huvudvärk

Idag har jag haft ont i huvudet, bara sådär lite så den ligger och lurar hela tiden. Det tröttar ut mig nå' så fruktansvärt. Har inte haft huvudvärk sen jag skaffade mina glasögon (hallelujah praise the lord of glasses!) men nu måste jag dra till drastiska metoder. Kanske rent av gå och BLI FRISK!? Skulle kunna låta som en bra idé om det inte vore för att jag är helt sjuk, ha-ha. Åh, så tråkigt. Säkert bara en Linni som skrattar åt sånt...

Idag har det varit en sån där dag då min förkylning håller på att gå över, men huvudvärken och rethostan sitter kvar. Därför har jag gått och skrattat som en galning hela dagen. Varenda gång jag vill fnissa eller skratta mitt Pluto-skratt så låter det som om jag verkligen håller på att skratta ihjäl mig. Självklart gör ju detta fenomen att jag skrattar ännu mer åt mitt roliga skratt. Så det har varit en rolig dag i alla fall. Önskar jag hade ett sånt här skratt i vanliga fall. Som typ... Idil. Hon har ett sånt där skratt jag skulle vilja ha. Om jag vore hon skulle jag skratta hela tiden. Men det gör ju hon nu också, så det kanske är bäst att vi bara behåller positionerna som vi är i nu, okej Idil? Sluta tjata.

För att få skryta lite grann skulle jag vilja säga att det verkar som om mina föräldrar betalar större delen av Paris-resan åt mig. Det var egentligen en julklapp som skulle gå till spanskaresan, men eftersom den inte blev av så väljer jag pengarna till i sommar istället. Det blir skiiiiitabra, eftersom jag då kan lägga lite mer pengar på att köpa kläder och annat. Inte för att jag är mycket av en shoppare. Inte som Malin eller någon annan, men det kan ju vara skönt att veta att jag har möjligheter...
Superskrytigt det blev här ovan, men jag är ju bara så glad att vi är på väg och att det hela kommer lösa sig.... AAAAAHHHHH, hihihihi.

FRUSTRATION

Jag har suttit rejält länge nu för att äntligen klippa ihop franskafilmen. Det börjar med att av någon anledning finns det inte bild på det jag ska klippa ihop, bara ljud. Så jag hade ingen aning om vad jag klippte ihop/hur det såg ut, utan fick gissa mig fram beroende på hur mycket vi skrattade osv. Som om inte det var nog, går det nu inte att spara som en hel film. Projektet går att spara, inte filmen. Så det verkar inte som om det blir någon franskaredovisning imorn. Det är VERKLIGEN inte mitt fel, heller. Jag och min pappa har faktiskt suttit rålänge nu och försökt få det att funka, men ICKET! Det här är värdelöst.

Jag vet att jag tjatar, men nu är jag och TESS! verkligen på väg. På onsdag ska vi boka flygbiljetter, nog för att jag redan bestämt mig för vilket flyg vi ska ta. Lite dyrare, men bättre och.. ööh... händigare. Eller nåt. Slipper man fara ända ut till Skavsta från Stockholm.
Har också haft ett mindre samtal med pappa om vad man ska tänka på, pass, biljetter, säkerhet, osv. Ungefär PRECIS samma saker sades som när jag hade samtalet med mamma förut. Men det gör inget, det är kul att prata om mina och TESS!s äventyr *superexalterad smiley*
Fan vad jag saknar smilisar här på bloggen, alltså. Det är ju här om någonstans man vill visa vad man har för känslor...

Nä, jag är fortfarande upprörd över franskafilmen. Faaaaaaaaaaaaaaan också.

hilldog

Hahahaha, asså, jag har verkligen HELT glömt bort hur roligt South Park egentligen är! Har inte sett det på huuur länge som helst! Nu går det nya avsnitt på canal+ som jag ser på, och just det här verkar vara en parodi på 24 där dom ska fixa bomben som sitter upp i Hillary Clintons "murra". Det är kul för att ingen, typ SWAT och alla, vill upp i henne och leta bomben. Dessutom kallar alla henne för "Hill-dog", hahahhahaaaaaaaa. Är det omoget av mig att skratta åt att Cartman förhörsmetod består av att fisa folk i ansiktet? JÄTTEROLIGT! Hhahahahaha, nu blev någon uppäten av Hilldogs murra.

Snart ska jag allt dra mig iväg med Frida och Linnéa och handla lite grejjor till kvällen. Har man reunion så har man. Vi ska göra tacos hemma hos Josefin. Ganska kul att vi gör något vi typ ALDRIG gjort förut som reunion? Väldigt sällan har vi minsann ätit middag tillsammans, nu när jag tänker efter...

Min mens är över, och nu kanske jag börjar bli lite gladare. Woooooooooooooooooho.

pust

Jag skojar inte, jag har letat efter nagelfilen i över en halvtimme. ÖVERALLT. Jag blev riktigt, riktigt frustrerad. Skulle mina naglar växa sig så långa att jag inte längre kunde torka min vackra bakdel? Aldrig mer kunna nypa Jennie i hennes vackra bakdel? Tårar trängde ut ur mina veka tårkanaler och jag kände att slutet var nära för mina välidgt små händer som stolta nagelbärare.  Fast sen visade det sig att den låg på det första stället jag redan hade letat på. Heh...

