kentucky

Jag blir alltid så ledsen när jag tittar på den här sidan, för jag vet att jag inte har speciellt med bra pengar att kunna köpa alla kläder där. Jag skulle vilja ha ALLT där! Hur som helst har jag bestämt mig för att köpa den här tröjan när jag får mitt nästa bidrag. Älski

solig

Jag känner mig alldeles solig idag. Eller ja, lagomt solig, i alla fall. Är man alldeles för solig blir det som alldeles för välstekta ägg - inte alls rinniga. Vad säger du om det, va? En solig Ingrid är en lagomt stekt, orinnig Ingrid. Hur mycket soligheter ska en individ kunna ta, egentligen? Tänk om solen inte alls känner sig solig, kan en Sol-Ingrid då lägga sig i solens business? Kanske till och med ta solens soliga solplats och sola alla solindivider med sina vackra solstrålar och andra soliga solegenskaper endast en Sol-Ingrid kan åstadkomma? Eller om solens alla solvänner planerar en solfest (pool-party) där bara solar får vara. Räknas en vikarierande Sol-Ingrid som en sol, då? Fast jag antar att det utmärkande ordet här måste vara "vikarierande" - vem annars ska vara sol om inte Sol-Ingrid? Kanske solen själv...
Är det bara jag, eller är "sol" ett väldigt fint ord? Jag ska döpa allt till sol nu. Från och med nu kan ni kalla mig sol. Hej, jag heter Sol och jag bor på Solvägen mitt här ute i soliga Sol. Här är ett solskämt:
Sol sol sol sol, sol sol! Sol sol sol - SOL! SOL! Sol sol sol? Sol!
HAHAHAHAAHAHAHAHAHHA
Åååhh, dom är solarna, alltså. *torkar soltårarna av skratt*

- Beneful? Du tänker Beneful! DU BARA ÄLSKAR DET

ursäkta

Ursäkta mig? Jag förstår fortfarande inte fyllekodens mening. Har någon ens förklarat den för mig? Det känns inte så i alla fall.

Idag har jag sett på "Livet från den ljusa sidan". Jag gråter mig verkligen igenom hela den filmen, den är så fruktansvärt bra. Fattar inte varför jag alltid glömmer den när jag ska räkna upp mina favoritfilmer.
Mina favoritfilmer vad jag vet/kommer ihåg:
  •  Le fabuleux destin d'Amélie Poulain
  • The Darjeeling Limited
  • Livet från den ljusa sidan
  • The Blues Brothers
  • Gökboet
Nu kommer jag inte på några fler filmer jag verkligen älskar. Några förslag?

Nu har jag också suttit och pratat nostalgi från gamla klassen med min kära Linnéa. Tänka sig hur länge sen det var vi gick i samma klass, liksom? Dessutom känns det konstigt att jag alltid kommer minnas Frida, Josefin, Linnéa och Julia som min allra äldsta vänner, ända tills jag blir gammal och dör. Det tycker jag kan vara lite läskigt, sådär.

"What if this is as good as it gets?"

germs

Åh, prisa gudarna och Vickie för denna extremt roliga sida med test!!!!!! Det är sånt som kan lysa upp mina dagar! Jag hade 90% rätt på Disneyquizen och lika mycket bakterier på mitt tangentbord som på 512 toaletter. DEDU JENNIE!
Den här bloggen är också PG-rated (parental guiding advised) eftersom jag har använt ordet "ass" tre gånger och "tit" en gång. Det är ganska roligt.

Jag håller på att bli frisk igen, men det är nog bara för att jag verkligen, verkligen vill. Hatar att vara så här sjuk, men jag tänkte att jag lika gärna kunde se Ellen när jag ändå satt hemma. Men icke, jag har missat Ellen varendaste dag för att jag bara har glömt bort det. Egentligen skulle jag tilloch med kunnat spela in det, men det har jag också glömt. Jätteonödigt. Nu ser jag det i alla fall, och hon är rolig. Roliga, roliga, roliga Ellen.

Dessutom vet jag hela 6 stycken personer som läser min blogg, bland annat ni från klassen + Jennie och TESS! Däremot är det ungefär 14 stycken personer som läser min blogg VARJE DAG, så det måste ju vara några stycken som jag inte vet vilka dom är, eller hur? Hehhehe, spännande värre.
Nu ska jag vara med Fridan, leejtaaa.

lasercats

Ja, jag har lite tråkigt. Funderar på att gå ut och ta en promenad eller typ... rensa upp min msn-lista. Eller så sitter jag och töntar mig med SNL istället. Hihihihi.
Älskar de här videon, för både Bill och Andy är med. Fiiiiiiiiiiiiint.


linni

Har varit vaken sen åtta idag igen. Har precis bajsat över hela Jennies msn över offline-meddelande för att jag har så tråkigt. Till slut bestämde jag mig för att gå in på apberget och läsa min gamla diarium. Jag kom inte långt förrän jag hittade det här frågeformuläret från Linn som hon skrev för kanske två månader sen. Det är typ det roligaste jag har läst. Jag vet att de flesta har läst det redan, men det förtjänar en favorit i repris:

