sweet hoochiemama

Sweet, sweeeeeeeeeeeeeet lov, äntligen är du här!
Jag har belönat mig själv med en ganska fräsig skjorta för 99 kr. Det var fint av mig. Erika var så snäll och höll mig sällskap under dagen, eftersom jag annars skulle se ut som ett haltande mongo utan vänner som gick in på herravdelningarna. Puss.
Ikväll ska jag på disneykväll med Idilmama, Mikki (so fine) och Viktoria something something. Det ska väl bli trevligt, även om det störde mina planer om att tjocka på mums-mums, cremefyllda muffins och vindelrökt skinka...
Kommer hur som helst sakna tjejerna i klassen nu under lovet, men jag får väl kolla in era bloggar för att få min dagliga dos av er. Ni kan också läsa min blogg här för att få ER dagliga dos av MIG. Här har ni lite sugar att suga på:


Som ni kan se är det ett vackert urval av mina bilder på MIG, så att ni inte glömmer hur jag ser ut, hehe. Sen slängde jag in lite finingar som Hugh och Johnny. Johnny är så fruktansvärd sexig på den där bilden så jag tror jag döööööör. Gooosh. Sen avslutade jag med en gammal goding, från kulturnatta tror jag. Som sagt, bara vackra bilder för er att förgylla ert sportlov med när jag inte är omkring. Hare bra.......... puss.

hor-politiker

Just nu sitter jag och bara och skrollar upp och ner för den enda sida jag lyckats fylla med brevet till hor-politikern. Lite då och då tar jag bort alla styckesindelningar bara för att det ska ut som om det är mer text än vad det egentligen är. Då mår jag lite bättre. Sen går jag in lite då och då på min blogg för att påminna mig själv om att jag fortfarande är rolig. Ja, jag tycker att jag själv är rolig. Är det ett av mina problem som är etsade så djupt att inte melonskopan själv kan gräva fram dom? I think it is.
Jag kan inte sluta tänka på att jag bara försöker fylla två sidor om att mobbning är dåligt.

Varför mobbning är dåligt:
  • Det är inte bra
  • Det är inge kul... för den som blir mobbad.
  • ...Det KAN ju vara kul för dom som mobbar...
  • ...och det balanserar ju ut allt...
  • ... så det är nog bäst att jag suddar den andra punkten helt och hållet... *suddar*
Varför mobbning är dåligt 2:
  • Det är inte bra

Okej, Becky säger nu att det inte är massa ordbajs, så då kanske jag inte behöver ta med den där listan. Det var ju ändå bara för utfyllnad ändå, så...

rubrik

Kom hem för sent till middagen eftersom jag var och kollade secondhand med Jennie! och Hannapanna. Jag fick äta alldeles ensam, tragisk som jag är. Tänk att det faktiskt finns folk som sitter och äter ensamma varenda dag? Gud så hemskt. Dom har liksom ingen att prata med, ingen att berätta för om hur deras dag har varit eller nåt! Liksom, jag blir typ depressiv av att ha ätit ensam EN kväll, och då springer ändå Alva runtomkring mig och spelar piano och plockar undan. Tänk dom som bor ensamma typ hela sitt liv? Uuuusch.
Okej, jag vet att jag har sagt att jag tamejfan inte ska gifta mig eller skaffa barn och bara leva ensam, men jag kanske ångrar mig lite nu. Eller nja. Kanske. Enda förutsättningen till att jag skulle vara ensam är om jag... inte skulle vara ensam. Om jag hade kompisar och vara med. Fast dom skulle säkert ha familj, så dom skulle säkert vara tvungna att vara med dom om kvällarna. Fan också. Så nu måste jag alltså hitta någon att gifta mig med? Motherfucker, också.

Åt just en bit pyttipanna (my lonely thursday-dinner) som låg på bordet och åt den från fingret. Kom sedan på att jag har gått och tagit i massa äckliga secondhandkläder och skor, alldeles svettiga och jätteanvända. Uuuuuuusch.

Saker som gör den här dagen till en full jackpot-dag med Shannon wanna-see-Moore:
  • Hans huvud var i min rumpa (long story, men det är faktiskt sanning - hans huvud var i min rumpa. Stjärt. Bak. Röv. Ass. Stuss.)
  • Jag stod tätt, TÄTT, intryckt mellan honom och en annan fin, välluktande person under någon sorts sexlek.
  • Vi utbytte otaliga skämt och blickar med varandra under dagen, och så är det bara.
Okej, det där kanske inte låter som en extremt spännande dag, men jag har i alla fall tagit på honom mer än vad Malin, Becky eller Linn har gjort, så det gör mig glad. Jag vill också påpeka att, även om den här listan tyder på motsatsen, så är jag INTE speciellt tänd på Shannon. Malin, Becky, Linn och alla ANDRA är det, men inte jag. Jag gillar bara att vara nära honom, lukta på honom, och när han ser mig i ögonen så... *dreggel*
Hehe, oj... Jag ska nog sluta nu
Gobaj

say love

Vickies bilder är typ det roligaste jag sett på länge. Min favorit är hon och Erika på walk of fame, dom ser råchilliga ut. Det märks att Vickie har lite för tråkigt där hon ligger och är sjuk. Stackarn.