Idag gjorde jag matteprovet, och det gick rätt bra. Ännu bättre var att jag fick det bortgjort så att jag får sovmorgon imorn. Trevligt, minsann! Jag funderar på att lata mig till skolan, eftersom jag då bara har två lektioner, och sen cykla senare på kvällen... Jag ska nämligen äta middag med Jennie och TESS! på stan, och jag orkar ju inte cykla fram och tillbaka till stan två gånger på en dag? Nej, tack. Har man moppe så har man moppe. Och då har man den verkligen. Moppen, alltså.
Efteråt vet jag nog inte vad som händer, kanske lite hit, kanske lite dit. Förmodligen drar jag och TESS! oss tillbaka till Backen och avnjuter House och alla hans busiga upptåg, hihi!

fascination

Idag har jag haft låten Fascination på hjärnan ända sen TESS! skickade den till mig häromdagen... Den ÄR verkligen Sommarlåten 2008. Den är alldeles sprallig. Sprall sprall.
Jag vet allt vad ni undrar - hur går det för min mens? Mensdag nummer tre går rätt bra, faktiskt. Tyvärr börjar mitt hem få slut på tamponger och liknande, så i eftermiddag blir det till att vara innovativ och slänga ihop nåt med bomullstussar, tejp, presentsnöre och fiskpinnar. I'm telling you, MacGyver would pull it off!

Nu ska jag egentligen ha mattelektion, men eftersom jag klarade G-provet Galant igår, tänkte jag att jag förtjänade en lite ledig förmiddag. Det gör jag ju egentligen inte, men försök inte förstå hur mitt psyke fungerar.

Hur många Golden Retrievers går det på en simbassäng? Fråga inte mig. När kastrullen kokar över, don't come crying to me. Om din torra hy inte klarar av fler DNAge-cremer är jag inte rätt person att prata med. Din stol snurrar åt fel håll när du blåser åt norr? Jag bryr mig inte. Hamstrar som hamstrar är inte min grej.

Lite Sommarlåt 2008 för "peppning" inför sommaren. Tänk Paris, sol, bad, glass, chilledill och allt annat som hör till. Dill på jordgubbar? Tror inte det är så gott.


gosh

Mensdag numéro dos har inte varit något vidare bra.

Istället tänker/skriver/googlar jag på sommaren och Paris och hur snygg jag kommer vara. TESS! envisas med att jag ska tatuera in en käpp (symboliserar House, då) runt min bröstvårta, men jag sa vänligt men bestämt  "Nej, TESS! Nu är det så här att jag inte tänker göra det. DU kan tatuera in en käpp runt DIN bröstvårta!"
Då föreslog hon att vi istället skulle tatuera in "2 cool 4 school" på rumporna och visa för Johnny när vi träffar honom. Först lät det som en lite knäpp idé, men hon lyckades övertala mig.
Nu återstår bara att övertala Min Jennie att också följa med, så vi ALLA kan ha snygga tatueringar att visa upp.


AFV

Jag, imdb-nörd som jag är, sitter och kollar upp America's funniest homevideos på imdb.com. På forum hittar man alltid de roligaste inläggen av folk som antingen älskar eller hatar just den filmen/serien. Särskilt roligt är det att läsa om Will Ferrell, för honom hatar många. Men många älskar honom också. Diskussion...
Hur som helst hittade jag det här från någon snubbe som inte kan ha mycket till liv:

Dispite what all you people say, Bob Saget was the funniest guy on the show and the best host!
Know why? Because in addition to the hilarious nature of the videos, Bob added voices to the people and little jokes here and there. And when it was time to announce the winner, an off- camera man gives Bob the card and Bob would make an observation of the guy.

Yes, things were much more fun when Bob Saget was the host. He hosted for seven years, then left. The producers set out to find another host. One of terrific comedic genius and superior hosting abilities--unfortunately, they got Daisy Fuentes and John Fugelsang, two of the worst people on TV. Why'd they get both of them? It just goes to show you, when Bob Saget wasn't there, they needed TWO people to do his job.
Again, Daisy Fuentes and John Fugelsang suck!!
John Fugelsang, that's a funny name. Oh man, he must laugh all the time. And Daisy Fuentes is a model, not an actress. Now you can either choose to be an actress or a model, you can't be both, because if you do both, you are guarenteed to suck at one of them! Also when John and Daisy hosted, the winning was rigged! The video that ran the longest won; these two only hosted for three years, fortunately, and they got Tom Bergeron to take their place.

Tom was ALOT better than John and Daisy. He isn't better than Bob Saget, but he is certainly number two. The videos are funny! Some aren't. I wish they'd tell you that not everything you're gonna see is funny, but they never tell you that on TV shows.

So bottom line, Bob Saget was the best host! John Fugelsang (funny name!) and Daisy Fuentes should burn in hell! Tom Bergeron is a good host also!

Jag tänker inte ens börja med att starta en diskussion om hur dålig Bob Saget var, för jag tror det faktum att jag just klistrat in den här texten på min blogg är tecken nog på att jag inte heller har nåt liv. Ah, well.

Idag fick jag MENS! Orkar inte ens maskera detta faktum igen, för det är så uppenbart. Jag blev så äcklad av allt blod och BLODKLUMPARNA att jag började må illa och for hem. Det var jätteskönt, jag satt och såg lite Dustin Hoffman och solade tills jag mådde bättre.

Nu kom jag precis på att jag måste räkna matte så att jag får G på fredag.

vafalls?

Vadan detta uppehåll med bloggandet? Förstår inte varför bloggen är ute och... och... och... BLOCKWARS är inne?! Okej då, jag förstår varför blockwars är inne, det är faktiskt skitkul. Men varför, VARFÖR ska detta utesluta bloggarna?! VAAARFÖÖÖÖÖR??!!!
Okej, slut på dramat.

"Övning ger färdighet" MY ASS!
Det här för fan ANDRA gången jag rakar mina ben i år, och ÄNDÅ cuttar jag upp massa små skinnbitar. Jag får liksom inte skärsår, utan jag skär som bort små bitar av huden? Hur fräscht är det på en skala? Det blödde jättemycket, och sved gjorde det också.... Fast sen blev jag lite gladare när jag hittade jättesmå söta plåster som är bara runda små pluppar, hihi. Zuperzöta.
Eftersom jag varit inställd en längre tid att det ska vara 15+ imorn (MYTTAR-LINN!) tog jag fram mina gamla shorts för att flasha mina nyrakade, omplåstrade ben. Tyvärr har jag växt ur alla mina shorts, bara från förra sommaren. Det blir till att köpa nya i år igen, antar jag...

Nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu har jag inget mer att berätta. Gosh asså


pullan

Jag vet, jag vet, nu fick jag ju er att automatiskt kolla in bloggen för den där rubriken, men vad ska jag göra egentligen? Jag VET att ni läser min blogg, men varför slut på kommentarer? Endast knäppt, måste jag säga.
Nä, anledningen till att jag skrev "pullan" var att jag och Frida ska dra en pulla. "Dra en pulla" låter supersnuskigt, men det bryr jag mig inte om. Det är Erika som fått mig att säga så. Den meningen är som symboliseringen av mitt nya och gamla jag. Så, "dra en pulla" är egentligen är superdjup mening med mening. Höhö, ordvitsen.

Min sko-situation löste sig i alla fall. Kan inte sluta beundra dom, ett väldigt bra köp. Även om dom har olika storlekar eftersom dom hade sålt min andra sko i storlek 37. Jag köpte den i 38 i alla fall, med inlägg istället. Jaja, skor är inte så intressanta.

Har inte vart på humör de senaste dagarna, kanske tåls att tilläggas. Det var också en anledning till skolkningen i onsdags och tystnaden de senaste dagarna. Tänker inte ursäkta mig själv, påpekar endast att jag inte varit på humör, helt enkelt. Nu ska jag sticka iväg med min käre vän Frida. Trevlig helg.

frippa

Okej, nu är det ju så här att jag har fått ett nytt mål i livet: Försöka få bort ALL sorts femininitet ur mitt utseende. Jag har snart lyckats, men jag har fortfarande bröst och andra saker att ta itu med. Goda nyheter, i alla fall - MITT HÅR ÄR KORT! HEHEHEHHE
Jag skojade faktiskt bara med det där feminina, så våga inte komma med någon dum kommentar imorgon om att jag ser ut som en pojke. Tänker inte uppleva gamla minnen från fyran!!!

Idag har jag bara strosat omkring, måste jag säga. Klockan 10 for jag till WISH och klippte håååret, sen stack jag och Jennie till östra och såg på när Söthannas band spelade. Dom är så HIMLA bra, skulle lugnt köpa deras skiva... om dom hade en, alltså... *vink till alla skivbolagschefer som läser min blogg*
Efter det smugglade jag till lite mat åt Jennie på Droskan, och det var zuperbuzigt, men ganska gott. Något som var HELT otroligt är att jag hittade ett par SKOR! HALLELUJAH! TYVÄRR fanns så klart inte den andra skon av paret? Så dom ska leta vidare och sen ringa mig... gooooosh.

Kom just på att Nora faktiskt brukar läsa min blogg.. heheh... aja, man måste få skolka lite då och då. Jag har fan inte varit borta på hela året? DET SKA BLI ÄNDRING.

Till sist en bild på mitt vackra hår:
image47

host

Host, host, host, host, host....
Ojojoj, jag tror jag håller på att få något sorts virus, alltså... Detta bådar då inte bra... Nej, nej...
Näe, okej, jag ska inte ljuga för er. Så istället säger jag ingenting.

Idag har vi haft FNrollspel, och det var ju.... Spännande. Jag var en del av mediagruppen. I början gick jag runt och tog kort, men det slutade med att jag satt och skrev in allt på skolans blogg under mycket stress. Under tiden kom fler och fler med nya intervjuer, uttalanden från de olika delegaterna kom över mailen och andra delegater stormade in på redaktionen för att klaga över att något blivit fel. Herreminje.

Imorgon ska jag klippa av håret. Fett med exciting så ni anar inte. Vet inte riktigt om det kommer bli bra, men vi får välla se. I värsta fall växer det väl ut igen. Kommer lägga ut bilder imorn, do not despair!
Nu ska jag se A Beautiful Mind, för Russel Crowes röst.... GRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

Tjejer, visst kan vi äta lunch imorn? Jag har klipptid klockan 10, kommer säkert hinna till lunchen, hehhe... CATHARINAS!

nostalgi

Ååååhhh, sitter här hemma hos Josefin Poopuu och tittar på gamla bilder och lyssnar på BnG - You can be what you wanna be. Om ni har hört den här låten förstår ni vad jag menar när jag säger att det är världens roligaste låt. Om ni inte har hört den sörjer jag bara med er. Jag försökte hitta den på YouTube, men den fanns inte. För dålig för YouTube är faaaaan inte bra.
Här kommer lite snygga bilder på mig:


Den ultimata alienbilden på mig:




Observera hur långt hår jag hade (jag hade i alla fall inte MITTBENA!)

image46

Den här bilden hade jag och Josefin väldigt roligt åt. Gissa hur många grodor det finns på bilden?
Jag påstår inte att vi hade världens bästa humor back then, men roligt hade vi ändå. Herreminje.

delfin

TESS! skickade just det roligaste jag någonsin varit med om. www.svedimf.3w.se är sidan för dig som egentligen är en delfin. Det är det Svenska delfin-i-människokropp-förbundet.
image35

Älskade den där lilla... hrrm.. bilden. Vill också gärna quota vad som stod på deras FAQ-sida:

Uppmanar ni till sexuella relationer med delfiner?
Förbundet har ingen policy beträffande sex med delfiner eller andra djur, så vi uppmanar inte till tidelag. Förgripelser på delfiner är vi självfallet helt emot. Vi önskar inte skada våra artfränder.

