gamla bilder

Har itne så mycket att göra hemma hos mamma, så det blir lite gamla bilder från midsommar istället:




















Ellen fyllde år, så vi var fula.



näsblödar-ingrid

ALLTSÅ, jag har börjat blöda värsta mycket näsblod! Idag är fjärde gången sen i söndags! Och jag har typ inte blött på flera år!!! Det är helt sjukt, vad är det för fel på mig?

Okej, nu är det mycket som goin on i mitt liv. Nästa vecka händer två stora grejer: Jag har lilla uppkörningen OCH jag sticker till London i några dagar. OCH vårt företag har swoppingträff (GLÖM INTE ATT KOMMA PÅ DEN JÄDRANS SWOPPINGTRÄFFEN, NÄSTA LÖRDAG DEN FEMTE DECEMBER, KOLLA HEMSIDAN HÄR!!!!!!!!!!).
Hur som helst börjar mitt körkort närma sig = PRETTY AWESOME!
Hur som helst ska jag och Olof till London nästa vecka och se Eddie Izzard = FUCKING AWESOME OMG!!!!!!!!!

Så... ja, jag är rätt taggad!

ÄSchhH!

Nu har jag spräckt TVÅ nollor detta skolår! Först hade jag en sjukdag någon vecka innan lovet, och det går som inte lika bra att säga att jag har haft EN sjukdag på hela gymnasiet, det låter så lame. Men ändå.
Och nu har jag alltså även bajsat på skolans toaletter. Hemska tider, jag som trodde att jag skulle slippa. Men just nu kände jag att jag int ekunde hålla emot längre, särskilt eftersom jag måste påkörlektion om en kvart, och då borde jag vara... tillfredsställd. Inom bajsområdet, så att säga. Tänk om jag skulle spänna mig så mycket att jag bajsade på mig?
Ja, hur som helst så gick den hela bajssessionen inte så bra. Folk knackade på dörren, jag la världens himla stinkbomb och självklart blev den kladdigare än världens kladdigaste kladdkaka. Åh, nu blev jag hungrig. Hur som helst, det hjälpte inte att skolans toapapper är så tunt så att jag känner ringmuskelns rynkor räffla mot fingertopparna.

Nu har jag fått er att äcklas nog så mycket, så jag ska ta och springa iväg till trafikskolan!

busy weekend

I helgen har jag, för ovanlighetens skull, faktiskt haft planer så gott som hela tiden! I fredags hade jag en mysig kväll tillsammans med Becky. Men vi sov mest, men det var mysigt ändå!!!!!!!!!!!!
sen, ungefär klockan sex på morgonen, ramlade Björn in här i lägenheten. Hittade honom sovandes i soffan vid halv åtta och tvingade honom i säng. Vi sov i några timmar till, sen stack vi till Sävar för RIDNING-TIME!!!!!!!!! Björns mamma har en häst på gården, så jag fick mig en lektion och red omkring en stund. Det var jättekul, men läskigt när den började galoppera............................... Har ännu inte känt av någon träningsvärk, men det kommer säkert snart.
Sen hade jag och Björn en myskväll här hemma då vi såg Skönheten och Odjuret först, och sen Peter Pan. Disneyfilmer är <3.

Justja, och sen ställde jag väckarklockan på kvart i ett, eftersom auktionen gick ut då! OCH JAG VANN!!!!!! JAG VANN MIN KLÄNNING!
Åh, den är så fin och alldeles perfekt. Fick den för 520 kr, och den är på väg från London as we speak! Den ska jag alltså ha som balklänning i vår, hähä. Tänker inte lägga upp någon bild, utan ni får tränga er vid Folkets Hus på baldagen istället!

riskettannnnn

Ikväll har jag riskettan, och jag är lite nervös i magen. Inte för just riskettan, om allt går som planerat så är det väl bara en lektion om typ alkohol jag måste vara med på och betala några hundra kronor för. Nej, jag är dels nervös inför morgondagen, då jag har lektion och får besked om jag får ha lilla uppkörningen på måndag, och sen är det halkbanan på torsdag. Nervositeten är mest för att det känns som om jag börjar närma mig det ultimata lilla plastkortet! HIHIHI.

