sängknoppar

Ligger här i min underbart enorma säng och använder datorn som skydd från alla aggressiva knäskålsattacker som jag bara har att vänta mig från Dr Jex. Dom kommer snart, vänta ni bara...
Apropå Dr Jex - denna superintelligenta och alldeles renrakade människa/gås har nyligen gått och fått framfall, vilket betyder att jag måste finnas vid hennes sida konstant. Det började bli lite smått jobbigt, särskilt efter att hon bestämde sig för att pierca sina blygdläppar. Pierca ihop dom, alltså. Hon säger att det kliar och svider, och tydligen gör mina massager inte saken bättre! Otacksamme jävel!

Dessutom har jag varit med om stora äventyr idag!
Jag bestämde mig för att flyga i min luftballong som är parkerad här på baksidan av huset. Först tänkte jag bara låta den stå där, för dens färger matchade inte riktigt mina ögon, men sen upptäckte jag att ingen faktiskt brydde sig. Så jag gjorde ett försök. Det gick bra. Jag flög högt över Umeås gator, och det var väldans vackert! Sen lade jag mig ner för att somna ett ögonblick (trodde jag!) och när jag vaknade så satt jag rent av fast i Eiffeltornets topp!
Förstå min förvåning när jag befann mig i The city of lights!
Och förstå min YTTERLIGARE förvåning när jag upptäckte att luftballongen var fylld med pengar!
Jag skuttade genast ner, hälsade lite på fransmännen, och skickade ett privatplan som fick hämta upp Dr Jex och TESS! eftersom det inte skulle vara samma sak utan dom.
Vi lyxade oss hela dagen, och nu har vi tagit in på det finaste hotellet i hela Paris och äter jordgubbar och champagne. Inge ljug.
Ursäkta mig lite grann, någon knackar på dörren...
Vafalls? Vad är detta?
Vill Steven och Shia att vi ska vara med i Indy 5?
Hohoho, men Steven då! Sluta allt detta smicker, det är klart vi kommer!
Ja, då får ni ursäkta mig, vita duken kallar!

(To be continued...)

bjäbb

Om TESS!s räkning är rätt så är det bara 39 dagar kvar till Paris. Underbart!

Har gått lite segt senaste veckan, därför har jag inte skrivit så mycket heller. Har mest bara suttit hemma och sovit dåligt. Sett mycket på film, också. I slutet av sommaren ska jag publicera min filmlista här på bloggen, så får ni se vad jag egentligen gör av min tid. Det skulle kunna uppfattas som slöseri, men icke!

Är väldigt stolt över mig själv eftersom jag har skrivit ganska mycket på Honeysuckle de senaste dagarna. Kanske fyra eller fem sidor, vilket är en enorm bedrift. Den som vill ha lite sommarläsning kan säga till så skickar jag den. Jag är en liten hora som säljer min berättelse för lite kritik, hihi!

Har också bestämt mig för att börja dricka vatten, så att jag inte blir helt uttorkad, börja gå promenader så att jag inte blir helt fastväxt i soffan och hitta en bikini så att jag kan få doppa min kropp utan att begå den största synden av dom alla: BADA NAKEN! Eeeeeehh... LALALALA

gooosh

Av någon anledning har detta hus blivit förbannad med det långsammaste internetet (?) in the history of mankind! Men envis och uttråkad som jag är så fortsätter jag sitta här och vänta på att bloggarna ska ladda upp sig. Dessutom har jag och Dr Jex (PhD) djupa samtal som vi inte har haft på ett tag, så det är ju en anledning till att stanna vid datorn.
Fotbollen står på i bakgrunden, men jag kunde inte riktigt bry mig mindre. Ganska tråkigt, men det skulle kanske vara roligare om jag hade mig en öl *klappar sig på ölmagen* Nä, okej, ingen öl, men en ölkorv skulle sitta fint! *upphetsad smiley*

Hum hum..........................................................

hurtingrid

Igår fick jag ett lagomt äckligt infall att laga middag till Dr Jex och TESS! idag. Har hållt på hela dagen, herreminje. Började imorse när jag vaknade att kirra lite fattiga riddare till Alva och Ellen som brunch. Ingen av oss hade provat det förut, men det var faktiskt skitagott! Nästan som amerikan pancakes fast typ tio gånger lättare att göra.
Recept:
2 ägg
2 dl mjölk eller grädde
Lite salt
Vispa som ett sepe tills det blir skummigt, sen bara att doppa några brödskivor i sörjan och steka allt på medelstark värme till de blir gyllenbruna på båda sidorna. Äts tillsammans med smör, sirap eller socker. Fet-gott!

