mesröst. HUUUUUR kul som helst, måste fråga Linni vart hon hittade den. Åh, asså jag hatar honom. Det är på min hatlista, också.

Uppdaterad hatlista:
  • Mittbenor
  • BH-lösa bröst
  • Folk som plingar på Vasaplan
  • Medelålderskvinnor-rumpor i tights med trosor som liksom... ja, ni fattar.
  • För tunt toapapper som bah går sönder och skaver.
  • MOHINDER SURESH!!!!!!

ullkappa

Förresten, såg inte den här råmysig ut? Go som tusiken att ha i vinter, hoppas bara att den är varm!

DUKTIG!

Nu för tiden är jag så äckligt ambitiös att jag knappt kan skilja upp från ner! Har redan läst igenom svenskan inför provet hela TVÅ GÅNGER, och provet är inte ens förrän på fredag! Detta låter kanske inte så speciellt, men det är helt otroligt för Ingrid Kling! Dessutom har jag kollat spanskaglosorna så att jag snart kan dom och gjorde franskaläxan (!!!!!!!!!) tillsammans med Erika idag. HHHHHHHHHHHHHHHHHHHJOKK!
Som jag sa till Beckymama alldeles nyss; det är nästan så att jag måste belöna mig med en sjukdag när jag väl blir sjuk. Har jag sagt att jag inte har varit hemma från skolan på hela gymnasiet hittills? EN skolkdag blev det när det blev lite för mycket någon dag i våras, men annars är jag... PARFAIT! *smackar med fingrarna i en trés fransk rörelse *
Det känns som om jag faktiskt kan lära mig något denna termin? OH LALA!

pretty

Erikas brosch är PRETTY. HHHHHHHHHHHHHHHHHHHJOKK
Nu har vi chattat med Linni, allihopa, och bestämt oss för att lägga upp franska idol på youtube. Den är ju inte klippt det MINSTA, men det är det som är roligt med alla feltagningar. Klippet kommer väl här på bloggen, skulle jag tro.
Hum hum, Erika fick oss alla att älska chokladtårta, och jag skulle tro att jag går o köper någon sorts chokladmousse snart. MIHIHHIHIIHIHHIHII CHOKLADMOUSSE!

HAT!

Okej, jag har kommit på ÄNNU en sak jag kan lägga till på min hatlista (se; listan med mittbenor, bh-lösa bröst samt vasaplan-plingare). Det är nämligen såna där rumpor kvinnor får när dom tränar, gymmar, eller sådär liknande när dom har på sig stretchbyxor. Så ser man hur trosorna skär in i skinkan, liksom MITTEN av skinkan. Sedan ser man hur liksom troskanten går ner, ner, ner tills det slutar i den hela härligheten nere vid sjärtskåran där rumpan tar slut. Det får gärna vara lite medelålders kvinnor med ca 3-4 barn halsen (eller rumpan) som drar denna (se; min mamma) styggelse. Jag tror alla är bekanta med detta fenomen, som jag har bestämt mig för att kalla "the reversed camel toe". Hittade inga bra bilder, men föreställ er den här rumpan med typ lite svart på.

barnsaker

Idag har jag endast sprungit omkring i min trädgård och lekt med de små genmanipulerade pudlarna. Hihi, lilla Christy kunde inte sluta skälla på blommorna och bina som surrade runt dom. Solen sken, fåglarna kvittrade och sedan bet Misty av Christys huvud. Oj, hoppsan, sånt får jag inte skriva. Jag råkade visst glida tillbaka i mitt vanliga mode.
Hur som helst, Misty och Christy skuttade omkring, och jag la mig i gräset för att känna hur solens strålar värmde min kropp och alla små kryp krälade över mina nakna armar. Först kittlade det lite grann, men sedan växte det till obehag.
"Nej! NEJ! VAD ÄR DETTA?!" hann jag tänka innan alla små insekters tänder grävde ner i mitt kött och små droppar av blod trängde fram på min lagomt solbrända hud. Men som man säger; 'många bäckar små'. Snart hade jag förblödit och mina kära små pudelvalpar, Christy och Misty, badade i mitt blod och slickade mina sår.

SLUT

gabbagabba

Har just sett klart The Bucket list, har typ inte bölat så mycket till en film på rålänge! Asså, det var inte bara typ tårar i ögonen, utan det rann nedför kinderna och snyftningar uppstod. Morgan Freeman och Jack Nicholson är ju bara mästarna!! Den var i alla fall supermysig, rekommenderas!
Var också och städade på Costas ännu en gång. Det gick bra, jag och Becky pratade på ganska ordentligt om gårkvällens händelser. Hrrm. Senare kom även Malin och Vickie dit, eftersom vi var lovade bio samt middagsbjudning. Icke sa Nicke när jag och Vickie blev hemskickade och vi fick springa till bussen. BITTERT? Kansche, som Hanna säger.