Igår firade jag och Björn sju månader tillsammans, så han lagade mat åt mig och så myste vi hela kvällen. Det var välbehövt och jag är väldigt utvilad idag. Antar att det behövs inför kvällens tretimmarslektion. Förlåt, jag kan verkligen inte tänka på något annat. SPÄNNANDE!

Justja, vi fick våra affischer till vår swoppingträff idag!!! Jag, Malin och Becky har ett företag som anordnar swoppingträffar, så ni kan ju kila in på vår blogg och kolla när det är: http://swopping.blogg.se! MYCKET NÖJE!

mysig fredag

Eftersom jag inte har haft några block i veckan, så var jag helt ledig från skolan idag. Det var riktigt skönt. Jag sov över hos Björn, och vi sov nästan halva dagen. Sedan lyckades jag, mot alla odds, dra med honom ned på stan för att uppdatera hans garderob. Det var fruktansvärt tillfredsställande att få kolla ut lite nya kläder. Äntligen. Hoho!

När jag kom hem väntade här ett paket från Amerikatt, från Vickie herself! Det var min försenade födelsedagspresent. Jag fick ett ganska stort kort med någon naken kille på (otippat) och ett chokladfondueset!!!! Tyvärr var skålen man ska smälta chokalden i sönder, så jag vet inte vad jag ska göra... Måste typ hitta någon exakt lika stor, värmetålig skål så att jag kan få smälta min choklad, god damnit! Men ja, det var väldigt snällt av den underbara Vickie att tänka på mig ända bort i Las Vegas, Nevada, USA, Jorden, Universum. KJAM TILL DIG!

Ikväll blir hemmakväll, för jag har inga planer. Imorn, däremot, ska jag, Björn och Becky gå och se 2012! Har inte dunderhöga förväntningar på den filmen, men det ska bli trevligt i alla fall!

photoshoparN

Hahahaha som du kanske märker har jag suttit på photoshop till halv tolv igår kväll för att fixa mig en header till bloggen, eftersom Erika mystiskt nog raderade min. Jag blev fett nöjd i alla fall. Hahah eller alltså, den är ju knappt seriös, så jag hoppas ingen där ute tror att jag bah "oh shit, vad jag är duktig på photosthop" eller nåt. Men erkänn att den där äger.

avslappnad kväll

Vaknade imorse klockan nio och var, för ovanlighetens skull, helt utvilad. Det blev ju inte precis värre av att jag drog mig i ca två timmar till med Björn. När jag sedan kom hem och mötte en röd lampa lysandes på min Devtalkanvändare blev jag först dampig och började gråta, men sen blev jag dampig och skrev klart hela filmanalysen som skulle vart inne för tre veckor sen. Det kändes skönt, då slipper jag i alla fall gå på studiehörnan imorn. Nog för att det skulle sitta fint med lita fika... Kanske slår till och gör cookies eftersom jag slutar tidigt.

Annars då? Funderar på att se 2012, men det känns som om jag skulle bli besviken. Eller jag vet inte.
Just nu läser jag Dan Browns nya bok, The lost symbol, som verkar helt okej. Som vanligt så är hans böcker grymt lättlästa, man bara glider igenom. Och de korta kapitlena får en att känna sig så smart, hoho. Nej men den är spännande, den kan ni passa på att läsa om ni får tillfälle!

inga bilder!

För en gångs skull kände jag faktiskt för att blogga. Tyvärr har jag absolut inget spännande eller ens trevligt att berätta. Eller jo, jag började tänka på studenten när jag satt på toa och bajsade. Det ägde. Blev typ lite tårögd. Kan tänka mig komma utspringandes ur UIGs lokaler och hitta igen skylten med min bebibild på. Och sen stå och hoppa på flaket och tjoa. Fy bubblan så kul!!!!

Sen hade jag tänkt lägga ut lite bilder, men jag kom på att i och med att jag har fått Björns gamla dator så finns självklart inga av mina bilder här. Däremot hittade jag några gamla webcambilder som han har tagit på sig själv, och tänkte bjuda på en här.

Hahahahaha alltså kolla gullungen!!!!!!!!!!!!!!! Så går det när man lånar ut sin dator till mig, håhåhå.
Jaja, nu vet ni i alla fall vem som lyser upp mina dagar!