Jag tycker att delfiner är lite smågulliga; betyder det att jag är en delfin då?
Detta är vårt svar: Nej, det betyder inte att du är en delfin. Vi som känner oss som delfiner, har känt just detta under en betydande del av våra liv. Att man är delfin är inte någonting man bara kommer på eller bestämmer sig för i en handvändning. SVEDiMF är tyvärr ingen organisation för människor som tycker om delfiner, även om sådana organisationer givetvis bör stödjas, enligt vår mening.

Jag vill bli medlem bara för att kunna skryta med det. Dessutom vill jag ha en tröja som det står "I'm a dolphin trapped in a human body" på. Ni behöver inte säga nåt, jag vet att ni är avis.



ÄGG

LÄGG ÄGG, LÄGG ÄGG
JENNIE KAN LÄGGA ÄGG
I SKÄGGET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Förlåt, jag blev lite väl upphetsad där. Phew. Nu är det över. Inga problem, inga problem.

Jag veeeeeeeeeeet att jag lämnade mitt sista blogginlägg lite på... ööh... upphällningen? Vi kan kalla det cliffhanger så att åminstone JAG vet vad jag menar. Men bara så ni alla vet kom aldrig Anamaria till spanskalektionen, och vi fick sluta. Så, nu kan jag slappna av. Har gått och tänkt på det hela helgen, alltså. Pheeeeeeeeeeeeeew.

Jennie klagar på att jag inte skriver något om min helg, och eftersom jag är Jennies lilla BITCH, så är följande vad som hänt under min helg:
I fredags umgicks jag med mina underbara knäskålemassöser Jennie och TESS!
Jennie lagade mikket god kyckling-nånting med lite ditt och datt på och gödde oss sedan med mums mums (TAAAAAAAAAAAAACK) och kladdkaka. Den kvinnan vet vad hon håller på med, om man säger så. Jag och TESS! sov där (men Jennie flög iväg mot månen. Jag har aldrig förstått mig på hennes sovvanor) och nästa morgon VAKNADE jag också där. Vem kunde ha anat?
Så nu är vi alltså på lördagen, för den som vill hänga med. Jag traskade med ojämna steg (två steg fram, ett steg till vänster och ett litet skutt åt ingen speciell stans) ner på stan för att joina Vickie och dom andra på loppisen. Först hade jag ett uppdrag: Skaffa saften. Jag styrde mina fötter mot hemköp och köpte mig en saftig saftdunk. Den tittade upp mot mig och sa "Snälla Ingrid, köp mig och gör mig till din?" Jag svarade "MEN KEFT, KLAPPMONGO TILL DUNK!" och så köpte jag den. Jag tog ingen påse eftersom jag är miljövän nu för tiden, och tog istället saftdunken i handen och traskade genom centrum på väg till min älskade skola.
Jag tror jag såg lite galen ut med en saftdunk i handen som inte kunde skrika "SVIK MIG INTE, INGRID! GE MIG INTE TILL VICKIE, HON KOMMER BARA DRICKA UPP MIG!"
Väl på skolan gav jag saftdunken till Vickie (HEHEHEHEHEHEHE) och satte mig och... ööh... väntade. Höll på så i några timmar, kanske tre eller nåt, och sen for jag, Vickie, Erika och Linn hem till mig och chilledillade. Senare kom också Becky och Malin, min nyponros.
Vickie styrde ihop en liten köttfärssås och Erika misslyckades med spaghettin. Eller okej, hon misslyckades inte HELT, men det var för att JAG sa till henne. Jag hackade löken, vilket är en väldigt viktig del i köttfärssåsen.
Under kvällen såg vi Hitta Nemo, för den är BÄST. Sen for alla, och jag somnade i min fina säng.

HAPPY NOW, JENNIE?!

sked

Det ligger en använd sked på bordet bredvid mig. Tyckte bara att det var lite ofräscht, that's all...

Sitter och väntar på att spanskan ska börja. Sista lektionen på fredagar, och INNAN lunch också. Det måste ju vara det drygaste i världen. Idag har jag dock skärpt mig och faktiskt bestämt mig för att närvara på lektionen. Eftersom jag oftast skippar dessa lektioner har jag gått miste om massa grammatik och genomgångar om futurum, vilket kan vara lite... errhhm... pinsamt.

Ja, justja! Vi har loppis här på skolan, också. Lördag och söndag, 12-16 och bla bla bla. Okej, de flesta som läser min blogg är ni som går i min klass (eller Jennie och TESS!), men jag VET faktiskt att det är en del andra också. Fast ni kanske inte ens bor i Umeå? I så fall, kom inte hit bara för loppisen. Eller typ... för loppisen och för att få träffa mig. Jag VET, jag är superrolig här på bloggen och allt, men jag KAN bara inte umgås med alla fans som kommer hit och bara bööönar och beeeer mig om lite kvalitétid. JAG HAR FAKTISKT ETT LIV!

Hm? Vad är detta? Anamaria verkar inte komma hit? Lektionen började ju ändå för ett tag sedan... Kanske, KANSKE är det så att hon är frånvarande idag. Kanske har hon ramlat i duschen och ingen sagt det till oss. Eller så ramlade hon i duschen när hon skulle ta sig en snabbis innan vår lektion. Vad ska hända? Spännande, spännande. Fast i och för sig brukar hon vara rätt sen. Hon är ju så liten, och hennes små ben kanske inte kan röra sig snabbare. En sådan liten.... stackare.

Ikväll har Jennie förberett en helkväll för mig och TESS! Det ska bli skönt eftersom jag knappt träffat dom på en vecka eller så.

