firafirafira

Idag genomförde vi vår kulturdebatt, som jag måste säga gick väldans bra! Efter det stack jag, Amanda, Jasmine och Anna till sushibuffén inne i stan för att fira att skolan är över, YAAAY!! Jag har alltså avklarat mitt första år på högskolan och jag kunde inte vara stoltare. Mycket glad, mycket glad!! Nu blir det bara ta det lugnt i några dagar, typ städa och packa inför resan till Umeå på måndag. Tyvärr har vädret blivit bra mycket sämre och det kommer typ bara regna fram tills att jag åker. Suck. Ja ja. På lördag har jag sista helgen med tjejerna innan vi skiljs åt inför sommaren. Vi har köpt ett par jeans som vi ska dela på och skicka runt till varandra. Åååh, hoppas hoppas hoppas jag träffar en grek på ett fotbollsläger tillsammans med en 13-årig cancerunge och sen gå på min pappas oväntade bröllop!! Håller tummarna.

med lånade pengar

Idag har vi planerat vår kulturdebatt som vi ska hålla imorn - SISTA DAGEN I SKOLAN!!! Wooooooooooop, kunde typ inte vara gladare, det ska bli så sjukt fantastiskt härligt att vara klar med det här året och få sommar!
Efter det traskade jag och Jasmine på stan en stund. Eftersom jag har suktat efter en jeansjacka i typ två månader nu och faktiskt kände att jag förtjänade det lite grann, så köpte jag mig en fin på H&M. Med pengarna jag har lånat av mamma. Det låter kanske värsta oansvarigt, men... jag ville så gärna ha en, och det finns nog ingen som kan förstå det bättre än min käre moder!
gif maker
När jag ändå höll på så fick det bli en prickig liten sommarklänning också. Meh hallå, kolla hur snyggt det är tillsammans?!?? "EEYY, TONY, EYY, TONY, TONY!"

min helg och flygbiljett bokad!

I fredags tog jag en öl eller två med Amanda. Jag tyckte det var MISSION ACCOMPLISHED eftersom jag kände mig minst lika snygg som jag var på den där gamla bilden jag la upp på mig själv tidigare. Så här snygg och harmonisk såg jag ut:
Damn, gurl, you is fine.
Igår gick jag, Amanda och Emma på Halmstadsgillet, typ massa kulturkaktiviteter runtom på stan och i massa parker. Det var superhärligt och mysigt!
Vi köpte färska munkar!!!!!!!!!!!!!!
Och jag köpte kanderade mandlar som jag precis insåg att jag har kvar i min väska!!!!!!!
Och så satt vi och lyssnade på nån stråkorkester tills det började regna. Då gick vi hem och gjorde tacopaj och såg på eurovision och var förvånade över att Sverige vann. Tummen upp på det!
-
Idag måste jag plugga och förbereda sista skolarbetet för terminen, men innan jag satte igång med det bestämde jag mig för att boka en flygbiljett hem till Umeå!!! Så måndagen den fjärde juni, alltså nästa måndag, landar jag 21.45 i Umeå. Det är ju bara typ en vecka kvar, det känns helt stört!!!! Men framför allt väldigt kul, det ska bli så roligt att få vara hemma och träffa alla er jag har saknat så länge!

blodgivarN

Jag gav blod igår men vet inte hur länge plåstret ska sitta på. Tänk om jag tar bort det nu och så bah börja det spruta massa blod överallt?! HUR LÄNGE SKA DET SITTA PÅÅÅÅÅÅ?!!?
För övrigt har min hjärna gått på sommarlov. Jag har bara en dag till i skolan innan det är schlutt, och det är en kulturdebatt jag borde förbereda mig för. Det går sådär, får piska igång hjärncellerna lite och dra en sista ansträngning. Igår satt vi ett gäng på Jasmines gräsmatta och drack öl och körde quiz, ikväll blir det förmodligen uteservering med Amanda också. Men först ska vi på nån utställning med massa arbeten som alla utgångselever på skolan har, det ska nog bli intressant! Men nu ska jag faktiskt hoppa in i duschen, för även om jag är lagomt solbränd, lycklig, glad och en hottie mcfottie på insidan, så ser mitt hår förjävligt ut.
Här är en bild från några veckor sedan då jag kände mig snygg. Jag la aldrig ut den här bilden för det kändes lite väl ego, men nu när det inte är nutid är det väl mindre ego. Eller? Hur som helst ska jag fan se ut så här ikväll, det är dagens mål! Ha en trevlig helg!!