1. När gick du upp idag? 11.21, men jag somnade om ett litet tag efteråt för Ingrid lät mig.. Vi hade sex.
2. Diamanter eller pärlor? Pärlor, för Ingrid brukar ha det.
3. Senaste filmen du såg på bio? Guldkompassen, med Ingrid.
4. Favorit-TV- program? Ingrid tipsade mig om The Office tror jag men tyvärr Ingrid.. Det är Six Feet Under och Oz. 5.Vlket är ditt mellanamn? Det kunde ha ha varit Ingrid som min kära Ingrid men det är tyvärr.. Erika. Som i Erika. Fyfan.
7. Din favoritmat? Sushi. Hihi, det har ett likadan vokal som Ingrid i slutet. Det får mig att tänka på Ingrid.
8. Vilken mat gillar du inte? Meat. Jag skrev på engelska för att Ingrid vill vara översättare mellan bland annat engelska och svenska.
9. Favoritchips? Ingrid fick mig att börja gilla stjärnsnacks, men naturchips är gott också.
10. Vilken är din favorit-CD för tillfället? Jag gillar min Lejonkungen-cd för att det är Disney, Ingrid gillar Disney-filmer.
11. Vilken bil kör du? Jag kör ingen bil, precis som Ingrid.
12. Favoritmacka? Jag gillar Subway, precis som min Ingrid.
13. Vilka mänskliga karaktärsdrag, kan du bara inte med? Alla som inte ser ut som Ingrid.
14. Vilka är dina favoritkläder? Ingrids kläder.
15. Om du fick åka vart du ville på semester? Spelar ingen roll, bara det är med Ingrid :D
16. Favoritklädmärke? Jag är en modeslav, tvärtemot Ingrid.
47. Hur många sänder du det här mailet till? Ungefär 20 personer jag är bekant med.

schnooor

Sitter mest bara och väntar på att Ellen ska hoppa upp framför sin live cam som jag har hittat. Det skulle vara rätt kul. Så har hon en skylt där det står "HEJ INGRID" på svenska, liksom. Nä, nu yrar jag. Godnatt.

urlahjfhöswoehfbpåhbaqn ms,v¨fbpoåhews

Uuuuuuuuuuuuuusch. Jag har SÅ ingen BH på mig, right now. Hur många glas vatten tror jag har hällt i mig idag? Tre miljoner liter, minst. Det är tre miljoner kubikdecimeter. Sug på den du!
Jag har i alla fall en "glad" nyhet: Efter 12 veckors väntan har jag äntligen fått blöda lite. Med tanke på att det är hela SJUTTON personer som läser den här bloggen tänkte jag vara lite diskret och inte bara skriva ut ordet "mens" mitt i allt. Om jag skriver "blodklumpståget har anlänt till Kling-stationen" får man väl tänka lite grann, tycker inte du det?

Jag saknar min Jennie så himla hårt. Om hon var hemma i Umeå skulle hon minsann muntra upp mig i mina sjuktider. Hon skulle i alla fall försöka... Eller... hon skulle påpeka att hon alltid är sjuk eller gravid eller liknande, men ingen - INGEN, I TELL YOU, klagar lika bra som hon gör. Hon klagar och sen ursäktar hon sig, som om det gör det mindre klagande, vilket är supergulligt. Ungefär som Vickie gör när hon låtsas vara generad när hon berättar något superprivat eller snuskigt men alla runt matbordet vet egentligen att hon tycker att det är ganska roligt när alla blir tysta och gapar och maten faller ut ur våra munnar. Gooooooooooott.

Jag vill jättegärna spendera denna söndagskväll med mina klasskompisar, men istället får ni väl bara sitta hemma hos Linni och supas och tänka tillbaka på alla fina minnen ni har av mig. Hahaha, som den gången... Nä, okej, jag ska inte förstöra stämningen för er. Ni måste få minnas själva. Men ni kan väl i alla fall LÅTSAS som om jag vore där och förstör ert supande och hyllar min mens. MENS! THERE - I SAID IT!

slem

Jag som trodde att min regelbundna införskaffning av C-vitaminer skulle hindra mig från att bli sjuk - tji fick jag! Jag har en sorts filosofi om att när jag känner att jag börjar bli sjuk fortsätter jag ändå leva mitt liv och göra alla andra saker jag skulle gjort om jag var frisk. Tyvärr har det aldrig funkat ens lite grann. Därför har mina äventyr hos Linn, TESS! och mormor och morfar gjort det omöjligt för mig att närvara vid festandet som kommer pågå ikväll hos Linni. När jag nu på morgonen övertalade mig själv om att det inte fanns någon chans för mig att lämna huset under denna soliga påskdag skickade jag ett mass-sms för att få lite sympati-sms tillbaka. Så var precis fallet då jag fick några "Krya på dig, gullet!" tillbaka. Dock (ja, Erika, du använder det rätt) ägde Linnis sms ut alla andras! Jag skrev hur jag inte skulle kunna vara med ikväll på alla roligheter (som säkert fick många att gråta) och hennes svar blev "My heart will go on..." Världens diss, liksom! Fan vad kul.

Igår i bilen på väg hem från påskmiddagen:
- Men hallå, pappa kör ju fel väg!
- Det är inte pappa som kör... Det är Ernst! "Kom nu små barn, vi ska fara och köpa några senapsgula gardiner!"
- "Det kommer passa perfekt till vår benvita fondvägg. Varför inte hänga upp några supermysiga familjefoton, också?"

Min familj hatar Ernst och allt han står för. Fattar inte varför typ mer än hälften av Sveriges kvinnliga (och säkert manliga) befolkning faktiskt tänder på honom. Undrar hur många det är som tänker på honom istället för på sin partner under sex...

Jag tror inte mitt immunförsvar förbättras något av det faktum att jag äter godis istället för riktig mat. Igår under påskäggsjakten i huset fick vi två ägg var. Jag kan glatt meddela att jag hittade båda mina FÖRST AV ALLA! Det är första gången det har hänt för mig, och nu räcker det för resten av året. Väl hemma hos mina kära morföräldrar fick vi två påsar godis var. Vet ni hur mycket godis det är?! Dessutom kom lilla älsklings-Frida förbi med en påse Stjärnsnacks. Hon är finast.

