julmusik

JOHODÅ! Här hemma hos familjen Kling spelas det redan julmusik! Det äger! har dessutom haft juletröja på mig idag, så jag känner mig extra julig. Och justja, nämnde jag att det SNÖAR?!?!?!?!?!??! Eller det snöade, i alla fall! Hihi!!!!!!!!!!

Idag drog jag mig upp med tuppen och for till skolan för att sätta adresslappar på broschyrer. 100 kronor i timmen, inte helt fel extraknäck! Rektorn sa att vi kunde räkna med att det skulle ta ca 5-6 timmar, så dt var ju rejält med klirr i kassan! När vi dock var klara efter två timmar blev vi lite sura. Då sa han att jobbet SKULLE kunna ta fem timmar, så vi skulle få lön för fem timmars arbete. NAJS?!?!?!??!?!???!?!?!?!?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  
Sen gick jag till Jekkie för lite lunch, ochchillade där ett tag. När jag kom hem såg jag senaste House (OMG OMGOMGOMGMG!!!!!!!!!!!!) och nu ska jag precis sätta in cookiesarna i ugnen! Snart kommer väl bus-TESS! och de andra. Mys mys mys.
JULEMYS!

Det snöade idag, IHIHIHIHIHIHIHHIHIHIHIHIHHI dampfnizz

paranoid

Sitter här med min varma koppen-soppa och är paranoid som bara jag kan vara. När jag vaknade i morse hörde jag hur någon var på taket, och sånt inbillar man sig bara inte. Jag hörde verkligen fotsteg och ett metalliskt klånkande, typ från en hink eller liknande. Trodde att det var en sotare som jag inte visste om, så jag ringde pappa och frågade.
"Nää" vart svaret, "Sotaren var ju hos oss för bara ett tag sen!"
JaHA!? Jag springer ut och kollar för att se om det faktiskt är någon som är på taket. Jag ser ingen på taket, men däremot ser jag en skåpbil på andra sidan gatan. Jag behöver väl kanske inte tillägga att jag är nog så rädd för skåpbilar som det är. Dessutom hade den här inte ens någon text på sidan. Det är ALDRIG skåpbilar på vår gata!
Bara jag och Ellen hemma nu, och snart ska jag till Linn och lämna Ellen ensam. Kul.

Quiz

http://www.quizyourfriends.com/take-quiz.php?id=0810271320056737&a=1&

Gör en quiz om mig, se hur väääl du känner mig, HIHI!


ricki ayayay


Ricki AY AY AY CARAMBA spöar skiten ur ett träd NOT

busy

Skulle kunna sammanfatta början på lovet med att jag har varit hemma ca 5 timmar på fyra dagar. Torsdagen spenderades hos Becky tillsammans med henne, Malin och Erika. Vi såg Nyckeln till frihet och jag längtade lite efter Linni.

På fredagen skyndade jag hem, duschade, for tillbaka till stan för att ta bussen till Vindeln där jag gjorde SUCCÉ, minst sagt! Träffade Söthannas familj, väldigt söta. Sötfamiljen får dom väl heta. På lördagen chillade vi, såg Edward Scissorhands och sen tog jag och Jekkie bussen hem.

Innan min buss gick från stan träffade jag nyhemkomna Linn (LINNI LINNI LINNI LINNI ÄR HEMMAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!) och vi konstaterade att allt var same same but different. For hem, åt lite, såg Brudens bäste man, som faktiskt var ganska kul om det inte vore för det extremt uppenbara, men ja ja.
Sen for jag på Vickies fest. Det var... ja, det var väldigt synd om Vickie och Ida, men jag tyckte det v ar ganska spännande, jag! Alla blev sura när partystämningen dog, men jag tyckte allt var rätt... jamen, spännande.
Sen drog vi till Linni. Där blev hennes läpp allergisk och svullnade till oanade längder, så hon for till akuten. Jag och Erika sov med Linnis lillasysters emokompis som jag misstänker ville suga mitt blod...