fler dagar som denna

Idag har varit en så underbart lång och perfekt dag, tänk om fler dagar kunde vara som denna? Den näst sista skoldagen började med att jag, Jasmine, Amanda och Anna träffades på skolans gräsmatta för att äta lunch och planera kulturdebatten vi ska ha nästa vecka.
Det var ännu en dag med 30 grader och sol, så vi har svettats nanting!! Sen höll vi tal på skolan, alla hade jättebra tal och det gick även superbra för mig! Jag höll ett hyllningstal till Amanda och Jasmine och hur tacksam jag är över deras vänskap, det verkade som att dom uppskattade det!
Efter skolan spontancyklade vi till stranden som bara ligger några minuter bort från skolan.
Jasmine blev "ramad" som det så fint heter på skånska. Att bli skjutsad på cykel, alltså.
Så blev det sol och bad för hela slanten! Och JA, vi badade och det var inte alls speciellt kallt, ungefär som det är i Umeå mitt i sommaren! Hur skönt som helst!
Efter stranden cyklade vi in till stan igen, köpte lite mat på Hemköp (RIBS RIBS RIBS RIBS för mig) och sen var det Shakespeare i parken, ett ihopplock av höjdpunkterna från olika komedier! Det var riktigt roligt, faktiskt.
Och det var min underbart fina och långa dag! Nu är jag helt slut, ska bara duscha av mig saltvattnet och sen somna som en stock. Lycklig Ingrid signing out!

sexy piggelino

Efter en hel dag av 30 grader och sol, och dessutom en timmes promenad på det, så sitter det bra med en isglass. Här är jag som försöker äta en Piggelin utan att se sexuell ut:
Det lyckades! Jag kan lugnt säga att jag inte såg sexig ut på NÅN av dom här bilderna!!

OMGGGGGGGG

KOLLA VAD MIN LILLASYSTER ELLEN HAR GJORT TILL MIG, JAG DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR!!!!!! DET ÄR TYP DET FINASTE NÅGON NÅÅGONSIN HAR GJORT TILL MIG JAG SKULLE KUNNA GRÅTA JUST NU FÖR ATT JAG ÄR SÅ LYCKLIG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sommarskryt

Igår hade vi fetaste sommarvärmen, som dessutom kommer fortsätta i typ tio dagar till. Jag, Amanda och Jasmine låg i parken hela gårdagen och solade och åt glass, och idag går jag barbent och i öppna sandaler och jag kommer nog inte ens ha min tunna kofta på mig när jag åker hem. Och ja, jag har ett bad case of the sommarskryt, och bara det faktum att jag vet att ni hemma i Umeå inte alls har ens nära lika fint väder gör det hela såååå mycket göttigare. Jag ber om ursäkt för hur osmaklig jag verkar, men jag är så glaaaad. Dock innebär det också att min hjärna har gått på semester, men som tur är har vi inte jättemycket kvar i skolan nu. Snart, snart, snart sommarlov!!!!!!!!!

alfapet och vin-kväll

Igår satt jag och Amanda på hennes inglasade balkong och myste, efter att ha spenderat våra allra sista slantar på en flaska vin och lite stjärnsnacks. Jag är fortfarande riktigt arg över att jag spenderade 120 kronor på att se jävla The Avengers på bio, och i 3D som gjorde mig så yr att jag knappt kunde hålla balansen efteråt! Men ja ja, nu ska vi inte tänka på såna hemska saker. Hur som helst så hade jag supertrevligt med Amanda, vi bestämde oss för att spela alfapet. Vanligtvis brukar Amanda inte vilja spela spel, eftersom hon är världens sämsta förlorare och påstår att hon kan bli så sur att hon går hem för tidigt ifall hon förlorar, men då hon fick lära att jag faktiskt aldrig har spelat alfapet tidigare så körde vi en omgång. Det slutade 288 poäng till Amanda, 369 till mig! HA HA HA! Åh gud, det var så roligt.
Så här avslutades omgången:
Och idag kom jag på att det går att facerapea Amanda utan att vara inloggad på hennes facebook! Hon är nämligen sååå lättgenerad och då jag skämtsamt hade skrivit på hennes vägg och frågat om hon var "up for some naughty stuff tonight" så hade tydligen nån killkompis till henne blivit övertygad om att hon och jag var lesbiska älskare. Och jag kan ju inte låta ett sånt tillfälle gå mig ur händerna?