Sen for jag och handlade, hurtig som jag är, lite mojs till den fina middagen jag har förberett. Träffade Becky på pullan som undrade varför jag aldrig lagar middag åt dom i klassen. Kom inte på nåt bra svar då, men nu har jag det: Ni är så jävla många! Typ sex stycken?! Dessutom är ju Vickie så kräsen så hon skulle typ bita av mig huvudet om jag skulle glömma saltet i bröden (som jag råkade göra nu) eller liknande. Fast i och för sig blir vi ju bara fem nu när Linni far iväg... *fäller en tår* LIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIINN, HUUHHUHUUUUUU!!!!!!!!!!!!

Hur som helst, nu har jag bakat typ enooorma baguetter (som jag då glömde salta) som verkade... stora... och dessutom gjort en pudel-god chilipastasallad!!!!! Kan rekommendera den starkt, typ godaste som finns!
Eftersom det blev så mycket annat jag gjorde, så får det bli köttbullar som tillbehör.... Har haft snuskiga köttbulle-cravings den senaste veckan, så jag får väl lov att tillfredsställa min... hunger.
Men det är okej med köttbullar, eftersom jag gör dom from scratch, alldeles hemmagjorda! Och då är det okej, sådeså.

Hittade, av misstag, en jätteskön gammal sommarlåt - Browneyed Girl av Van Morrison.
ENJOY och glad midsommar!

satc-marathon

Sitter och ser på SATC-marathonet på trean tillsammans med Ellen och min mamma. Ganska roligt, faktiskt.

Mamma: Jaha, heh... det här var kanske inget barnprogram...
Ellen: Asså, mamma, jag vet redan ALLT om sex!
Jag och mamma: HAHAHAHAHAAHAHHAAHAHAHHA

Presenterarrösten: Jaa, och i nästa program får Samantha en man som ger henne mer än kärlek...
Ellen: SEX!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
*mamma ser generad ut*

intro

mitt favvo-intro till weeds so far:

filmsommar

"Cinderella story. Outta nowhere. A former greenskeeper, now, about to become the Masters champion. It looks like a mirac...It's in the hole! It's in the hole! It's in the hole!"

Har nu sett Caddyshack från 80-talet. Gud, vad jag önskar att jag levde då. Alla filmer var typ BÄST och humorn var på topp! Bill Murray, Chevy Chase, SNL... gosh. Och MODET! Jag ska inte ens gå in på det. Jag önskar bara att jag har kvar mitt permade hår, det var ju sååå 80-tal.
Har börjat skriva en lista över alla filmer jag har sett i sommar. Det kommer bli en hel del, det kan jag lova. Började för nån dag sen, har redan runt tio filmer eller så. Nästan bara gamla filmer, dessutom. Typ 70,80,90-talsfilmer, med undantag från Kill Bill vol. 2 som jag snart ska se. Och 88 minutes. Al Pacino kicks ass!

Har inte gjort speciellt mycket nu på sommarlovet. Mest suttit inne under dagarna och chillat med olika kompisar på kvällarna, men det är det som är skönast, tycker jag. Då slipper man bli hungrig och kan klara sig på ett mål om dagen. Nu ska jag nog se Taxi Driver och ikväll ska jag vara med Frida och Julia. Då ska vi se Juno. Herreminje.

finfint

Det här är tredje dagen den här veckan som jag är, så kallat, "finklädd". Jag har till och med haft högklackat på mig, vilket är helt otroligt. Enda gången detta händer måste vaaaraaa... jul/nyårsafton? Nä, inte ens då har jag högklackat. Kanske är det förändringens vind som blåser denna sommar? *spöklik musik*

Hum, hum, hum, jaaa. Vad kan man säga? Alva hade konfirmation idag. Det var trevligt, dom hade mycket roligare konfirmation än vad jag hade för två somrar sen. Bara typ... falsksång och för snabba talare. Okej då, det var jag. Den snabba talaren, alltså. Inte falsksångaren. Jag fick faktiskt ett diplom för "Lägrets poet" för att jag höll tal. Ägda.
Hur som helst, Alva fick typ en iPod och några små fina saker. Jag fick ingenting. Gosh darnit!

