bilder

Lite bilder från midsommar.















"Vart är min epa?!"
















lalala

Har inte så mycket att säga, inte så mycket händer just nu. Jag jobbar på som vanligt, och idag har jag varit och skrivit på papper och grejer till Schweiz-resan. Den 21 augusti 15.45 åker jag iväg! Jag var även äcklig och oduschad när jag cyklade dit efter jobbet, men tänkte att det inte spelade så stor roll eftersom dom redan valt mig. Dom kan ju som inte sparka mig bara för att jag är lite ofräsch? Hur som helst så kom det alltså en fotograf för att ta kort till pressmeddelandet dom tänkte skicka ut om oss.  Great. Så jag kommer i tidningen om någon dag, och jag lär se ut som ett kråkbo i håret. MEEEEEEEEEEN, whatevz.

Om en vecka kommer Vickiepiiiiick hem, och på fredag är det midsommar, och jag har köpt en fin klänning jag vill ha på mig då, HIHI. Och nu är det även ungefär en månad kvar tills jag och Björn flyttar! TJOHO! Oooch, det var väl allt.


Justja, jag var och träffade gamla tjejgänget från högstadiet i söndags! Det var riktigt trevligt och efterlängtat. Jag förstår inte varför vi inte gör det oftare?

SCHWEIZ!!!

Såååå igår var jag på en fyra timmar lång intervju för den här sommarskolan i Schweiz jag har nämnt på bloggen. Det var fem stycken som hade blivit utvalda, så vi och intervjuarna åt lunch tillsammans, sen fick vi en timme på oss att skissa ihop en projektidé för hur man skulle göra kollektivtrafiken populärare. Samtidigt som vi fick tid på oss att tänka på det, så tog dom ut alla en och en för individuella intervjuer. Jag tyckte att det gick ganska bra, och tidigare idag ringde dom och frågade om jag ville åka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
WOOOOOOOOOOOOH! Jag ska till Schweeiiz, jag ska till Schweeiizz! DEN NI! Det hålls i Arbon och Rorschach i typ... nordöstra Schweiz, om jag inte läser kartan helt fel. Just nu funderar jag på om jag ska stanna några dagar längre, eftersom det tydligen var ett alternativ. Inte helt fel, kanske?

Ikväll blir det utgång med tjejerna på Sommardroskan! Riktigt kul, synd bara att det ska regna så fruktansvärt... Imorn ska Ellen konfirmeras, så det blir finkläder och gofika, vilket aldrig sitter fel!

vaktis yet again

Ännu en gång jobbar jag som vaktmästare på Tegs kyrka i sommar. Den här sommaren jobbar jag under en längre tid, blir inte fri förrän i augusti, och en del ändringar har gjorts sedan förra gången. Allt är inte helt enligt mina... preferenser, men det är fortfarande slappaste jobbet någonsin, och riktigt bra, faktiskt. Jag ska egentligen inte klaga, men... saker irriterar mig, som alltid. Eller ja, något som självklart kommer att hända den här sommaren, som det gjorde förra, är att jag kommer bli behandlad som ett litet barn för att ingen någonsin kan tänka sig att en ung tjej kan vara vaktmästare. Sjukt drygt, och jag märker det verkligen varje dag, också. Inte det roligaste, kanske. Men what doesn't kill you makes you stronger!

Justja, jag tänkte ju berätta vad som hände mig och Björn när vi skulle laga mat igår. Vi slängde ihop nån bacon-röra, och jag tänkte gotta till allt med lite grädde. Så jag bara tog lite matlagningsgrädde från kylskåpet och började hälla i stekpannan. Sen såg jag klumpar och hann  tänka "oj, borde kanske ha kollat datumet på den här", men hinner inte göra mycket mer. För då faller det ut EN STOR JÄVLA GRÖN, TJOCK KLUMP!!!!!!!!!!!!!! FYYYYYYYYYYYY! Vi höll typ på att spy, det var något av det äckligaste jag någonsin har sett!! Och det STANK, för klumpen hann ju som stekas lite och blääää. Och den förstörde vår mat! Usch usch usch, fy bubblan vad äckligt.

lycklig!

Erika är hemma, och nu är det bara Vickie som saknas för att det ska bli som vanligt igen! Eller vanligt och vanligt, att jag aldrig mer kommer tillbaka till skolan är väl lite bortom det jag någonsin har upplevt. Erika kom i alla fall hem igår, och det var en hel del tårar i det välkomnandet. Det var självklart helt fantastiskt att se henne igen, och även fast de här tio månaderna har känts så fruktansvärt långa, så kommer jag ihåg dagen hon åkte som om det var igår. Men som sagt - det behöver man inte tänka på nu, FÖR HON ÄR TILLBAKA!
Ikväll kommer tjejerna hit på en liten välkomstmiddag och trevliga tider. Det ser jag väldigt mycket fram emot, är som alldeles pirrig i magen.

räknar minutrarnaa...

