balskor!!!

Nu verkar jag bara prata om mina tradera-fynd, men det är så väääääärt! I <3 TRADERA.COM!
Jag vann mina framtida balskor för 154 kr!!!! HELT NYA!!! Däremot kostar frakten 92 spänn, så det är ju typ en hundring till, men vad tusiken, det är ju fortfarande billigt! Det blir en traderabal för mig!


lördagkväll

Tänkte bara meddela om de nya skorna jag vunnit på tradera! Ja, jag är en traderanörd, men det finns faktiskt riktiga fynd att... fynda. Jag satt i alla fall i sista minuten och bjöd över nån tönt som trodde hon skulle få dom. Ha ha! Jag är så sneaky!


Har varit i Malles nya lägenhet nu och stökat lite. Hon hittade massa larver under golvet, det var äckligt. Men jag tror det kommer se riktigt najs ut... till slut! Men nu är jag hemma, ska som sagt upp tidigt och skjutsa pappa. JAG VILL SOOOVAAA!!!!

slutkörd

Nu är framträdandet för Swoppingträffen avklarad i alla fall. Är så gott som slutkörd, har sovit dåligt, gott upp på tok för tidigt, och kånkat runt ett bord och skrikit på folk på stan idag. Nu när jag kom hem var jag skiiitahungrig och skulle leta upp något annat. Det blev gröt, av någon jävla anledning. Jag har aldrig gjort gröt i hela mitt liv. Det slutade hur som helst med att jag slängde bort typ allt och åt mina cremefyllda muffins istället. HÄHÄ.

Imorn ska jag stiga ON CRAZE (på tok) för tidigt igen, ungefär innan sex nån gång, för att skjutsa ut pappa till Yttersjö. Sen ska jag köra till Sävar för att bli inskolad på mitt (förhoppningsvis) nya jobb hos Björns mamma. Men innan dess ska jag VINNA mina råsnygga skor på tradera. Auktionen går ut vid tio på morgonen, så JÄVLAR vad jag ska buda!!!
Jag kan lägga in en till bild på dom här, bara för att dom är så snygga!


MMMMM, AWESOME!

bilder

Här kommer lite bilder som jag hittade på min döda kamera:


JAG TOG KÖRKORTET OMG!!!!!!!!
Här är jag och Malle ute på första turen. Kolla datumet. Dagen före julafton. Hähä.


Jag och Björn var på fortet och hade kul.

Becky fyllde år! Fick en sneaky födelsedags.... schlabang av Linn.

Malles lite läskigt coola hand från bilden.



Min ljusstake som jag blev ganska nöjd med, faktiskt.


tradera

Gick in på tradera och budade på flera härliga saker. Insåg sedan att man inte kan ta tillbaka sina bud, och nu sitter jag bara och hoppas på att någon kommer bjuda över mig... Dock fick jag tag i värsta coola klänningen som jag faktiskt har tänkt köpa!
Glittrig och guldig, den ska jag ha på studentskivan tror jag!
Edit: Fan då, i maximalt utstretchat tillstånd var den 78cm över bysten, och jag har typ 95cm... Och nu blir alla säljare sura på mig och jag kommer bli typ svartlistad på tradera. Haha, fan vad sämst jag är!!!!!

Förhoppningsvis får jag även dom här godingarna som passar perfekt till min balklänning!

Aaahh, så sjukt snygga!!!

surprised kitty

Den här har jag skrattat åt hela dagen:


nu var det ett tag sen...

Okej, ja, jag har inte skrivit här på ganska längenu. Som vanligt är det nog för att det är idétorka och typ... äventyrstorka i mitt liv, eller nåt. Däremot har jag börjat åka ganska mycket buss nu, i och med att jag måste ta mig till Björn på Ålidhem hela tiden, så det kanske kommer några roliga busshistorier framöver.