Ojojoj. Erika sa till mig att jag var tvungen att blogga ett sjukinlägg, men liksom, det här blev långt. Ah, well, det kommer mera! Kommer sitta och blogga synd om mig själv hela dagen, så. Medans ni väntar på mitt nästa blogginlägg kan ni fira lite med Vengaboys:

sjuk

Vaknade klockan 08.00 i morse och kunde inte somna om. Gick då upp bara för att inse att jag förmodligen blivit förkyld. Nu går jag alltså i min traditionella sjuk-klädsel som alltid tåls att upprepas: Pyjamas-byxor, töntig turist-paris-tröja, mammas gamla kofta och min enorma halsduk.
Jag har också druckit över sex glas vatten. Och inte såna små glas som vi har här i detta hus, utan helt enorma. Sen klockan 08.00 har jag alltså gått på toa över fyra gånger. Och det är inte lite jag kissar då, heller. Ni som håller koll på mina kissvanor vet att jag inte går på toa förän jag verkligen håller på att kissa på mig. Så på 3 ½ timme har jag gått på toa fyra gånger. Det är ungefär en gång i timmen.

Ikväll ska jag på taco-fiesta hemma hos Linni och dom andra tjejerna. Det ska bli väldigt trevligt, men jag hoppas att min förkylning inte kommer hindra mig från att ha roligt. Jag som inte har varit sjuk på hela gymnasiet! En annan sak jag inte gjort på hela gymnasiet - bajsat på skolans toaletter. JAG LOVAR! Jag är ganska otrolig på bajs-och-kissfronten. Hihihihihihihihihi.

Detta kommer verkligen bli en lång fredag...

storasyster

Jag fick precis leka storasyster när en av mina småsystrar kom och frågade hur man använder en tampong. Jag kan inte påstå att jag var till mycket hjälp...
- Ingrid, hur använder man en tampong?
- Eeehh... prova ha ena benet på toaletten?
- Jag har provat, det funkar inte.
- Jamen... eehh... Maybe you're not ready... hehehe... TRY USING THE FORCE, ehhehehee.... eh...
*går därifrån*

Älskar den här videon när snubben håller på att visa olika roliga ljud och grimaser han kan göra. Min favvo är när han säger "POOPDY, POOPDY, POOPDY" eller när han har glasögonen snett och stryker till håret. roooooooooooligt.


HAHAHAHA JAG HITTADE EN TILL!



Okej, det här var ju BARA läskigt! Ungefär HELA den här videon påminner mig om Jennie. Seriöst, det är ju lite creepy hur lik han är... i sättet...


damn

glömde min laddare, kuk.
Får hämta den imorn, då. goooosh.

allons-y!

Nu har det varit så himla mycket snack hit och dit, jag ORKAR inte att det bara ska läggas ner som med allt annat snack. Pengar, tid, ALLT är fan ivägen. Kan man inte bara teleportera sig bort från allt bajs till det härliga, mjuka, varma (bajset)? Jag drömmer och drömmer mig iväg som en hopplös... drömmare. Hopplöst är precis vad det är. Snart sätter jag mig på tåget själv och bara reser till fjärran länder.
Jag vill till Paris. Stiga upp tidigt på morgonen för att stå i kö till alla gallerior, muséer och alla andra ställen jag inte uppskattade när jag var 12 med familjen. Äta god mat från alla världens hörn och träffa nya, spännande människor. Jag vill, jag vill, jag vill, jag vill, jag vill, jag vill!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jag blir helt gaaaaleeeeen!!!
Som jag nyss sa till Becky - Jag skulle kunna spara hela mitt studiebidrag varje månad för att få åka utomlands i sommar. Tyvärr verkar det som om jag inte har någon att åka med. Varken Jennie eller TESS! har pengar, vilket är typ det sämsta i hela världen. Jag vill så HIMLA gärna åka med dom, gooooosh.

Nu ska jag göra scones och se House och sörja min icke-planer inför sommaren. Snyft.

lollipop

Nu har jag dansat riktigt vilt till Lollipop på min iPod. Den är så fruktansvärt festlig, tack Malin som introducerade den för mig. Dessutom, eftersom jag vill göra det till en tradition med SNÄLL-DAG VARJE DAG, har jag bakat cookies till allihopa. Ni kan få dom efter provet imorn, för då vill man antingen fira eller tröstäta, och det är alltid läge för cookies. Cookies är himlens pärlor sända hit till jorden i form av små runda degplättar med en area på ca 12 cm2.
Ja, som pluggningsmetod har jag räknat ut arean på cookiesarna. Jag gjorde det också plåten, samt volymen på bunken jag blandade degen i och ugnen. Jag är en sån där som blir så fruktansvärt skadad av allt jag jobbar med för tillfället.

banantelefon

Nu har vi skaffat en ny telefon. En banantelefon. Den är jättefräsig, även om jag ville ha en hamburgertelefon - dels för att Juno har en likadan och dels för att det skulle hedra vår fredagstradition.

Jag har sett You, me and Dupree idag, och den ÄR verkligen skitdålig. Ser ni? Jag tycker att en film är dålig! Särskilt speciellt är det eftersom jag tycker att en film med Owen Wilson är dålig. Synd att han ska måsta vara med i så många dåliga filmer. Liksom, han har fått en Oscarnominering för The Royal Tenenbaums, som han skrev + att han har varit med en massa andra bra filmer. Okej, de flesta är väl Wes Andersons filmer, och dom är ju bara bäst av sig själva, men ändå.

Idag har vi haft Snäll-dag. Jag tyckte det gick väldigt bra, måste jag säga! Jag tycker vi borde utöka det till Snäll-vecka, sen Snäll-månad och sen, det ultimata, SNÄLL-ÅRET!! Vi kommer bli världens snällaste personer. Vi måste sluta vara så elaka, annars kan vi ju inte pursuita vårt mål! KRAM PÅ SNÄLLA PERSONER

Snäll-Ingrid

SNL

Ska egentligen sova nu, men jag måste bara visa den här jätteroliga sketchen från SNL igår.

darjeeling

Ååhh, har precis sett The Darjeeling Limited ännu en gång. Det är ju bara världens bästa film - rolig, vacker osv osv. Det där lät ju jätteentusiastiskt att dra till med ett "osv osv", men den är faktiskt jättebra och jag rekommenderar den till alla!
Dessutom tycker jag att det BARA är bullshit att jag tycker att ALLA filmer är bra. Det är dom verkligen inte. Finns många jääääävligt dåliga filmer, och många filmer som bara är sådär. Det som mina klasskompisar uppfattar är när jag bara pratar om de filmer jag faktiskt TYCKER är bra. Varför skulle jag prata om dåliga filmer för? ANtagligen pratar jag ju bara om dom filmer jag tycker om, liksom. Och det är INTE alla filmer. Tyst med er.