Ointressanta saker

Har egentligen inte så mycket att berätta om senaste tiden i mitt liv. Igår var jag och Björn på bio, vi såg Couple's retreat (eller Trubbel i paradiset som den heter på svenska). Den var väl helt okej, jag fnissade mest hela tiden. Tyvärr var alla bra skämt redan i trailern, så ni behöver egentligen inte betala 100 spänn för att se den på bio. Dessutom var den kanske mer deprimerande än rolig, eftersom den var så pass realistisk. Inget att rekommendera för typ... par i skilsmässoplaner eller nåt.

Idag ska jag nog försöka plugga lite teori, som alla andra dagar. Ikväll ska jag vara med Linn och hitta på något, har inget bestämt riktigt. Imorn är det Fars dag. Jag och mina syskon har planerat lite skoj för vår käre far, jag tror han kommer bli glad. Och på måndag är det middag hos Malle - något jag VERKLIGEN ser fram emot. Typ bästa idén på länge. Cudos till MalleBalle!

"Förbannad blir jag!"

... Som Björn skulle ha sagt. Och säger, med jämna mellanrum.

1. Jag har ätit hårdbrödmackor och Verum hälsofil till frukost de senaste två veckorna (Erika hurrar i Connecticut) för att lugna min vrålande mage. Det har funkat väldigt bra, men imorse kände jag att jag saknade rostade Äntligen-mackorna och tog mig två stycken. Fem minuter senare började det åska i min mage, och jag har varit gasig hela dagen. Är det slut på vitt bröd för min del?

2. Alla dolda jävla utgifter för detta lilla kort som tillåter mig köra bil. Jag har tagit startpaketet på tio lektioner, och när de tog slut för ca en vecka sedan, blev jag tillsagd att jag behövde kanske två-tre stycken till, så jag tänkte att dom får jag väl betala styckpris för. Idag fick jag höra av Malle att tydligen behöver jag egentligen fler lektioner, bland annat så är halkbanan en lektion, lilla uppkörningen en, uppvärmning innan själva uppkörningen en osv. Allt som allt kommer jag måsta ta 8 extralektioner utöver det tiopack som tog slut för en vecka sen. Om någon hade sagt det till mig hade jag ju antagligen beställt ett TILL tiopack av lektioner INNAN jag började på dessa extralektioner. Nu har jag redan påbörjat dessa "extra-lektioner" och vet inte om jag kan bestämma mig för att slänga in dom i ett tiopack. Hur som helst så blir det dyrt.

Jag förstår bara inte varför NI (mina vänner och familj) som just tagit körkort för minst ett år sedan, inte har sagt något?! VARFÖR är det så svårt att få svar på vad riskettan och -tvåan är för något? VARFÖR fick jag reda på bara en vecka sedan att halkbanan typ inte alls är ett prov, utan bara nån sorts extralektion i hur man kör på slirigt underlag? VARFÖR har ingen bara gett mig som förslag typ "ta två tiopack på en gång, det kommer du säkert behöva"? VARFÖR VAR DET INGEN SOM VARNADE MIG?! Varför tror alla att jag typ redan KAN allt om hur man tar körkort? Jag vet INGENTING!!!!

Det här är min tabell för körkortskostnader, om någon är intresserad:
Startpaket 10 lektioner = 4200
ca 8 extralektioner x 600 kr/st = 4800
Halkbana = 1500
Uppkörning = ca 800
Teoriprov = ca 200
Körkort = PRICELESS haha

Nu har jag sån tur att jag bara betalar hälften av mitt körkort (kan alla som har fått sitt körkort gå och dö?) men jag lider verkligen med dom som måste betala allt själva.

schlutt på det goda

Och så var detta höstlov förbifluget. Jag har tyvärr inte utnyttjat det ens lite. Visst, jag har tjänat pengar, men nu i efterhand ångrar jag mig faktiskt. Imorn när skolan börjar igen kommer jag vilja stabba mig själv för att jag inte tog tag i skolarbetet under den här veckan som har gått istället för att göra det nästa. Men, men, det är lätt att vara efterklok, I guess.

Något som i alla fall underlättar för mig grovt är att jag har "halv-fått" Björns gamla bärbara dator, vilket innebär att jag kan ha den här hemma och nörda mig på, och skoldatorn på skolan att nörda mig på. Då slipper jag dra skoldatorn fram och tillbaka och få ryggproblem som redan har börjat spöka nu innan lovet. Så det är en lättnad, eller hur man ska säga.

RSS 2.0