creepy creeperson

Emma på Uppercut.se verkar vara lite besatt av mig, det hela börjar gå överstyr nu, alltså. Ja, klart som fan att du saknar mig som kund, jag beställde en BH från er till STUDENTEN för två år sen. Take the hint.
Kollade igenom mina mobilbilder och tänkte även bjuda på den här sköna bönan Amanda när hon erbjöd sig att medverka i Jennies födelsedagsfilm. Jag är måttligt road över att så många (inklusive min EGEN MOR!) trodde att jag kunde hjula så bra. Nej, nej, det är bara jag som gör den halvklumpiga kullerbyttan in bakom trädet, sen tar yoga-judo-kan-stå-på-huvudet-utan-stöd-Amanda över och hjular rakt in i era hjärtan!
Vi bytte om mitt i parken. Jag ska inte ljuga, det var en del som stirrade.
Och om det är någon som har missat födelsedagsfilmen så kommer den här igen, jag är faktiskt riktigt stolt!

något att se fram emot

Igår hade jag lagt mig för att sova, med öronproppar och allt, när min telefon ringer. Det var Jennie, som jag hade chattat med bara några minuter tidigare och sagt godnatt till. Vad fan vill hon nu då?
Jennie: Alltså... jag fick en konstig tanke...
Jag: ... Aha?
Jennie: ...Tänk om... jag har bokat en resa till dig...?
Jag: .... Va?
Jennie: HIHIHI.
Jag: ... har du bokat en resa hit till Halmstad?
Jennie: JA, FÖRSTA JUNI!!
Jag: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jennie: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Summa summarum: JENNIE KOMMER HIT OCH HÄLSAR PÅ MIG I FYRA DAGAR AAAAAAAAAAAAAAAAAH ME SO HAPPY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
På väg till Praha i höstas.

creeper

Wow. Way to be a creeper, Emma på Uppercut.se.
-
Nu börjar tydligen en LÅNGHELG mitt i allt, jag hade ingen aning. Som tur är så har jag det lugnt med skolarbete, såååååååååå... LÅNGHELG! Annars händer inte så mycket att berätta om. HMMMM. Näe, verkligen ingenting som pågår just nu. Sorry!

GRATTIS JENNIE

Idag fyller min allra finaste, bästaste och nästan äldsta vän Jennie 22 år! Vi har känt varandra i fem år och aldrig varit så bra vänner som vi är nu, även fast vi inte får träffa varandra på flera, flera månader. Jag tänkte skriva värsta långa kärleksförklaringen till henne här, men jag har lite svårt för att sätta ord på hur mycket hon betyder för mig, och jag har en stark känsla av att ni ändå inte kommer förstå hur mycket jag älskar henne! Så därför spar jag på mina ord, och visar er istället en del av min födelsedagspresent till henne. Den går i princip ut på att bevisa hur jag är beredd på att skämma ut mig själv offentligt för hennes skull.
Stort tack till mina fina vänner Jasmine och Amanda som hjälpte till att filma och medverka i den här knäppa idén!

