wooh!

Nu har jag äntligen fått körkortet i handen! Det blev en bra bild, väldigt neutral, som jag faktiskt kan vara nöjd med i tio år till.  Nu behöver jag bara ett svart bibliotekskort, sen har jag en vuxenbörs, haha.
Förutom att ha gått och hämtat körkortet, så har jag idag även bakat en frusen daimtårta, den är så sjuuukt god! Den är till mig och Björn och nyårsmiddagen vi ska ha imorn här hemma. Det ska bli jättemysigt. Jag ska snart börja göra i ordning fläskfilén som ska marinera i nåt dygn. Sen blir det även potatisgratäng och en schpännande sås till, hoho. Ska bli så kul att laga värsta finmaten istället för... hamburgare på fredagar....

Igår hade jag en riktigt dålig dag. Jag åkte och handlade på OBS! (fuck Coop Forum), och köpte lite grejer till middagen. Där hittade jag en bok som jag velat läsa länge, Rädda Felix, så jag köpte den. Sen när jag kom hem kunde jag inte hitta den nånstans. Eftersom jag inte ville nöja mig med tanken på att jag glömde boken i affären, tog jag på mig tofflorna och tog bilnyckeln för att kolla i bilen om den hade ramlat ut ur påsen. Självklart låg den inte där, och när jag kom in i trapphuset igen så hade jag självklart slängt igen dörren bakom mig utan hemnyckeln med mig. Så jag blev sittandes i trapphuset i ungefär en timme, tryckandes mot elementet. Kul dag.

juldagen

Julafton var sådär lagomt mysig, med bra julklappar (JAG FICK EN CYKEL!!!!) och härliga tävlingar om presenter. Självklart fick pappa oss även att sjunga några julsånger i stämmor osv. Kul kul.
Nu sitter jag alltså hemma hos farmor och farfar i Skellefteå, i min pyjamas som jag har burit hela dagen, hehe. För det mesta har jag bara legat i soffan med täcke och tittat på tv med mina syskon, spelat familjespel och läst boken Slumdog Millionaire som jag fick av Ellen i julklapp. Den är bra, rekommenderar både filmen och boken.

Imorn kommer Björn och hans pappa och hämtar upp mig här, och det bär av till Älvsbyn där Björns släkt bor. Det ska bli spännande, dessutom har jag nog aldrig varit så långt norrut. Björn tror inte att jag kommer kunna förstå vad dom säger.
Jag saknar min Björn.

Nej, nu ska jag läsa vidare i min bok och hoppas på att någon kul kanske loggar in på msn...

KÖRKORT!!!!!!!

NU HAR JAG KÖRKORT!!!!!!!!!!!!!!!!!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAH!!!!!!!!!

Det gick så himla bra! Jag fick Kuggar-Ola, men han sa sen att jag var "godkänd med råge" och att han "inte kunde ha gjort det bättre själv"!!!!!!!!!!!!!!!! AWESOME!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jag har kört omkring hela dagen, för med Becky och Malle, sen hämtade jag Ellen i Sörfors, och körde henne, mamma och Alva till mariehem där dom skulle köpa skor. Sen förbi mormor och morfar för att hämta julklappar inför imorn. Insåg då att jag faktiskt inte har ätit på hela dagen, och lär inte göra det heller! ÄR SÅ GLAAAAD!!
Jag har verkligen aldrig varit så stolt över mig själv!!!!

Nu ska jag snart åka och hämta Björn, och sen pappa och systrarna igen, då. HIHIHIHIHIHI!!!!
Imorn åker vi till skellefteå över jul, så bloggen lär hållas ouppdaterad.

GOD JUL ALLIHOPA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nervööös

Jag är lite nervööööös inför UPPKÖRNINGEN IMORN!!! Så förhoppningvis kommer jag klara det. Klockan 11 kommer det ett mass-sms med hur det gick. Eller ja, om det gick bra, alltså. Om det inte gick så bra så lär jag ju knappast basunera ut det. Vet inte vad jag ska skriva mer, men jag är nervös, i alla fall.

kate the great!

Alltså, jag har tur? Vi har ÄNTLIGEN fått tillbaka boxern, vilket innebär alla mina älskade tv-kanaler tillbaka, och precis lagom till alla julfilmer som går! Och DESSUTOM slår jag på TVn nu, och så självklart är Kate Winslet, aka KATE THE GREAT, världens vackraste kvinna, på Ellen, mitt favoritprogram. OF COURSE! Såna där små lyckliga stunder gör mig... lycklig!