Idag har TESS! varit här, och vi har filmat brevbärar-sketchen. Den blev faktiskt råbra, förutom att jag och TESS! är så himla dåliga skådisar. I slutet fick jag en alldeles scen, dock (som jag ägde skiten ur) där jag ska springa iväg från TESS! Jag springer ned för hela vår gata i panik, och det är faktiskt bara skitakul.


OKEJ, jag säger kanske att många saker är JÄTTEroliga och att dom flesta filmer är JÄTTEbra, men liksom - JAG ÄR EN POSITIV PERSON. Så det så. Jag vet att ni alla bara är avis på att jag är så positiv hela tiden och säger att jag älskar allt och alla. Gosh, asså.

Saker jag VERKLIGEN inte säger att jag älskar:
  • Mittbena
  • BH-lösa bröst
  • Knarkhoror
  • Knarkhoror med BÅDE mittbena och ingen BH (se Katie Holmes, Maggie Gyllenhaal, Kirsten Dunst m.fl.)
  • Folk som plingar på bussen på Vasaplan
  • Folk som ställer sig upp och måste vänta jättelänge på att bussen ska stanna, istället för att bara vänta tills bussen saktar in och DÅ ställa sig upp. Värdelöst.
  • Jättebebisar
  • Klyftor som skulle kunna äta en
  • Folk som egentligen drar några skämt men ändå anser sig vara roliga personer

hallonfrö

Nu har jag såna där hallonfrön i tänderna. Vet inte om dom kallas frön eller inte, men dom är det i alla fall. In my mind.
Nu sitter jag här hemma hos Jennie i hennes lilla snygga lägenhet. Nu fick jag det att låta som om hon bor ensam, men det gör hon inte. Dock är hon ensam hemma ikväll, så vi crankar upp volymen på The Ark (det ultimata ensamma-hemma bandet, daah). Vi har gjort kladdkaka och ätit med hallon, vilket ni kanske förstod. Jag har pratat och smsat mycket med hennes pojkvän också, men det kanske inte heller är någon nyhet, heheheheheh. Vet inte vad jag menar med det, det får ni väl helt enkelt lista ut själv.
Asså, nu har hon varit inne jättelänge på toan. Hon bajsar säkert, det skulle inte förvåna mig. Hon säger att hon alltid blir bajsnödig när hon är med mig. Kanske för att hennes ringmuskel slappnar av när den ser mig. Uuuuusch.

Ah, well, imorn ska jag träffa TESS! och vi ska filma lite till WAWAWA. Det blir nog prima, dessutom har jag inte träffat tjejen på länge. Hon är så fin, så fin. Tralallalala. Hon fick ett litet trall. TRALALALALALLA. Okej, där överdrev jag.

Hittade den här bilden på Jennies dator. Den är till alla älskande i denna kyliga vårnatt. Tänk er Lars i erat sovrum. Sexigt.

synk

Få är så lyckliga som jag är just i detta nu. Jag (min pappa) har lyckats räkna ut hur man kooplar datorn till TVn. Jag vet vad ni tänker - ja, just nu sitter jag och bloggar på big screen TV. Ägda blev ni allihopa.

Nu är det tydligen uppladdning för Melodifestivalen, och jag blir helt gaaaaalen. Jag gillar INTE Melodifestivalen särskilt mycket. Det är aldrig bra musik och bara jättejobbiga människor som är med. Det enda som är roligt är Luuks skämt mellan låtarna, men Erika gillar ju inte honom... så det förstörde en hel del...

Lalalala, vet itne riktigt vad jag ska skriva här. Det har inte hänt så mycket den senaste dagen. Jag har suttit i min pyjamas, och gör det fortfarande, ska snart duscha. Dessutom har jag mobilen i trosorna. Asså, på sidan av trosorna, liksom. I resåren. Jag har väntat ett samtal av Jennie hela dagen, och jag har inte haft några fickor på pyjamasbyxorna. Det suger ju. Det är det ENDA som förbannar dessa pyjamasbyxor, annars är dom som sända från himlen. Jag har sugigt i mig lite nudlar och fil med müsli. Det är rätt gott. Funderar på om jag ska cykla ikväll eller inte. Pappa tog fram moppen igår, så det skulle vara trevligt att moppa. Men jag kommer säkert halka och dö, och det är nog inte så skönt. Jennie tror inte att jag kommer kunna cykla, dock. Det är ganska elakt av henne, tycker jag. Jag ska inte skriva något elakt om henne här tillbaka, för jag försöker bli snäll. Snäll-Ingrid kan ni kalla mig, hädanefter.
.............puss

körkort

Idag skaffade jag mitt körkort.
Okej, där ljög jag.
Jag började övningsköra.
Okej, där ljög jag också.
Jag gick en kurs för att kunna börja övningsköra.
Nej, fan, nu ljög jag igen.
Jag gick en kurs för att kunna börja övningsköra om NÅGRA VECKOR.
Halleluja.

Jag blev illamående av den dåliga luften i den pyttelilla lokalen och av den vidrige och avskyvärda trafikskoleläraren. Bara generaliserande mot ungdomar, killar, tjejer, gubbar, gummor och allt därimellan. Kommentarer som "Jaa, nä man tagi sej att par öl... ni vät ju hu de ä, gubbar! Då bruka frugan säga åt'n att packa ihopet" och "Pappor, om ni ha söner så kan ni räkna med en hel del sena nättär och slirande bilar!" fick mig att gömma mig bakom min mugg med choklad. Istället satt jag för det mesta och kluddade min autograf (fyllde två A4-sidor med den) och klickade med pennan tills han sa åt mig att sluta. Dessutom skrattade han åt mig när jag var den enda som inte visste hur man växlade. Gubbjävel.

