fascination

Idag har jag haft låten Fascination på hjärnan ända sen TESS! skickade den till mig häromdagen... Den ÄR verkligen Sommarlåten 2008. Den är alldeles sprallig. Sprall sprall.
Jag vet allt vad ni undrar - hur går det för min mens? Mensdag nummer tre går rätt bra, faktiskt. Tyvärr börjar mitt hem få slut på tamponger och liknande, så i eftermiddag blir det till att vara innovativ och slänga ihop nåt med bomullstussar, tejp, presentsnöre och fiskpinnar. I'm telling you, MacGyver would pull it off!

Nu ska jag egentligen ha mattelektion, men eftersom jag klarade G-provet Galant igår, tänkte jag att jag förtjänade en lite ledig förmiddag. Det gör jag ju egentligen inte, men försök inte förstå hur mitt psyke fungerar.

Hur många Golden Retrievers går det på en simbassäng? Fråga inte mig. När kastrullen kokar över, don't come crying to me. Om din torra hy inte klarar av fler DNAge-cremer är jag inte rätt person att prata med. Din stol snurrar åt fel håll när du blåser åt norr? Jag bryr mig inte. Hamstrar som hamstrar är inte min grej.

Lite Sommarlåt 2008 för "peppning" inför sommaren. Tänk Paris, sol, bad, glass, chilledill och allt annat som hör till. Dill på jordgubbar? Tror inte det är så gott.


Ordbajsningar
Postat av: TESS!

ASSÅ DU BÖR VARA HUR NÖJD SOM HELST ATT JAG SKICKA DEN TILL DIG! Annars hade du missat årets sommar låt!

2008-04-24 @ 12:21:30
URL: http://modertherese.blogg.se

ORDBAJSA HÄR, Y'ALL:

Ingen anonymitet, tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Ordbajsning:

Trackback
RSS 2.0