Igår bytte jag och Björn julklappar, och självklart blev han glad för mina otroligt uttänkta presenter till honom. Jag gav honom en miniplånbok och en läslampa som man fäster på boken för att läsa, liksom. Det låter kanske lamt, men det var precis det han behövde, så det var bara bra!
Och nu har jag tänkt skryta lite om vad han gav mig, hihi. Jag fick en heldag med honom på stan, utan några klagomål från hans sida (han gillar inte att gå på stan så mycket), OCH så ska jag få shoppa för 2000 kronor!!! Och på kvällen blir det middag på någon restaurang! HÄRLIGA TIDER! Sitter just nu och funderar på vad jag ska lägga pengarna på, HIHIHI.

Ikväll kommer syskonen hit som vanligt, och sen ska jag och Björn på Avatar 3D. Tralalala.

bilder

Eftersom jag har inte har några planer ikväll sitter jag inne och tittar på tv. Tänkte då också orka att bjuda på några bilder från senaste tiden, så enjoy!


Swoppingträffen i början av månaden.


Alva bytte till sig en jacka.


Vi har haft några halvdagar med keramik på skolan som var riktigt trevligt! Petra gjorde ett äpple.


Malle gjorde en hand som skrämmer mig lite...




Becky gjorde en ljushållargrej.




Jag bestämde mig för att göra en ljusstake, och den ser ut så här, då. Det ska sitta ett värmeljus längst upp, och så ska jag  måla den svart!




Vi hade julavslutning igår.


Becky lyckas alltid hamna bredvid fula personer!


Lärarna spelade och dansade. (Vickie eller Erika, jag spelade in lite på kameran, mest för er skull, så om ni vill ha videon kan jag skicka den på msn!)


Och idag var vi ute i skogen och fixade till oss en julgran. Jag körde bilen. Hehe.

julleif

Idag blev dagens julvalp LEIF! För er som inte vet vem det är, så är det Malles framtida hund som heter Leif. Så här ser han ut, fast julpimpad, då:


För övrigt hade vi julavslutning idag, och det var som vanligt väldigt underhållande från lärarnas sida. Fick några bilder, men dom åker upp senare då jag orkar koppla in alla sladdar osv. Det är fruktansvärt skönt med jullov, och jag har till och med lyckats göra klart filosofin i tid! Det ska firas med middag med tjejerna, ska börja fara snart. Ack, om en vecka har jag (förhoppningsvis) körkort, och då kommer jag kunna cruisa runt i Umeå och slippa gå i kylan.

några fler julvalpar

Här är dagens julvalp som gick ut i massmail till hela skolan:

Lite julmatinspirerad, sådär.

Dessutom bjöd jag på en extra för att sponsra studiehörnan på skolan, så jag drog till med den här snuttiplutten:

AAH!!

JAG KLARADE AV TEORIPROVET OMG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Åh gud, jag är så lycklig, jag blir alldeles galen! Och jag fick 60 rätt av 65, dessutom! Så det var typ inte ens på gränsen - JAG ÄR BARA BÄST HELT ENKELT!
Förlåt för allt skryt, men jag har typ aldrig varit mer stolt över mig själv. Eller det beror på vad som händer på onsdag. Men just nu är jag fruktansvärt glad. Oj oj oj. Det blir kladdkaka ikväll för att fira, jajjemen!

teoriprov snart...

Jag sitter här på skolan och hetspluggar lite teori över internet. Om mindre än två timmar ska jag ge mig iväg till vägverket för att avlägga provet. Jag erkänner att jag är väldigt nervös, det känns nästan som om det här är något av det viktigaste jag har gjort i hela mitt korta liv! Och jag kommer bli så besviken om jag inte klarar det. Men SJÄLVKLART KOMMER JAG ATT KLARA DET! Dessutom fick jag just reda på att jag kommer få tillgång till världens bästa nervlugnare precis innan provet: SPRRRIT!
Haha nej, inte sprit. Det var ett litet skämt från min sida. Nej, jag ska få träffa Björn precis innan lite grann eftersom han kommer befinna sig i området. En liten kjam från personen man älskar måste ju hjälpa bäst!

Nej, nu blir det lite mer teori innan jag ger mig av!

julvalpar

Jag har startat en liten julkupp! Har bestämt mig för att photoshoppa massa små söta valpar till lite juligare valpar, och sedan skicka bilden i massmail till hela skolan! Jag tror det är grymt uppskattat, och det + att jag gick omkring och bjöd på tryfflar idag borde ge mig priset "Bästa stämningsförhöjare!!!" på julavslutningen på fredag!