Min fot gör superont, och det är inte ens lite kul. Jag har lindat den nu med någon tysk fot-stöds-grej som jag köpte i, that's right, Tyskland. Den stoppar blodflödet till min fot, så den bara dunkar. Fast det är i alla fall bättre än att känna senan nästan gå av. Det är typ det äckligaste som finns, och jag lider av det. Hälsene-åkomman, alltså. Skitont.
Men vad ska jag göra av den? Typ cutta av den, gå till sjukhuset och bah "Heej"
Konversationen:
- Heej, jag har ont i hälsenan... tror jag.
- Men... Lilla flicka, hela hälsenan är ju av!
- Oj... ja, kanske det...
- Du... du har ju cuttat av den!
- HEHEHEHEHE

Det där HEHE:et var kanske lite oprovocerat, men jag tyckte det passade in.

Multimedian är omöjlig, så jag lägger ner. Nerlagt.

100 raders-ingrid

Jag kan meddela att jag nu har 100 rader på tetris som rekord. Grattis till mig.

I natt drömde jag sådär halvkonstig dröm. Jag var hemma hos Vickie (där jag aldrig varit) och av någon anledning bodde hon i samma hus som en klädaffär, typ. Jag kände inte igen klädaffären, men det hängde en abnormitet av jeans överallt, vilket är lustigt eftersom Vickie aldrig har jeans på sig. Hennes pappa var gympaläraren Anton, och när jag frågade om detta var helt sant kollade dom båda på mig som om jag var dum i huvudet. Dom är ju bara för lika varandra! Hur som helst så tillbringade jag lite tid hemma hos Vickie, men sen skulle jag fara därifrån, så jag gick ut i hennes hall (som förresten såg ut som mitt kök). När jag väl var där kände jag en oerhört fet bajskorv trycka på, så jag sa att jag var tvungen att göra Nummer Två på hennes toa, om det gick för sig. Hon sa att det gick för henne (haaaaaaaaaaaahaaaaaaaaaa) och presenterade toaletten. Det var typ en hink som satt under kryddhyllan (i mitt kök) och jag var välkommen att sitta där och uträtta mina behov. Självklart såg jag inget konstigt i det, och satte mig. Bredvid stod hon och Anton och tittade på, och jag frågade vänligt (men bestämt) om dom kunde tänka sig att lämna mig åt mina egna affärer, men dom bara skakade på sina huvuden. När jag var klar så började Vickie asgarva och tog kort på mig sittandes på toalett-hinken och på mitt bajs flytandes i hinken. Sen sparade hon bajset och sa att hon tänkte visa för alla våra klasskamrater. Jag antog att hon skämtade, eftersom hon har lite... säregen humor. Icket. När vi skulle ha tjejkväll hemma hos henne kom hon springandes med mitt bajs i hinken igen. Damn her!
Efter det kom Becky och börjde påpeka hur fina tänder jag har, men det scenariot behöver jag inte gå in på så mycket, för jag tror alla här kommer överens om att det inte är HELT orealistiskt, hähähähähähähähä.


till sjuklingen

Det här är till Sjuklingen Vickie  :
Jag tog inte bilderna hemma hos NÅGON Linn, utan jag var hemma hos Linn när jag skrev det, men bilderna tog jag hemma hos TESS! Ditt lilla mongo. Och jag tror jag kan tala för alla här i klassen (iaf de flesta) att vi saknar din utstrålning väldigt mycket, men lyckligtvis kan vi faktiskt producera de själv med våra imitationer av dig. Ja, vi imiterar dig när du är borta. Du har missat massa idag:
  • Vild viskandes diskussion mellan Jonas och Erica som jag tror du gärna skulle velat lägga dig i.
  • Erika drog just en kråka.
  • Mina glasögon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Anton har kastat små papperslappar på mig och Erika
  • Erika och Linn tror att jag inte hör dom när dom snackar skit om mig (jag sitter alldeles bredvid dom)
  • Malin har gjort mig en header till bloggen (som kan ses ovan), men lyckades förstöra sin egen i processen, så nu är den kaputt.
  • Linn och Shannon-wanna-see-Moore hånglade upp varandra när dom trodde att ingen såg.
  • Förra punkten var halv-mytt.
  • Linn och Johan hånglade upp varandra när dom trodde att ingen såg.
  • Förra punkten var bara sanning.
Krya på dig, Vickie!
(Ja, jag är uttråkad på det här brevet)