Nu håller jag på att se Weeds, är snart klar med tredje säsongen. Finns det en fjärde? Vet inte ens... Hoppas det, annars får jag väl abstinens.
Dessutom har jag börjat skriva på Honeysuckle igen, det var ju som en liten paus där i nån vecka. Men nu är det som sagt igång igen. Det är trevligt, nästan så jag har saknat henne lite... Gud, jag låter ju som en galning.

Eeehh... igår var jag med Linn och Erika och vi såg på Garden State och åt massa jordgubbar. Sen skjutsade jag hem Erika, och på vägen så bara RÅKADE vi stöta ihop med Malin, vilket var ganska osannolikt. Eller ja, lite grann, kanske. Vi var tvungen att köra in på en gata eftersom vi var vilse, så insåg vi att Malin faktiskt bodde på den gatan! Sen ser vi hur en moppe kommer runt hörnet och saktar in, och vem är det om inte lilla MALBRAL?! Hon hade jobbat länge, stackarn. Bara sov och jobbade, tydligen.
Ah well, och idag bokade jag och TESS! tågbiljetter till stockholm, så nu är allt liksom bokat och klart till Paris! Bara... några... veckor... kvar! Det blir sweet.

ilska

Jag blir sådär lagomt arg när jag har laddat ner två säsonger av Weeds och bara de första tio minutrarna av ALLA avsnitt funkar. Så nu måste jag helt enkelt ladda ner alla avsnitt två gånger. Inte mycket värt, jag blir så fruktat irriterad. Och ja, jag är medveten om att detta är enormt i-landsproblem, men jag bryr mig nästan inte längre.

kuk

Jag, mina systrar och min mamma pratar om SMS och mobilernas ordförråd:
Mamma: Jaa, men det är ju jätteofta man ska skriva "Jaa, jag hade jättekul igår" men då blir det "jättekuk" istället!
Jag: "Kom hit, vi har jättekuk!"
Ellen: "Imorgon ska jag ha jättekuk!"
Alva: "Du är så kuk!"
Jag: "JAG HAR EN STOR KUK!" Hahahaha, nääe, det funkar ju inte...
Ellen: "JAG GILLAR ATT SUGA PÅ KUKAR!"

studentfika

Har precis kommit hem från att ha jublat och kramat Olof när han kom utspringandes från Dragonskolan. Nu längtar jag som en häst! Dessutom vill jag ha finfina pressysar, liksom. Ååååhh, vad roligt! Tänk att bara få vara FRI?!

Snart kommer alla hit för att fika/luncha och gratta Olof osv. Åkte med farmor och farfar till Dragonskolan. Under bilresan var det mycket "Men där kan dom väl inte gå, det här är ju för fan inget  övergångsställe!!!!!" och "HA! HA! KOLLA PÅ DOM DÄR, ALLDELES BARBENTA!" och liknande repliker.
Farmor har precis kommit hem från Amerikatt, och innan hon for ringde hon för att fråga vad jag ville ha därifrån. Jag sa helt enkelt att jag kunde ta vad som helst, så länge det inte var gulligt och rosa. Hon skrattade sitt lilla farmorskratt och sa att hon fattade. Nu när hon kom hit och gav oss presenterna drog hon fram ett litet gulligt, rosa linne.
"Jaa, Ingrid sa ju att hon inte ALLS ville ha nåt gulligt och rosa, så jag tänkte retas lite och köpte ett i alla fall! HA! HA! Och KOLLA! DET ÄR FÖR LITET! HA! HA!"
HA! HA!: et är min imitation av farmors skratt, väldigt mysigt, men lite störande i såna här situationer. Alla andra fick koola saker från Graceland, eller Grejsländ som hon uttalar det, och jag fick ett för litet linne i rosa. Gulligt värre.
Men hon var snäll och gav mig en hundring istället, som plåster på såren. När hon räckte över hundralappen frågade hon "Men visst var jag allt lite rolig, ändå? Med linnet?"
Jodå, farmor. Det var du. *PANG*

sosomommomarorlolovov

Oj vad jag är rolig, jag kan rövarspråket.

Har inte riktigt kommer underfund med det faktum att det faktiskt är sommarlov nu och i fem månader framåt. Sa jag fem? Jag menade fem MILJONER, MOAHAHAHAHA.