Igår kom Jekkie, Adam och TESS! hit och vi såg The Dark Knight. Den var bra, men det tyckte inte Adam. Då var jag och TESS! helt enkelt tvungna att hänga upp honom i örsnibbarna i VARTENDA äppelträd på gården. Jag vet inte riktigt om han gillade det, det är så svårt att förstå vad han egentligen menar. Konstigt nog gjorde Jekkie inget motstånd utan bara sprang omkring och tog kort på honom med sin mobil, där han hängde. Jag tror det blev bakgrund på mobilen, eller nåt sånt. Möjligtvis skärmsläckare.

BLING

Pappa: Men... vad har han över slipsen?
Jag och Olof: Men det är ju hans bling!
Pappa: Hans vad?
Jag och Olof: HANS BLING!
Pappa: ... är det nån halskedja?
Jag och Olof: BLING, HETER DET! BLIIIIING *ljus röst*
Pappa: Jag hör int vad ni säger...

utmanad

Jahapp, Erika tror att hon är cool och bah utmanar folk. Skitakul. Fast ganska kul, faktiskt, för nu får jag göra listor som jag älskar, hihi. Random saker om mig, då:

  1. Jag hatar såna vardagliga saker som folk som plingar på Vasaplan. Vasaplan, liksom. ALLA vet att bussen stannar där ändå, men ändå är det NÅGON som plingar på Vasaplan, SÅKLART. Grädden på moset är såklart om Plingaren innehar någon av nedanstående kriterier...
  2. Jag hatar folk med mittbena, ett hat som överskrider könsgränser. Varför, liksom? Jag vet att detta är ett fenomen som är "i ropet" just nu, och att många av er faktiskt har mittbena då och då (FRIDA!!!), men jag förstår inte hur ni kan utsätta er för denna fulhet. Okej, okej, en del fall är såklart värre än andra (se Nick-frisyren samt Kate Moss).
  3. Jag hatar också folk (för det mesta kvinnor, då) som vägrar ha BH. Ännu ett fenomen jag inte kan förstå mig på. OKEJ om man har grymt små bröst så det knappt räknas eller man precis stigit upp ur sängen hemma och bara ligger och ser på tv (något jag erkänner att jag gör själv). Hur som helst, när jag precis stigit upp har jag oftast min svarta sagan om ringen-tröja där knappt några konturer av hängbröst syns, och om man har skitasmå bröst och inte orkar lägga pengar på massa BHar så har man ändå typ... såna där Nipple covers eller nåt. BRÖSTVÅRTORNA ÄR INTE DITT FRÄMSTA VAPEN, SÅ SLUTA FÖRSÖK STICKA MÄNNISKOR MED DOM!
  4. Ibland när jag inte har saker att säga, eller när jag är väldigt upphetsad ("KYCKLING NUGGETS!!!!!!!!!!!!!!!!!") så utbrister jag saker, oftast i en ganska gäll och ohörbar röst. I våras diagnostiserade jag och Erika mig med Tourettes syndrom. Ibland syns det lite tydligare.
  5. I en hel helg gick jag och oroade mig för att jag var psykopat efter att ha gjort ett test på internet. Jag funderade till och med på hur jag lättast jag kunde "göra slut" med mina kompisar så jag inte skulle mörda dom.
  6. Lalalalaalala
De som utmanas ska skriva 5-7 saker om sig själv i sin blogg och samtidigt ange reglerna för spelet. Till slut väljer bloggaren nya bloggare och gör en lista av deras namn. Efter att det är gjort skriver han/hon en kommentar i deras blogg för att låta dem veta att de har blivit utmanade och att de ska läsa ens egen blogg för mer information. Jag utmanar:
Jennie
Tess
Söthanna

EUP

Janne kom precis och berättade att jag hade blivit utvald till att vara en av representanterna för skolan i EUP nere i Malmö i November!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! VAD TUSAN?!
Jag skrev verkligen SKITKASST, men det tyckte tydligen inte Janne. SHIT ASSÅ! Han tyckte det var skitbra, medans jag skrattade åt hur dåligt det var när jag skrev det och när jag tänkte efter så mindes jag inte ens vad jag hade skrivit om. KUL I ALLA FALL, och väldigt osannolikt! GOSH!    

gudagäns

Stavning är överskattat.