tralalal

Jag måste sluta döpa mina inlägg till "tralalala"
Av någon anledning har Vickie fått för sig att det finns två Linn. Varför vet jag inte.
Idag är det premiär för mina nya glasögon. Än så länge känns det bara bra på näsan, men lite freaky är det när jag tar av mig dom. Vi har fått tillbaka "El Diario" på spanskan nu. Massa att rätta, och inte ens ett betyg får man nedkluttrat heller. Nu vill jag verkligen se Juno. Juno, Juno, Juno, Juno.

Jag har kommit på att jag borde skriva en bok. Skulle inte min bok bli världens bästa? Den skulle verkligen inte handla om någonting, vilket kan vara skönt att läsa om, tycker jag. Jag skulle dessutom slänga in några jätteonödiga faktan om typ... grisars orgasmer (varar i 30 minuter) och hur många spindlar man sväljer i genomsnitt när man sover under sitt liv (8 st). Jag skulle fara ut och resa, bara för att få mer material till boken och underhålla er med! Tänk vad jag inte gör för er, va? Jag skulle bli rååårik på mina böcker, och då skulle jag och TESS! ha vår budget till WAWAWA Breadcat Productions. TESS! har nu hittat ett hus vi kan vara riktigt kreativa i. Och ja, jag har precis upptäckt hur man lägger in länkar på ett ord. Tack Malin. "Samalin" som min syster skrev "Salami". Nu ska jag smörja kråset, som man säger på sjön. Eller jag vet inte vad man säger på sjön, men jag ska äta nu hur som helst.

four-eyes

Nu sitter jag här hemma hos Linn med mina väldigt nya glasögon på näsan. Jag märker skillnad, jag lovar. hiih
Nu ser vi på Oscarsgalan. Älskar ju Jon Stewart.
Ööööhh... Har inga bilder på glasögonen just nu, men jag fick fina bilder från TESS! där jag


Oj, vad pinsamt. Jag spillde ut ett enormt glas oboy över linns bord, här. Typ, över datorn, över någon klocka, osv... gooosh.

heej

Det suger att man inte kan svara på kommentarerna man får här på bloggen!
Till Jennie: Ofta? Hur fan funkar sånt? Någon som kan något om såna där koder, liksom? HELT ovärt, tycker jag. Dessutom skriver jag alltid fel på koderna, en gång satt jag i tio minuter och försökte få en kommentar publicerad. Hor-kod.
Till Vickie: Jag vet, jag är för rolig ibland. Jag spelade in Oscarsgalan inatt, du kan få se den med mig om du vill. Men inte om du ska smittas, hora.

Jag har blivit så jääävla badass att jag sitter och laddar ner massa filmer och serier på datorn här. Jag funderar på att döpa om min Downloads-mapp till typ "bilder från konfirmationen" så inte datasnubbarna ska få syn på den och fängsla mig. Just nu laddar jag ner Arrested Development och Darjeeling Limited, för dom är bra.
VET NI VAD ERIKA JUST SA?! Hon ser ingen skillnad på Keira Knightley och Natalie Portman. Hor-erika som inte ser skillnad. En är ju ful och en är ju snygg, liksom. Att det ska vara så svårt?

Nu tänker jag INTE slänga mig in i en diskussion om ateister och troende i Sverige med Pingst-Jonas himself. Jag ska istället läsa om mobbade små feta ungar och om online telefonförsäljare.
Kommentera mitt inlägg här och nu, och kom ihåg: Måste du skriva om koden fler än två gånger är du ett fyllo.

tritter motherfucker

Idag har jag känt mig lite småkåt, sådär allmänt. Det är jag ofta på söndagar. Just idag avreagerade jag mig lite på en promenad med Frida, men jag tycker inte att det HELLER säger något om min sexualitet.
Så jag satte mig för att se lite Shia Laboeuf (eller nåt) i Disturbia som verkade vara en lagomt spännande film. Det var den, och att kombinera spännande med kissnödig är inte bra, but that's a whole other story. Jag såg den, vilade ögonen på Shia, för han är så fin, och vem tror ni inte dyker upp som den elaka mördar-grannen? TRITTER! Den Tritter-horan.
För er som inte vet vem Tritter är - SE HOUSE! I House säsong 3, kommer alltså denna jäveln Tritter som polis och ska sätta dit House för massa saker som han egentligen inte har gjort. Gosh, vad jag hatar honom. Varenda gång jag ser honom i en film blir jag bara så arg så blodet kokar, och oftast skickar jag ett litet, argt SMS till TESS! där jag beskriver om hur mycket jag hatar honom. Idag skickade jag inget SMS, för hon var inloggad på msn. Hur som helst, my point is... and I do have one (haha) är att jag hatar Tritter. Det lilla äcklet.

