you can call me nicki minaj

Ni kanske ser vilken min jag kommer köra på denna kväll...
OBS OBS DETTA ÄR EJ NICKI MINAJ, utan min reaktionsbild efter att min hyresvärd, såklart, kommer och knackar på min dörr mitt under min photoshoot och frågar ifall jag har sett dammsugaren i källaren. Jag öppnade dörren med ett "JAG SKA PÅ MASKERAD IKVÄLL, JAG LOVAR!!!" och hans svar var "jahapp, det säger dom alla!" Ja ja, han har humor i alla fall. 
Och ja, om någon undrar så har jag på mig min sport-BH bak och fram för att få den rätta Minaj-looken. 

ullared-oskuld

Idag togs vår Ullared-oskuld, yaaay!!! Jag, Jasmine, Amanda och Cissi stack dit för att handla julklappar och beblanda oss med det folkliga patrasket. Jag köpte så gott som alla julklappar, lite julpynt, liten plastgran, termometer, julljusstakar och lite godis och klarade mig på nästan precis tusen kronor. Väldigt nöjd med det, även om jag får lov att lämna tillbaka några av kläderna jag köpte igår för att kunna betala för morgondagens frisörbesök! Men julklappar vill jag faktiskt prioritera till min älskade familj, för det struntade jag faktiskt i helt förra året. Så ja, om mina syskon läser det här så förväntar jag mig lite presenter av er i år, för nu har jag kirrat era biffar!
Här är jag lite sur för att jag precis förlorat en femma i en kundvagn som inte ville lossna, det var kallt och vi fick lov att stå i kö för att KOMMA IN I AFFÄREN! Så dumt har jag då aldrig varit med om. Amanda och Cissi är dock alltid glada. 
Glada efter att ha spenderat några penningar!
VI HITTADE ETT VILDSVIN PÅ VÄGEN HEM!!!!!! Det var helt enormt, har aldrig sett något liknande förut! Det levde först, men som ni ser dödade jag det med mina bara händer no big deal. 
 

regn och rusk yo

Nu har minusgraderna börjat rulla in i staden, vilket innebär att min lägenhet är förjävla kall. Det bästa jag gjorde igår var att bädda mitt extratäcke med ett alldeles nytt, jättefint påslakan som jag hade glömt bort att jag hade och ha det som ett konstant inslag i min soffa. Så varmt och gosigt så he int sant. Särskilt idag har det varit regn och rusk nå så fruktansvärt. Det hindrade mig dock ej från att shoppa lite nya kläder på stan ehhehehe.
Det här ska föreställa min panik när bilden på min TV hängde sig precis när Tyra skulle visa hur man toochar med rumpan. 
 
Snart kommer Jasmine hit. Jag ska bjuda på renskav!!!!!! som jag hittade på Maxi, det ska bli så gott!!! Sen ska vi se Psycho för jag vill se den men vågar inte själv. Imorn ska vi till ULLARED WHUT WHUUUUT!!! Ska handla julklappar och julpynt och ett par tofflor och en termometer så jag vet hur kallt det är ute. 
Jasmines största rädsla. 

tråkig kväll

Igår var en kväll med många känslor. För det första var jag sjukt uttråkad, då Amanda är bortrest hela helgen och Jasmine jobbade. Så jag bytte om till pyjamas det första jag gjorde efter jobbet och satt och såg på The Office i några timmar, vilket ibland är heaven, ibland hell. Sedan började jag känna mig lite ensam och nere, vilket egentligen är ganska ovanligt för mig (eller i princip händer kanske en gång per månad, if you catch my drift). Då fick jag istället dra ihop en liten skypekonferens med Ellen och Olof och det piggade upp mig väldans bra! Finns inget så härligt som att prata med två av mina tre älsklingar, längtar så mycket efter att få komma hem till dom! Efter det lyckades jag locka med Martin till att överraska Jasmine på hennes jobb eftersom det var hennes sista pass nu när hon äntligen har sagt upp sig. I princip ett helt år har hon försökt få mig att komma och sitta med henne när jag har tråkiga kvällar, men jag har aldrig orkat. Så ja, vi bestämde oss för att ta vara på det allra sista passet och kika förbi, särskilt eftersom hon var tvungen att jobba en timme extra eftersom klockan ställdes tillbaka hahahaha. Så vid midnatt bytte jag om från min sköna, varma pyjamas och gav mig ut i kylan. Så här taggad var jag då:
Det var faktiskt det bästa jag kunde göra som botemedel för min tråkiga kväll, jag hade jättekul med Martin, Jasmine blev glad att se oss och eftersom jag knappt hade ätit något på hela dagen blev jag lätt berusad på två öl. Och det var berättelsen om min kväll!
 