Idag var jag och Jekkiepälsen på stan där jag köpte två väldigt fina, randiga tröjor och en myshalsduk. Jekkiepälsen argumenterade hela tiden med att jag förtjänade det, även fast jag inte gjorde det. Men jag måste erkänna att jag behövde en liten uppmuntring, så det fick vara min anledning istället. Dessutom blev jag medlem i Lindexclub eller nåt sånt. Egentligen mest bara för att få ett till kort i min börs, det är så tomt bredvid mitt gymkort.... MEN också självkart för att det är typ den enda affären jag handlar på i stan, så. Men visst kammar jag lite vuxenpoäng? Va? va? Va? VA?! * Doris i Hitta Nemo *

Nuuu... eeeh... SLUT PÅ BLOGGANDET! Jag blev lite opeppad av Erikas MASTODONT-INLÄGG om Tyskland och alla dess stereotyper, så jag lägger ner här.

SWEET

Helgen har varit en sån där perfekt blandning som jag få till ibland. Igår eftermiddags var jag och Linnea och tränade på badhuset, vilket faktiskt kändes ganska bra. Älskar ju såna där roliga maskiner, hihi. På kvällen for jag hem till Jekkiepälsen tillsammans med Söthanna och TESS! där vi bakade cookies och såg på Old School.  Luke Wilson är fett snygg. Sedan skjutsade jag hem ungmön till hennes trolovade (min broder) där han hade boys night i sin säng.
Jag, Floff och Söthanna har börjat få en liten rutin på lördagar: Vaknar runt 10, äter kanske lite frukost (förhoppningsvis en hamburgare om det finns) och ser typ en blandning av Gilmore Girls, Fab 5 och sånt. Sen börjar såklart So you think you can dance, som oftast ses tills det att Hanna måste åka hem. Det är ganska trevligt, och tillräckligt lat blir man också.

Nu kom jag precis hem från bion där jag såg Mamma Mia med Idil. Den var faktiskt riktigt trevligt liten film. Jag har sagt det förr och jag säger det igen: det roligaste som finns är vuxna män som dansar. Pierce Brosnan kan fanimej inte sjunga heller, vi höll ju på att dö.
Imorn blir det jobb (JOBB JOBB JOBB JOBB HÄHÄHÄH) och kanske till och med Wall-e (waa-aaaaaa-ll-eee). Trevlans trevlans.

Förresten har ju TESS! suttit hemma och sett på Pirates of the carribean. Hon har suttit och smsat saker som: "Johnny är så snygg! Jag kan vara hans skepp, if you know what I mean, hähä" och "Han kan få styra mitt roder anyday, hähähähähä if you know what I mean" eller "Han skulle få vind i mina segel jämt - if you know what I mean hähähähä". JAG FATTAR VAD DU MENAR, TESS! Det enda vettiga hon skrev var att Kiera är så ful så hon skulle kunna simma med ankor och ingen skulle veta att det var en människa. FulbajsKiera.

SUCCÉ

Saker jag ska åstadkomma innan jag dör:

  • Äta en sån där stor Subwaymacka, inte bara en halv.
  • Tungkyssa Jekkiepälsen ORDENTLIGT, och inte på skoj heller. Helt seriöst. Med tungan.
  • Suga ut Jekkiepälsens själ. Också det ORDENTLIGT. Fast itne så seriöst, bara lite skoj sådär.
  • Slicka House i ansiktet så att han blir alldeles LEN, för hans skägg så ser så himlarns stubbigt ut.
  • Få folk att helt seriöst säga "fräsigt", "snitsigt" och "prima skinka!"
  • Skaffa ett barn och lära det fel ord för färger och såna saker, och sen se hur lång tid det tar för den att lista ut att den är konstigt uppfostrad.
  • Raka skallen.
  • Få Nobelpriset, näcka på Nobelgalan och se om det är större straff för att näcka INFÖR KUNGEN elelr om jag bara får samma straff som att blotta sig.
  • Prova gå i bikini på skolan för att se vad lärarna säger.
  • Skaffa en tröja där det står "Gettin' lucky in Kentucky!" på
  • Skaffa en tröja där det står "YOU'RE ON MY HOT TAMALE-TRAIN, WOOH!!" på
  • Förföra Madonna och sen DÖDA HENNE
  • Förföra Chad Michael Murray och sen DÖDA HONOM
  • Resa till månen
  • Tatuera mig
  • Uppfinna det perfekta toapappret - inte för tunt, inte för liten rulle, inte för mjukt, inte för strävt, inte för absorberande. (Behöver kanske inte tillägga att deet vi har nu så rinner typ all avföring av för att det typ inte absorberar något ALLS? Huuuuur ovärt som helst, dessutom är det så tunt så man sitter med fingrarna i anus)
  • Uppfinna den perfekta frisyren, så man ALDRIG behöver kamma håret eller styla det eller nåt sånt, och den blir ALDRIG omodern.