Kommer i alla fall att sakna att få Janneboy att skratta vareviga dag (Oh, yes I did), få höra Ricki skrika "HHHHHHJOKK, FRÅN VILDMARKEN AV ÄKTA BÄÄ-ÄR!" eller få ta del av Beckys planer om lebbsex inför sommaren. Något säger mig att hon och Malin kommer ha ett announcement to make när dom kommer tillbaka från Spanien. Det kanske inte är Paris (the city of lesbian sex) men det är i alla fall södra Europa där alla (Becky) släpper loss lite extra. Rätt som det är så är båda gravida med varandras barn. Det skulle vara lagomt såpa-aktigt.

Imorn tar Floff-Floff och TESS! studenten, och jag ska nog se till att vara där. Eller ja, kommer nog inte hinna till TESS!... ut...springning? Men om hon hade varit INLOGGAD PÅ MSN så skulle jag kunnat säga det till henne. Puckot.

weeds

Efter torsdagens Weedsmarathon har jag helt klart fått dille på denna okonventionella serie. Har nu laddat ner hela säsong 2 & 3 bara för att kunna inleda mitt sommarlov med lite droger och relativt råa sex-scener. Naaaaajs.

Imorn är det skolavslutning, och jag säger som Linni: "Skolavslutning, wtf?"
Det har gått jättesnabbt, men det är ju väldans skönt, måste jag säga. Insåg dock att jag kommer måsta cykla i min fina, blommiga klänningar och högklackat till skolan imorgon. Förmodligen kommer det att regna, också. Great.
Ah, well, huvudsaken är att vi alla är lyckliga i knävecken när solen sjunker ner bakom bergen. Tralalalala.

Har också umgåtts med den vackra individen Jennie, eller Dr Jex, som hon också är känd som här på bloggen. Hon är en sån där människa man gör allt för, vare sig det är att klia hennes hälar eller pilla hårbottenfinnar. Men usch vad äckligt det lät. Jaja, hon är fruktansvärt underbar på alla sätt möjliga.

Nu ska jag sova och förbereda mig inför den fruktansvärda skammen som kommer falla på mig imorgon när Vickies multimediafilm kommer visas och min vackra röst kommer höras. Men jag bju'!

trött

Igår började jag kvällen med att umgås lite med min käre TESS! Vi såg lite behind the scenes-material från Indiana 4, Shia var fiiiiiiin. Sen matade hon mig för typ tredje gången med sin födelsedagstårta, tjockt med choklad, och jag skrev ett fint handskrivet brev till henne. Hon blev lite sur först, men jag tror hon blev gladare när hon fick läsa det. Hehehehhehe.
Vid 23 drattade jag till Becky (där jag blev kallad italiensk turist?) och vi började se Weeds. Det tog inte lång tid innan typ Malin, Becky och Vickie somnade? Knäppt, knäppt. Ida var också med, men hon fick fara till sjukhuset pga eksem, fattade inte riktigt vad som hände där. Såg i alla fall Weeds till klockan 3, då jag började dansa sittandes till musiken i serien, och insåg att det kanske var dags att fara hem. Den kalla luften väckte liv i mina lemmar. Men USCH, det där lät ju som nåt porrigt. Herreminje.

Idag ska jag i alla fall vara med Frida, något som var välbehövt, och vi ska väl... hoppa studsmatta. Det är zupermyzigt.
Imorn blir det party hos Hannapanna, men det verkar tyvärr inte bli så bra väder?

shoppingrid

Ni som känner mig vet kanske att jag inte alls gillar eller brukar shoppa speciellt mycket. Idag, however, behövde Jennie shoppa loss lite, och man kan minst sagt säga att hennes humör smittade av sig lite. Jag köpte ett vanligt svart linne på H&M, som faktiskt visade sig vara supertajt, men det gjorde inte så mycket. På H&M köpte jag också en härligt skön, röd t-shirt som kan vara bra att ha på stranden eller whatever. Sen köpte jag också ett par välbehövda shorts och en t-shirt som matchade. Allt var väldigt somrigt och väldigt olikt mig! Kändes skönt.
Nu gick jag in på swedbank och kollade pengastatusen och såg att jag handlat upp 500 kronor idag, men sen insåg jag att jag är skyldig Becky 100 kronor, Jennie 50 kronor och mama påminde mig nyss om hur min bikini precis kommit, så det måste jag också betala... Fan, det blev ju inte alls några pengar över. HELVETE, nu blev jag ju arg.