Här är dagens julvalp:

walt whitman

Sitter och har äntligen taigt för mig att börja på ledarskapsanalysen (som ska vara inne idag). Har äran att analysera Döda poeters sällskap, och jag tycker verkligen den är SÅ bra. Blir typ tårögd av Robin Williams karaktär, den är så underbar. Och nu, för första gången, märker jag faktiskt hur underbar all poesi är. Jag brukar inte läsa poesi egentligen, men... Ja, jag vet inte. Jag fastnade för ett visst citat av Walt Whitman, googlade det och fick fram hela dikten:
Oh while I live, to be the ruler of life, not a slave, to meet life as a powerful conqueror, and nothing exterior to me will ever take command of me.

Den tilltalade mig bara så himla mycket, och jag tyckte den var ganska relevant till det vi har pratat om på sistone, Becky. Så, ja.

Det blir körkort innan jul, ändå!

... Eller ja, om jag klarar det, vill säga. MEN SJÄLVKLART KOMMER JAG ATT KLARA DET!!!!!
Jag är inte en sån som bah "ååh, vill inte säga när jag kör upp, tänk om jag inte lyckas och så blir alla värsta besvikna, bjäbb bjäbb". Liksom, för det första VILL jag ha allas lyckönskningar, det är väl bara trevligt att typ alla hejar på en? Dessutom, om jag INTE skulle klara det, skulle alla som läser bloggen ändå inse det förr eller senare. Så. Ja. Då blir det ju knappast värre bara för att jag har sagt det innan? Ingen logik i det resonemanget.
Så här kommer det:
Teoriprov torsdag 17/12 (JA, nu på torsdag!!!!!!!!)
Uppkörning 23/12 (JA, DAGEN FÖRE JULAFTON!!!!!!!!!!)

Det känns jättebra att ha det inbokat, nu är jag så taggad så jag.... SPRÄNGS!!!!!!!!!


Jag ber till Franks ande att allt kommer gå bra.


Frank

Nu är det så att jag har beslutat att jag ska skaffa en hund. En mops. En maffia-mops. En maffia-mops som heter Frank. Och så är det bara! KOLLA HÄR BARA:

ALLTSÅ HAN ÄR COOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL!!!!!!!!!
Kollar han på dig? Kollar han bredvid dig? INGEN VET!

Och JA, Frank åkte in på headern. Hur kommer det sig att jag aldrig har roligare än när jag gör om min header? Jag har världens roligaste humor, herregud.

FRANK!

hahahahahaa

Hahahahah OKEJ, nu är jag VÄLDIGT självsäker och har redan lanserat en ny header med min bild på mitt blivande körkort hahahaha. Pinsamt nu om jag faktiskt inte tar det. MEN SJÄLVKLART KOMMER JAG TA DET!!
Hur som helst, där ser ni hur jag kommer se ut på bilden, i alla fall. Så himla fult.

ensam fredagkväll

Idag har jag flygit omkring, trots sjukdom. Sov inte så mycket inatt, men är faktiskt ganska pigg ändå. Men jag tror Björn fick lida lite på grund av mina hostningar. Jag har såna där äckliga, slemhostningar då man typ hostar upp sina lungor, ni vet? Jag hade lite feber igår, men den har jag sovit bort! Så idag har jag, som sagt, varit pigg, och sprungit omkring lite överallt. Eller ja, jag gick ned på stan och åt med Linn och gick en pytteliten sväng på stan. Köpte den allra sista julklappen och ett par juliga strumpbyxor!

Sen har jag faktiskt mest suttit hela dagen och pluggat teori. Var förbi på körskolan för att meddela min lärare om att jag faktiskt var på väg och förmodligen skulle ha alla prov klara i helgen. Då sa han att han skulle boka in mina prov på måndag, och att jag minsann skulle hinna innan jul! HALLELUJAH!!
Och nu ikväll, med lite hjälp av Malle, så är jag alltså så gott som klar med alla test! Och på måndag får jag reda på när jag har teoriprov och uppkörning, så det känns riktigt bra! Och nej, jag är inte en sån som bah "näää, jag vill inte säga när jag har uppkörning, tänk om jag inte klaaaraaaar!"
SJÄLVKLART KOMMER JAG ATT KLARA DET! Så datumet lär komma upp här på bloggen, på samma sätt som nedräkningen och det överlyckliga inlägget när jag väl har tagit det. Och sen bilderna från den första cruisingen, hahaha.