Just nu sitter jag och försöker läsa Harry Potter y la piedra filosofal (och det vises sten). Som ni kanske gissat är den på spanska, och jag ska ha läst ut den till om två veckor. Jag kämpar hårt. Annars är jag ledig idag, så imorse hurtade jag iväg till simhallen och tog mig en liten simtur. Lyckades faktiskt simma OAVBRUTET i en halvtimme!! Mycket lyckat. Sen bastade jag. Också mycket lyckat.
Det är så bra för mitt självförtroende att vara på badhuset, för det är liksom... antingen småbarn som tittar på mig och jag ser att de tänker "jag vill OCKSÅ ha såna bröst!!", eller så är det medelålders kvinnor som efter att ha klämt ut fyra barn tittar på mig och tänker "jag vill OCKSÅ ha såna bröst!!". Haha. Det där var lite skämt, men ändå lite sanning. Man känner sig faktiskt oftast som den snyggaste i hela omklädningsrummet. Hehe.

Annars är planerandet inför nästa swoppingträff i full gång! Den sjätte februari blir det av, och ni kan kolla in massa information antingen på bloggen (swopping.blogg.se) eller gå med i vår facebook-grupp (Swopping i Umeå) om man håller på med såna nördigheter.

Nu ska jag även bjuda på en bild...

Det blev den här godingen från i julas, där Alva lyckas slå ner Björn och Olof. True story.

du dududu dudu DU dudu duu

Känner du inte igen tetrislåten när du ser den? VA?! Erika ser vad det är, det lovar jag!! Du dududu dudu DU dudu duu, dudu du dudu du DU DU DU. Jag tyckte den där dokumentationen ägde, Olof tyckte den sög.
Hur som helst så har jag hittat en tetrisklänning som jag seriöst vill ha på studenten, så kan man spela tetrislåten RÅÅÅHÖGT på flaket. Så jävla bra!!!!!!


Det har inte hänt så fruktansvärt mycket på sista tiden. Jag går mest bara i skolan, har lånat första Harry Potter-boken på spanska och umgås med Björn. Typ. Men det är trevligt, det är ju sånt man ska göra så här på SISTA TERMINEN! OMGGGGGGGGGGGGGGGG, JAG GÅR UT SKOLAN OM NÅGRA MÅNADER!!!!!!
Happy time!

kletofobi botad!!!!

Eftersom jag bor hos mamma denna vecka, så finns det självklart helt oändligt med olika saker i badrummet. Krämer, smink, dyra hårprodukter osv osv. Hur som helst stod jag och försökte smeta in mitt torra ansikte i lite återfuktande lotion, något som alltid görs med stor försiktighet. Jag hatar nämligen att få klet mellan fingrarna, jag hatar hatar hatar hatar HATAR det! Jag kan ligga och skaka och ibland få kväljningar av att det är så äckligt. Till Beckys förtjusning kan jag nu säga att min fobi i alla fall är DELVIS botad! Jag såg en mysig liten tub av lyxig hand och nagelkräm, och fick bara världens lust att smörja in händerna med den. Så det gjorde jag. Och det känns riktigt skönt, måste jag erkänna.Alldeles len, och så luktar den gott. Mina stackars händer som går hela vintrarna och är uttorkade pga min kletfobi. Hemska tider!

Sitter och funderar på om jag ska gå och lägga mig... Är helt SJUKT sugen på fika. Alltså, typ en stoor, fet, kladdig kladdkaka från Wayne's eller nåt. Med mycket grädde till. Alltså MMMMMMMMMMMMMMMMMMMM så jävla gott!!!! Som tur är fick jag med mig Jennie på den idéen. Hon är så fikagalen, så jag visste att jag hade henne på kroken redan innan jag frågade! Längtar till min kladdkaka imorn, hohohohohohoho.

Nej, bara ETT till avnsitt av Seinfeld, sen fåre va!

obligatoriskt nyårsgrejs

Sånt här måste göras varje nytt år. Lite tråkigt att läsa kanske, men ganska roligt att göra och få tänka efter!