Jaja, weeds-marathon ikväll med tjejerna, men innan dess lite chilledill med TESS! Vi ska se behind the scenes av nya INdiana Jones, lite töntigt kanske, men skönt. Tralalalala. Nu ska jag springa och hämta upp min dröm-bikini!

uttråkad

Jag var uttråkad, så jag gick självklart in på I-am-bored.com. Där hittade jag bland annat en sida där en man tagit ett kort varje dag, 1979-1997, och sedan har någon publicerat dom på en hemsida. Han dog av cancer på sin födelsedag. Väldigt intressant idé, kolla in den här.
Jag hittade också en sida med bilder som förändrade världen. Gillade så gott som alla, väldigt vackra och starka! Kolla in här. Mina favoriter är den sista där mannen står ensam och protesterar mot kriget och den där mexikanerna blir arresterade när de försöker fly över gränsen till USA. Gillar också den när Jan Rose Kasmir konfronterar vakterna med att bara hålla upp en blomma mot dom eller han som sitter på Berlinmuren.










Ååååhåhåhhåhååå

Ååååhh, vilken utomordentligt härlig dag det är idag! Bara slappat utomhus, spelat lite brännboll med klassen och sådär. Bakade cookies somjag bjöd franskagruppen på, men eftersom dom inte var speciellt hungriga så gav jag dom till lärarna istället. Janneboy uppskattade min gåva väldigt mycket, hehehehe. "Det är till din fördel" som han sa innan jag sprang därifrån.
Nu är jag kom hem (med moppe, inte speciellt slutkörd) har jag läst lite ute i solen. Fick allt ett streck vid byxlinjen - dedu Malin!
Nu när jag satte på TVn ser jag att Robert är på Inside the actors studio, och nu sitter jag och ser på honom. Han är så... Åh gud, jag kan inte ens sätta ord på hur smaskig han är. Herreminje.

Justja, ett visst tåg kom till Kling-stationen ännu en gång, men det fraktade inte blodklumpar, hehehe. Gud så äckligt. Som om ni bryr er? Fast jo, Becky blir alltid så glad när jag berättar om min mens. Usch för henne! Nä, puss.

overheard

Linni räddade just min kväll med att skicka overheardeverywhere.com till mig. Det är typ internationella Tjuvlyssnat. Jag har seriöst skrattat högt hela tiden, det är skitkul!!!
Här är en till Vickie:
Girl #1: Who would you rather sleep with, Dumbledore or Voldemort?
Girl #2: Um, Voldemort.
Girl #1: What?! Why?
Girl #2: I dunno! I mean, Dumbledore's got that beard... Like, it might get all, you know, up in there.
Girl #1: You'd fuck pure evil because he's clean-shaven?

Eller en till till Vickie (allt talar till henne, helt enkelt):
Six-year-old boy, about new kitten: That pussycat is crazy! He eats anything and everything... I mean, he was eating carrots! We d to give him a name... How about 'Food Kitty'? Or 'Pussy Eater'?
Mom: Uhhh, no. Not that one.

Det här skulle kunna vara jag:
Confused girl: Someone with an unknown number just called me twice. I, of course, ignored the calls. Then they left a voicemail of music from The Nutcracker...I have the feeling I'm about to be murdered.

Den är till Erika, bara för att:
Professor: So if we played the word association game, and I said the word "ice cream", Tiffany might say "playground" because she used to eat ice cream on the playground. And then maybe if I said the words "ice cream" to Tom, he might say "sex" because he's a serial rapist.
Tom: But I'm not.

NU får ni hitta egna, era små äckel!

humsi

Usch, sitter och ser på "Säg att du älskar mig". Jag gillar egentligen inte såna här hemska filmer, usch usch usch usch. Nu våldtar dom henne, det är såååå hemskt. Det är verkligen något av det värsta som skulle kunna hända. Usch usch usch usch usch usch usch usch!!!!!

Eftersom jag vill tänka på något annat tänkte jag berätta om mitt äckligt dyra hårgrejs jag köpte alldeles nyss. Det är tänkt att den ska krulla upp mitt hår så att jag kan få lite vacker glans, lockar och självförtroende. Jag lovar, det står det på baksidan av förpackningen.
Justja, fick även reda på att jag ska få MVG i franska. Nora var riktigt lurig och hade skrivit in G+ som slutbetyg först, bara för att se om jag skulle märka det. När jag påpekade det skrattade hon bara och jag slog henne hårt på armen. DET var roligt.
Få seee, vad mer har hänt... Jo, två skalbaggar parade sig i Erikas skrev ooooch... Ja, inte så mycket annat. Jag hade tänkt baka cookies till Fikadagen imorn, men vi hade ingen blockchoklad, så det får vara. Köper saft eller nåt. Thaft.