Idag gick jag och Erika upp hurtigt tidigt, väckte Linni som kommit hem från akuten klockan 06.00 och for sedan till jobbet. Tyvärr ställdes ju klockan om i natt, så vi var självklart en timme för tidiga. Becky lyckades i alla fall dra sig till Costas och släppa in oss ändå, och vi jobbade hårt, hårt.

Nu har rumpskottet kommit tillbaka, vilket innebär att jag inte ens kan SITTA för att ta igen mig i några sekunder. Som sagt, ca 5 timmar på 4 dagar. Men det har varit en händelserik början på lovet, jag gillar det!

buss

Jag gillar ju ändå att åka buss. Det händer mig ganska många saker när jag bussar. Har funderat på att skriva en bok. "Ingrids bussmemoarer - en liten bok om lycka, välgång och äckliga säten."
Eller kanske en dokumentär? "Ingrid - Jag är en transporthora"
Eller en komedi? "Ingrid - så lärde jag benen att sluta gå och åker nu buss ända in i helvetet."
Eller ett oscarsnominerat drama? "Ingrid - mina bussåkardagar är över i och med finanskrisen"
Eller en musikal? "Ingrid - Ett sjungbussande freak i mina bästa år!"

Idag på bussen hade jag på mig mina fantastiska Anastasiaskor, då en en rågo liten hippietant frågar mig vart jag köpt dom. Självklart njuter jag av att svara att jag köpt dom i Paris, varpå hon svarar att hon alltid har letat efter såna skor ända sen hon var tvungen att slänga sina när hon var yngre. Hon berättade om skornas historia, att hon hade letat i varenda secondhandaffär efter dom osv. Till slut frågade hon om hon fick köpa dom av mig, men det kunde jag ju inte tillåta! Istället rådde jag  henne att kolla på Ebay eller helt enkelt fara till Paris och leta själv. Hon sa att det täntke hon kanske göra.
När jag gick av bussen gick jag med lätta steg hemåt i mina fina skor som jag ska ta till vara på. Det gjorde verkligen min dag! Och man vet aldrig, jag kanske till och med fått den där lilla tanten att resa till Paris och uppleva äventyr bara för att hon gillade mina skor!

konsekvens

Jag och Vickie kör "Sanning och Konsekvens" fast... utan sanning. Bara utmanar varandra med saker att göra i klassrummet. Jag har tex fått ställa mig på stolen och säga "Ironman, come and save me!" (med inlevelse) och Vickie fick allt lägga sig och simma på bordet och säga "HJÄLP, JAG DRUNKNAR!".
Tråkmånsarna som jag ska spendera kvällen med sköt dock ner oss och sa att vi var mogna 12-åringar.

Imorn blir det fiesta i Vindeln med Söthanna och Jekkie. Det blir kul, vi kan... ta promenader...

Justja! Fick precis ett litet jobb som klistra-på-adresslappar-på-broschyrer för bara.... hmm... 100 KRONOR I TIMMEN! Visst, det är på fredag på lovet, men ändå. Väldigt, väldigt värt!

PÄLS

Alltså, få saker denna vecka är lika rolig som uppståndelsen runt Erikas blogg om pälsdiskussionerna. Herreminje. Kan ju redan nu säga att jag håller med henne starkt, fattar inte vad själva diskussionen är. Hur kan ingen INTE hålla med henne? Jaja, kolla in händelseförloppet några inlägg tillbaka här: http://erikajuh.blogg.se.
Har hetspluggat historia denna kväll och reklampaus-pluggat under Ugly Betty och House. Tisdagar är inte bästa kvällarna för studier, helt enkelt. Hade både matte- och spanskaprov idag. Matten gick bra, spanskan gick.... hrrm... bra. Men men, vi får väl se! Nu ska jag försöka sova igen mig lite. Lalalalalala.

Bjuder på en liten gobit från Anders & Måns också, så här på kvällskvisten. Enjoy!

hmm...

