bilder

Här är lite fler bilder från kameran och mobilen.

Om du vaknar på morgonen och ser ut så här ska du inte gå till jobbet.

Jag, Becky och Björn åkte till Sävar för att hälsa på hundarna.

Becky var extatisk.

Kolla vovven flyger!


BECKYS HÄXNÄSA!

Paniken i mina ögon.

herregud

Sitter och ser på Tyrashow, och Miley Cyrus är med. Alltså, jag är extremt lite Miley-fan, men jag måste faktiskt erkänna att jag är fascinerad av henne. Seriöst, över hela världen finns det små 11åriga tjejer som skulle kunna DÖDA för att se hennes konsert eller whatever. Hon är inte det minsta rolig och verkar inte så överdrivet intelligent. Nu började hon och Tyra prata om hur dom brukar stalka deras pojkvänner, typ kolla igenom deras mobiltelefoner och smsa tjejer på killens kontaktlista som om det vore från honom osv osv. Hur bra förebild är det, liksom?
Dessutom förlorade Miley precis i en frågesport mot några 13-åringar. Tema: Miley Cyrus. Så sämst hon är. Men ändå är hon typ värsta fenomenet över hela världen. Hur funkar det?

Just nu är jag lite exalterad, för jag ringde precis ett översättarföretag och blev mer eller mindre lovad att få praktisera där. Jag ska dit nästa vecka på någon sorts intervju och typ kolla om jag är seriös! Känns som att det där kommer bli riktigt bra, och kommer hjälpa mycket med båda mitt projektarbete och MÖJLIGTVIS MIN FRAMTIDA KARRIÄR. Mmmm, nu blev det bra i magen.

Snart kommer Björn hit. Han, jag och Becky ska ut till Sävar och hälsa på hundarna. Becky har varit helt galen hela dagen pga dessa jädrans hundar. Förstår inte riktigt grejen, men det är alltid kul att göra någon så lycklig!

pengar

Malin påminde mig nu om att vi inte kommer få något studiebidrag den här månaden, något jag helt hade glömt bort. Rent själviskt tänker jag två saker: dels att jag har 17000 PÅ MITT KONTO och dels att INGEN AV MINA KOMPISAR KOMMER HA PENGAR TILL MIN FÖDELSEDAAAAG!!
Hur ska jag nu få presenter? Det kommer måsta bli nåt tjafs om att "ååh, det är tanken som räknas, jag gillar toapappershållare."
Jag skämtar självklart, jag bryr mig inte. Eller lite kanske. För liksom, tänk om mina vänner hade planerat att köpa värsta fina presenten och sen bah "oj, vi hade inga pengar, vi köper en toapappershållare istället."

Jag blev inte våldtagen igår, förresten. Olof skjutsade mig.

PUMPAD

Nu taggar jag bodypump som TUSAN. Känns så skönt att jag äntligen kan komma igång med träningen, för om jag minns rätt från förra hösten så kommer allt annat glida på mycket bättre då också!
Dessutom har jag lyckats ganska bra med projektarbetet, eller ja. Att börja i alla fall. Och igår gled det in en och annan slant på kontot, HÄHÄHÄ. Lönen för sommarjobbet på kyrkan fick jag, och jag funderar på hur jag ska fira. OCH jag kanske äntligen har fixat praktikplats på ågot sorts översättningsföretag, vilket skulle hjälpa ofantligt mycket med mitt projekt. Så... ja. Det rullar som på just nu.

Däremot har jag en hemsk känsla av att jag kommer bli våldtagen när jag cyklar hem till Björn ikväll. Alltså, det låter jättehemskt, men jag kan som inte komma över det. Det kan ha något att göra med att jag Män som hatar kvinnor i helgen, och den där våldtäktsscenen fick mig att gråta.
Ska försöka uppdatera så snart som möjligt, så inte folk typ tror att jag inte skriver för att jag drömmer sanndrömmar och faktikst HAR gått och blitt våldtagen. Gud så hemskt. Jag tror inte det egentligen. Men det känns så.

bilder

Här är lite bilder från Augusti. Eller som fransmännen säger: AOÛT!







Jag och Björn var i Sävar och såg krigsgrejen.

VI SÅG KUNGEN!!!

Linn och Björn bättlade i Guitar Hero.

Björn försökte äga LInn genom att ha gitarren bakom huvudet.

Alva och Ellen var här och var coola.

BBBBBBBBBÄST.

törstig

Jag har varit törstig hela dagen.