I scream, you scream, we all scream for ice cream!

AAAAAAHAHA

ROLIGASTE PÅ LÄNGE, JAG DÖÖÖÖÖÖÖÖÖR
 Kung Fu Panda Vs. Iron Man Jack Black and Robert Downey Jr. will do anything to promote Tropic Thunder.

BILL



Åh gud, jag är verkligen löjligt betuttad i min älskade Bill.

KRISEN

Okej, ser nu att jag fick VG på skriftiliga spanskanationella, vilket är HIMMELSKT eftersom jag trodde jag skulle få IG. Hur som helst, nu har jag tre MVGn, tre VGn och ett VG+
Vilket betyg ger det mig? Det är ju tydligen inte ALLS självklart att jag får MVG? Faaan att jag ska ta saker för givet!!!!!

Janne kom in och hånade mig lite för att jag var här för tidigt. Anton är i alla fall min kompis och kom hit han med. Inte för att han visste att vi inte hade några lektioner, men. Det kommer uppdateringar om vilka som är tröga nog för att fatta att vi inte hade några lektioner. Jag ligger längst upp eftersom jag kom hit lite innan vi skulle ha börjat vår vanliga lektion. Herreminje. Jag kom i alla fall efter Jonas och Johan, och dom VISSTE att vi inte hade något före lunch. Vet inte om det gör dom dumma eller smarta.

GOSH!

Ja, här sitter jag alltså på skolan, alldeles ensam förutom Johan och Jonas. Är tydligen den enda som inte fattade att vi inte har något förrän mentorssamtalet efter lunch idag? Och jag HAR inte ens mentorssamtal idag!!!!!! Kunde INGEN ha sagt något om att vi inte hade några lektioner? Är lite besviken, faktiskt.
Ah well, kan i alla fall glädja mig åt att jag råkade säga till Linni igår att vi började 09.45, så hon ska väl komma hit snart... Hoppas jag...
Inte tog jag med mig mitt USB-minne, så jag har ingen film att se på eller något  liknande. Jag tycker synd om mig själv och min dumhet. Gooooooooosh.

entourage

Idag har jag blivit lyckligt lottad med fint väder (25 grader?!) och därför sitter jag inomhus hela dagen. Canal+ som jag har konstant nu för tiden (take that, Erika!) visar marathon med serien Entourage som jag absolut fastnat för nu. Det är riktigt roligt, men lite stressande, kanske. Filmproducenter som bara bråkar om vilka manus som ska säljas/köpas/skrotas osv osv. Fast det är ganska roligt och några fina pojkar att vila ögonen på. Kan rekommendera serien, typ till Vickie eller nån som gillar att bli beroende av serier (Vickie), för den är riktigt mys. Dessutom namedroppar dom olika kändisar HELA tiden, och på de senaste fem avsnitten jag har sett så har Mary J Blige, Sydney Pollack, Kanye West och Anna Faris varit med. Ganska kul.

Hela helgen har känts som ett sommarlov. Fint väder och slappandes hela dagarna. Igår spenderade jag kvällen tillsammans med Linni, vi såg Stranger than fiction. Vet inte riktigt om hon gillade den eller inte, hon vägrade säga något annat än att den var jättekonstig. Den är hur som helst en av mina favoritfilmer och det kan hon inte ta från mig. Will är jätteduktig.

Knäppaste grejen hände när jag vaknade, också. Mina grannar hade fest så det var högt ljud när jag skulle sova precis utanför mitt fönster. Jag skaffade några öronproppar och somnade gott med dom i öronen. När jag vaknade hade dom ramlat ut, och jag började lyfta på kudden för att hitta dom igen. Jag letar och jag letar, men hittar dom inte. Inte innanför tröjan, inte bakom sängen, inte i håret osv. Till slut ser jag att dom ligger fint staplade på mitt nattduksbord. Hmm? Jag måste ha lagt dom där i sömnen? Eller så var det någon som kom in i mitt rum i natt, drog ut dom ur öronen och la dom på bordet bredvid. Läskigt värre.

RSS 2.0