Nu ska jag istället muntra upp med mig med någon Fry & Laurie-sketch som TESS! skickade i ett offlinemeddelande (ÄLSKAR OFFLINEMEDDELANDEN) och ett osett SNL-avsnitt.
Halleluja.

fet

Jag har fettat mig nå så fruktansvärt. Hur som helst så är mina cravings för en subway-macka tillfredsställde. And the world went back to live in peace.
Seriöst, det var fan rågott. Jag har längtat sååååååååå länge. Jag kan fortsätta hur länge som helst om min vackra subway-macka, men det tänker jag inte göra, för jag har redan tröttnat på min egen röst. In my head. Dessutom tryckte jag i mig några cookies hemma hos Benky. Kaksmeten har blockerat blodtillförseln till mina fingrar, så nu blir det snart inge mer blogg... uuuhhh.... det... går... långsamt...att....skriva... *faller död ihop över tangentbordet*
Nu är det alltså upp till er, käre kamrater: Jag vet att ni har fått en liten kurs i Första hjälpen och sån skit.
Steg 1: Spring fram och kolla om personen i fråga är vid medvetande.
"Hallå? Ingrid? Lever du? ÅH NEJ! Cookie-degen har täppt till blodeet till och från hjärnan och fingrarna! Om vi inte hjälper henne snart kommer hon antingen bli hjärnskadad eller aldrig mer kunna blogga! DON'T WORRY INGRID, HELP IS ON THE WAY!!"
Steg 2: Flytta från riskfyllt område
"Okej, nu ska vi se... Riskfyllt område... Vänta, hon ligger ju vid datorn. Hon älskar ju sin dator. Hon får nog ligga kvar där. "
Steg 3: Gör fria luftvägar
*För bak huvudet så att Ingrid ska kunna andas* "Men va?! Vad händer? Varför andas hon inte?! Oj, hon har massa cookie-deg i halsen... *sticker ner handen i halsen och börjar gräva ut cookie-degen*
Steg 4: Gör Mun-mot-mun-metoden samt hjärtmassage för att personen ska börja andas själv
*Inleder hjärtmassage och bryter revbenen* "En, två, tre, fyra, fem....DON'T YOU DIE ON ME! DON'T YOU DARE DIE ON MY WATCH, YOU SON OF A BITCH!" *gör mun-mot-mun-metoden* "men...OKEJ?! LEVDE DU HELA TIDEN, ALLTSÅ? SÅ JÄVLA ÄCKLIGT!!
Ingrid: "Hehehe, vad gör jag inte för att hångla med dig, Linn?"

Allt det där bara för att Linn sa att hon fick lesbiska vibbar från mig. Så går det. Happy now?! NU KAN HELA VÄRLDEN SE ATT DU ÄR LESBISK! tralalalalalalala

Min skrivbordslampa goes poltergeist on me. Den bara fladdrar, liksom. Ljuset fladdrar till, och sen försvinner helt. Sen kommer det tillbaka igen. Kanske håller jag på att dö. Ooooohhh.....
Då kommer jag hemsöka Jennie, sådeså.
Jennie, ring mig?! Har typ inte hört av dig på rålänge, och jag VÄGRAR ringa dig eftersom du sa att du skulle ringa. Dessutom har jag inga pengar.

BUTTER

Jag inser att jag har varit lite surig mot mina kära klasskamrater de senaste dagarna, och det är ju inte likt mig. Eller? Hur som helst, för att göra upp lite (och för att jag har tråkigt) tänkte jag göra en fin lista på vad som är bra med dom. Och dåligt. Eeehh.... Okej, en lista om dom:

Vickie
  • Hennes namn rimmar på "Traktoria"
  • Hon gillar att ta på bröst, och det gör jag också, så det är ju bra.
  • Hon har bootie som hon gillar att visa upp.
  • Hon är go på att kramas.
  • Hon ska alltid skämta om det faktum att hon är vietnames och tar också till sig både komplimanger och förolämpningar för alla i hela Asien. Det är fint.
  • Hon ska alltid "skämta" om min brorsa.
  • Hon skriker mycket (jag sa inte att det skulle vara en lista på alla BRA saker)
  • Hon är envis som en åsna, men det är gulligt.

Erika
  • Hennes namn rimmar på "Penisika"
  • "Heeej"
  • Hon ska alltid köra tumbrottning, och fuskar till sig segern.
  • Hon hjälper mig med uppsatser som jag är hopplös på.
  • Hon har sina titties, och jag tror ALLA är tacksamma över det.
  • Jag älskar när hon tittar snabbt fram och tillbaka som om hon inte förstår, men sen ler och säger "JAG DRIIIIIIVER!!!"
  • Hon är bra på att muntra upp en när man är lite nere.
  • Jag kommer gråta blod när hon lämnar mig för alla feta amerikaner.

Linn
  • Hennes namn rimmar på "Muminn"
  • "Petter GOD DAMNIT!"
  • Hon kan NÄSTAN allt om film.
  • Hon är nästan den enda som kan mäta sig med mig i frågesporten.
  • När man sitter bredvid henne på lektionerna kan hon plötsligt titta på en som om hon just upptäckt att man sitter där och sen syna en uppifrån och ner som om man är äcklig. Sen vänder hon sig om och låtsas som ingenting.
  • Hon skyggar tillbaka så fort man rör i henne, vilket är roligt.
  • Ibland är hon kramig, och då är ALLAS dag förgylld.
  • Jag kommer sakna henne så fruktansvärt när hon far till Australien nästa år. Kan du fortfarande ångra dig?