Idag har det inte varit så stressigt, men så är det första riktiga skoldagen också. Sov ut tillsammans med Björn, sen for jag och Linn och åt på Cattis. Sen var det bara att sätta igång med projektarbetet.
Har tänkt ganska mycket på projektet, och det känns fortfarande som om jag inte riktigt kan bestämma mig. Just nu lutar det väldigt mycket mot att jag ska försöka översätta en bok, från engelska till svenska. Eller ja, översätta kanske en halv bok och sen skriva någon sorts rapport om vanliga misstag man gör när man översätter och typ... uttryck jag stör mig på, som inte riktigt fungerar på svenska. Dessutom kommer jag nog klanka ner på svenska språket över huvudtaget, eftersom det inte alls är lika coolt som engelska.

Jag har dock lite problem med att bestämma mig vilken bok jag ska koncentrera mig på. Just nu har jag börjat lite med "Queen of babble gets hitched" som är någon sorts chicklit, men den är inte speciellt... gripande.
Är det någon som har något förslag på en någorlunda simpel, inte för lång, rolig bok som inte har blivit översatt till svenska?

fredagkväll

Vad gör Ingrid en fredagkväll?
Jo, hon försöker vända ett schema gjort i paint 90 grader. Enda problemet är att hon måste vara den enda människan bland dagens ungdomar som inte kan med Photoshop. Dessutom har hon nu börjat prata om sig själv i tredje form.

Nej, jag är inte en så sorglig människa, faktiskt, som typ kommer leva ensam hela sitt liv och spendera sina helger med att specialdesigna scheman. Eller lite sorglig kanske. Men jag tänker aldrig skaffa katter.
Kvällens största problem är att jag blev fetdissad av min SÅ KALLADE POJKVÄN, så nu får jag sitta här och se på Catch me if you can och läsa mensflickornas blogg. Dessutom kittlas det i ljumskarna eftersom jag fick smaka öl av pappa på Bishop's Arms. Nu känner jag att jag blev lite bajsnödig också, så då vet jag vad jag har att vänta mig till senare ikväll - en liten present från avföringsfen! Nästan samma sak som tandfen, bara att den här lämnar en liten bajsklutt på pannan när du sover. Hahahahahahaha ååh, vad dåligt och äckligt och hemskt.

mensflickorna

Vickie länkade precis till en blogg som hon tyckte påminde om mig, nämligen Mensflickornas blogg. Dom var sjukt roliga, och ja, jag vill gärna tro att jag kanske har något gemensamt med dom här härliga damerna. Kolla in bloggen och garva lite åt den kvinnliga ärligheten!! Här är en till länk, bara för att du ska trycka.

skola

Första skoldagen idag. Är inte riktigt på humör för att skriva något långt och känslosamt här, det är inte riktigt THE WAY I ROLL, men jag kan ju bara säga att det är långt ifrån detsamma utan er två. Det märks ofantligt mycket att ni är borta och jag vill inte tänka på att ni inte kommer tillbaka förrän jag är borta. Förhoppningsvis blir det livligare i klassrummet än det var idag. Detta år ska jag i alla fall försöka vara så positiv som möjligt och FÖRSÖKA koncentrera mig på allt arbete jag har framför mig. Undar hur det här kommer gå.

kurr

Nu kurrar det i magen min.

Vi lyckades komma oss iväg till Sävar ändå, för att se på sista slaget-charaden som pågick där. Jag erkänner att jag egentligen bara ville se kungen och skrika "KUNGEN!!!!!!!!!" till honom. Tyvärr befann vi oss på andra sidan fältet från honom, men jag lyckades ta en rejält inzoomad bild på honom, och om man zoomar in på DEN bilden så TROR jag att man kan se honom sitta där och kika. Lur-kungen!
Vi var där i typ 20 minuter, sen bah "... äh!"

Imorn börjar skolan och jag har nu officiellt tagit "ledigt" den här kvällen och tänker bara slappa och förbereda mig mentalt. Dessutom vill jag typ förbereda mig lite, och med det menar jag med vilka kläder jag ska ha på mig. Om du har turen att känna mig så vet du att jag inte är så fruktansvärt utseendefixerad, och jag skulle lugnt kunna gå till skolan med... jamen, min Kramer-tröja och ett par jeans med obscent stora hål i skrevet (vilket jag också gör de flesta dagarna) men det ÄR något speciellt med första dagen, alltså. Jag tror faktiskt att de allra flesta tänker lite extra på klädseln just första dagen. Förstår egentligen inte varför, eftersom man bara kommer tillbaka efter sommaren till samma gamla klass. Och nu behöver jag VERKLIGEN inte ens "tänka på" om det skulle vara någon snygg kille i klassen, OOOH.
Åh gud, nu lät det som att jag brukar göra det. Det brukar jag inte. Inte mer än någon annan. Jag har aldrig varit desperat. Huvudsaken är i alla fall att jag har en pojkvän nu. Åh gud, vad man kan läsa allt detta fel. Pinsamt. Nu lägger jag av.

