stackars bloggen

Stackars bloggen som har fått lida. Mitt senaste inlägg var ganska deppigt, och det var väl så jag kände mig då, för tre veckor sedan.
Nu sitter jag och chattar med Stockholms-Becky och har bestämt mig för att rycka upp mitt liv lite grann. Tror jag skriver det här bara för att jag inte ska kunna ta tillbaka det senare. De senaste veckorna har jag oroat mig väldigt mycket, och tänkt väldigt mycket. Mycket på vänner och de som är nära, men också på mig själv.
Och det jag har kommit fram till är att jag behöver en ny start, få börja om på något sätt. Jag söker nya bekantskaper, nya jobb i nya länder. Det blir spännande. Och startskottet för detta nya liv har jag bestämt blir på fredag, då det är tatueringsdags. Det kommer bli en stor tribal-tatuering på halsen, för er som undrar. ELLER?!

Det blir ingen "Ny Ingrid" som kommer fram, men kanske snarare en Ingrid som har lärt känna sig själv lite mer. Eller är på väg att göra det.

Som jag skrev sist i det förra inlägget: Om någon vill höra av sig så går det bra. Men jag har inte tänkt hoppa på vem som helst, för några av mina vänner har jag nu lagt bakom mig, insett att dom kanske inte är så mycket att ha, alltid. Det kanske verkar fegt att skriva ut sånt här på bloggen, och inte nämna några namn, men för mig kändes det ganska bra. Det är som att smyg-konfrontera det jag inte vill konfrontera, men ändå skriva ut det så att det blir så pass tydligt att jag vet att det är det jag vill göra. Om någon fattar.

Ja, jag vet inte om någon läser den här bloggen fortfarande, men det var det här jag ville skriva i alla fall.

DAMN YOU BLOGGEN

Det finns ju absolut ingenting intressant att skriva om i mitt liv just nu. Jag sitter hemma och orkar inte göra något, ni anar inte hur mycket disk som står i köket som jag inte orkar ta itu med. I helgen jobbar jag mina första pass helt ensam, så kanske har jag mer att berätta om efter det. Om någon vill höra av sig är det okej.

dudidam

Jaaaaaa... Som sagt, det-som-inte-är-arbetslöshet-utan-bara-dagarna-mellan-arbetstillfällena är igång. Det är bara torsdag idag, vilket innebär att jag har gjort ingenting iiii... fyra dagar. Dels är jag helt och hållet uttråkad, och dels är jag ändå typ helt slut om kvällarna? Jag somnar typ vid elva varje kväll, även fast jag vet mycket väl att jag inte kommer behöva gå upp före tolv på två veckor! Jättedumt!

Idag har jag målat om tv-bänken farfar har byggt åt oss, så nu är den viiiit. Sen haaar jaaag.... Jag har ätit nudlar. Jag har tvättat handdukar. Jag har beställt möbler från IKEA! Just det! Det har jag ju faktiskt gjort som är någorlunda intressant för någon som bryr sig!

Möblerna jag har beställt:


x2

x2

Jag vet, mycket spännande. Möblerna hinner i alla fall komma innan min födelsedag, den 24 september, för er som inte vet det! Jag tänkte skriva att ni äntligen kommer att få se lite ordning här i lägenheten, men sen kom jag på att det inte är så värst många som har varit här än...

RSS 2.0