In other news: Min mama är typ finast i världen. Igår köpte hon mig en tröja, bara sådär, för typ 400 kr! Det var råschysst av henne! Sen idag satt jag och skulle kämpa mig igenom textanalysen som jag fick IG på, men istället kom hon och så gott som gjorde den åt mig! SÖTMAMA! Det var supergulligt. Då blev jag så glad så jag DIREKT gick och såg lite Superbad. Fan vad rolig film.

Saker/personer jag ska köpa för mina pengar jag ska tjäna på Breadcat Productions:
  • En lägenhet i Paris
  • En lägenhet i New York
  • En riktigt snygg bil (miljövänlig, förstås)
  • Massa snygga retro/vintage-kläder som dom har i Juno
  • Massa bra filmer
  • Seinfeld, serierna alltså. Ska återuppliva dom så att jag får njuta av humorn igen
  • Saturday Night Live
  • Jack Black (han ska följa efter mig med en gitarr och sjunga sånger om allt spännande som händer i mitt liv)
  • Eddie Izzard (han ska följa efter mig och skämta om allt spännande som händer i mitt liv)
  • Hugh Laurie (gissa vad jag ska ha honom till?)
  • Bill Hader
  • Andy Samberg
  • Shia Laboeuf
  • Jamie Cullum
  • Michael Cera
  • Will Ferrell
  • Steve Carrell
  • House
  • Tritter, så jag kan döda honom
Ser nu att det blev en rätt lång lista, men jag har egentligen massa fler saker att lägga upp här, men dom kommer jag inte ihåg nu.
Ikväll är det Oscarsgalan, och den ska jag spela in. Den sänds annars typ 02.30 inatt, men jag måste tänka på min skönhetssömn, you knoooow. Nu måste jag verkligen kissa.

I will walk five hundred miles

Jag har gått så frrrrrrrrrrrrrrrrrruktansvärt långt, säger jag bara. Typ fem miljoner mil. Jag överdriver inte det minsta. Först gick jag runt jorden två gånger (min iPod dog efter dom tre första) och sen har jag bara traskat runt och flamsat mig med TESS! och Jenni? (hahaha så jävla lamt med ett sånt där E, men det är faktiskt lite speciellt eftersom jag har en alldeles EGEN knapp på mitt tangentbord. Lite speciellt är det!)
Dessutom har jag gått från östra ersboda hem till TESS! och därifrån till stan, och sen DÄRIFRÅN till Jenni? och sen tillbaka till stan. Jag funderade inte ens på att gå hem, fifan.

Okej, nu klagar Floff-Floff på mitt tråkiga inlägg ("Asså, sånt vill ju ingen läsa om!!"),så jag tänkte istället berätta lite om min väldigt spännande dröm jkajg hade i morse hemma hos TESS!:
Jag drömde att det var någon sorts tävling mellan mig och en vuxen Erika, och vi skulle leta reda på "något". Detta "något" har jag ingen aning om vad det är för nåt, men det är så där som det är i drömmar, att det egentligen inte spelar någon roll, och ingen tänker på det heller. Hur som helst, jag och Erika tävlade i att hitta detta "något", och vi blev jagade genom en enorm öken (typ sahara) av TYP Team Rocket, fast det var inte dom. Men det var typ dom. Efter ett tag så bestämde jag och Erika oss för att hjälpa varandra, så vi kutade typ ner för några sanddynor per dag, och sen skulle vi göra upp läger. Det var kanske lite onödigt, men. Erika kunde på något sätt höra hur långt bort Team Rocket var. Ibland satte hon sig upp och sa "Dom är sex dagar bort!" och jag ifrågasatte inte hennes förmåga det minsta. När vi kom ut i öknen satte vi oss på en buss, där vi träffade en kvinna som var Nora/Pocahontas. Hon frågade mig typ "Jamen, Ingrid, vad är dina mål med livet?" OCh jag bah "eeh..." och då sa Erika "JAMEN, det har jag OCKSÅ velat veta jättelänge!" så då började jag berätta lite om mitt. Sen avbröt Nora/Pocahontas mig och sa "Jamen, vad har du kommit fram till? Vad hittade du får något?" Då syftade hon självklart på det där "något" som jag tydligen hade hittat alldeles ensam. Jag tittade ut genom fönstret och sa "Där! Det var dom två gubbarna där!" Och det var det.