Åh, jag är inte desperat. Sluta tro det.

09.16

Jag släpade mig upp klockan åtta imorse i ett djärvt försök att ställa tillbaka dygnet så här innan skolan. Jag måste säga att jag har lyckats ganska bra, och imorn gäller det! Dock blev jag besviken på mig själv eftersom jag innerst inne hade hoppats på att jag skulle träna nu på förmiddagen. När jag drog på mig pyjamasen och satte på inspelningen av gårdagens So you think you can dance dog den förhoppningen. Det är så knäppt - jag har så gott som hela dagen på  mig att släpa mig bort till simhallen (några hundra meter härifrån) men nu känns det ändå som att det är försent. Av någon anledning har jag dessutom fått dille på äggröra, så jag tänker som bara på att röra ihop ägg och äta. Och då vill jag ju inte träna. Jag vill... ägga...

Får se vad som händer under dagen, antingen blir det chill inför skolstarten imorn eller så far jag och Björn till Sävar och kollar in kungen på ett sexigt sätt. Grrawr! Det hela beror på om vi kirrar skjuts eller inte, så vi får se.

3A

Justja, jag måste bara tillägga till alla UIGare att om man loggar in på Devtalk nu så har dom bytt klass i namnet! Så nu när jag loggar in står det "Ingrid Kling, 3A" på min användare. SISTA ÅRET - HERE I COME!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ÅH!

Alltså, jag har typ suttit och gnällt om att ingen läser min blogg och att jag är värsta tråkig, men då PLÖTSLIGT så kommer det typ miljontals kommentarer från alla möjliga olika håll. Det gör en liten hungrig flicka med blöt rumpa alldeles varm i hjärtat. Och jag är glad att amerikanerna, Vickie och Ricki, läser också. Vill minnas att dom inte tänkte göra det pga möjlig hemlängtan. Men dom måste väl ha kommit på att jag är FULL OF SHIT, så det gjorde inget. Eller... att dom inte saknar mig ändå... SNYFT!!!!!!!!!!!!!! Nej, ha ha, who am I kidding? Så är det självklart inte. Tralalala.

Nu är det så att jag kan meddela er alla om att jag tänker plocka fram min snygga höstjacka så fort jag  kommer hem. Och ja, jag tänker även dra till med en halsduk så här lagom till skolstarten. Seriöst, jag cyklad precis från Ålidhem till Hedlunda och höll på att FÖRGÅS av kyla. Ända in i... benmärgen... Nu är jag ganska varm, enda problemet är att min cykel inte har några stänkskärmar. Så jag är som blöt på rumpan. Och mina (nya cheap monday-) jeans är också blöta. Och det hjälper inte min rumpas uppvärmning. Om man ändå kunde typ... slänge in värsta mysiga fåtöljen i micron och bah AAAHH gosa ner sig i den sen, alldeles varm. Det är SÅ man värmer en rumpa, mina vänner!!!!!!

Nu ska jag spela Guitar Hero med mina syskon och äta köttfärspaj. Hihihihihihiihihihi nam nam.

oj...oj...oj...

Kolla på den här videon. Jag vet, den är 10 minuter lång, men det är så jävla värt det. Det är två tjejer som snackar med sin indiska vän om "vad" hon är (asiat eller afrikan), hennes religion samt att dom försöker omvända henne till kristendom genom att säga saker som "But... just say yes to Jesus and no to the devil. Like... What's Krishna? Is that 'Jesus' in your language?"


samsung ES15

Jahapp, nu har jag alltså införskaffat min nya kamera. Lite impulsköp, sådär. Dessutom fick jagköra omkring som en galet, både till Mediamarkt och sen till Elgiganten. Väl på elgiganten så var priset 200 kr högre än vad jag hade sett på internet ("bara internet-priser, bjäbb bjäbb") men då lyckades pappa pruta ner det till 790 kr ändå, hähähä. Ibland lönar det sig att ha världens snålaste fader.
Jag tog första kortet med kameran:

Jag blev nöjd med hårfärgen också. Förhoppningsvis bleknar den lite så den blir alldeles rätt *kysser på fingrarna och låter högljutt á la italienarna*.