mystisk sjukdom

Jag vaknade imorse av att hela världen snurrade och att jag knappt kunde ta mig ur sängen. Nackdelarna med att ha loftsäng ökar. Min lista består nu av:
  • Svårt att bädda, så det slutar med att jag inte tvättar mina sängkläder på fyra månader.
  • Svårt att klätta upp i sängen när jag är full/svårt att komma ned från sängen snabbt nog när jag är bakis och måste springa på toa av olika anledningar/jobbigt att klättra ned när jag nästan har somnat men inser att jag måste kissa en sista gång/lite halvfarlig när jag blir yr från mystisk, okänd sjukdom.
  • Svårt att genomföra sexuella akter i (detta är en teori som ännu är oprövad, men den är enligt mig mycket sannolik).
  • Kommer närmare de enorma spindlarna som gillar att para sig och föröka sig längs med taket.
Tyvärr är nackdelarna just nu fler än fördelarna, som är:
  • Smidigt att ha en säng i taket med tanke på att jag har världens minsta lägenhet med över tre meter i tak.
  • Den är faktiskt skön att sova i.
  • Ifall någon bryter sig in mitt i natten kanske dom inte mördar mig på dirren eftersom jag ligger uppe i sängen och dom kanske inte ser mig.
Men ja, som sagt så vaknade jag med någon kontsig sjukdom som gjorde att jag var superyr och allt bara snurrade. Så jag kunde inte ta mig till skolan utan har fått ligga på soffan hela förmiddagen och sippa juice för att få i mig något. Nu ligger jag fortfarande på soffan men mår lite bättre, så tummen upp på det.
-
Är det förresten någon som minns hemsidan kamrat.nu? Det var typ den första sidan jag blev medlem på, tror jag skapade min första email-adress för den (som jag fortfarande använder). Undrar om det fortfarande bara hänger pedofiler där?

sträckläsning

Jag älskar hur jag har kommit in i en sträckläsar-period. Det är egentligen skitkul att läsa bra böcker, det är bara synd att jag glömmer bort det ibland! Jag läste nyligen Hunger Games, och det är verkligen helt SJUKT hur dom har fått med allt i filmen? Så gott som varenda moment är med i filmen, och det måste ju egentligen vara rätt ovanligt? I torsdags lånade jag även Jane Eyre på bibblan, och sträckläste den fram tills idag. Den skrevs 1848, men är ändå så lätt att läsa och så härligt feministiskt att jag nästan börjar tro att det finns hopp för mänskligheten! Dock såg jag idag filmen som kom 2011 och blev lagomt besviken. Dels fick dom inte med några känslor what-so-ever som förmedlades i boken, varken Janes tankar och hennes personliga utveckling eller kärleken som hon och Mr Rochester kände för varandra. Fast sen var faktiskt Mia Wasikowska perfekt som Jane Eyre, och Michael Fassbender som Mr Rochester....
MMMM, HONOM KAN MAN HÄNGA UPP I GRANEN, MINSANN!!!!
Men Fassy, då! Not in front of all these people... control yourself, man!

det kunde ha varit värre

Idag är det pissväder och jag hade en redovisning som gick pissdåligt. Det kunde dock ha varit värre, så jag tänkte dela med mig av några fina saker som jag har tänkt fokusera på istället för det som är piss:
- Anna erbjöd mig skjuts till och från skolan utan att jag ens behövde fråga - tummen upp!
- Det gick så bra för Anna och Jasmine på redovisningen!!
- Jag fick trevligt lunchsällskap och skrattade mest hela tiden, till och med så att vatten sprutade ur munnen på mig, och det är ju inte varje dag det händer!
- Samma bilkörande Anna gav mig världens finaste komplimang om hur bra det är att jag är så positiv och tycker om mig själv så mycket. Det gjorde mig gladare än vad jag tror hon vet. Men jag tror hon läser min blogg, så nu vet hon det! Tack Anna!
- När jag kom hem blev jag överraskad av ett chokladogram som pappa skickat!!!! Så underbart fint och trevligt att komma hem till, vilken superpappa jag har som tänker på såna saker!
.
.
.
För att göra mig själv ännu gladare tänkte jag dela med mig av några bilder som får mig att skratta:
Jag och Alva i helt fantastiskt moderiktiga kläder på en midsommarafton för mången år sedan.
Becky i en lejongäspning!!
Jag och Malin omogna i London.
Snopp-lussebullar.
Jag som fotobombar Olof.