Okej, det där lät jättekonstigt, men det var en väldigt spännande dröm. Jag minns inte riktigt vad det var som så speciellt med dom där gubbarna, för TESS! väckte upp mig. Ah, well.

La ultima para hoy

Ja, jag tränar spanska. Hur visste du det?
Jag sitter och ser på "Ett hem i solen", på ÅTTAN. För den som inte vet vad det är, så kan jag förklara för er. Det är ett brittiskt program där nån tjock, jobbig programledare i hemska kläder guidar runt tjockare, jobbigare, gamla brittiska par som letar efter "ett hem i solen". Det är råtöntigt och skittråkigt, och husen är väldigt fula också. Vet inte varför jag ser på det.

Idag på bussen hem såg jag en man som stod framför mig eftersom det inte fanns någon plats att sitta. Han hade världens... vad heter det? Bula? I brallorna, alltså. ENORM! Jag lovar, jag kunde inte sluta stirra på den. Den stod som bara ut. Jag var tvungen att akta mig så att den inte petade ut ögat på mig. Jag såg att han hade saker, typ mobil, nycklar osv, i fickorna, och funderade över om det kanske var anledningen till den enorma synvillan som tycktes vara i hans byxor. Som svar på mina "böner", ringde hans mobil och han tog upp den för att svara. Om något så verkade klumpen i byxorna bli STÖRRE! Det kanske var någon snäll som ringde.

han luktade som gott

Jag vann nyss över Vickie i Duellen, frågesporten över MSN. Hon påstår att jag fuskar, men jag är helt enkelt bara bäst. Så går det.

I natt drömde jag om Jack. Jag drömde att han och jag hade huvudrollerna i en film. Filmen handlade om Jack som på något sätt skulle producera mat genom att kombinera färger i någon sorts maskin, jag vet inte riktigt hur det funkade. Hur som helst var han rådålig på det, och alla tyckte att han var värsta losern eftersom han inte kunde fixa maten till festen som pågick. Jag älskade honom självklart ändå, eftersom LOVE OVERCOMES ALL OBSTICLES! Tyvärr var han ganska besviken på sig själv, så jag var tvungen att muntra upp honom... med min kroppp... IF YOU KNOW WHAT I MEAN. Hur som helst, så lyckades han senare att framställa mat genom färg, på något sätt, men när han gjorde det så stannade liksom tiden. Alla stod still utom han och jag, och festen stannade liksom av. Då blev han ju värsta ledsen för att han typ... hade förstört världen och sådär... Men då kramade jag honom, och han luktade JÄTTEGOTT. Jag har gått och tänkt på den drömmen jättelänge, jag vill bara lukta lite mera på honom *dreggel*

Nu ska jag ta promenix med Erika, hon är nog brunstig tror jag.

tråååk

Namn - Ingrid
Födelsedag - 24/9
 Född - 1991
Hemstad - Umeå
Ögonfärg - blågröna
Hårfärg - Brun
 Längd - 164
 Högerhänt/vänsterhänt - Höger
Värsta ovanor - Jag älskar typ att sitta och smygprutta när jag är ensam, eheheh
 Skostorlek - 36/37
Är dina föräldrar skilda - Nej
 Skor i dag - Mina gamla äckliga vinterskor...
 Rädslor - Typ... skidliftar
 Mål för året - Börja träna så smått och fixa lite pengar
 Det första du tänker på när du vaknar - "...bara...lite...till..."
 Mest saknade - Jag saknar alltid Jennie. Får aldrig nog av na.

 FRAMTIDEN:
Namn på barn - SKA INTE HA NÅ ÄCKELBARN!
Vad vill du bli när du blir gammal - Gammal krulltant som klagar på allt och alla och inleder varje mening med "När jag var ung..."
 Drömjobbet - Personlig klädassisten åt kändisar, hehehe

 FAVORIT
Mat - hamburgare, subway-macka... hihi
Sport - bajskastning
Djur - Giraff eller nåt
 Glass - Häagen Dasz eller nåt
 Godis - Sura små flaskor som jag alltid petar ut ur jennies godispåse
 Låt - Les Champs-Elyssées
 Nummer - 3
 Tuggummi - men va?
 Helgdag - lördag
 Årstid - vet inte riktigt... jag gillar alla, men sommaren är ju för fin
 Tandkrämsmak - mint
Radiostation - hatar radio, men typ p3