Sen kom jag inte på några fler, men det kommer säkert.


superdrygge

Åååhh, så drygt! Nu har min skärm blivit svart. Eller ja, inte helt svart, jag skriver ju knappast i BLINDO, men en liten bit. Förut var det bara lite rött där, eftersom jag sprungit in med datorn i en dörr (hehe), men nu har den gått och BLITT SVART! så jag måste dras med såna här små internetfönster när jag egentligen vill ha dom STORA. Goooosh. Och sen måste jag väl lämna in datorn imorn så dom kan kirra min skärm också, och då far ju allting bort som jag fixat. Gooooosh VAD JOBBIGT. Okej, i-landsproblem, jag vet. Men ändå. Fett jobbigt.

GROSS

Alltså, Becky berättade precis att det finns någonstans i Asien där dom typ... Rakar av orangutanger allt hår för att dom ska se ut som människor och sen säljer dom som PROSTITUERADE!!!! SÅ JÄVLA ÄCKLIGT! Liksom, tänk på apan?! Kul att vara fastkedjad där mot sin vilja? Och som Malin sa "Vem fan vill pumpa en apa?"
Vid vidare diskussioner kom vi fram till att detta nog var sättet på några av våra klasskamrater kommit till, men nu ska vi inte gå in på namn eller... tvivelaktiga arter.... Hrrmm...

Vad kan du om amerikanska revolutionen?

KOMPLETT

Nu är alltså familjen komplett igen, med båda päronen hemma. Från Skottland fick jag ett väldigt fint litet keltisk kors av pappa, och av mor min fick jag inget mindre än en sprojlans ny DVD-kamera!!!!!!!!!! Min gamla fick ju sönder i Paris, så nu fick jag alltså en väldigt efterlängtad, lite bättre, kamera att spela in mina och Beckys porrfilmer med.

Imorn blir det simning under gympalektionen, och det är ju alltid lika kul! Då kan jag researcha lite också eftersom jag bestämt mig för att köpa terminskort på simhallen. Jag ska simma till framgång, heh! Jag kan då säga att jag är extremt orakad på alla håll och kanter, men det krävs då mycket för att jag ska trimma mig.

Justja! Jag, Jekkiepäls (f.d. Dr Jex) och TESS! har bestämt oss för att resa utomlands nästa sommar. Först var det tänkt Italien, men när jag och Jekkiepäls googlade så blev det himlarns dyrt alltså. Vi bestämde oss istället för Irland. Jag vill vandra, men TESS! har inga vandringskängor, så DET går ju inte.


Min lilla fräs-bebis.

DRAMATIK

Dramatik blev det idag när saker blev stulna från klassrummet. Vi sörjer för Beckys båda mobiltelefoner, varav den ena endast var någon vecka gammal.
För mig blev det lite mer dramatik när jag kom hem. Jag tror inte min pappa uppfattade någonting eftersom han inte riktigt lyssnar på när man pratar, men kanske får han nys om det när jag skriver här. Är möjligtvis så att han låtsas att han inte lyssnar men sedan går in och snokar på min blogg för att han EGENTLIGEN bryr sig om vad som händer i mitt liv? Det kan inte vara sant!

Ah well, idag var någon snubbe som hade föreläsning på skolan, om psykologi och sånt. Vet inte riktigt vad som var poängen med det hela, men det var intressant ändå. Han var duktig på att prata och ganska rolig. Dessutom lät han som Livscoachen. Efter föreläsningen frågade jag om att det kunde vara så att jag är en psykopat, men han sa att jag inte behövde oroa mig. Lång förklaring följde, men det var det jag kunde läsa från det i alla fall.
Nu ser jag på Batman & Robin. George Clooney är snygg men filmen är tyvärr extremt dålig. Usch usch, det är INGET nu när Christopher Nolans filmer har kommit ut. Tacka vet jag Christian Bale.

Förresten fyller Erika år idag! GRATTIS, DIN TYSKA LILLA FLEISCH!

RSS 2.0