fredagkväll

Vad gör Ingrid en fredagkväll?
Jo, hon försöker vända ett schema gjort i paint 90 grader. Enda problemet är att hon måste vara den enda människan bland dagens ungdomar som inte kan med Photoshop. Dessutom har hon nu börjat prata om sig själv i tredje form.

Nej, jag är inte en så sorglig människa, faktiskt, som typ kommer leva ensam hela sitt liv och spendera sina helger med att specialdesigna scheman. Eller lite sorglig kanske. Men jag tänker aldrig skaffa katter.
Kvällens största problem är att jag blev fetdissad av min SÅ KALLADE POJKVÄN, så nu får jag sitta här och se på Catch me if you can och läsa mensflickornas blogg. Dessutom kittlas det i ljumskarna eftersom jag fick smaka öl av pappa på Bishop's Arms. Nu känner jag att jag blev lite bajsnödig också, så då vet jag vad jag har att vänta mig till senare ikväll - en liten present från avföringsfen! Nästan samma sak som tandfen, bara att den här lämnar en liten bajsklutt på pannan när du sover. Hahahahahahaha ååh, vad dåligt och äckligt och hemskt.

Ordbajsningar
Postat av: vickie

hejhejhej jag är bara fjort år kom o se på mig...

vet inte varför jag fick den på huvdet :S



men ahh sista skämtet sög verkligen. vad hände klingy? är det för att inga roliga människor är i ditt liv så att det blir bara blase. nej gud vad hemskt. du är fortfarande rolig sötnos :)



jag älskar att specialdesigna scheman och kommer skaffa katter. så .. det är lugge

2009-08-22 @ 05:10:25
URL: http://vickie.blogg.se/usa
Postat av: TESS!

Jag vet hur man vänder! Men du kanske har kommit på det redan D:

2009-08-27 @ 10:38:38
URL: http://modertheresa.blogg.se/

ORDBAJSA HÄR, Y'ALL:

Ingen anonymitet, tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Ordbajsning:

Trackback
RSS 2.0