Nu är jag som vanligt förvirrad när det gäller vad klockan är, eftersom jag aldrig vet om min dator och mobil ställer om sig automatiskt eller inte. Båda visar samma tid, så det är den som gäller? Aja. 

i got boobies on mah mind

Jag har typ bröst på hjärnan bara för att jag satt längst fram på lektionen idag och min lärare hade väääärldens urringning och sina enormt fylliga boobies med enorm klyfta ute på vift. Seriöst, det är verkligen HELT omöjligt att inte stirra. Extra pinsamt blev det eftersom hon verkar ha gjort det till en vana att liksom prata till mig hela tiden, så jag är som tvungen att koncentrera mig för att inte stirra på hennes behag när hon lär mig om anglo-sachsisk dramaturgi. Det blev ju inte precis bättre när klockan började närma sig 17 och hjärnan är så trött att blicken bara fastnar hela tiden. But hey, that's life. And boobs. Life and boobies. 
Efter några chill timmar med Jasmine och grabbarna sitter jag nu och äter min middag från McDonalds samtidigt som jag ser ett program om viktnedgång. Ibland får man vara grisig, helt enkelt. Dessutom håller Erika på att komponera ihop ett träningsschema åt mig as we speak, så atteeeeh...
Imorgon blir det jobb som vanligt, men man måste njuta av stunden och ni vet ju vad man säger i såna här situationer:
Eller har jag fel va?

gniretadppu

Ibland känns det sådär när cykelnyckeln går av i låset och man får gå hem i skolan i snålblåst och snäppet för höga klackar. Men då är det ju bra att man kan ringa en god vän och babbla bort en timme, samt steka sig ett par hamburgare och ha minifredag när man kommer hem! He gäll å va positiv, vettni.
Idag såg vi Farlig förbindelse på skolan och den var så bra! Schpännande och lite sexi, he så jag vill ha de! Gud, vad mycket norrländsk skrift det blev, jag ber ödmjukast om ursäkt mina kära vänner. Från och med nu skall jag skriva ofantligt korrekt och ordentligt, utan så mycket som en felstavning i sitke!*
Jag vet inte vad mer jag ska berätta, jag har mest gått i skola de senaste dagarna så inget skitakul har hänt. Jag kan ta och bjuda på några instagram-bilder till er oinvigda som inte följer mig där.
Jasmine tatuerade sig förra veckan och det blev så snyggt!!!!!!!!!!! Är så sugen på att tatuera mig igen nu, för även fast Jasmine ser ut som en riktigt buse nu så är hon egentligen snäll och har en stor påverkan på mitt liv, så nu vill jag vara som henne. 
Hade mini-tentafest förra fredagen med Cissi, Amanda och Jasmine. Nu tror jag dock att Amanda är död eller åtminstone allvarligt skadad eftersom jag varken har sett eller hört från henne sen dess även fast jag har skickat sms och frågat om hon lever. Hmm...
Jasmine är den misstänkte när det kommer till hemliga meddelanden på udda sidor i min anteckningsbok. Tatueringar och skällsord - vad är det för flicka jag umgås med egentligen? Rude.
 
Nu har jag faktiskt inte så mycket mer att visa eller berätta så ni får bara vänta tills jag hittar på något annat!
 
*(LOL SÅG NI VAD JAG GJORDE DÄR?!)

jag... har gjort det.