 HAR DU NÅNSIN
Varit kär - Näe
Blivit dissad - Men jaa
Rymt hemifrån - Flera gånger när jag var liten, hääh
Sovit utomhus - ja
Gråtit i skolan - ja
spytt i skolan - nej
Velat bli modell - Hahahahaha NEJ
 Gjort något dumt som du skrattar åt i dag - I regret NOTHING
 Sett en död människa - nej
använt droger - nej
Ätit sushi - Nej
 Retats - ja

THIS OR THAT
 Cider eller öl - Cider
 Pepsi/cola - cola
Mc donalds/burger king - Burger king
 Choklad/vanilj - choklad
Jordgubbar/blåbär - jordgubbar
Kött/veg - kött lätt
Tv/film -film
Gitarr/trummor - gitarr
Kinesiskt/mexikanskt - Mexikanskt
 Kakor/paj - Kakor
 Blind/döv - Vet inte... hade en lång diskussion en gång, men minns inte vad jag kom fram till

 KAN DU
Gå ner i splitt? -HA!
Skriva med båda händerna - haha, ja?
Vissla -Jag kan göra alla sorts ljud med min mun
 Blåsa en bubbla - Ja
Ha dina ögon i kors - som en mästarinna
 Nudda näsan med tungan - nej

 VEM VAR DEN SENASTE PERSONEN
Du nuddade - Alva.. jag gned mej mot henne
Du pratade med - Pappa
 Du msnade med - TESS!
 Du kramade - Alva
 Du skällde på - Ellen

 SENAST DU
Skrattade - men typ... tio minuter sen?
 Grät - Hmm... vet inte, kanske förra veckan?
 Såg en film - idag
 Tuggade tuggumi - ett tag sen
Drog ett skämt - Hela tiden, hela jag är ett skämt, höhö

 VAR ÄR DU
Vad ser man utanför ditt fönster - Min grannes gård, med ett hus som har stått mer eller mindre mörkt vldigt länge nu... jag får dock ändå för mej att hon som bor där brukar sitta i mörkret med en kikare och titta på mej när jag byter om, men hon är dagisfröken, så jag tror inte hon gör det...
Lyssnar du på musik nu: Tree hugger
 Vad är det på din musmatta - har ingen

HAR DU NÅGONSIN:
Blivit kallad hora - ja, varje daaag
Ljugit om din ålder - men jaa
 Bråkat utan anledning - men jaa

blomfluga i min näsa

Idag har jag haft friluftsdag, och vilken friluftig dag det har varit! Jag, Erika, Idil, Sandra, Ida och Sanna har suttit bakom skidmuséet på Gammlia och ätit och ordbajsat på varandra. Det var riktigt trevligt, jag bara älskar bajs OCH ord. Och att äta. Men inte kombinerat. Eller kanske lite.

"Mamma, osten rymmer!"
"BOP BOP BOP, BABY BEEEEELL"
Det är en bra reklam.

Sen gick jag, Idil och Ida hem till Sanna och Ronjas lägenhet (utan någon av dom, lite busigt av oss) och kollade på kort, såg på Ellen och ordbajsade lite mer. Sen gick jag och Idil till Stadium och träffade sjusovaren Linn som inte orkat dra sig upp lagom till friluftsdagen. Efter det kom Erika och förgyllde vår dag med sin nyklippta frisyr! Alldeles kort och fräsigt var det, måste jag säga.

Jag hittade jeans som kan få en att FLYGA och skor som... bara står där, egentligen. Det är fullt med blomflugor här hemma, och jag önskar att jag bodde ensam i en fin liten lägenhet... utan blomflugor, då.

Sitter och ser på Ellen Degeneres, och jag är verkligen HELT övertygad om att hon och jag skulle bli bästa vänner om vi lärde känna varandra. Hon är skitarolig och säkert jättefin som person. Gosh, jag vill vara med henne. Jag tycker inte det säger något om min sexualitet, heller.

Saker jag vill ha/göra:
  • Helkväll med TESS! och Jennie
  • Hugh, Jack, Bill, Johnny (dom får dela punkt, annars blir en av dom bara skrytig för att någon kom högre upp på listan och bla bla bla, orkar inte med det bråket igen, alltså)
  • RESA! RESA! RESA! RESA!
  • Flytta till Paris
  • Flytta till New York
  • Se Jamie Cullum live
  • Någon sorts pojkvän skulle inte vara helt fel...
  • ...det skulle inte någon sorts kaka heller
  • Bli bästa kompis med Ellen
  • Bli bästa kompis med Will
  • Få över 15.000 kr i månaden för allt bajs jag skriver på den här bloggen så jag kan bjuda med alla mina vänner på resor.
  • Köpa nya, fina retro/vintage-kläder för alla pengar jag tjänar på de här bloggen.
  • Ta en dusch.
  • Köra moppe igen.
  • Få fint hår.
Okej, jag erkänner att jag inte blev precis kräsen där i slutet av listan, men ibland får man ju faktiskt... jag vet inte.