Tänk om livet var så där ljuvt som man drömmer om ibland? Alltså, att man bara strosade omkring hela dagarna, tänkte inte så mycket på vad man vill utav livet utan man bara lever i nuet. Man får gå i skola om man vill, men det skulle vara valfritt och då skulle man bara gå där för att man just ville lära sig något, inte för att man måste eller för att man vill kunna bli något i framtiden, utan bara för att man är intresserad av ett ämne om skulle vilja veta mer. Man får jobba om man vill, och det är ingen konkurrens. Visst, ingen konkurrens kanske gör att jobbet görs sämre, men det kanske inte skulle hända? Kanske skulle alla bara vara så lyckliga över att ha sitt drömjobb att man automatiskt jobbade hårt?
Sen när man fick pengarna skulle man kunna spendera dom på vad man ville, till exempel inte behöva bry sig vidare mycket om man lägger 100 kronor på att gå och se High School Musical 3 på bio.

Ens största bekymmer skulle vara att råka lägga HELT fel i tetris eller att man inte hittar någon ny musik att he in på iPoden. Och ens närmaste mål att uppnå skulle vara att få popcornen perfekt poppade eller kanske till och med raka benen utan att skära sig.
Man skulle inte fundera på skillnaden mellan spanskans preteritum och imperfekt utan på hur någon skulle kunna komposera så vacker musik i Julspelet. Vem har spelat in den musiken? Vem har suttit och loopat de vackra stråkarna?

Om man ville kunde man driva omkring och umgås med nya människor på stan (för alla skulle vara så avslappnade och utan fördomar att det skulle gå) eller så kunde de hurtiga dra sig iväg på gym och träna.
Juletiden skulle inte vara stressig med massa krav på perfekta julklappar, utan alla skulle bara glida omkring på isen med små söta skridskor och samtala om julmirakel och varför inlagda gurkor är så populära i Storbritannien. Och lära sig sticka tomteluvor, bara för skojs skull.

Inga fördomar, inget hat, inga krig. Bara massa go kärlek, bra musik och fina danser på gatorna. Och gratis massage till alla med rumpskott.

pirr

Efter städningen (som tog 6 timmar och 20 minuter, för er som bryr er) idag är jag så trött i bena att det bara pirrar, om någon vet vad jag menar? Kan inte göra annat än att bara sitta här efter en lång, varm dusch och bara chilla. Dessutom har jag precis sett slutet på A Good Year, vilket bara RÅKAR vara världens mysigaste film, med sexy Russel Crowe som åker till frasnak landsbygden och bor i ett äckligt fint hus med vingård och bara myser omkring i byn. Ååååhh, SÅ vill jag leva!
Dessutom smälte (smalt?) jag bara av den zupermyziga franska musiken som kom under eftertexterna, jätteavslappnande. Tyvärr ekade High School Musical-låtar från övervåningen. Fan så det förstörde.

Nu tog eftertexterna slut och reklam för fjärde säsongen av Weeds gick alldeles nyss. Orkar inte att det har blivit så himla dåligt, och Nancy är himla skinny plastic surgeoned biiiiitch, BAJZ! Bara Linni man kan snacka med om Weeds, SÅ KOM HEM! Eller logga in på msn. Eller ring mig. Orkar inte läsa din blogg och ha massa frågor som man typ aldrig kommer få svar på. VILL PRATA MED DEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ.
Okej, lite väl desperat blev det allt där. Men jag saknar henne, okej? Hon ä fin.

Nu började Mission Impossible 3. Inte värt, ogillar TomCruise fett. OCH Michelle Monaghan, orkar inte att hon får Robert OCH Shia OCH McDreamy!!!!!!!!! HON ÄR FUL!

LINN!!!!!!!!!!!!!!!!

LINN KOMMER HEM, LAGOM TILL JUL!
Är detta inte ett JULMIRAKEL och JULTECKEN så vet jag inte VAD som är!!! Självklart väldigt synd att det inte verkade funka för henne där nere, men jag är så glaaaad att hon kommer tillbaka, ÅÅÅHH VAD JAG HAR SAKNAT HENNE!

Idag har jag stannat hemma, första sjukdagen på hela gymnasietiden! Det var ganska skönt och välbehövt! Tänkte egentligen plugga spanska och matte, men istället blev det Ice Age 2, The last Mimzy, Dödligt Vapen 3, varm mjölk (!!!!!!!!!) och lång, varm dusch. Nu mår jag mycket bättre! Det är tur, för ikväll kommer TESS! hit för att se senaste House osv osv.