Jag tror jag har gjort det. Jag är där nu, jag är nästan 90% säker på att jag har gjort det. Jag har nått vuxenskap. Det slog mig alldeles nyss medans jag stod och lagade mat och multitaskade med att plocka bort disk och ta ut soporna och lyssna på P3. Det viktigaste i den här bilden var att jag INTE tänkte på att jag gjorde något speciellt, för det här är ju min vardag nu. Jag är som sagt inte säker, men jag tror det är detta som är att vara vuxen - att göra vuxna saker och inte tänka på det. Fast i och för sig tänker jag på det ganska rejält nu och skriver om det på min blogg... OCH jag dokumenterade min matlagning med webcamen.
... Och enda anledningen till att jag ens började ta kort var för att jag dricker coca cola på en vardag och kände mig fancy och rebellisk. Suck. Jag är nog inte vuxen trots allt. DET FIRAR VI MED KASSLER-OCH-BROCCOLI-OCH-ALLT-ANNAT-SOM-FANNS-I-KYLSKÅPET-GRATÄNG YAAAAAAAAAAY!!!
 
Update: Resultatet ser motherfucking delicious ut, och då underdriver jag eftersom jag är sur över att jag precis brände mig på formen. Haters gonna hate.

varför detta tvång på rubriker det förstör

Ja, min kropp var inte lite utmattad igår! I natt sov jag fjorton timmar och vaknade klockan två, så nu är min biologiska klocka helt fucked up. Har mest bara legat och sett på repriser av bra serier på tvn samt gått och handlat för att stilla mitt sockersug. Det fick bli en rulltårta och chokladmousse. Jag åt upp hela rulltårtan på lite mer än en timme. Please don't judge me. Förresten, finns det något farligt i att vara helt beroende av Varma Koppen-soppor? Jag är helt fast av någon JÄVLA anledning, och det kan inte vara nyttigt för min stackars kropp. Men oroa er inte, detta är inte det enda jag har ätit idag. Jag fick nämligen en påse gratis kyckling från jobbet igår, så atteeeeh... Ifall någon har några övriga frågor om mitt matintag, var god kommentera eller skicka mig ett mail till min tio år gamla mailadress [email protected] med ämnet "Food for thoughts". Tack på förhand!
 
Här är en screen cap från filmen "M - för mördare" som vi var tvungna att se för filmhistorian. 

och på den sjunde dagen vilade ingrid

Tentan igår gick helt okej bra. Det hade kunnat gå bättre, det hade kunnat gå sämre, men jag tror i alla fall jag får godkänt, så jag är nöjd! Idag hade jag öppning på jobbet och har alltså varit uppe sedan halv sju imorse, och efter en liten tentafest/middag igår kväll och knappt en ledig stund på en och en halv vecka,känns det redigt skönt att få vila ut och sitta i min pyjamas hela kvällen. Jag tänkte istället bjuda på lite bilder från Jasmines digitalkamera från förra veckan som är lite roligare än mitt babbel.
Så här pigg och snygg och fräsch var jag på Jasmines födelsedag förra veckan. Mötte upp födelsedagsbarnet och killarna på systemet, såklart, och sen gick vi på matmarknad på torget. 
Hahahaha alltså finns det någon goare bild på dom här två? Tror fan inte det. Erik och Martin i sin fulla prakt!
Jag var glad i korvar, ja. 
Ungefär den vackraste och mest normala bilden på Jasmine ni någonsin kommer få se - så pertty.
"FAN SÅ DJUP BILD ÄNDÅ!" utropade jag och Martin och tog kort på ett chips.
Vi lät ett peddo sköta fiskedammen.
Jag fick skämmas efter jag spillde vin på Jasmines nya Sagan om ringen-brädspel.
Hopp till min och Jasmines Stockholm-resa! Här är vi uppklädda inför burlesquefestivalen och på en restaurang där Jasmine betalade 130 kronor för mikrade köttbullar från Mamma Scan.
Men snygg var hon ändå, det lilla jäntebarnet.
Hihihihihi bild på mig och Elsa igen. Bara för att Jasmines kamera krånglade så fick jag stå och kramas med henne skitalänge, bah så ni vet. Hon var mjuk. 
Detta är en man som stod på en stol i stringkalsonger, tassels på skinkorna och skakade som om livet hängde på det samtidigt som han hällde en flaska vodka över sig. Classy as fuck.
Överlycklig Jasmine efter att hon vann första pris i lottodragningen.
Efter jag har haft min flätor-på-huvudet-frisyr så ser det ut så här fint. Apropå detta så såg vi faktiskt Inger Nilsson (aka PIPPI MOTHERFUCKING LÅNGSTRUMP!!) på tåget!!!
Less på vägen hem.
 

