veckovis

Ett inlägg i veckan låter väl som en bra idé? Fick skäll av Jasmine för att jag aldrig uppdaterar, och jag tänkte att det spelar väl ingen roll eftersom det ändå inte är någon som läser bloggar på sommaren? Tji fick jag, besökarantalet har hållt i sig stadigt även fast det inte kommer upp ett skit här!
-
Ja, den senaste veckan har väl flytit på ett sätt som verkar vanligt nu. Jag träffar mina närmaste och finaste vänner var och varannan dag, läser massor av sidor till mina sommarkurser, jobbar extra på Ica Bågen och dricker lite för mycket alkohol. Ikväll är jag bortbjuden på middag hos den fagra Erika, imorn konfirmeras mina kusiner, på fredag är det ju midsommar med familjen och på lördag lite utgång. Ungefär så ser det väl ut! Hur som helst lever jag livet och känner mig riktigt lycklig, ibland tror jag nästan att jag strålar! Det skadar väl inte heller att jag har en ursnygg bränna och att mitt hår äntligen är i en fin färg.
Här kommer en bild på mig och Linn på TC i fredags. Linn ville inte vara med.
Här är en till bild från samma kväll med sämre kvalité, ett exempel på hur Linn skulle se ut i mitt hår.
Ännu en bild från den kvällen, uppe på Taket under några filtar.
Erika från en vecka tidigare när hon, jag och Linn gick ut och skakade lite ass.
Jag var också med, jag lovar.
En liten bild på fina Alva som tog studenten!
Och så bara Alva och Ellen som fånar sig här hemma.
Så, nu fick ni er några bilder också, herregud vad generös jag är! Juste, från och med några dagar sedan finns jag även på Instagram, om någon av er hipsters där ute håller på med sånt tjafs! Jag heter Inkykinky där ifall någon vill följa mig. Och ja, ni behöver inte säga nånting, jag vet att jag har världens bästa användarnamn.

hoppsan

Oj då, bara en vecka sedan jag uppdaterade bloggen. Sorry, bloggiz. Jag har helt enkelt varit upptagen! Jag har sprungit runt och träffat alla möjliga människor, blivit bjuden på middagar och ätit och druckit alldeles för mycket gött. Men det finns mycket att fira, så varför inte!!! Igår tog min fina lillasyster Alva studenten, och OJ vad stolt jag är över henne! Så fantastiskt kul, det känns som evigheter sedan jag lämnade UIGs lokaler för det stora stygga livet. Oh well. Bilder från firandet kommer säkert... nån gång... När jag orkar sätta mig ner och föra över allt, antar jag. Lugna dagar kommer nog inte förrän nästa vecka, så det kanske blir då någon gång.
Ikväll ska jag ut till stugan som Jennie hyr den här veckan och dricka vin och umgås med henne, sedan jobbar jag och lär fortsätta umgås med Jennie till helgen. Hon ska få med mig att klättra klättervägg, och det blir ju intressant!
-
Men ja, som sagt, lugnare dagar kommer nog nästa vecka. Jag måste dessutom börja plugga på mina sommarkurser, har inte riktigt kommit igång än. Idag är första dagen som jag känt att jag har haft tid att sätta mig ned med det ordentligt. Min tankegång gick ungefär så här: "Näe, nu MÅSTE jag faktiskt plugga lite!! Fast... det är ju fint väder, skulle vilja sola... Men nej nej, plugg, kom igen nu! ... Vänta va? Ska jag bara lyssna på förinspelade föreläsningar om chick lit? YAAY!!". Så nu ligger jag på balkongen i bikini och solar och lyssnar på mycket intressanta föreläsningar. Ibland går ju saker ihop.

umeumeume

Så jag har gjort mig lite hemmastadd här hos mamma i Umeå. Har mest sprungit omkring och träffat många saknade, bland annat mina syskon och finaste Jennie! Resten av veckan kommer jag vara rätt upptagen också, är dels lite uppbokad med olika människor (ja, jag är lite mallig över att jag typ är mer poppis när jag har flyttat härifrån än när jag faktiskt bodde här, men det kanske är så det funkar) och så ska jag faktiskt jobba lite på fredag! Och nästa vecka tar ju Alva studenten, herreminje!
Men under tiden färgar vi hår och ögonfransar och gör ansiktsmasker, håhå jaja!

sista kvällen med gänget

Igår kväll var det bästa utekvällen i Halmstad hittills, vi hade så fantastiskt kul sista kväll innan jag och mina fina vänner sprids över landet för sommaren!
Amanda, Jasmine, Anna och jag.
Det sista man ser innan psycho-Amanda snapar och mördar allihopa.
Vi åt ostkrokar med gaffel för tydligen luktar ens fingrar stjärt annars.
Eftersom man inte kan sitta på min toalett och stänga dörren blev Amanda offer för denna klassiska bild.
Anna var lite mer villig och ville posa.
Det här var gruppbildsguld!!
Jasmine åt chokladkauga direkt från kylskåpet.
Sen sprang vi på klubb!! Vi kom in på ett ställe som heter Morfars som vi egentligen är för små för att få komma in på, men den här gången hade Jasmine charmat in sig hos vakterna och vi smet in. Gudars så roligt vi hade!!
-
-
Imorn kväll åker jag alltså hem till Umeå igen, det kommer bli skönt det med! Men jag kommer sakna mina fina vänner såklart. Nu ska jag sätta igång och packa, ses imorn Umeå!!

RSS 2.0