Måste bara berätta om vår äckliga tvål! Det står stort på den "REAL OLIVE OIL!" som att det vore något BRA?!?!? Den är SÄMST! Den luktar typ kemiskt avfall! Jag gick en hel dag och trodde att jag typ muterats eller andats in radioaktivitet, för jag kände en konstant lukt av äckelpäckel! Upptäckte till slut att det då var helvetes-tvålen, nu bojkottar jag den. Usch!

JUL

ASSÅ SHIIIIIIIT, ni ANAR inte hur mycket grejer som har varit juliga idag!
Bevis på att julen EGENTLIGEN är här:
  • Vaknade med Lucia-låten på hjärnan (natteeeen går tunga fjääät)
  • Pratade hela bussresan med Hanna om julen (fast det kanske var lite pga första punkten)
  • Erika hade jullinnet på sig
  • Vickie spelade julspelet
  • Idil började sjunga på Jingle Bells Rock UTAN ANLEDNING!!!
  • TESS! drack julmust idag!
  • Vi sjöng "Tänd ett ljus" på kören, och det förde tankarna till ett år sedan då jag, Linni och Ricki planerade att sjunga den på julavslutningen, med stämmor och allt.
Om ni nu tycker att detta bara är COINCIDENCES och att jag bara är crazy så är det NI som är CRAZY! JULEN ÄR HÄÄÄÄÄR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hooooooost

Åååh, mitt halsont är borta men nu har jag rethosta och jag kan knappt hålla upp ögonen! Skitjobbigt, har suttit och skrattat åt Erikas sång hela lunchen och ätit keso... Inte så piggt, alltså. Funderar på att fara hem och sova lite tills kören ikväll, vill väldigt gärna vara med och sjunga i kyrkan, det kommer nog vara ganska coolt. Fast sedan känns det som om jag nog ska stanna hemma imorn och sova in helgen. Icke att förglömma måste jag ju jobba på lördagmorgon!

Har börjat längta efter julen, hoppas det inte är för tidigt? Vill bara gosa ner mig i soffan i pyjamas, se på Love Actually utan att bli lolad åt och vara varm medans det är kallt utanför, hihi! Fick Lucia-låten på hjärnan imorse, dessutom... Och Erika hade värsta jullinnet på sig idag... och Vickie spelar julspelet, kaninen som hoppar på klockorna. ÅÅH, ALLT TALAR FÖR ATT JULEN SNART ÄR HÄR!
Tyvärr lever jag ju i en neggopeggo-klass som tydligen bara HATAR julen! USCH FÖR ER! Julen är det godaste som finns, och det har inget att göra med min pappas jobb på något sätt! Avskyr ibland trångsynta personer.

väärk

Med risk att bli lolad åt; Jag har rumpskott. Det är nog inte en väldigt korrekt uttryckt diagnostisk term, men jag har ryggskott fast i rumpan. Har haft det ett bra tag nu, men det går som fram och tillbaka. Och just nu har jag det nå så fruktansvääärt. Ont gör det, men jag härdar. Idag har inte varit någon dans på rosor och jag känner hur utmattad jag är i hela kroppen.
Dessutom har jag tråkigt. Såg på Devvan att vi inte har en enda läxa i veckan förutom spanskaprov på fredag, vilket betyder att jag kommer ha så här tråkigt varje kväll. Va?

Har precis sett The Big Lebowski, känner mig som The Dude nu. Lite lagomt hög och bara säger "vaaaaa?" till allt. Saknar Jekkie gör jag också. Just nu sitter hon säkert nånstans i London och väntar på att Queen ska börja spela, om dom inte redan har gjort det. AVIS AVIS AVIS AVIS!
Ska kolla om det finns något spännande som händer i Malaga när jag är där eftersom vi bara har 3 timmar kurs om dagen, sen får vi göra vad vi vill. Hehe. Det känns lite som att jag är inställd på att festa när jag är där, men sen kommer jag ju ihåg att jag inte alls festar. Tror dom i klassen skulle bli lite bittra om jag festade ordentligt första gången utan dom, haha. Dumt dumt.

kokokoko

Är helt slut efter dagens bravader på Costas. Hela 6,5 timmar tog det att skjuta undan alla bord och stolar och skura allt bla  bla bla bla, men jag räknade ut att jag tjänae över 500 kronor på det, så... ja, det funkar. Hehe. Tyvärr räknade jag också ut att i slutet av November kommer jag vara bortrest i typ tre helger så he blir inte mycket mer klirr i kassan.