som i graven

Hoppsan, här var det allt varit tyst de senaste dagarna! Det är ju nästan som att jag har ett liv, så som jag håller på! Men icke, snarare avsaknaden av händelser som gör att bloggen står stilla. Har haft en rätt tråkig och händelselös helg, och kommer fortsätta ha en händelselös vecka som mest består av plugg och bortresta vänner. Så, ja. En bra sak är dock att jag precis kommit hem från en visning av Amelie från Montmartre på biblioteket, och jag kan glatt meddela er om att jag nu är helt 100% säker på att det är den bästa filmen som någonsin gjorts. Till och med bättre än Sagan om ringen................. That's right, I said it. Hela Amelie är så mycket lycka och underbara känslor hela filmen igenom... Ah, näe, den är genialisk. Nu vill jag till Paris igen. Suck.

skajp och plugg

Nu ska jag sticka iväg till biblioteket och plugga (utan bh och i mittbena, no joke. Jag vet, jag är inte samma Ingrid som ni kände.), men tänkte först bjuda på en liten screenshot jag lyckades ta när jag precis skajpade med Ellen nu under förmiddagen:
Mamma kommer in i rummet och nästan lägger sig på Ellen för att komma med i bilden: "He-... hej, Ingrid, ser du mig? Hallå? Hej? Syns jag? Hörs jag? Hallå? Hej!"

this is happening

Jag har haft en lång, stillsam och produktiv dag, rätt skönt faktiskt! Jag går konstant och njuter av min fina, rena lägenhet som nu är ännu finare efter att Erik på fyllan satte upp en hylla i min garderob som verkligen gjorde hela rummet! Så underbart fint jag har det här nu! Och dessutom är det nästintill omöjligt att vara det minsta missnöjd när vi har sommarväder och jag har fått vårens första solbränna.
Och så pågår det här på intranätet:
Klart man kan lita på wikipedia!!