Paris

Jag har fått heldille på Paris nu, och jag vill bara flytta dit right this instance! Tyvärr går ju inte det, för jag är 16 år och har inga pengar. Jag fick en väldigt fin chans, dock, i och med att min pappa kanske skulle kunna söka jobb där. Min mamma vill inte åka. För första gången önskar jag att mina föräldrar skulle kunna skilja sig, så pappa kan fara till Paris och ta mig med sig. Så gärna vill jag till Paris.
Jag sitter nu och tittar på massa lägenheter och hus till salu. En del är faktiskt väldigt fina, och när jag ser på bilderna kan jag se mig själv sitta i soffan och se på House i just den lägenheten. Goooooooooooooosh. Jag blir så där patetiskt längtansfull som nästan bara jag kan bli.

Jag vill resa. Jättehårt, vill jag resa. Alla ska ju resa, förutom jag. Jag har inga som helst planer på att resa. Jag har inga pengar, heller. Inga pengar och inga planer. Det bådar ju gott.
Jag veeeet att det finns massa personer i världen som typ inte ens har suttit i ett flygplan, men dom bryr jag mig inte om. Dom får väl skylla sig själva. JAG VILL RESA! RESA! RESA! RESA! RESA! Nu låter "resa" som ett helt stört ord, men det spelar ingen roll. JAG VILL! Min kropp slits åt alla håll jag vill resa till. New York, San Fransisco, Chicago, Madrid, Barcelona, Nya Zeeland, Tokyo, Västindien, PARIS! PARIS! PARIS! Okej, nu blir jag ju helt galen. Kanske ska jag se House istället. HOUSE! HOUSE! HOUSE!
Nä, skojar bara.

Tree Hugger

När jag satt på den smockfulla bussen hem (och Vickie satt och hånglade med mongo-paret) hittade jag en väldigt absolut jättemysig låt jag inte visste att jag hade på iPoden. Det var Tree Hugger med Kimya Dawson and Antsy Pants. Råbra. Kolla bara texten, så himla klatschig:

The flower said, "I wish I was a tree,"
The tree said, "I wish I could be
A different kind of tree,"
The cat wished that it was a bee,
The turtle wished that it could fly
Really high into the sky,
Over rooftops and then dive
Deep into the sea.

And in the sea there is a fish,
A fish that has a secret wish,
A wish to be a big cactus
With a pink flower on it.
And in the sea there is a fish,
A fish that has a secret wish,
A wish to be a big cactus
With a pink flower on it.

And the flower
Would be its offering
Of love to the desert.
And the desert,
So dry and lonely,
That the creatures all
Appreciate the effort.

And the rattlesnake said,
"I wish I had hands so
I could hug you like a man."
And then the cactus said,
"Don't you understand,
My skin is covered with sharp spikes
That'll stab you like a thousand knives.
A hug would be nice,
But hug my flower with your eyes."

The flower said, "I wish I was a tree,"
The tree said, "I wish I could be
A different kind of tree,
The cat wished that it was a bee,
The turtle wished that it could fly
Really high into the sky,
Over rooftops and then dive
Deep into the sea.

And in the sea there is a fish,
A fish that has a secret wish,
A wish to be a big cactus
With a pink flower on it.
And in the sea there is a fish,
A fish that has a secret wish,
A wish to be a big cactus
With a pink flower on it.
And the flower
Would be its offering
Of love to the desert.
And the desert,
So dry and lonely,
That the creatures all
Appreciate the effort.

Den är från världens bästa film, Juno.

EJERCICIOS DE ESPAÑOL

Jag har det namnet som snabblänk uppe i mitt firefox-fönster, för att jag ska komma ihåg att träna på mitt spanska ordförråd. Varenda gång jag ser det blir jag typ lite rädd, för det är skriver med stora, arga bokstäver, som rubriken här. Jag tänker alltid "AAAH, INTE OTRÄNADE SPANSKAUPPGIFTER, DON'T KIIILL MEEEEEEEEEEE!!" Så faller jag ner på golvet och börjar snyfta såna där patetiska snyftningar som ingen hört mig göra... Ack och ve.

Vi håller på med ett projekt på spanskan, "El Proyecto" (väldigt fyndigt), som går ut på att vi ska lära känna andra ungdomar runtom i Europa som också pluggar spanska. Jag vill bli zuperkompiz med dom i Frankrike, så att jag kan sneaka till mej ett litet besök hos dom i sommar. Har jag tur så funkar det, mähähähähä.