Nu dör min dator snart... fan. Fortfarande oklart om Anamaria är halvdöd eller om hon kommer... Spännande, spännande.

mmm(b)ajs

Sitter här i köket med majs mellan tänderna och kände hur magen började bullra. Inte kurra, det är ett annorlunda ljud. Bullrar gör den bara när något är...på väg... Kände typ hur jag lyfte lite från stolen när en självbelåten fis smög sig genom mina prima skinkor. Nu stinker det nå så fruktansvärt. Jag skojar inte. Jag tycker inte ens fisar är så otroligt roligt, faktiskt. Varför skulle jag då överdriva, liksom? Det luktar som om en sköldpadda har lagt sig under en hög bränt hår och bestämt sig för att skaffa barn - ganska äckligt, alltså.

Nu ska jag redigera ihop vår franskafilm, så fort pappa kommer hem med kameran. Den är så smaskigt rolig. Filmen, alltså. Inte kameran. Skulle dock vilja se en rolig kamera... Hrrmm, hur som helst: Filmen om Jean-Jaques, Ediths och Moniques väg till att bli Idole Francais kommer bli kultförklarad.
Favoritmoments:
  • Linns minspel när hon ska smiska Erika i rumpan.
  • Beckys, Malins och Linns minspel när dom ska kolla in i kameran efter Malin ropat  "OUI!"
  • När Becky ropar "NUU!" från bakom kameran
Åååhhh, jag kan bara tacka någon högre kraft för att få skratta så mycket, det är verkligen det bästa som finns.

Näe, nu ska jag förbereda vår modevisning om medeltidens mode till imorgon. Enchanté!

plugg

Oooooooooooooooooooooooooooooooooj, vad jag egentligen borde plugga. Du anar inte ens. Jag skickar nu en tyst liten förbannelse på Erika och Vickie som fått mig spela Blockwars på blip.se. Dessutom är jag ju på ett vinnar-streak nu, så jag kan ju inte bara SLUTA? Jag kommer såååå få en enorm guldig, glansig krona före Vickie och Erika, alltså. Bjäbb bjäbb bjäbb bjäbb bjäbb bjäbb

Vår franskafilm blev dock i det roligaste laget, ska ni veta. Hoppas vi kan visa upp den på skolavslutningen eller något liknande. Linn är helt MAGNIFIQUE!

Jag måste laga mat.................................................................... BJÄBB!
Sen ska jag ringa Jennie för att be henne.....ehehe... you know...
usch vad jag är uttråkad.
BJÄBB

ekonomi

Glöm det jag skrev i det senaste inlägget, det verkar som om jag ska bli ekonom trots allt. Eller nja, inte ekonom precis, inte om jag själv får bestämma över mitt eget liv. Jag ska hur som helst läsa ekonomi de kommande två åren, har jag nu bestämt mig för. Det måste väl vara en bra merit? Problemet är då att jag faktiskt kommer förväntas KUNNA någonting av det, och det kan ju bli ett problem... Särskilt eftersom jag just nu sitter och pluggar till ekonomiprovet (ekonomi light, som jag föredrar att kalla det) som vi har på torsdag. Fy skam!
SOM ELDAR! DET BRINNER!
Ja, jag sitter och betraktar min vackra blogg och lyssnar på Disneylåtar istället för att koncentrera mig på mitt framtida favoritämne. Fan.

Nu vill jag prata(skriva) lite om min framtid, hära. För det första så har jag tänkt mig mina kommande tre ungefär så här:
  • Spenderar sommaren 2008 med arbete, kompisar, resa till Paris samt lite mer arbete.
  • Går andra året på gymnasiet här i Umeå på UIG tillsammans med mina klasskamrater -Linn.
  • Runt juletid ansöker jag om stipendiet till att åka ett år till Spanien (alternativt Frankrike) under tredje gymnasieåret.
  • Antar SJÄLVKLART stipendiet när stipendiesnubbarna bara bööönar och beeeer mig om att acceptera deras erbjudande om att komma till Sevilla, Barcelona eller liknande vacker spansk stad under ett år.
  • Under året i Sevilla, Barcelona eller liknande vacker spansk stad lär jag mig felfri spanska och träffar en alldeles underbar man som, lyckligtvis, är 17-18 år men ser ut som han är 43-45.
  • Euuuww, stryk det där sista. En 17åring som ser ut som han är 45? Fan vad knäppt, till och med för mig! Vi tar en vanlig finnig, hormonsvettig tonårspojke som smidigt får ta min oskuld till oanade höjder... eeh...
  • ...Stryk det där med finnig och hormonsvettig också.
  • Efter ett år i Sevilla, Barcelona eller liknande vacker spansk stad återvänder jag hem till kära Umeå för att ta examen tillsammans med Erika, Vickie och Linni. Jag tar självklart examen i ekonomi, hehe.
  • Under mitt tredje (egentligen fjärde) år i gymnasiet har jag faktiskt lyckats skaffa mig ett jobb, så jag har sparat ihop några penningar till att kunna resa under sommaren 2011.
  • Det bär av till New York i några veckor, juli-augusti 2011.
  • Där blir jag självklart upptäckt av Lorne Michaels, som ger mig en huvudroll i SNL. Jag veeeet, SNL fungerar inte riktigt så, men för min skull formar han om hela programmet så att jag kan få en mer central roll pga min uppenbara talang.
  • Sommaren 2013 - Ni är alla bjudna till mitt och Bill's bröllop i Central Park. Efterfest på The Hilton så länge ni orkar. Ingen sprit.

