dagens

  • Dagens önskan:
Jag vill bara att David Tennant ska komma tillbaka som Doctor Who!!!!! Jag vet att så gott som INGA av mina läsare här på bloggen ser på Doctor Who och ni går miste om så mycket, men FÖRSTÅ att David Tennant var BÄST! JAG SAKNAR HONOM!!!
  • Dagens upptäckt:
När jag stod och lagade mat råkade blicken fastna på dom här miniatyrbilderna man får när man har framkallat fotografier. Just det här bladet av miniatyrbilder råkade ligga på diskbänken och jag råkade se att jag har inte bara råkat köpa precis likadan tröja som Linn, utan har även på mig den precis samtidigt som jag stod och tittade på kortet av henne när hon har på sig den!!!! Om detta inte är ödet av att jag och Linn ska ingå i lesbiskt partnerskap som jag drömde om igår natt så vet jag inte vad det är.
AMEH FUCK!!!!!!!!!! Ser nu när bilden är större att det var fan inte alls samma tröja hahahahaha. Men den var sjukt lik i alla fall, så det får vara dagens upptäckt ändå. Så sämst. 
  • Dagens bästa:
Jag och Jasmine bokade resa till Stockholm för nästa helg då vi ska på utbildning för Tjejzonen!!! Det kommer bli hur kul som helst, dels att få utbilda sig, dels att få en liten minisemester och dels att få åka någonstans med världens bästa lilla bajstolle (skånska för bajskorv, tydligen)!!! SÅ KUL!
OOOH NU SKA VI GÖRA STORSTAN OSÄKER ALLTSÅ. 

Ordbajsningar

ORDBAJSA HÄR, Y'ALL:

Ingen anonymitet, tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Ordbajsning:

Trackback
RSS 2.0