utmaning och sånt

Jag blev utmanad av en liten bloggvän att svara på dessa frågor, och det var så bra frågor att jag kände WHAT THE HECK!
1. Vad ville du jobba som när du blir stor när du var liten och hur har dessa ambitioner förändrats?
När jag var liten ville jag bli regissör eller kock, och nu är det väl typ jobba inom något sorts film/TV-område eller bli konditor. Så det har ju inte förändrats sådär jättemycket, förutom att jag just nu kanske är närmare att jobba inom film (med tanke på att jag efter min studietid kommer ha en kandidatexamen inom filmvetenskap) än vad jag trodde att jag någonsin skulle vara.
-
2. Vad är din konstigaste vana/tvångstanke?
Jag har inte så många såna där konstiga saker för mig, tror jag? Malin påpekade i London att hon tyckte det var konstigt att jag har så fasta kvällsrutiner, typ att jag gör allt i precis samma ordning varenda kväll och blir lite sur när det fuckas upp. Det gör jag fortfarande, så det är väl kanske det konstigaste, även fast det inte är speciellt konstigt.
-
3. Vad är din passion?
Att säga att film är min passion är nog lite att ta i, tror jag. Jag älskar det verkligen, men passion...? Är det tråkigt att kanske inte riktigt ha någon passion?
-
4. Om du var tvungen att tatuera in någonting på din kropp just nu, vad och vars skulle det vara?
Jag har ju funderat på att tatuera in några mindre tatueringar som representerar mina älskade syskon, men på senaste tiden har jag blivit rätt sugen på att utöka mitt hjärta på axeln till något större, sleeve-aktigt över ryggen och axeln. Men vet inte riktigt vad.
-
5. Vad tänder du på?
Jag tänder väldigt mycket på humor och en skön personlighet, vilket nog är anledningen till att jag alltid har haft lite udda val av kändis-förälskelser. Dock är det väl ännu konstigare eftersom jag inte känner dom ens lite, men... ja.
-
6. Vad är ditt partytrick?
För att bryta isen brukar jag slänga upp mina små händer och låta folk förundras över hur missbildad jag är. Det är ungefär så tricksig jag är. Eller jag kan sjunga Lilla Snigel med stängd mun, också.
-
7. Vad skulle du helst välja: vara fast i Sverige för alltid eller vara fast i Bert Karlssons hus de närmaste fem åren?
Ehm... Sverige är ju inte så jävla pjåkigt, egentligen.
-
8. Vilka är de tre läskigaste filmerna du har sett?
Ja, jag är ju så lättskrämd att jag inte har sett en skräckfilm sen jag var typ 15, särskilt inte nu när jag bor ensam. Men jag hade en liten period i typ högstadiet då det var jätteroligt, så det får väl bli REC, The Others och Signs. Förmodligen inte dom värsta i världen, men dom har satt sig i minnet.
-
9. Vad är du mest rädd för att det ska hända dig?
Jag vill gärna inte bli våldtagen eller något annat som är så traumatiskt att jag får svårt att leva mitt liv fullt ut. Men annars har jag ofta varit livrädd för att hela min familj ska dö samtidigt och att jag blir lämnad ensam, men nu är alla så utspridda och sällan på samma ställe vid samma tidpunkt (på gott och ont), så oddsen för det är ju inte så höga nu för tiden.
-
10. Vad är din favoritlukt?
Lukten som är hemma hos farmor och farfar i Skellefteå, tror det är någon sorts blandning av nytvättade lakan och cigarettrök i väggarna. Annars kan jag lukta på sånt som luktar mamma väldigt länge.
-
11. Vad tycker du om Jonah Hills stora viktnedgång?!?!
Om man bara ska gå på utseende så ser han ju bättre ut nu, men det är ju synd om han gjorde det utav press, vilket förmodligen är fallet.
-
Nu känner jag ju verkligen inte 11 personer med bloggar, om jag inte ska börja tagga Blondinbella och Elsa Billgren och få dom att svara på mina frågor. Men vi kör väl på Erika, Jennie och Sebbe, tror det är dom enda jag faktiskt känner som bloggar ibland.
1. Vad tycker du om tjejer som inte rakar sin kroppsbehåring?
2. Tvättar du dig under armarna innan du her på ny deodorant?
3. Vilken kändis ligger nummer ett på din "inga namn behövs, vi sticker hem till mig och knullar skiten ur varandra"-lista just nu?
4. Du lyckas fånga denna supersexiga, nummer ett-kändis  och går hem med denne. Situationen hettar till, hot and heavy, och mitt i allt viskar din kändis i ditt öra att hen vill att du ska bajsa på hens bröst. Hur hanterar du den här situationen?
5. Vad skulle du döpa din mops till?
6. Om du fick äta en enda maträtt i resten av ditt liv (näringsvärden, kalorier och annat tjafs räknas inte, endast smak), vilken skulle det vara?
7. Ligger du hellre ensam hemma en hel dag och ser på din favoritfilm/tv-serie eller sitte ute i regnet med en god vän?
8. När ljög du senast?
9. När var du som stoltast över dig själv?
10. Vilket språk skulle du vilja kunna utantill?
11. Vad är största anledningen till att du har en blogg?
Regler i bloggfrågeutmaningen:
- Each tagged person must answer the 11 questions given to them by their “tagger” and post it on their blog.
- Then, choose 11 new people to tag and link them in your post.
- Create 11 new questions for the people you tag to answer.
- Do not tag back to the person who has already tagged you.


valborg och dagen efter

Jag tror jag hade den bästa valborgsmässoaftonen i mitt liv igår kväll! Det var så trevligt, så fint väder, så härligt sällskap och så osatsigt att det bara blev helt superbra.
Vi satt i min lilla trädgård på en matta jag hittade i källaren. Jag, Amanda, Jasmine och Anna började på eftermiddagen med att bygga ihop den knallrosa grillen vi köpt tillsammans och satt och njöt av det fina vädret!
Martin, Erik och Erika gjorde oss sällskap.
När det blev för kallt för att vara ute gick vi in och resten av kvällen bestod nästan mest av att försöka göra Amanda så generad som möjligt.
'
Och idag kom Amanda hit med piggelin, så satte vi igång grillen igen och åt upp alla rester från gårdagen. Det har varit helt sjukt väder hela dagen idag, runt 22 grader och sol.
Martin får avsluta detta helt sjukt bildladdade inlägg! Det var ett tag sen kameran hängde med, så hoppas ni gillade den här fettobomben!

bilder från stockholm

Här kommer några bilder från helgens besök i Stockholm!
Vi dansade, drack, shoppade, åt mjukglass, bowlade och hade det väldans trevligt!!!

RSS 2.0