germs

Åh, prisa gudarna och Vickie för denna extremt roliga sida med test!!!!!! Det är sånt som kan lysa upp mina dagar! Jag hade 90% rätt på Disneyquizen och lika mycket bakterier på mitt tangentbord som på 512 toaletter. DEDU JENNIE!
Den här bloggen är också PG-rated (parental guiding advised) eftersom jag har använt ordet "ass" tre gånger och "tit" en gång. Det är ganska roligt.

Jag håller på att bli frisk igen, men det är nog bara för att jag verkligen, verkligen vill. Hatar att vara så här sjuk, men jag tänkte att jag lika gärna kunde se Ellen när jag ändå satt hemma. Men icke, jag har missat Ellen varendaste dag för att jag bara har glömt bort det. Egentligen skulle jag tilloch med kunnat spela in det, men det har jag också glömt. Jätteonödigt. Nu ser jag det i alla fall, och hon är rolig. Roliga, roliga, roliga Ellen.

Dessutom vet jag hela 6 stycken personer som läser min blogg, bland annat ni från klassen + Jennie och TESS! Däremot är det ungefär 14 stycken personer som läser min blogg VARJE DAG, så det måste ju vara några stycken som jag inte vet vilka dom är, eller hur? Hehhehe, spännande värre.
Nu ska jag vara med Fridan, leejtaaa.

Ordbajsningar
Postat av: victoria

cooolt jag hade över tjugo i en hel vecka var hur nöjd som helst... sen gick det neråt neråt och neråt.. och nu har jag inte fått en kommentar på typ... EN VECKA. bitches and hoes.. men så går det väl när man inte skriver om något kul/intressant.. men vänta! jag tipsade om ett test men inget tack.. eller jo på din blogg men tänk om jag inte läser din blogg!

sorry.. jag har pms

2008-03-26 @ 16:57:31
URL: http://vickie.blogg.se
Postat av: gueeeesss whooo.

pfft jag har haft 100 unika besökare på min blogg.

jag antar att jag är en av dem som är okända för dig!!!!

2008-03-26 @ 19:38:07

ORDBAJSA HÄR, Y'ALL:

Ingen anonymitet, tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Ordbajsning:

Trackback
RSS 2.0