Just nu ligger tankarna, som egentligen borde plugga franska, hos Jekkie i England, London. Imorn ska hon se Queen spela. ÅÅÅÅHHH AVIIIIS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DESSUTOM tåls det ju att tilläggas att självaste ROBERT DOWNEY JR spelar in en film just i detta nu I LONDON!! GAAAAH!!! Det värsta är typ att Jekke inte skulle känna igen honom om hon såg honom. Eller jag vet inte, kanske.

Justja - hej farmor och farfar! Dom var här i helgen och tillkännagav att de följer min blogg, hahaha. TREVLIGT! Får passa vad jag skriver här, antar jag. Snart kommer väl hela släkten följa mitt privatliv här på bloggen. Men shit vad det där lät som om jag vore värsta kändisbloggaren. Gosh, så töntigt.

Kan ju tillägga att jag ser på Singing Bee - VEM drömmer om att bli en av dom där dansarna som står där med sin fula små koreograferade danser till typ.. "Vi gräver guld i USA?"!?!?!? Och dom där bakgrundssångarna går ju inte ens att kommentera!

joppigt

Hann typ vara på gymmet i några minuter innan det ödesdigra mjälthugget! Har typ aldrig haft så ont NÅGONSIN, började misstänka blindtarmsinfektion efter ett tag. Var tvungen att avbryta träningen efter tio minuter på gå-runt-i-cirkel-med-benen-maskinen och tjugo minuters vila. Sen när jag skulle gå till Vasaplan gick jag i ½ km/h och dubbelvikt av smärtan, tog mig kanske en halvtimme att bara komma in till stan. Dessutom brukar väl mjälthugg sluta göra lika ont när man står still? Icket. Usch, usch, jag måste tänka efter bättre nästa gång jag slänger i mig renskav, potatismos, macka och rulltårta... hrrm...
Efter en eftermiddag fylld med smärta och besvikelse blir det skönt att spendera kvällen med gomiddag och tårta (Ellens födelsedag), TESS! och Robert.

ESPAÑA

Nu är det så här att jag har fått skolans stipendium till Spanien!!!!!!!!
Det innebär att jag kommer fara en vecka någon gång framöver till Spanien och gå en intensivkurs tillsammans med flera andra personer... eller nåt. Okej, jag vet inte riktigt vad som händer, emn jag får åka still Spanien en vecka i alla fall, medans ni andra stannar här i höstmörkret. MOAHAHAHAHA!!!
Förhoppningsvis krockar inte detta med EUP, men jag ska gå o kolla det nu!
TJOHOO!!

WOOH!

Kan ju även tillägga att Janneboy precis mailade och sa att det är klart att jag ska till EUP i Malmö i slutet av November!!!! TJOHO!

wlaabb

Jättetrevlig dag igår med Malin, Becky och Ricki. Direkt efter skolan for vi hem till Becky och lagade tacos - yum yum! Sen såg vi filmerna vi hyrt: Funny Games, The signal och Rec. Funny Games tyckte jag var bäst, jätteobehaglig men inte så mycket skräck, riktigt. Men lugnt bäst, särskilt eftersom den hade så snyggt foto (eller "CP!!" som Malin uttryckte sig) och den var väldigt välgjord.
Sen började vi se Rec, men den stängde vi av när vi höll på att kissa på oss efter de första tjugo minutrarna. Och då hade typ inget ens hunnit hända, bara någon som föll ner från trappen och sådär. Då stängde vi av.
Sen såg vi The Signal, eller "ÅRETS SKRÄCKFILM" som kommentarerna på framsidan sade. Fan vad dålig den var. Typ en signal som sändes ut genom tv-apparaterna som gjorde att alla bah började döda varandra. Sen i mitten av filmen blev det typ en komedi (?) men då var den faktiskt ganska rolig. Borde ha satsat på humorn, annars var den värdelös och förvirrande och vi somnade.
Nu på morgonen såg vi klart Rec, och det gick bra. Eller ja, mycket bättre än det skulle ha gått igårkväll i alla fall. Men den var väldigt läskig, den rekommenderas om man... gillar sånt...