Becky
  • Hennes namn rimmar på "Klimakterievecka"
  • Hon är alldeles lagomt benig.
  • Hon har en dans när hon står och pekar framåt samtidigt som hon juckar i luften. Skitkul.
  • Hon har... förlåt, HADE cp-ben som gjorde att hon gick jättefult. Jag önskar jag kunde få se det.
  • Hon är den som bor närmast mig i hela klassen och det äger, för då får jag åka buss med henne.
  • Hon är alldeles jätteskön att ligga på/ha på sig... men hon ska alltid jucka.
  • Hon har väldigt roligt skratt som bara gör en glad när man hör det.
  • Hon tog mig på bröstet istället för på handen. Vi brukar skämta om det, men det hon inte vet är att jag aldrig, ALDRIG, kommer tvätta det bröst hon tog i. Det var det vackraste som har hänt mig. Någonsin. 

Malin
  • Hennes namn rimmar på "uppochnerutochin"
  • Hon kan teckenspråk och jag kommer aldrig sluta tycka att det är koolt.
  • Det är jätteroligt att förolämpa henne och göra henne arg (det är delvis pga det som jag gör den här listan)
  • Hon har gott strössel (men äcklig chokladsås)
  • Hon har glas i lådor. Jag vet att jag klagade på det först, men egentligen tycker jag att det är koolt. Innerst inne. Väldigt långt inne.
  • Hon är liten och kramig och go.
  • Hon har snygga kläder på så sätt att jag aldrig skulle kunna ha på mig dom, tyvärr.
  • Hon kan se ut som en bebis... när hon vill, till skillnad från Jättebebisen, då.

Egentligen finns det ju massa fler saker. Som typ att Vickie och Malin är jättebra på att dansa, att jag tycker att ni alla är väldigt roliga, att ni alla är bara rakt igenom SNÄLLA och att jag är jätteglad över att ha fått hamna i samma klass som er. Ni är bara fina.................................................... puss.

NORA

Hej Nora!
Det här är ett inlägg till dig. Eller inte. Tyckte det bara var ganska roligt att du hittade min blogg. Om du vill kan du kolla in den här videon , den är jätterolig. Kan vi inte ha språkresa till Japan och göra massa såna här reklamer? Jag har jättemånga idéer, vet inte vad jag ska göra av alla. Det är därför jag låter så mycket på lektionerna - det är alla mina tankar som vill komma ut.

Idag är jag så trött så jag snart faller omkull. Mina ögon kan knappt hålla sig öppna, och det är lite läskigt. Jag har ändå sovit gott inatt, och jag har fått en ny kudde. Typ en sån där nackkudde som är så skön. Gud så tråkigt det här blev. Nu lägger jag ner.

glasögonlukt

När jag tar ut min glasögon ur fodralet så luktar dom jättekonstigt. Nästan som något sorts rengöringsmedel, fast sötare och godare. Vet inte riktigt om jag gillar det eller inte, det återstår att se.

Nu när jag kommit mig in från det fruktansvärde vädret bytte jag direkt om till pyjamasbyxor. Det fanns inget att äta, så jag hällde i mig två paket mjölk, hehe. Nu har jag legat och kvidit på soffan i någon timme och sett på Will och Grace och massa andra dåliga serier. Jag har jätteont i magen, och om jag har riktigt tur så är det mensvärk. Vadå att jag inte har regelbunden mens? Den kommer ju ändå var... elfte vecka? Det är rätt zkillat.

Nu ska jag se Ellen för att muntra upp mina äggstockar lite. Hon är bääääst. Usch, jag måste verkligen sluta tjata om henne.

ellen

Jag har drömt om Ellen Degeneres i, inte en, inte två - utan TRE nätter i rad. Inte bara att vi var världens bästa kompisar, för det är ju uppenbarligen inte bara ett drömscenario, utan att jag verkligen är ihop med henne. Jag tycker inte att det säger något om min sexualitet alls. Dessutom drömde jag också att hon var och grävde i min arm, men jag tror det har något att göra med det faktum att jag är alldeles UPPSKUREN och BLOTTAD! Vickie säger att jag överdriver min...hrmm.. åkomma, men det tycker inte jag. HON kan vara överdriven.

Nu sitter jag och bränner filmer, äter kladdkaka och - Ja, ser på Ellen... Hehehe. Hon ÄR ju bara för rolig, kan ni lägga av? Som Jennie sa när jag blottade mitt "problem" för henne: "Jamen... hon får dig ju att skratta... och hon är ju äldre än dig... sååå... det är väl inte så konstigt om du känner dig attraherad av henne? Sen att hon råkade vara en KVINNA.... Ja, det var ju bara otur."

Okej, men nog om min älskade nu... Ellen, alltså. Inte Jennie. Hon är ju fet.... Inte för att jag älskar Ellen, då... HEHEHEEEEE eeehh.... heh....

Imorn börjar skolan, och även om jag knappt kan vänta till att få träffa alla fina och få dom att börja spela ACHTUNG, DIE KURVE så finns det ju en del saker man kan vara utan. Typ, jättebebisar, enorma klyftor som bara vill äta upp en (man blir som hypnotiserad), bh-lösa bröst och matteprov som inte ens har något bestämt datum. SKA vi ha matteprov eller finns det bara i mitt huvud? *slår huvud mot en sten* GET IT OUT! GET IT OOOOOOOUUUUUUUUUTTTTTTTTT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Usch, jag lovar Ellen inte har några problem med såna löjliga saker som matteprov. Hon är ju lesbisk, you know.

Mitt lov har faktiskt varit bra. Jag känner hur jag bara blir bättre och bättre på hur jag väljer att spendera mina lov. Jag minns mitt värsta lov någonsin, jag tror det var för precis ett år sedan. ALLA mina vänner åkta bort under antingen sport- eller påsklovet, och jag blev sittandes hemma i en vecka tittandes på Seinfeld. Jag skojar inte, jag gick inte ut under hela veckan. Jag tror inte jag duschade, heller. Jag satt i min pyjamas och såg timme efter timme av Seinfeld. Det var fruktansvärt givande, och jag känner att det var under den tiden jag verkligen lärde känna mig själv... NOT.
Under det här lovet har jag spenderat förmiddagarna med att se lite 30 Rock (typ en av dom härligaste serierna någonsin, tyvärr finns det knappt några avsnitt.) eller film, och sen kvällarna med kompisar. Ja, VICKIE, jag HAR kompisar.

