ensam fredagkväll

Idag har jag flygit omkring, trots sjukdom. Sov inte så mycket inatt, men är faktiskt ganska pigg ändå. Men jag tror Björn fick lida lite på grund av mina hostningar. Jag har såna där äckliga, slemhostningar då man typ hostar upp sina lungor, ni vet? Jag hade lite feber igår, men den har jag sovit bort! Så idag har jag, som sagt, varit pigg, och sprungit omkring lite överallt. Eller ja, jag gick ned på stan och åt med Linn och gick en pytteliten sväng på stan. Köpte den allra sista julklappen och ett par juliga strumpbyxor!

Sen har jag faktiskt mest suttit hela dagen och pluggat teori. Var förbi på körskolan för att meddela min lärare om att jag faktiskt var på väg och förmodligen skulle ha alla prov klara i helgen. Då sa han att han skulle boka in mina prov på måndag, och att jag minsann skulle hinna innan jul! HALLELUJAH!!
Och nu ikväll, med lite hjälp av Malle, så är jag alltså så gott som klar med alla test! Och på måndag får jag reda på när jag har teoriprov och uppkörning, så det känns riktigt bra! Och nej, jag är inte en sån som bah "näää, jag vill inte säga när jag har uppkörning, tänk om jag inte klaaaraaaar!"
SJÄLVKLART KOMMER JAG ATT KLARA DET! Så datumet lär komma upp här på bloggen, på samma sätt som nedräkningen och det överlyckliga inlägget när jag väl har tagit det. Och sen bilderna från den första cruisingen, hahaha.

Det jag försöker säga att det är nära, och jag är taggad, och ni lär få höra om det!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Och nu ska jag bara ha en ensam fredagkväll. Är fast framför Idolfinalen, även fast jag egentligen inte vill. Vår boxer är på lagning, så jag har bara kanalerna 1,2,4 och 6. Så jag har inte så många val. Men så det lär nog bli lite sömn i soffan. Godnatt!

Ordbajsningar

ORDBAJSA HÄR, Y'ALL:

Ingen anonymitet, tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Ordbajsning:

Trackback
RSS 2.0