Okej, jag blev kanske lite carried away där i slutet, men jag tycker början lät ganska bra?
Nej, om jag ska komma mig iväg till Sevilla, Barcelona eller liknande vacker spansk stad måste jag faktiskt ta mig i skinnet (nu blev jag plötsligt osäker, heter det så?) och börja plugga till ekonomin. Allt börjar med ett litet steg, är det inte så?

morgon

Hej, jag heter Erika och jag skriver ett blogginlägg på morgonen.
Näe, så här går det när man får skjuts till skolan - 45 minuter kvar till den himmelska spanskalektionen börjar. Fast jag gjorde det mest bara för att min mama är hemma från Portugal efter en vecka. Jag kände att jag var tvungen att upplysa henne om mina Paris-planer för sommaren. Hon blev lite förvånad och frågade bara saker som "Jamen, du har ju redan varit där? Varför ska du dit igen? Du har ju redan sett allt?"
Det är ungefär som när man vill se en film, eller typ KÖPA en film. "Varför ska du köpa den? Du har väl redan sett den? Varför ska vi HA den då, för?"
Allt som allt tror jag att hon tyckte att det verkade mysigt. Däremot var hon lite okonventionell och började hetsa mig till att boka flyg och hotell redan NU, även fast jag inte vet om jag fått jobb eller inte. Hon kan bli lite hetsig sådär. Vilken tur att jag är den mogna och ansvarsfulla i vårt förhållande. Hehe.

I slutet av den här dagen ska vi få information om de olika profilvalen. Om det visar sig att språkprofilen innebär att jag ska måsta läsa tyska eller japanska FÖRUTOM spanskan och franskan kommer jag ju helt bryta ihop. Jag tänker fanimig inte lägga ner tid på att lära mig dom språken, liksom. Jag vill inte heller läsa internationellt samarbete, för det är alldeles för mycket samhällskunskap, och det kan jag ju inte ens. "Ekonomi, då?" undrar ni säkert. Jo, tjena. Hej, jag heter Ingrid och jag läser ekonomi för att växa upp och bli kostymnisse, vara svennis med två medelmåttiga barn och till sist hoppa från det höghus jag jobbat i i så många år. That's the life I want.
Näe, visar det sig att mitt val är helt fucked up kommer ni nog få reda på det så småningom, för då kommer det ett långt, argt, sörjarbrev här på bloggen.

ERIKA

MEN SKA DU HA SPÖ?!
JAG ÄR VÅG, DIN TÖNT!
det är alltid typ från antingen 23 eller 24 september, och jag fyller år 24! SÅ JAG ÄR VÅG, PUCKO!

bill

Aaaah, Bill. I do like you. Han är till och med tvilling, fick TESS! reda på. Jag är våg, jag passar med tvillingar. Andra tvillingar: TESS!, Johnny Depp, Hugh Laurie och Bill Hader, då. Jag passar tydligen också bra med vattumän och fiskar. Någon som är det? Det går tydligen sämre med skorpioner och stenbockar. DAMN YOU!
Hittade grymt roliga sketcher idag igen:

Dessutom har det kommit en TREDJE Laser Cats!

bored

Which Seinfeld character are you? (from 5)

George

You are George Costanza, Jerry's best and oldest friend. You are often unemployed and living with your parents, constantly trying to get the attention of girls, but usually failing to stay in a relationship for more than a few weeks. You were engaged once, but your fiancee ended up dying from the toxic glue on the envelopes of the wedding invitations. You have hardly any confidence in yourself and your abilities, and are often depressed with your life. You are the loser of the group, the one that everyone makes fun of.

Personality Test Results

Click Here to Take This Quiz
Brought to you by YouThink.com quizzes and personality tests.


Jag sitter för det mesta på www.i-am-bored.com nu för tiden. Så mycket att Janne var tvungen att dra om hela lektionen för mig efteråt. Hur som helst hittade jag en quiz (bland flera hundra roliga, hihi) som gjorde mig till GEORGE i Seinfeld. Han är ju luuuugnt bäst, jag är "glad" att jag blev honom.

Dessutom verkar det verkligen, verkligen, verkligen, verkligen som om jag och TESS! kommer komma oss iväg till Paris i sommar. Det är sånt som gör mig så lycklig att jag knappt bryr mig om att jag inte lämnat in geografiuppgiften eller hänger med på ekonomi-lektionerna! Allt verkar då lösa sig för mig, så då gör inte det som inte gör det så mycket. Om någon fattar. Eller borde jag sluta prata? Skriva, menar jag. Jag borde sluta skriva.

bebis

Jag är gravid.

Jag har just slösat bort en söndagskväll med att baka cookies (som ingen gillade?!!?!??!?!) och se ERAGON! Min recension av Eragon: Light lame-ass version av sagan om ringen för bebisar, helt enkelt. Jag blir så besviken när jag ser såna här dåliga filmer. Liksom, tänk om våra barnbarns barn vill sätta sig ner i framtiden och se någon av filmerna som gjordes på sina förfäders tid. Dom kollar upp någon som var lite lättsam fantasy som verkade bli SÅ himla poppis, och ser självklart Eragon. Det kommer bli en kväll dom aldrig får tillbaka på samma sätt som jag aldrig kommer få tillbaka den här kvällen. Det är inte ofta jag känner så, att jag ångrar att jag har gjort något, men ikväll är en sådan kväll. Fast lite roligt var det allt med att Alva bara satt hela tiden och tjöt om att det var en bebis som skrivit boken, och Ellen (nyfärgat med svart hår, btw) ville att alla skulle bajsa - på varandra, på draken osv...