Nu ska jag duscha, borsta tänderna (!!!) och se på Zodiac och stilla mitt Robert-behov.

fjordkoma

Hej, jag heter Ricki och jag älskar Fjordkoma. Jag tror att Fjordkoma är ett faktiskt och vettigt uttryck och väljer att störa min käre, vackre, underbara, helt fantastiska vän Ingrid med det. Men faktum är att Fjordkoma inte alls makear någon sense utan det är något jag bara har hittat på i den rena desperata panik som uppstod i mitt hjärta när Ingrid hotade med att avsluta vår vänskap för att jag använde "paltkoma" på fel sätt.

Hej, jag heter Ingrid, jag är en pojke. När Ricki tittar på mig med sina stora, klarblåa ögon och gällt skriker "FJORDKOMA" från andra sidan klassrummet som att det faktiskt är ett ord, så ryter monstret inuti mig. Jag vill se hur hennes hår slingas i klarrött blod och känna hennes ben knäckas i mina händer. Jag vill dra ut de där vackra ögonen med mina bara händer, de ögonen som kan se på en på ett förvirrande samt dömande sätt. Aldrig någonsin mer ska hon kunna stirra fram och tillbaka i ljusets hastighet. Ricki ska dö en väldigt plågsam död.

Hej, jag heter Ricki, jag är ett spöke. Ingrid dödade mig. Hon ägde mig, rent av. Nu är jag fördömd till att cirkulera mellan världarna och försöka få er dödliga att börja använda mitt uttryck "Fjordkoma". Det ska bli min hämnd. Min ljuva hämnd.

Hej, jag heter Ingrid, jag klarar inte mer. Vart jag än vänder mig hör jag ordet "Fjordkoma". "DET ÄR INTE ETT ORD, DET ÄR RICKIS PÅFUNT! HON ÄR DÖÖÖD!!" vrålar jag mot de talande, som bara stirrar på mig och går därifrån. Förstår dom inte vad som kommer att hända? FÖRSTÅR DOM INTE?!
Nej.
Farväl, grymma värld.

AZANTEZANA

SQUASH BANANA!

LITE BÄTTRE DAG IDAG EFTERSOM MATTEPROVET FAKTISKT GICK BRA OCH SPARREN TITTADE IGENOM DET OCH SA ATT ALLT GICK BRA TRALALALALA DÄRFÖR SKRIVER JAG I CAPS OCH HELT UTAN SKILJETECKEN FÖR ATT SE HUR MÅNGA DET ÄR SOM BLIR DYSSE-HERPES KANSKE SKA JAG BORJA SKRIVA UTAN ÅÄÖ OCKSA JA VILKEN BRA IDÉ TYP BASTA IDÉN PA LANGE NU AR JAG SOM LINN I AUSTRALIEN SOM BARA HAR KONSTIGT TANGENTBORD JAG AR LITE KISSNODIG VAD SKA JAG GORA AT DET JO KISSA I VICKIES MUN ALLA SOM BARA RAKAR KOMMA IN PA MIN BLOGG JUST NU MASTE VILJA GORA SMA VOODODOCKOR AV MIG OCH BRANNA TRALALALALALALA

orkaaa

Usch, idag är en sån där dålig dag, fylld med överhängande uppgifter, självhat och irritationsmoment. Detta är alltså en perfekt tid att plugga på matteprovet imorn samt skriva ansökan till franskastipendiet. Känner ju hur självförtroendet bara flödar! "Hej, jag vill åka till Frankrike för att jag tycker fransoserna helt enkelt är FÖR glada. Jag tror att jag kan bidra med många ledsna ansikten, om jag bara får chansen. En person som åker med stipendiet måste ha gott självförtroende vilket jag LÄTT kan suga upp med den bistra svamp som är mitt psyke."
HEJ EMO, Vickie kommer lola detta inlägg.