Jag har också blivit RIKTIGT bra på att ordbajsa ett helt inlägg. Fyfan vad bra jag är, alltså. Och Bencky kan ju ta sig som tycker att jag skriver om ointressanta saker. BENcky! HEHEHEHEHEHE. Näe, hon är fin att ligga på om kalla nätter.

Kladdkaka

kenneth

"My mother always told me that every day I have a bad day, there's someone who has an even worse day. Like, getting stung by a bee. Or getting a splinter. Or getting chained to the wall of someone's sex dungeon."

Älskar Kenneth från 30 Rock. Alla borde se den serien, den är bara prima skinka alldeles lagomt stekt på ena sidan.

bandage

Jag kan inte ens duscha normalt med bandaget på armen. Tydligen får det typ inte komma vatten på det, det har blödit igenom, små flikar håller på att ramla av och jag får inte byta det på tio dagar. Så jävla värdelöst.

Idag har jag, Jennie, Floff-Floff och TESS! spelat in massa sketcher nere i DOJON (hehe, till Linn. HÅL HÅL HÅL!). Det var råkul, och det blev faktiskt rätt bra. Uppdatering kommer senare, typ när vi klippt klart och det är upplagt på youtube. Annars kan ni hålla er bättre uppdaterade med våran blogg. Det är mest TESS! som skriver just nu, men dt kommer väl mer, antar jag. We're going to be famous!

Ikväll är jag och Jennie måbade tillsammans, den lille retstickan. Hon tror att hon inte vill ha barn, men jag vet nog vad hon tänker. Det vill hon egentligen, men hon bara låtsas för att hon tror att jag inte kommer tycka om henne om hon vill det. I can see it in her eyes. Hon påstår också att det är stor skillnad på djur och barn, men det är det egentligen inte. Eller kanske lite, typ att barn växer ifrån en, medans man måste ta död på djuret för att slippa det. Hahahahahahahha fan vad jag kommer få skit för den där kommentaren.

Vad? Vad är det mitt norra öra lyss? Vill mamma veta mer om Paris-jobbet?
Om det finns någon sorts Gud, Allah, Buddha eller aliens: Snälla, snälla, snälla, SNÄLLA låt mina päron söka jobb i Paris så jag får röra på mig lite. Gooooooooooooooooooooooosh.

ärrad

Idag har jag blivit alldeles ihopsydd som man ser på filmerna. Jepp. Jag tog en rostig kökskniv och bara slicade bort mitt födelsemärke. Sen tog jag en spritflaska, slet av korken med tänderna och dränkte såret i det. Det sved lite, men jag bet ihop. Sen tog jag en gammal fiskekrok och ståltråd och sydde ihop skiten. Jag är så fruktansvärt jävla badass så du ANAR INTE.
Det som verkligen hände: Jag fick en supersurkärring till sjuksköterska, som bara högg mig hela tiden med nålen. Det gjorde skitaont. Sen när jag inte kunde känna min arm längre kom en mumlande kirurg in och cuttade mig lite i armen. Det kändes ganska äckligt, så jag pep och höll pappa i handen. Pappa höll för mina ögon. Det äckligaste var ändå när dom skulle sy ihop det. Det gjorde inte ont, men jag kände hur dom drog ihop huden, och det var så fruktansvärt äckligt. När pappa skämtade om att jag var med i No country for old men eller någon annan liknande actionfilm där dom gör det jag skrev längst upp, skrattade jag. Då tittade sursköterskan argt på oss och sa att man inte skämtar om sånt. Men det gjorde vi ändå, hehe. Jag och buspappan min.
Och nej, jag vågade aldrig titta på stället där mitt älskade lilla födelsemärke satt. Jag känner mig väldigt ledsen och halv. Snart får jag ett stort ärr där, också. Förhoppningsvis kan Erika och Linn muntra upp mig ikväll. Dom är så tjocka och fina.

Imorn ska vi spela in lite till Breadcat Productions. TESS! som är så duktig, har gjort en blogg där alla i hela världen (+dom på SNL) kan läsa om våra äventyr och fetbragia sketcher. Den kan ni gott också läsa!

awesometown

Av någon anledning gick det inte att publicera det här inlägget jag skrev igårkväll, men jag gör det nu istället. Bare with me?

Okej, okej, jag vet vad ni tänker: "Men Ingrid, borde inte du ligga och sova så här dags? Särskilt eftersom du ska upp imorn och operera bort en av dina mest älskade kroppsdelar? Jag menar, det måste ändå kräva grym uppladdning. Dessutom har du ju festat riktigt hårt ikväll med dina släktingar och slitit hela dagen med att baka. Så, Ingrid, varför sover du inte?"
Jo, det kan jag svara på. Jag har just sett Hot Rod, som för övrigt är en VÄLDIGT rolig film. Den ska jag se igen en vacker dag. Andy Samberg har ett tight little package. Och som svar på dina andra frågor: Ja, det kräver uppladdning att genomgå en sådan enormt svår och komplicerad operation, men liksom... hur mycket tid ska jag egentligen lägga ner på mitt födelsemärke? Jag rakar det ju redan... Ibland. Och för övrigt var det värt att baka den enorma chokladtårtan, för den vann tårttävlingen, hehehehehehe.
Hur som helst, sen när jag satt och youtubade Andy så hittade jag något litet sketchprogram med han och hans kompisar som ledde till hans roll i SNL. Se det här klippet, för det är verkligen så jävla roligt så jag dööööööööör. Se det. Se. Det. SE DET!

madrid

Jag kan nu inte sluta tänka på Madrid och den skandinaviska skolan som befinner sig där. Jag skrev till dom i höstas nån gång och frågade mer om anmälning och avgifter och massa, och idag fick jag ett mail där rektorn frågade om jag fortfarande var intresserad eftersom det finns platser kvar till läsåret 08/09. Det personliga brevet och massa annat ska vara inne innan 14 mars och jag vet inte när man måste betala allt. Jag har skrivit tillbaka och frågat, för om det är tillräckligt med tid ska jag försöka söka några sista minuten-stipendium. Om jag och ni har riktigt tur så slipper ni mig ett helt år. Ni kommer sakna mig som en jordplätt, och jag kommer sakna er som en vattenfläck. Jag har ingen rim och reson i mitt huvud, allt är Linns fel.