Det jag försöker säga att det är nära, och jag är taggad, och ni lär få höra om det!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Och nu ska jag bara ha en ensam fredagkväll. Är fast framför Idolfinalen, även fast jag egentligen inte vill. Vår boxer är på lagning, så jag har bara kanalerna 1,2,4 och 6. Så jag har inte så många val. Men så det lär nog bli lite sömn i soffan. Godnatt!

sjukling

Nu har jag gått och blitt sjuk, bara från INGENSTANS! Eller både Becky och Björn har typ varit sjuka, så från NÅGONstans, I guess. Hur som helst är jag täppt, har ont i halsen och trött i kroppen. Det suger, särskilt eftersom jag måste ha klar ALL teori den här veckan för att få göra slutproven innan jul. Det suger röv. Är ganska stressad, så sjukdomen kommer inte lägligt.

På engelskan har vi eget arbete, och jag har fått tillåtelse att baka en kaka efter ett engelskt recept. EEEH NAJS?! Inte så krävande uppgift, kanske.

köttfärsskor

Igår började veckan väldigt bra med halvdag i keramikgrunks. Vi fick hålla på från 8.25 till 11.00 med att kladda med lera, och jag håller på att göra en ljusstake med kuber som liksom staplas på varandra. Det är lite svårt att förklara, men jag ska lägga upp bilder både på den och på själva keramikbaket. Imorn är det också halvdag, så då fortsätter vi. Väldigt roligt att bara få kladda, hehe.

Jag gjorde även en god köttfärssoppa till min familj igår. Självklart blev den perfekt, hoho. Blev lite extra taggad på att börja laga mat, så det lär väl bli några gånger i veckan nu! Tyvärr sket sig ju mitt sommarexperiment med att prova massa olika recept hela tiden, men jag kanske kan göra om det till någon sorts julklapp till min pappa. Eller nåt.
Jag och Olof for även och provade skor på Skokanonen! Jag hittade ett par riktiga snygga boots med de högsta klackarna jag någonsin ägt. Inte för att det säger så mycket om hur höga dom är. Jag är mes på klackar. men hur som helst känner jag mig fin i dom där jag trippar fram, hohohoho.

Nu idag har jag min sista körlektion!!! Då ska jag även boka in slutprovet, alltså uppkörningen och teoriprovet. LITE NERVÖÖÖÖÖST, men mest spännande! IHHIHIHIIHHIIH schpännande. Jaja, nu gurglar min mage över hur ointressant det här inlägget blev.

bilderrr

Är nu tillbaka från London!! Själva resandet gick bra, även om jag råkade ut för dålig mat och världens minsta hotellrum. Dock låg hotellet centralt, vilket bjöd in till SHOPPING, hähähä. Gjorde upp runt 4000 kr på två dagar, vilket är personligt rekord.
Här följer lite bilder från resan:


Det pyttelilla sovrummet.



Turister.

TURIST!

Vi var uppe i London Eye.

Olof var ful i London Eye.

Det var typ nån snubbe som stod och dansade där uppe i bara kalsongerna. Fattade inte riktigt varför, men kul var det!

PÅ VÄG TILL EDDIIIEEEEE!!!!! På bilden ser du The O2 Arena, typ ett enormt tält innehållande fetaste arenan, samt typ ett TIVOLI?

Vi satt och väntade i den enoooorma arenan!

Taggade.

EDDIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Alltså det var helt underbart bra! Han var sååå rolig, alldeles PERFEKT! Verkligen a dream come true, och jag var så sjukt lycklig. Vill bara kjama honom!!!!!

lilla uppkörningen och londonpackning

Jag fick ett stort, fett OK på min lilla uppkörning, viklet jag är mikket nöjd med! Jag klarade mig faktiskt mycket bra, om jag får säga det själv. Dock glömde jag helljuset på en gång, och så fick jag typ kortslutning och försökte köra ut på motorvägen när det kom en mötande bil. Hon var typ tvungen att bromsa och jag fattade ingenting, och det var fruktansvärt pinsamt. Alltså, jag är inte en lättgenerad person, men det där ögonblicket hamnar verkligen på topp 5 i mitt liv. Usch och fy. Men hon sa att det var okej och att jag nog hade lärt mig en läxa, så det var lugge.

Nu ska jag städa upp mitt rum lite, och så ska jag packa alldeles för mycket kläder till min tredagarsLondonresa! Vi åker 10.10 imorn från Umeå och är i London ungefär 19.00 på kvällen, om jag inte minns helt fel. Vi kommer hem på fredag kväll, så det är ingen lång vistelse. Men förhoppningsvis ska vi lyckas få med lite sightseeing, lite julshoppinh och EDDIE IZZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Omg, jag kan knappt tro det! EDDIE HERE I COME!





RSS 2.0