Här är även ett av typ fem kort jag tog på resan till Manchester. Man glömmer att ta kort när man har roligt.

Björn blev kär i en katedral som var riktigt häftig.

hurtig

Idag har jag hunnit:
- Sova ut.
- Sätta in affisch i efterlängtad ram
- Byta sängkläder
- Städa mitt rumm
- Beställt klipptid å min luggs vägnar
- Lipat lite över hur fantastiskt fin pojkvän jag har (förlåt för att jag tjatar, men det går inte att vara tyst om såna här saker)

Dessutom färgar jag håret AS WE SPEAK, och snart kommer pappa hem. Då ska jag få övningsköra bort till elgiganten där jag har planerat att köpa en ny digitalkamera för mina (knappt) intjänade pengar. Vet inte varför det blev en digitalkamera. Jag inbillar mig typ att jag förtjänar den eller nåt. Hur som helst så har jag bestämt mig för en Samsung ES15:

Den har 10.2 megapixlar, vilket är mer än tillräckligt för mig. Dessutom har den fått bra betyg som "den lilla kameran som ska med på festen" och jag ser egentligen ingen annan användning för mig. Eller ja, förutom det där med fest. Snarare typ... "den lilla kameran som ska fånga abnorma bajskorvar flytandes i toaletten".

zZzzZZZZzzz

Äntligen hemma från Manchester (och jag skrattade högt åt Linns kommentar: "du gillar man chest... aah") och efter en lång natt på Arlanda är jag helt sluuuut. Dagen har känts som världens längsta, och idag har jag bara kommit hem, duschat, bajsat som en jävla HÄST och halvsovit bredvid Björn som blev utelåst. Och nej, vi har inte blivit trötta på varandra, kan alla sluta fråga?

Ikväll har jag övningskört lite med tre galna machomän som alla tror sig veta hur man kör bäst. Det är LIIIIIIIITE frustrerande, och ni kan ju tänka er hur många motorstopp jag fick. Men JAG tycker i alla fall att jag börjar få häng på det mer och mer. Har till och med bokat in med pappa att vi ska köra MINST en gång i veckan. Har planerat att göra det som en galning fram tills jag fyller 18, och då börja boka in massa lektioner. Mitt mål är att ta körkortet innan nyår, och jag tror verkligen jag kommer lyckas. Det känns som att jag kommer göra det.

Sen börjar skolan om ungefär en vecka. Rektorn skickade ett hemskt mail om att läsåret börjar DIREKT, och som varje start efter lov vil jag ha MINST en dag för att jag lära känna varandra igen. Typ leka lekar.
Hur som helst, fram tills dess har jag inga större planer, så om någon vill hitta på något är jag GAME! Det där var förresten inget desperat rop på hjälp till cybervärlden, utan mer som att jag gärna hittar på nåt. Just nu orkar jag ingenting, inte ens oroa mig för hur jag ska underhålla mig tills skolan börjar. Ska snart sova, slötitta TV först.

Manchestah

Var halsade!
Har i Manchester ar allting bara bra. Det ar en valdigt fin stad och forvanansvart mycket bra shopping! Jag ar saker pa att Malle skulle gilla det, mycket ar i hennes smak. Tyvarr ar jag ju har med antishoppingen sjalv. Han sitter just nu och dreglar i en affar som heter "fanboyz" (inget skamt) med andra rollspelsfanatiker. Eller jag tror att det ar rollspel, i alla fall.
Det ar valdigt roligt att resa med Bjorn, sarskilt eftersom han typ aldrig rest forut i sitt liv. Vi akte buss igar fran flygplatsen till centrum, tog kanske en timme, och jag har aldrig sett nagon fnittra som en liten pojke forut. Vi akte genom en liten forort till Manchester som jag medger var valdigt gullig, men Bjorn holl ju pa att bli galen.
"SHIT!!!!!! KOLLA HUSEN! MINST 200 AR GAMLA!!!" eller "CHECK IT THE FUCK OOOOOUUUT!!" eller "OH. MY. GOD." eller "tittatittatittatitta EN UTELIGGARE!" eller "HOTELLET LIGGER JU TYP I CENTRUM SA JAVLA NAAAAAAAAAAAAJS!!!". Och det ar en kul omvaxling till mig, som ar lite typ... avtrubbad av alla resor. Fran mig ar det mer "ah, najs, nara centrum, hm." sa det ar verkligen skillnad. Justja, kan ju tillagga att han vagrar prata engelska. Vet inte varfor. Alla tror ju typ att han ar efterbliven nar det ser ut som om jag oversatter at honom.
Hur som helst ar jag valdigt lycklig, och jag tvivlar pa att man kan bli karare an vad jag ar just nu. Eller ja, jag ska i alla fall ta reda pa det.