dan före dopparedan

Jag har typ aldrig riktigt fattat vad dopparedan är för något, är det julafton? Doppar man dopp i grytan på julafton, så "dan före dopparedan" är den 23:e? Men varför känns det som att man säger "ooh dan före dopparedan!!" PÅ julafton? Eller är det bara jag som inte förstår?
Hur som heeeeeeelst så är det dagen innan salstenta idag, alltså har jag salstenta imorn (vill inte förvirra någon hära). Det känns SÅDÄR, har okej koll på allt men skulle kunna ha bättre. Min hjärna är dock lite mosig och det känns sugigt att jag känner att jag skulle behöva läsa lite mer, men egentligen är jag ganska principfast när det kommer till att vila hjärnan kvällen före provet... Ja, ja, vi får väl se hur det går. 
VILL NI SE MIN FINA TIDSLINJE JAG HAR RITAT UPP!? Klart ni vill, HA! Som om ni hade något val!
Nu håller vi tummarna för mig, okej?! Tack.

som på 90-talet

Pluggar och har mig för fullt inför salstentan på fredag i filmhistoria. Det känns sådär, jag har någorlunda koll och om jag har tur med frågorna får jag godkänt. Jag har bara så svårt att komma ihåg årtal och sånt, jag hoppas verkligen inte att det drar ned mig allt för mycket. Men ja, vi får väl se hur det går. Annars är jag nalta less på vår lärare som är lagomt virrig och förvirrad och otydlig med allt, så att vi idag satt och hetsgjorde massa dagboksfrågor som vi egentligen inte hade behövt göra förrän nästa vecka, och tydligen missade att göra den uppgift vi faktiskt hade till idag, för att inte tala om massa tentapluggtid som gick till spillo. Suck. Dessutom vill hon bara ha saker på papper, så antingen måste man skriva allt för hand eller skriva ut från datorn och lämna in - hon VÄGRAR läsa saker på datorn eller skriva ut det själv. Och i och med att detta gäller både all läxa (ja, LÄXA!!) vi har + alla framtida hemtentor, så funderar jag på att investera i en billig skrivare från clas ohlsson eller nåt. Det känns fantastiskt ovärt att bara strunta i all teknologi som faktiskt gör det mesta lättare, men nej nej. Justja, har jag sagt att hon har alla klipp och filmer vi ska se på VHS och måste spola fram till rätt ställe varenda gång hon ska visa oss nåt, och att vi måste se alla filmer med skitkvalité och dåligt ljud? Jepp. Välkommen till 2012. 
 
Jag måste bara få avsluta med den här bilden, för JAJJEMÄN, nog är det jag och Jasmine som syns i bakgrunden på en av bilderna på Elsa Billgrens blogg!
Oh, så stiliga. Eller ja, jag TROR att det är vi, det borde ju nästan vara det. Eller käften, det ÄR vi. 
 