Nu kan jag påbörja mitt HATINLÄGG till MALIN, den lilla diaboliska bloggaren! VADÅ NEGATIV?! Jag är sneeeell *sean banan* Bara för att jag påpekar att droskans pancakes äger henne fjollplättar (vilket dom förmodligen inte ens gör) så förtjänar jag ett elakt litet blogginlägg från malins sida? I DON'T THINK SO!
Och vadå hon kommer ta mig när skolan börjar igen? Hon når fan inte ens upp får att ge mig ett tittie-squeeze. Det är HON som ska akta sig. Här har du. Ja, det är en fot. Det är vad du förtjänar, din lilla sköka.

hål

Eftersom jag nu börjar denna TREND om att ha en rubrik som bara är det första (eller möjigtvis andra) ord jag tänker på, tänkte jag att jag ändå kan motivera varför just det ordet. Det blir som mycket mer trevligt att läsa för er alla, tycker inte ni det?
Jag valde hål för att jag ville skrämma Linn. HÅL HÅL HÅL HÅL HÅL HÅL HÅL HEHEHEHEHEHEHE!!!!!!!!!!!!!!!!
Hon har en VÄLDIGT irrationell rädsla för HÅL, och det är typ det roligaste jag någonsin hört. HÅL HÅL HÅL HÅL HÅL HÅL HÅL HÅL HÅL!!!!!!!! Nu sitter hon säkert hemma och har kissat på sig. Den lilla stackaren. HÅL!

Nu har jag sett No country for old men. Den var faktiskt riktigt bra och spännande. Kanske inte världens bästa film, men absolut värd sina Oscars, för jag tror det inte har kommit någon bättre film än den i år. Grymt värt att... bli bjuden på, hehe.
Väldigt förtjust över att min morbror och mina kusiner är här i veckan. Min morbror är så himla rolig. På bion hade han skaffat ett alldeles eget sugrör till mig och satt och pekade på alla som hade mjäll. Dessutom skrattar han alldeles för mycket åt sina egna skämt.

HÅL HÅL HÅL HÅL HÅL HÅL HÅL HÅL HÅL HÅL HÅL HÅL HÅL HÅL HÅL HÅL HÅL HÅL HÅL, HEHEHEHEHE!!!!

Idag har jag, Jennie, Floff-Floff och TESS! skrivit lite på våra sketcher och planerat inför filmningen. Det känns råbra och på fredag och söndag blire ÅKA AV, höhöhö. Imorn ska dessutom Idil, Vickie och Linn komma hit och baka lite. Jag glömde säga till dom att alla mina syskon + två av mina kusiner kommer vara närvarande, men förhoppningsvis ser dom det här innan dom kommer hit och hinner... eehh... förbereda sig lite. Men alla är jättesnälla, jag lovar.


ALL DENNA PRESS

PÅ ATT SKRIVA INTRESSANTA ELLER DJUPA RUBRIKER! Hatar rubriker, ska aldrig, ALDRIG någonsin ha en rubrik igen. Eller jo, det ska jag, men bara ha typ det första ordet jag kommer att tänka på. Nu måste jag ju make up för den här rubriken ovan, så jag taaaaar... "Senapskorn". Jag vet typ inte ens vad senapskorn är för nåt. Ett korn som gör senap, antar jag. Nu ska jag dra en google, som Erika skulle säga. Gud så besviken jag blev. Det här såg ju inte alls ut som senap. Hahahahaahahahahaha, jätteoprovocerad bild som jag bara tog för att den kom upp när jag googlade senap.

Nu hoppar jag mellan Om en pojke och The Holiday. Om en pojke är typ en av världens bästa filmer, helt seriöst. Har sett den flera gånger och den är skitamysig och bra. Boken är också fetprima. Men The Holiday är ju faktiskt MYSIGASTE FILMEN SOM NÅGONSIN GJORTS, och den innehåller ju sötaste i hela världen, Jack.

Där är han och Kate. Gud, vad fin han är. Guuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuud, så fin. Han luktar säkert gott, också.

Idag har jag inte gått utanför huset en enda gång, vilket var rätt skönt, faktiskt. Istället fick Vickie komma hit. Det var sweet. Det kanske låter jättehemskt, men jag trodde faktiskt inte att jag skulle sakna henne så mycket som jag har gjort dena här veckan då hon varit frånvarande. Vem ska annars dra alla översexuella skämt och ta folk på brösten? Men självklart, så fort hon kom in genom dörren började hon jucka och kommentera hur sexigt min bror skottar. Såklart. Men hon är mys så det räcker och blir över.
Jag laddade också ner hela första säsongen av Arrested Development, för det är en rolig serie. Avsnitten är bara tjugo minuter långa och grymt roliga, så det är rätt okej. Michael Cera var bara 14 då, hehhehe. Barnarov.

Jag längtar tiss jag, Jennie och TESS! ska spela in WAWAWA (3st) någon dag framöver, och tiss jag får vara med Linni, Erika och Vickie igen. Linni, töj inte ut ditt vackra öra. Det vore en sak om Erika gjorde det, liksom - hennes öra är ju redan alldeles knöligt och förstört. Dina öron är vackrare än nyponrosen i morgondaggens gräs. Eller ett öra i morgondaggens gräs, take your pick. Så här kommer det se ut. Hehehehehehe.

RSS 2.0