Men ja, har i England ar det faktiskt mer an bilarna som ar pa fel sida - KRANARNA AR OUT OF CONTROL! Varmvattnet ar pa hoger sida nar det ar tva kranar man ska vrida pa, liksom. Och kallvattnet till vanster. Det ar helt sjukt. HELT SJUKT!
Annars ar det... inte sa konstigt land, det har. Eller alla pratar jatteslarvigt, vilket ar lite storande eftersom aven om jag anser mig kunna valdigt bra engelska sa ser jag ut som varldens idiot som bah "...what?" till allt, med varldens svenskaste uttal eftersom jag kommer av mig. Och Bjorn som bara star dar och flinar.

Jaja, nu ska jag ivag och hamta upp Bjorn fran nordbutiken numero uno och se ska vi se The Hangover pa varsta jattebion. Ha det bra alla dar hemma!


RES-INGRID

Nu börjar jag min semester (tantigt  sagt av mig, jag vet) och det innebär såklart att det imorn bär av till Manchester med Björn! Åh, jag ser fram emot det huuur mycket som helst, det kommer bli jätteskönt att bara få se lite nytt land och bara mysa med Björn. Vi hade tänkt dra över dagen till London också, vet inte om jag skrev det här på bloggen, men jag tror vi har ångrat oss när vi fick uppgifter om att 110 000 har blivit smittade av svininfluensan just där. Jag är inte den kinkiga eller hypokondriska typen, men det kändes väldigt onödigt att utmana ödet på så sätt. Istället har jag samlat på mig massa våtservetter och håller mig till Manchester. Jag hoppas verkligeni nte att jag blir en av dom där svenskarna/umeborna som blir smittade. Åh, det känns så töntigt. Jaja.

Idag har jag också varit på avskedslunch, för Vickie den här gången. Det är väl bara att acceptera att dom åker/har åkt nu. Det finns verkligen inget att göra åt det annat än att vänta tills dom kommer tillbaka. Och sakna dom under tiden, det är ju mer eller mindre oundvikligt.

Nu ska jag packa färdigt och kanske dra en till runda på Guitar Hero. Har jag nämnt att min bror köpte ett xbox 360 i helgen och att jag är helt beroende av Guitar Hero? Ja, det är jag i alla fall. Det är sjukt kul, och jag är redan uppe på Medium-nivån! Jaja, sluta tjata.
Hejdå Umeå!

Avsked av Erika.
Och nu också av Vickie. (Linn, som är snygg här, stannar dock med mig.)

PHEW

Erika har uppdaterat sin blogg. Nu kan jag andas ut.
Och såg ni henne i VK idag? Ska länka artikeln när jag hittar den.
Oj vad jag saknar henne redan nu.

ajajaj

Nu har jag ont i nacken. Kanske är det från att ha slappnat av efter mitt hårda jobbande, från att inte längre klippa gräset på en åkgräsklippare............. Kanske är det från alla hårda kramar jag fått eftersom jag varit ledsen. Jag är verkligen tacksam för alla de där hårda kramarna. Jag kan som inte fatta att Erika är borta nu. Jag kommer inte träffa henne på ett år. Inte Vickie heller (även om jag pratade med henne för bara några minuter sedan). Det är ju helt stört. Från att ha träffat dom varje dag i två år till att inte träffa dom alls, aldrig gå i samma klass som dom igen. Det är helt stört. Hatar det här, usch usch.

Jaja, jag och Linn har suttit här ikväll och bara sett på TV. Jag såg Djungel-George - KANSKE VÄRLDENS BÄSTA FILM!!!! Den är awesome. Nu håller jag på att somna, men jag är lite rädd. Jag insåg igår när jag satt och såg på Mumien att jag har blivit världens mes bara det senaste året! Visst, jag var väl ingen tuffing innan heller, men nog fan kunde jag se Mumien utan att blunda. Inte nu lägre. Nu satt jag och skrek högt för mig själv (och Björn, då) och höll till och med för ögonen på mig själv. Dessutom är jag rädd för spöken och mystiska män under sängen, det är helt stört. Och nu är jag ensam hemma, och jag upptcäkte precis att min balkongdörr har stått öppen under kvällen, så nu blir det bara till att kolla i alla garderober. Gosh.

RSS 2.0