Imorn är det friluftsdag, och jag och de flesta av mina klasskompisar ska till Gammlia (varför det namnet? typ fulaste namnet i världshistorien. Särskilt på en PLATS, liksom. Varför, Gud? Varför?) och åka pulka. Inte så mycket åka pulka som att klä sig varmt och sitta och fika i en snödriva nånstans. Det är faktiskt skitmysigt, det påminner mig om när jag var liten och mamma och pappa brukade proppa ner mig och Floff-Floff i en släde och drog oss efter sig när dom åkte längdskidor. Man bara satt där alldeles påpälsad och röd om kinderna. Det var på den tiden då vinter=snö. Vinter=snö, snö=utflykt, utflykt=varm choklad, varm choklad=spill, spill=brända små ungar som skriker och gnäller. Dessutom har jag alltid haft en hatkärlek till att he snö i den varma chokladen om den är alldeles för varm. Jag minns att Alva aldrig har kunnat ha det, och då skulle jag alltid jävlas med henne och slänge ner snö i hennes mugg ändå. Egentligen hatade jag det, och tyckte inte alls att det var så fräscht. Vad gör jag inte för att irritera Alva? Mihihiih.

Nu ska jag äta lunch. ALMUERZO, hihih. Lejta, chao.

Tralalaa

Ja, det förra inlägget var väl sådär lite hastigt skrivet. Lagom för ett första inlägg, antar jag.

Nu sitter jag på skolan och väntar på att få ha utv. samtal med min käre fader och Nora. Till min förskräckelse lyssnar jag på Belle & Sebastian, och det är ju bara sååå Linnéa Sjödin-musik. Men dom är ändå ganska bra, måste jag erkänna. Soundtracket till Juno kan jag rekommendera, däremot, det är typ den vackraste, mysigaste musiken som någonsin använts i en film. Väldigt fint indeed.

In other news: TESS! är tillbaka på msn denna vecka. Det bringar mig mycket lycka, för jag saknade när hon var på APU. För er som inte har hängt med riktigt, så kallar jag Thérèse (chansade på apostroferna där, tessi) för TESS! för hon är som värd att få bli stavad med stora bokstäver och utropstecken. Jag bryr mig inte om att gör mig till en dysse. Snart blir jag feeeet också.
Jag börjar bli lite deppad över att Linn ska åka till Australien bara senare detta år. Dels kommer jag sakna henne, dels kommer jag dö av avundsjuka. Erika och Vickie ska typ också åka bort, men det är i och för sig inte förrän i trean, tack och lov. Tänk om jag inte får åka någonstans? Jag kommer ju förgås av sorg och... fetma.

Usch, jag känner att jag verkligen måste prutta just nu, för jag vräkte i mig massa broccoli under lunchen. Men jag sitter på skolan just nu, och det skulle ju vara just snyggt om Snyggot kom och bah "Hej Ingrid, jag har funderat på "oss". Jag har bestämt mig för att verkligen engagera mig i detta förhållande. Dels för att du bara är världens hottie, och dels för att du bara LUKTAR SÅ GOTT *sniffar* men... vad... vad är det här?! Varför har du gått och blivit så äcklig?!  WHYYYY??!! Och inte har du duschat efter gympan, heller!"
Jag: "Men jag väntar ju bara på att få ha utvecklingssamtal! Jag brukar duscha, jag LOVAR!!"
Snyggot: "Jag är ledsen Ingrid, det går bara inte längre."
Jag: "SNYGGOT, PLEEEAASSEEE!!!!!!!!!!!!!!!" *faller på knä och sliter håret som matadoren i Ferdinand*
Snyggot: *springer iväg och gråter utan BH*

Okej, jag erkänner att Snyggot automatiskt blev till Katie Holmes i Dawson's Creek, men jag tycker inte att det säger någonting speciellt om mig eller min sexualitet. Nä.

Oj, vilket långt inlägg jag fick till. Det började tråkigt, men jag måste säga att det artade sig lite grann i alla fall.

Välkommen till min nya blogg!

Meh, nu har jag gjort en ny blogg här, då
tydligen MÅSTE jag ha den där rubriken på mitt första inlägg, så... happ, välkomna till min nya blogg, rå!
jag höll emot grupptrycket så mycket i helgen att jag nu har fallit för det och skaffat blogg här på blogg.se igen. Bloggspace.se var för töntigt för mina kära vänner. Usch och fy. Nu måste jag skriva om hinduismens syn på homosexuella

RSS 2.0