1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Flyttade ifrån halva min familj, fick min första pojkvän och allt det innebär, tog körkortet... Hmm.
2. Höll du några av dina nyårslöften?
JA! Det var att ta fler kort år 2009, något jag måste säga att jag lyckades ganska bra med! Har nu många olika sorters kort på nära och kära som är väldigt viktiga för mig! Nöjd, nöjd, nöjd!
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Nej.
4. Dog någon som stod dig nära?
Nej.
5. Vilka länder besökte du?
Spanien, Frankrike och Englandx2
6. Är det något du saknat år 2009 som du vill ha år 2010?
Mjae, kan inte riktigt komma på nåt. Jag vill ha tillbaka mina kära vänner från USA, mend et kommer jag förhoppningsvis att få, också!
7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas?
17 April.
8. Vad var din största framgång 2009?
TAGIT KÖRKORTET, oh my god!!!
9. Största misstaget?
Har struntat alldeles för mycket i skolan, samt spenderat en helt sjuk summa pengar i London.
10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Har TYVÄRR spruckit nollan som jag hade på sjukdagar förut. Nu har jag haft två sjukdagar under hela gymnasiet.
11. Bästa köpet?
Min kära mobiltelefon, kanske... Är väldigt nöjd med den lilla godingen.
12. Vad spenderade du mest pengar på?
Resor.
13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
Ja, mina vänner och min Björn lyser upp de allra, allra flesta dagar!
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009?
Den dära... som fransmännen älskade som jag hatar... "You spin my head right round, right round, when you go down, when you go down, down". Fyfan.
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Ack, ack, ack, det har varit fruktansvärt mycket lycka i så nya former, men ACK så mycket ledsnad och saknad och olycka!
16. Vad önskar du att du gjort mer?
Varit socialare.
17. Vad önskar du att du gjort mindre?
Oroat mig...
18. Hur tillbringade du julen?
Med släkten i Skellefteå.
19. Blev du kär i år?
Ja.
20. Favoritprogram på TV?
Ugly Betty och Hell's Kitchen.
21. Bästa boken du läste i år?
Narniaböckerna, som alla år.
22. Största musikaliska upptäckten?
Ååååh, jag har väl ingen aning!
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år?
När jag fyllde år? Jag minns väl inte min födelsedag, heller!
25. Något du önskade dig men inte fick?
Pengar.
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009?
Åt mysig middag med Björn, sen gick jag ut med Becky, Linn och Malin på helgen.
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Lite fler nya människor och bekantskaper, kanske...
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009?
Bekväm, men nog lite mer uppklädd än andra år!
29. Vad fick dig att må bra?
Alla bra människor som jag omges av!
30. Vilken kändis var du mest sugen på?
Oj, oj, oj, det var nog Roberts år i år.
31. Vem saknade du?
ERIKA OCH VICKIE, COME BACK TO MEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!
32. De bästa nya människorna du träffade?
Ny och ny, men jag fick ju tillbaka Björn i mitt liv från tidigare år, och för det är jag väldigt glad.

uppdatering

Jaha, gott nytt år på er, allesammans! Jag är sen, jag vet, men jag har inte haft så mycket att skriva oooom. Eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeh.
Jag firade nyår med Björn. Vi åt god mat och hade det mysigt, sen såg vi fyrverkerierna på stan. Inte världens festligaste nyårsafton jag varit med om, men fruktansvärt mysigt att få fira den med Björn!
Nu har jag även flyttat till mamma ett tag för lite omväxling i mitt liv. Det passar bra nu när Alva är bortrest i England. Jag får hennes rum.

Men IDAG har jag varit på äventyr, minsann! Jag och Björn åkte ut till Sävar och åkte och körde skoter!!!!!!! Första gången för mig, det var råcoolt! Och jag fick mysa och leka med boxrarna, och det var alldeles jättehärligt! Good times. Nu vill jag ha en hund, den senaste tanken är en Sankt Bernhardshund. Så himla mysig.

RSS 2.0