Idag har jag spenderat större delen av dagen med att sitta på www.i-am-bored.com och kolla roliga quizzar och grejer. Det finns faktiskt huuuuur mycket som helst där, och har man riktigt tråkigt kan man sitta hur länge som helst. Den sidan är värt ett besök.
Nu ser jag på Room 401, och jag måste erkänna att det skrämmer mig väldigt mycket. Det känns skönt att se det med pappa, dock, för han är så skeptisk till allt så man vill inte låta sig bli skrämd.
Nu ska jag...eeeh... ZzzZZzzZZZZzZZZZzzzZZzzZZZZzzzZzzzZZzZZZZZzzzZz IF YOU KNOW WHAT I MEAN

idiot

Det finns så fruktansvärt många idioter. Sen finns det dom som gör idiotiska saker, och det är ju en ganska stor skillnad, antar jag. Som typ att inte ha BH, det tycker JAG är ganska idiotiskt.
Jag tror den största idiot jag någonsin sett är tjejen i den här videon. Vad tänker hon på? Herreguuuuud, vad galen jag bliiiiiir.

maffiaingrid


Nu blir det favorit i repris, bara för att jag satt och läste igenom min gamla maffiablogg. Jag kom att tänka på att det skulle vara väldigt roligt om jag fick barn nu. Fan vad jag skulle experimentera med ungen, alltså. Typ, lära den fel saker och sånt, som att papegoja hette pannkaka och att Will Ferrell var tant Jennie. Skulle inte det vara kul, så säg?

In other news: Jag fick ett ganska fräsigt halsband av Erika idag som var typ några små glasögon enligt henne, men jag tyckte dom mer såg ut som en sån där mask man har på maskerader eller som inbrottstjuvar har. Hur som helst, jag FICK det här fina halsbandet av henne eftersom hon ändå ville bli av med det. Jag sa då till henne att om det visade sig att jag kunde se in i framtiden med dom skulle hon allt ångra sig. Vi skrattade gott åt mitt lilla skämt - MEN! Tji fick hon allt! Det visade sig nu att jag faktiskt KAN se in i framtiden med halsbandet. JAG LOVAR! Liksom, varför skulle jag ljuga om en sådan sak, va?
Vill ni veta vad jag såg?
KLART NI VILL!
Jag såg hur polygama förhållanden plötsligt blev accepterade i västvärlden, och att då Bill, Andy, Jack, Hugh och Johnny insåg hur mycket de egentligen älskade mig.

Gud, vad jag kunde ha dragit det där längre, men jag är så varm att jag inte orkar.
Nu i slutet kan jag tillägna det här inlägget till Jennie, för det ville hon. Dessutom skriver hon ett helt inlägg till mig, så...


ÅÅÅHHH, VÄRLDENS SÖTASTE LILLA KISSE!!!!
 Cutest Orange Kitten Ever I want to pet him and squeeze him and make him mine--all mine!

sonny

Sitter och ser på en film, "En satans eftermiddag", med en 35-årig Al Pacino. Han är nästan en av mina favoritskådisar, han är verkligen skitbra. Hur som helst, just nu håller han och någon annan snubbe på att råna en bank. I filmen, alltså. Medans dom rånar banken står Al och skriker och svär på alla damer som jobbar där samtidigt som han viftar med ett enormt gevär av något slag. "DON'T YOU FUCKIN' MOVE!" vrålar han till någon kvinna som ryckte till, när en äldre dam som står bredvid honom går fram till honom och örfilar honom rakt i ansiktet. LIKSOM?! Man ÖRFILAR fanimig inte Al Pacino, och SÄRSKILT inte när han har typ en hagelbössa i handen! Efter att hon örfilat honom säger hon "Watch your language, there's ladies around!".
Okej, okej, förvisso att filmen är från 1975, men det finns några saker man inte gör, inte NÅGOT år - som tex örfila Al Pacino och säga åt honom att sluta svära. Och nu blir han liksom uppläxad av bankpersonalen för att han kom in på banken utan en egentlig plan. Vad fan är det här för film? Jag ser Gilmore Girls istället.

Idag skippade jag spanskan och gick på stan med Erika istället. Även fast det är tänk att jag ska spara till Paris kunde jag inte undgå att köpa ett par solglasögon på H&M, dom kostade ju bara 29.50. Dom var rätt snygga, lite 80-tal över dom, sådär. Jag tänkte lägga upp bilder senare...

... NOT!
Det där var en liten diss till malbral som alltid lägger upp bilder på sina nyinköpa kläder. Inget illa ment, dock, jag tycker det faktiskt är ganska sött. Hon nämnde mig ju till och med hela TVÅ gånger i sin lilla personliga quiz. Tyvärr var jag fel svar båda gångerna.
På hemvägen stannade jag lite hos sjuklingen Becky för att utnyttja deras vatten och se hur hon mådde. Jag tror allt hon blev lite piggare efter jag muntrat upp henne lite. Eller så var det för att hon såg på Ellen - vem blir inte frisk då, liksom?

Till sist, så här på en solig dag innan helgen, vill jag uppmana till A Random Act of Kindness. Tolka det hur du vill, men under helgen tycker JAG att DU borde utföra en slumpartad vänlig gest till någon, utan att be om något i gengäld. Det tycker jag. Faktiskt.
A Random Act of Kindness.

hårstrå

Jag kan lika gärna berätta: Erika och Vickie hittade ett hårstrå på min haka. Alltså, inte ett sådant där vanligt hårstrå som man har överallt, utan ett riktigt, redigt strå. Jag sa tidigare att jag skulle spara det och låta det växa till ett skägg, men jag var tvungen att plocka bort det. Skulle jag finansiera min resa till Paris för att jag är skäggiga damen, kanske? I don't think so!
Anledningen till att jag tog bort strået var att jag fick en flashback från mitt tidigare liv. Jag TROR att jag var typ... Världens sexigaste kvinna eller Miss Universe eller nåt liknande. Har Miss Universe ett redigt strå på hakan, kanske? Nuh-uh! Så det var det därför jag plockade bort det; jag var tvungen att hedra den titel jag fick i mitt tidigare liv. Eller så var jag en afghansk manwhore, men vad vet jag?

Även fast jag typ förstörde Fridas familjestämning i och med att jag får fara till Paris i sommar, gjorde hon den här vackra bilden till mig.

Det är mitt och House's bröllop. Först fattade jag inte riktigt, men nu förstår jag att jag står vänd mot altaret medans House vinkar åt sina fans på läktarna. Tydligen var det jättesvårt att rita, så jag är nöjd. Jag saluterar Frida.
We who are about to die salute you! Hehe....