P.S. Det var Anastasia jag efterlyste i förra inlägget, det där om Dimitri. Skämmes på er som inte fattade. 

the boys are back in town

Efter en lång och helt sjukt rolig helg i Stockholm så är jag nu tillbaka i Halmstad! Jag har sovit alldeles för lite i och med att vi firade Jasmine i torsdags, gick upp tidigt i fredags för att åka tåg och sen bara fortsatt med sena nätter och tidiga mornar. Det är dock värt det, men det känns i hela kroppen! Welcome to adulthood, lixom bah. 
Här kommer några bilder från min instagram, ska se om jag kan få tag på dom Jasmine tog med sin digitalkamera senare också!
I torsdags fyllde som sagt den här pinglan 20 år, så vi gick på systemet! Här fäller hon en tår för att hon var så bakis.
Vi hade en blandning av barn och vuxen-kalas med bål, tårta, fiskedamm, partyhattar och pokerspel. Hade fantastiskt kul med vårt lilla gäng!!
På fredagen gick vi som sagt upp alldeles för tidigt och tog tåget till Stockholm. Väl där åkte vi hem till världens finaste Malin för att övernatta. Fick tyvärr ingen bild på henne, men kan försäkra er om att hon var precis lika underskön som det viskas om i natten. 
På lördag hade vi utbildning hela dagen som faktiskt var superintressant, med massa peppande ord från en grupp tjejer som alla vill hjälpa till och ställa upp för andra! Så inspirerande och jag längtar verkligen tills jag får en egen Lillasyster att skypa med!
På lördagkvällen gjorde vi dock något HELT annat och gick på Burlesquefestival!!!!!! Det var så himla roligt att se massa bröst och rumpor i olika storlekar som sprang omkring och dallrade. Det var ju inte riktigt striptease eller nåt sånt, utan alla hade koreograferade danser som verkligen var skitkul att se på. Den här bilden är från tasselsnurrartävlingen.
OCH JAG FICK BARA TRÄFFA ELSA BILLGREN WHAT WHAAAAAAAAAT. Hon var hur trevlig som helst och gav mig en kram och posade för massa bilder för att Jasmines kamera krånglade och hälsade att hon älskade min syster Ellen (detta dock bara för att jag hälsade att Ellen älskar henne först, men vi kan ju låtsas som att Elsa faktiskt har hört talas om henne för det blir roligare). Mycket nöjd med mitt möte, men orkar inte att jag ser ut som en överlycklig tolvåring på det här kortet. 
Under showen kunde man köpa lotter där pengarna gick till bröstcancerforskning. Jasmine köpte en och vi skojade hela kvällen om hur kul det skulle vara om hon vann. Och det var inte bara så att hon VANN, hon vann FÖRSTA PRIS!!!!!!!! En goodiebag med massa burlesquegrejer, bland annat tassels som man sätter på bröstvårtorna. Vi höll på att skratta ihjäl oss åt vår tur.
Och det här är från gårkvällen då vi satt på olika tåg tills ett på natten och var rejält trötta och slitna. Jag har lärt mig att Jasmine, likt Dimitri, kan sova nästan var som helst. Och om någon fattar den där referensen, var god kontakta mig. 

ELLENS DAG

Idag fyller världens bästa Ellen 17 år! Alltså, kan ni tänka er att jag har en lillasyster som är sjutton år gammal? Jag känner mig som en dinosaurie, hur är detta möjligt? Jag önskar jag hade en riktigt gammal bild på henne att visa er, från när jag kallade hennes näsa "charmknutten" för den var så perfekt och liten och mjuk och len, och nu är den bara stor och vuxen och finnig och kokainsnortande. Eller den där sista antar jag bara, eftersom det är sånt vuxna näsor gör. VARFÖR BLIR ALLA GAMLA?!?!
Jag beställde den här boken hem till henne, liksom det bästa av två världar komponerat i en enda bok! SÅ BRA! Ser fram emot att få bläddra i den när jag kommer hem till jul! Annars tycker jag att min video från förra året fortfarande håller som present (SOM FÖR ÖVRIGT HAR 382 VISNINGAR?! YOUTUBE-FAMOUS WHAT UUUUP!)
 