HATINLÄGG

Ännu ett hatinlägg riktat till ERIKA! Vi satt bara, i all ro, och diskuterade vilka skräckfilmer vi ska se på tisdag. Hon skickar massa lolade trailers på lol-skräckisar som man bara skrattar åt. Sen skickar hon himla It-trailern. HIMLA ÄCKEL-CLOWN BAH SITTER DÄR I KLOAKERNA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ASSÅ DÖÖÖÖÖÖ ERIKA!!!
Hon ska ha spö!

TRÖTT

Alltså, ni ANAR inte hur lång den här helgen har känts! Har inte ens tittat åt datorn sen den fetdog i fredags eftermiddag. Hur som helst, i fredags gick jag och TESS! på bio och såg Eagle Eye. Helt okej ändå, men... ja, ibland ganska otrolig. TESS! tyckte det var skitkoolt, men hon var förblindad av kåthet. En känsla som jag mycket väl känner igen, så jag tog inte upp någon större diskussion. Efter bion traskade vi hem till henne för att vråla till varenda gång Robert dök upp i Ally Mcbeal. Det var fett värt!

Igår stack jag till Costas för att städa klockan 9.00-11.00, det var ganska okej. Är rätt stolt också över att jag kom ihåg koder och kirrade allt ganska bra på två timmar, alldeles ensam för första gången. Man självklart hade jag ju Malbral som hjälpte till och bossade lite. BOSS-MALBRAL! Nä, då är Beckymama mer bossig. Fast hon är också ganska kul, för hon har typ börjat kaxa med allt och alla, och skriker gör hon också. JÄTTEROLIGT, men det är typ bara jag som skrattar åt det varje gång...
Hur som helst, efter Costas for jag hem, såg finalen av So You Think You Can Dance med Floff och Söthanna. Joshua vann. Sen räknade jag matte och: JAG FATTAR! Jag kanske till och med får G på tisdagens G-prov... HALLELUJAH isåfall!
Efter det for jag hem till Jekkie där vi snackade spöken, döden, gjorde kladdkaka och såg Breakfast at Tiffany's. JÄTTErolig film, den rekommenderar jag starkt (till skillnad från Eagle Eye).

Idag har jag bara joppat och joppat. Erika ska också börja joppa med mig, det ska bli KUL! HHHHHJOOOKK!!

Nu ska jag ta igen mig efter helgens bravader. Uschiamej. Iron man skulle vara här och visa vart han är hård - IF YOU KNOW WHAT I MEAN!

HELGEN GODA GÄRNING:
Johan som skjutsade hem mig igårkväll, även fast han preics kommit hem från jobbet och var trött. ZUPERZNÄLL!

maraton

Hahaha man måste älska filmnördar över jordklotet. På Times Square i New York har dom nu satt upp världen lataste tävling; Filmmaraton. Dom ska slå rekordet i filmtittande och dom ska hålla på i 5 dagar. Dom ska slå rekordet med 120 timmar och 20 minuter eller något sånt. Dom kommer även missa presidendebatten - VÄRT!

Guinness World Records kriterier för rekordet:
"Guinness World Records rules require the contestants to watch films non-stop without averting their eyes from the screen. Competitors will be given 10 minutes between each movie, or approximately every two hours, to refresh themselves. Eating, drinking, standing and stretching are allowed as long as eyes are on the screen. Gourmet, chef crafted popcorn will be provided by Dale and Thomas Popcorn throughout the event. Medical professionals will monitor the contestants’ conditions throughout the event and assess if contestants are truly “watching” or are simply staring blankly at the screen."

IRONMAN

Okej, okej, jag tjatar, men det här blir sista inlägget idag... om mina inköp.
Beställde precis Iron Man plåtbox LIMITED SPECIAL MOTHERFUCKER EDITION!
Som jag sa till mamma: HAN ÄR PURE SEX! Alltså Robert. Yum yum.

