SLUT på bloggen

Jag har kommit fram till att lägga ner bloggen på obestämd tid. Jag har inte tänkt ta bort den helt, för jag tror jag har haft den i närmare fem år nu och det finns mycket roligt här som jag inte vill gå miste om. Men på senare tid har det mest känts som att jag bara skriver för att hålla folk hemma i Umeå uppdaterade om vad jag gör, men då känns det samtidigt som att det roliga i det har försvunnit lite grann. Nu finns jag istället på facebook, men framför allt twitter, ifall man vill ha daglig information om mig. Annars får man helt enkelt ta och ringa mig för att få veta mer! Dock ska jag aldrig säga aldrig, en vacker dag kanske jag vill ha tillbaka den här skrivlusten och fortsätter blogga, men just nu är det inte aktuellt i alla fall!
TACK till alla som har läst bloggen under alla dessa år, och som fortfarande intresserar sig för mig och mitt liv och allt fånigt jag skriver om! Det har alltid värmt till i hjärtat att se kommentarer och besökarsiffror, det kan jag lova er!
 
Ifall man vill följa mig på andra sociala medier så finner man mig på:
Twitter: @Ingridiensen
Instagram: @inkykinky
Facebook: vafan, facebook är facebook. 
 
Så hörs vi när vi hörs! Hajdåååååååååååååååååå!
 

feeling good, y'all

Igår hade jag salstentan i filmhistoria som jag stressat över hela förra veckan. Det blev lite mycket med tentaplugg, hundvaktande, jobb och allt som hör där till, så igår ställde jag in alla planer på tentafest och bara satt i min pyjamas och la mig tidigt. Typ det skönaste jag kunde göra. 
Idag kom Jasmine, Amanda och Anna förbi på superlyxig brunch!!! Åååh, hade så himla kul med dom, det är så synd att Anna inte bor i Halmstad längre, har alltid så roligt med den jäntan. 
KOLLA LIKSOM. Så gott. 
 
Efter Anna och Amanda stuckit iväg så bokade jag och Jasmine resa till BARCELONA! AAAAAAAAAAH FREAK OOOUUUUUTTTTTT!!!!!!!! Vi åker 10-16 april, så det är ju typ om en månad??? Kan ni tänka er???? BARCELONA!!!!! Åh det ska bli så snuskigt roligt. Och solen skiner idag och jag är så glad att tentan och allt är över. Nu kan våren få komma och bara ta mig med sig.

farewell atlas

Eftersom jag är oerhört populär och en aldrig sinande inspirationskälla för vänner, familj och bekanta, blir jag ofta (SÅ ofta) ombedd att tipsa om bra filmer. Såklart får jag alltid hjärnsläpp precis då och kan inte komma på nåt, men som ni kanske har märkt så försöker jag istället skriva om dom jag tycker är bra här på bloggen. Idag måste jag tipsa er alla om Tyrannosaur, en brittisk film från 2011. Så fruktansvärt bra gjord och bra/hemsk berättelse om en man och en kvinna som lär känna varandra, och hjälper varandra i jobbiga stunder i sina respektive liv. Guud, jag och Jasmine satt verkligen och storbölade i biosalongen, SÅ BRA GJORD! Ja, ni måste helt enkelt se den, en av de bästa filmerna jag har sett på länge!
 
För övrigt har Atlas lämnat mig idag, efter tio fina dagar tillsammans. Det är lite tomt att han inte springer mig i hälarna vart jag än går, men fortfarande lite skönt att inte behöva planera mina dagar exakt så att jag inte är hemifrån mer än några timmar per dag. Dock har det känts bra att få prova på att ha en hund, som ju är en del av min bucket list. Men ja, tror det får komma med den ålder/livsstil då jag har en fastare dagsrutin och/eller lite fler personer i hushållet så man kan dela på ansvaret. 

RSS 2.0