... SNART KOMMER ERIKA HEEEM!!!! Åh, gud så jag har saknat henne! Kommer ju böla mer nu än vad jag gjorde igår (vilket var INGENTING! Är jag hjärtlös som inte gråter på studenten?). Oj oj oj, är alldeles pirrig, IHHIHIHI. Direkt hon kommer av planet ska jag tackla omkull na.


Sista bilden jag tog på Ricki innan hon åkte, på hennes avskedsbrunch i juli förra året :)

DÅ VAR DET SLUT!

IDAG HAR JAG TAGIT STUDENTEN!!!
Jag kan fortfarande inte fatta det, det är helt otroligt... Jag ska lägga upp bilder här så småningom, men just nu har jag lagt upp allt jag har på facebook redan, så om ni vill se något får ni kolla där! Jag är fruktansvärt lycklig, men jag kan faktistk inte fatta det. Loggade precis in på Devtalk, och insåg sen att jag kommer måsta ta bort det som bokmärke här på internet nu... Aldrig mer D-post, aldrig mer betyg under Samtal, aldrig mer forum. Jahapp. Ikväll är sista kvällen med klassen. Det blir pizza och sen studentskiva, såklart. Och imorn kommer Erika hem. Jag är så lycklig så jag skulle kunna gråta.


brännbollsdag

Idag var det brännbollsturnering på skolan. Treorna blev ett helt lag, och vi gick vidare till finalen där vi mötte lärarna! Där förlorade vi självklart, men vi var faktiskt inte helt värdelösa!

Imorgon är det skolavslutning, på onsdag ledigt och på torsdag... IIIIHHHH, jag vågar inte ens skriva det. Jag är så sjukt rädd att jag ska bli påkörd av en bil eller typ bara få ett blåöga eller något annat som kan förstöra min studentdag. Ska typ låsa in mig och tejpa fast kuddar på min kropp.

tidig kväll

Det blev inte så fruktansvärt sent på denna balkväll. Hade trevligt under själva middagen, och det var helt fantastiskt att se alla uppklädda, men jag kände helt enkelt inte "taggen" att stanna under själva festandet. Men jag tänkte istället bjuda på lite bilder, hehe.








På partybussen.














Det var allt jag hade just nu, men det kommer säkert fler bilder imorn eller senare! :) EN VECKA KVAR TILL STUDENTEN!!!!


iiih

Iiiih, jag är så glaaad! Går omkring och bara ler, och jag känner mig så sjukt fin i allt detta smink, och det är bal ikväll, oooooooooooooch.... JAG KANSKE SKA TILL SCHWEIZ!! Jag ansökte som Västerbottens ungdomsambassadör för nån sommarskola i Schweiz, och nu ringde dom upp och sa att dom ville träffa mig och fyra andra!!!! DOM VALDE FEM OCH JAG BLEV EN AV DOM! Åååååh, så sjukt kul och härligt, och även om jag inte faktiskt åker till Schweiz så känns det sjukt skönt att dom gillade min ansökan ändå! HIHIHIiiiiiii, är så glaaadeeeer!
NU VILL JAG PÅ BAL!


SÅ HÄR KÄNNER JAG JUST NU!!

jag kan bjuda på...

Jag kan bjuda på lite fina bilder så här på kvällskvisten.


Jag och Björn ÄLSKAR att åka buss!!


Lite fika på skolan.


Snygga!


Heal the world, Mikaela med endast hundra av deras goodiebags.


Sommarchill på Droskan.




Gjorde mig i ordning inför galamiddagen på skolan.


uppdatering

Här kommer en uppdatering på allt som händer!
Jag är officiellt klar med allt skolarbete, ALLT! Ikväll har jag galamiddag med lärarna, imorn endast fika med spanskagruppen, och på torsdag är det BAL! Då blir det fiestaaa, och finklädda människor! Fredagen blir det ledigt, sen helg, sen måndag brännboll, tisdag skolavslutning, onsdag ledigt, men vi ska pynta flaket, och torsdag... STUDENTEN!!!!!
Alltså sjukt lycklig äääär jaaaaag. voj voj voj.

Och nu ska jag bli upphämtad av min bror, som faktiskt håller på att flytta ut ur l'genheten AS WE SPEAK! Ska åka och titta på deras lägenhet på Mariehem, sen blir det direkt hem och göra sig fin inför kvällen.
Nu är jag riktigt lycklig och glad, ska ni veta!!

RSS 2.0