Nu ska jag gå och hitta mig en redig gammaldags bok jag kan damma av och läsa. Såsom man gjorde förr i tiden, innan UIG fick datorer till sina elever. Duktiga jag som fortfarande kan vända blad. Däremot har jag glömt hur man skriver...

stekpanna

Jag måste vara världens snällaste storasyster ibland. Utan överdrift - Jag kan få Ellen att gråta när jag vill. Inget jag utnyttjar allt för ofta, men ibland känns det som om jag faktiskt åstadkommit något när hon lipar lite på grund av mina... upptåg...
Efter att hon och Alva kallat mig "mansdvärg" och "mansdvärgen med världens minsta händer" otaliga gånger, började jag hota dom med att när jag är 30-35 och kommit ut ur fängelset för andra gången ska jag söka upp dom och döda dom med en stekpanna. Alva fnyste och gick därifrån, men jag tog tag om Ellens huvud och började beskriva hur hon skulle dö. För er som är nyfikna skulle jag köra upp stekpannehandtaget i hennes näsa, om och om igen, tills hon bara liknande en liten mensblodklump. Det var kanske i värsta laget, jag erkänner, men det var ganska roligt när hon tillslut började gråta där jag tryckte upp henne mot väggen. Det roligaste var att pappa bara stod där bredvid och skrattade åt mina älskvärda bravader, som för övrigt nu har börjat läsa min blogg. Trevligt värre, hej pappa!
För att snälla till mig lite satte jag mig framför TVn och ser nu på Casper. Zupermyzig film, kan jag tillägga.

Till sist vill jag rikta ett litet meddelande till Bill Murray, förutsatt att han kan svenska och läser min blogg. Varför gör du inte fler filmer, Bill? Varför? Om jag var du skulle jag utnyttja det läge du är i och endast göra fullkomligt bra och roliga filmer tills du inte längre kan.. ööh.. gå. Eller prata. Whatever. DO IT, BILL! FOR ALL OF US!

paris

Nu är det så här att jag och TESS! verkligen SKA till Paris i sommar, och det finns INGEN som kan stoppa oss! Eller ja, förutsatt att jag får jobb, men det ska nog inte vara några problem... hoppas jag. Hur som helst ska vi på ett litet B&B som heter La Village som ligger i/på/under Montmartre, vilket är PARFAIT för oss som egentligen bara vill hänga där och traska omkring. Dessutom ska vi, även om vi lever lite väl fattigt, nog kunna skrapa ihop lite pengar för att shoppa second hand. Shoppa second hand i Paris. DENI!
Jag är så fruktansvärt glad att jag bara vill springa omkring och skrika, men istället cyklar jag fram och tillbaka till skolan och skriver ett upphetsat blogginlägg. Dagens ungdomar... Tyvärr kan ju inte Jennie, den ungdomen, följa med. Hon valde Kvin (Queen) istället, men det är lugnt. I'm cool with that. I can deal with it. Näe, det är faktiskt HELT OKEJ, eftersom jag tänker följa med henne då rocka loss. Rock rock rock rock. Hehe.
image32

hallelujah

Tack gode gud att blogg.se är tillbaka så att ni inte missar en SEKUND till av mitt tjat om Ellen Degeneres. Seriöst. Hon är så himla rolig. Hehe, skojar bara.

Jag känner att jag bara måste dela med mig av något som hände på bussen idag. Efter jag hade stått och samtalat trevligt med Erika gick jag på bussen (imorn ska jag börja cykla) tillsammans med Tova för att åka hemåt. Väl där upptäckte jag att väldigt många som jag kände och som jag egentligen inte ville samtala med var på bussen. Jag vet vad du tänker - det bådar aldrig gott. Hur som helst, där stod jag alltså bland gamla "vänner" och kände mig obekväm, när plötsligt busschaffören börjar prata i högtalaren. Jag blir alltid så rädd när han gör det, det är som inte väntat alls! Han förklarade i alla fall att bussen hade kört på en HUND som sprungit över vägen och att bussen typ inte kunde fortsätta köra eftersom... ja, jag vet inte riktigt, för att en hund hade träffat vindrutan, antar jag. Så jag och Tova gick ut ur bussen och tänkte gå runt för att se på denna spektakulärt påkörda hund och upptäckte till vår förskräckelse att hela bussens framsida var nerblodad!!!! JÄTTEÄCKLIGT! Man skulle kunna tro att vi var härdade efter två dagar av "Gladiator" men inget kunde verkligen förbereda oss för den synen. Hundhjärna var verkligen nersplattad över asfalten, det var skitäckligt. Jag gick direkt in till trottoaren igen och spydde, så gott var det. När jag hade spytt klart förklarade busschaffisen att han hade beställt taxi så att alla kunde komma hem i tid. Så min eftermiddag bestod alltså av hundinälvor, spya och taxiresa. Supertrevligt.

Idag har jag för övrigt blivit väldigt lurad av alla i min närhets aprilskämt idag. Till exempel fick Erika mig att tjuta av lycka över att hon skulle flytta in till stan, men det skulle hon ju inte. Sen överraskade Olof oss alla med att han bara fick G på ett spanskaprov, men det var lite mer uppenbart. Av den mer skrattretande sorten fanns ju Ellen som tog guacamole till tacosen, slickade av skeden och (till Alvas tjut) stoppade ner skeden i skålen igen. Sedan utbrast hon i ett "APRIL, APRIL!" och vi alla asgarvade. Ja, inte Alva, då. Dessutom hoppas jag innerligt att alla insåg att det ovan var mitt tragiska försök till ett aprilskämt. Jag kan inte ens hålla masken på bloggen, liksom.

RSS 2.0