sista dagen?

Idag jobbade jag min sista dag på vandrarhemmet, verkar det som! Eftersom vandrarhemmet har stängt nästan hela december, och på de tider som jag skulle vara schemalagd har dom nu lagt in min replacement för att hon ska lära sig allt, sååå. Inte mycket jobb. Därför blev idag min sista dag där. Det känns så konstigt, jag är inte riktigt klar med det stället. Men ja, man vet väl aldrig, kanske kommer tillbaka och får sommarjobb, hoho.
Jag har även några pass på Paus i december, men annars blir det inte mycket jobbandes. Men det är väl bara bra, så att jag kan vila upp mig inför LONDON!
Om sex veckor SMÄLLER DET!
Jag behöver mycket tid på mig att börja på mitt CV (hrrm, jag menar... finslipa) som jag ska dela ut till varenda kotte där nere. Fyyyy vad jag ser fram emot detta äventyr, helt GÄLET.


okej, okej

Nu har jag lugnat ned mig lite, men endast lite grann. Huvudet snurrar fortfarande med tankar på London och allt det har att erbjuda.
Edit: Okej, bloggen dampar, så jag kan inte få några mellanrum i texten här nedanför. Sorry att det blir mycket att läsa...

Som sagt, det är alltså så att Malin Lundström och jag reser till London den tionde januari för att bo och arbeta. Vi har sagt att vi ska stanna minst tre månader för att försöka få det hela att fungera med jobb osv. Just nu har vi alltså varken bostad eller jobb, eftersom det är fruktansvärt svårt att skaffa från Sverige. Vi har typ mailat tiotals med annonser om boende, men så gott som ingen har svarat. Alla vill hyra ut NU NU NU, och jag tror att så fort dom ser att vi kommer i januari så klickar dom bort mailet. Och arbete är ju bara ett skämt, eftersom majoriteten av jobb inte annonseras på Internet.
Många frågar hur det blir med mig och Björn, hur vi ska göra med lägenheten, hur vi ska göra med förhållandet osv. Något som är skönt är att jag inte åker ifrån Björn. Vi åker faktiskt ifrån varandra, eftersom han kommer att gå en militärutbildning i Skövde i tre månaders tid. Så vi åker alltså iväg på varsitt äventyr för att göra det vi önskar mest, vilket känns fruktansvärt skönt. I nuläget har vi sagt att vi ska försöka vara tillsammans, och helt ärligt känner jag mig inte speciellt orolig. Det får gå som det går, funkar det så funkar det!
När det kommer till lägenheten så går vi just nu och undrar. Vi skulle gärna hyra ut den i andrahand till någon vi kan lita på, eftersom våra grejer och möbler kommer stå kvar i i alla fall tre månader. Någon som är intresserad av detta kan ta kontakt med mig, så berättar jag mer!
Annars så säger vi upp den och lämnar den till förfogande under månaderna vi är borta. Då kommer det finnas möbler till salu, så den som vill kan hålla utkik på facebook eller blocket!
Det är ju inte många som läser min blogg, men jag behöver nu hjälp från alla som kan: Om det är någon där ute som känner någon eller så, som antingen har kontakter inom jobb eller boende så får denne väldigt gärna höra av sig till mig! Även om man inte kan hyra ett rum eller lägenhet i tre månader, så är det väldigt välkommet med ett rum under bara en vecka eller två, alldeles i början när vi kommer dit. Annars måste vi tyvärr bo på vandrarhem, vilket gör att priset för resan ökar avsevärt! Ta kontakt med mig på facebook eller här på bloggen om det är så att du har något tips eller liknande!

Det var väl det jag hade berätta for now! Om någon har någon fråga eller så är det bara att skriva i kommentarsfältet!

LONDON, BABY!

Nu är det alltså officiellt - den tionde januari flyttar jag och Malin till London på obestämd tid!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jag skulle kunna skriva ett långt inlägg om hur lycklig jag är, men jag får knappt fram orden. Är det något speciellt ni vill veta är det bara att fråga... Jag vet knappt vart jag ska börja!
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH
Why, helloooo!

LONDON, BABY!

Nu är det alltså officiellt - den tionde januari flyttar jag och Malin till London på obestämd tid!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jag skulle kunna skriva ett långt inlägg om hur lycklig jag är, men jag får knappt fram orden. Är det något speciellt ni vill veta är det bara att fråga... Jag vet knappt vart jag ska börja!
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH
Why, helloooo!

RSS 2.0