Jacka

Köpte dessutom en alldeles sproilans ny jacka idag, kanske välbehövd eftersom jag inte har köpt något nytt uteplagg sen förra hösten... Eller jag vet inte vad som är normen, iofs... Aja, här är den i alla fall:

GOSPEEEL

Jag och Jekkie har precis varit på kören! Mycket gospel, kan jag lova! Det gick mycket bättre den här gången, och det var riktigt, riktigt mäktigt att höra alla stämmor bakom sig och alla bah släpper loss och sjunger och...!!!!! WOOOH! Vi sjöng hela vägen hem, gjorde även om våra favoritlåtar till lite mer rockiga och så vidare. Det är najz med stämmor!

Nu måste jag dra en apa och räkna upp vad jag ska måsta göra för skolarbeten. Tydligen uppenbarade sig ett matteprov på tisdag, alltså måste jag räkna ifatt mig alla uppgifter jag inte kan (ALLA uppgifter) under helgen... Dessutom kommer Erikas röst eka "-x-=-, +x+=+, -x+=-" Okej, nu vet jag inte ens om det faktiskt var så det var... Gud så pinsamt.
Dessutom tänkte jag sätta mig ner och skriva ihop den där lilla ansökan till stipendierna på skolan som jag inte fick förra året... Den besvikelsen kommer aldrig sluta jaga mig! Nu jävlar ska jag få det!!! Någon (Nora, om du läser min blogg där borta i Talinn eller vart du var?) om jag ska söka franskastipendiet, måste jag skriva ansökan på franska eller svenska? Ah well, he kom väl.
Okej, det var inte så många saker jag behövde göra, men... ja. Mycket för mig.

Nu ska jag... vet inte vad... Dricka vatten? Skriva Honeysuckle? Kansche.

HATINLÄGG

ERIKAJÄVEL FÖRSTÖRDE MIN JÄVLA HEADER, SLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAKT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hon bara skrattar åt min olycka. Inge mer HHHHHJOKK åt henne. SEPE

SOS

Kom på nu att den där rubriken kanske uppmärksammas som något oroande, men jag menade bara att det är den låten jag sitter och lyssnar på just nu. Jekkie brände mig en skiva i pressy med massa fräsiga ABBA och Queen-låtar (och allt därimellan) som jag kan ha när jag lagar mat, bakar eller bara FETCHILLAR i mitt så gott som kompletta rum!

Ja, du läste rätt, NÄSTAN KOMPLETTA RUM! Fick idag min fåtölj! Den passar in skitabra, och tro det eller ej - jag sitter i den precis nu! Det har bara tagit mig... över två år att få till det precis som jag vill ha det här inne, men fortfarande är det inte helt klart. Det fattas ju en säng som täcker nästan hela golvet. Den kanske jag får... snart? Vet ej.
Kanske om man lägger den nuvarande sängen under kudden så kommer... sängmössen och ger mig en ny? Som man gjorde med mjölktänderna när man var liten?

ÅH ÅH ÅH! Minns ni det där barnprogrammet, typ Mjölktandsmössen?
Låten gick typ "Lägg en mjölktand under kudden, och nästa morgon ett, tu, tre! Finns en gåva under kudden från mjölktandsmössen ska du seeee"
Åh, det ÄGDE!
Fast nu när jag tänker efter så var jag faktiskt skitskraj för det... Det skulle alltid vara någon elak katt som typ försökte äta upp dom eller... var det inte några råttor som alltid skulle förstöra? Dom ville typ förinta mjölktandsmössen och istället placera motorsågar och små ispickor under kuddarna så ungarna typ spikade sig i ögonen med dom...
FAN, det rekommenderar jag ju inte till någon!
Annars så var barnprogrammen mycket bättre när vi var små istället för nu. Nu är det typ............. Ja, jag vet ju faktiskt inte vad det är för barnprogram som går på TV nu för tiden. Znyft.

tetrisdamp

Malin: Åååh, men jag ska knulla din mama!
Becky: Men kan du sluta prata om min mamma?
Malin: Men jag snackar inte om DIN mama!
Becky: Men du säger ju att du ska knulla min mamma!
Malin: Men jag snackar om TETRIS MAMMA!
Becky: Men ofta tetris har en BIOLOGISK MAMMA?!

RSS 2.0