 
 
Imorgon fyller Jasmine år, så då ska vi gå på systemet och spela poker och dricka drinkar och ha skitakuuul, ser så mycket fram emot det. På fredag morgon sätter jag och Jasmine oss på tåget till Stockholm för utbildning över helgen, så det blir nog inte jättemycket uppdatering (nu har ni allt blitt alldeles för bortskämda här på bloggen). Ser väldigt mycket fram emot att få träffa och krama på min Malin, utbilda mig till Storasyster och få gå på BURLESQUFESTIVAL!!! HUR COOLT?! Elsa Billgren ska vara domare för tasselsnurrartävling, så förhoppningsvis kommer jag kunna lägga upp en bild på henne och mig här sen, hohoho. 

INGRIDS DAG

Idag är det såklart min NAMNSDAG, skämmes på alla er som har glömt gratta mig på denna otroligt viktiga och speciella dag. Jasmine gav mig till och med godis - vad har DU gjort för en Ingrid idag? Mmm juste. 
Jag har i alla fall spenderat den med att hårdplugga både på biblioteket och här hemma. Typ tredje gången sen jag flyttade in i den här lägenheten som jag faktiskt sitter vid mitt skrivbord (annat än för att äta middag och kunna se på TV samtidigt, då). 
När jag plockade undan på jobbet i lördags hittade jag den här superfina och säkert skitadyra pennan på ett av borden. Den fick följa med mig hem och är jättebra att skriva anteckningar med hehehehehehe.
Så här jag ser ut när jag slappnar av helt i ansiktet. Jag har verkligen fruktansvärd hållning.
Så här ser jag ut när jag sträcker på mig och försöker ELOOONGATE my neck, som Tyra alltid säger åt mig att göra. Men nu ser man upp i näsan min istället som också är ett big no no. Oj oj oj Tyra kom hit jag behöver din hjälp för att bli america's next top model.
One day you're in and the next day you're out, but the hår-och-glasögon-monstret is never out. Tidlös klassiker right there.

partiledardebatt

Har sett på partiledardebatten och Anna uppmanade mig att direktkommentera det hela. Jag kan faktiskt inte motstå något sånt och det verkar som att jag hade mycket att säga. Tänkte dela med mig här, för tyckte att jag fick till det rätt bra ibland! Som ni kan se gick jag allra mest på utseende och sätt hos partiledarna eftersom jag bara blir helt förbannad annars och tror inte det skulle bli lika kul. 
 

ännu en händelserik kväll

Njuter av ännu en händelserik kväll efter att ha genomlidit en ordentligt slitig dag på jobbet. Jag var tvungen att powernapa vid sjutiden för att ens kunna hålla mig vaken. Nu ser jag lite Dr Who och fånar mig med webcamen när weeping angels blir för läskiga.
why

colin why

Finns det några hamsterviskare där ute?
Seriöst, jag börjar bli lite orolig för Colin. Jag har inte sett eller hört honom springa i sitt hjul på lätt en-två veckor, och de senaste dagarna när jag varit borta en stund under dagen kommer jag hem till att han har gått bärsärkagång på buren och typ möblerat om allt, flyttat allt spån till ett hörn och vänt upp och ner på sitt hus. Och så sitter han där i mitten och ser uppkäftig ut. Jag är verkligen HELT övertygad om att det är sedan han rymde från hamsterbollen och satt under kylskåpet i tre timmar för typ två veckor sedan. Antingen har han ätit något giftigt, är sjuk och försöker skriva ut det till mig i spånet men jag märker det inte. Gör han uppror mot bristen av solrosfrön och hasselnötter i sin diet? Det är fan inte mitt fel att han gick och blev tjock, liksom. Jag har INTE tänkt bli en sån mamma som bah "han ääääter ju inget annat, han har bara stor benstomme, han har tumörer i magsäcken och hormonproblem - HAN ÄR INTE TJOCK!". Eller så har han träffat någon förförisk dammråtta där under kylskåpet som han blev galet förälskad i och nu försöker göra mig upprörd för att bli utsläppt och kunna springa till sin älskade i solnedgången. Fast vänta nu, Colin är ju egentligen en hona... Äh, kön är en social konstruktion, hen får väl älska vem hen vill. 
Frågan är bara vad tusan jag ska göra åt det? Jag försöker rådfråga en hamsterbok som Jasmine gav mig, men där står det bara om hur jag ska göra buren till "ett gnagarparadis" och inte hur jag ska handla när han har blivit ohälsosamt rebellisk och allmänt dampig. Kan hamstrar ha ADHD?
Många frågor och inga svar. Alla hamsterpsykologer får gärna höra av sig. 

xmas

Jag hedde kanel i mitt kaffe och helt plötsligt blev det CHRISTMAS IN MY MOUTH!!! Är det bara jag som längtar efter julen? Jag ska försöka köpa någon liten julgran och klämma in i min lägenhet och typ göra allt pynt själv av pysselgrejer som finns på TGR för tio kronor. Dock föreställer jag mig ju fortfarande juletid i en snöfylld miljö, så det lär jag ju bli besviken på när december väl kommer hit till Halmstad. Förra året var det fortfarande ganska nytt typ WOW, tänk att det är vinter UTAN SNÖ! men nu kommer det kännas tråkigt. Aja, julen kan få komma snart i alla fall, känns rätt i tiden med lite julemys!

have you seen the light?

Jag tar alldeles för många och långa pauser i pluggandet. Tänk vad kul man kan ha med en tändare. 
Den sista är en iscensättning av hur det skulle se ut om jag fick springa med den olympiska flaggan. Jag tror mig se gudarna applådera.

frankdagen

Idag är det Franks namnsdag!!! Det firar jag genom att dricka kaffe ur min Frank-mugg jag fick i födelsedagspresent av Amanda!
Här försöker jag vara fin tillsammans med min mugg som om det vore en reklam.
"Hahaha åh, med en Frank-mugg i mitt liv blir allt bara så himla mycket roligare och bättre! Köp en Frank-mugg idag du med!"
"Jaså, det säger du, Frank? Borde vi kanske börja läsa om sovjetisk montagefilm och tysk expressionism nu när jag ändå har på mig glasögonen och ser smart ut?"
"Du har RÄTT, Frank, det ÄR stor skillnad på de kvinnliga karaktärerna inom italiensk neorealism och franska nya vågen! Gud vad du är smart!"
Här inser jag att jag räknade fel på kaffemängden/vattnet och bara har gjort en HALV kopp kaffe.
Här är jag less.
 
Uppdatering: Jag gjorde nytt kaffe.

dagens

  • Dagens önskan:
Jag vill bara att David Tennant ska komma tillbaka som Doctor Who!!!!! Jag vet att så gott som INGA av mina läsare här på bloggen ser på Doctor Who och ni går miste om så mycket, men FÖRSTÅ att David Tennant var BÄST! JAG SAKNAR HONOM!!!
  • Dagens upptäckt:
När jag stod och lagade mat råkade blicken fastna på dom här miniatyrbilderna man får när man har framkallat fotografier. Just det här bladet av miniatyrbilder råkade ligga på diskbänken och jag råkade se att jag har inte bara råkat köpa precis likadan tröja som Linn, utan har även på mig den precis samtidigt som jag stod och tittade på kortet av henne när hon har på sig den!!!! Om detta inte är ödet av att jag och Linn ska ingå i lesbiskt partnerskap som jag drömde om igår natt så vet jag inte vad det är.
AMEH FUCK!!!!!!!!!! Ser nu när bilden är större att det var fan inte alls samma tröja hahahahaha. Men den var sjukt lik i alla fall, så det får vara dagens upptäckt ändå. Så sämst. 
  • Dagens bästa:
Jag och Jasmine bokade resa till Stockholm för nästa helg då vi ska på utbildning för Tjejzonen!!! Det kommer bli hur kul som helst, dels att få utbilda sig, dels att få en liten minisemester och dels att få åka någonstans med världens bästa lilla bajstolle (skånska för bajskorv, tydligen)!!! SÅ KUL!
OOOH NU SKA VI GÖRA STORSTAN OSÄKER ALLTSÅ. 

RSS 2.0