wlaabb

Jättetrevlig dag igår med Malin, Becky och Ricki. Direkt efter skolan for vi hem till Becky och lagade tacos - yum yum! Sen såg vi filmerna vi hyrt: Funny Games, The signal och Rec. Funny Games tyckte jag var bäst, jätteobehaglig men inte så mycket skräck, riktigt. Men lugnt bäst, särskilt eftersom den hade så snyggt foto (eller "CP!!" som Malin uttryckte sig) och den var väldigt välgjord.
Sen började vi se Rec, men den stängde vi av när vi höll på att kissa på oss efter de första tjugo minutrarna. Och då hade typ inget ens hunnit hända, bara någon som föll ner från trappen och sådär. Då stängde vi av.
Sen såg vi The Signal, eller "ÅRETS SKRÄCKFILM" som kommentarerna på framsidan sade. Fan vad dålig den var. Typ en signal som sändes ut genom tv-apparaterna som gjorde att alla bah började döda varandra. Sen i mitten av filmen blev det typ en komedi (?) men då var den faktiskt ganska rolig. Borde ha satsat på humorn, annars var den värdelös och förvirrande och vi somnade.
Nu på morgonen såg vi klart Rec, och det gick bra. Eller ja, mycket bättre än det skulle ha gått igårkväll i alla fall. Men den var väldigt läskig, den rekommenderas om man... gillar sånt...

Nu ska jag duscha, borsta tänderna (!!!) och se på Zodiac och stilla mitt Robert-behov.

Ordbajsningar

ORDBAJSA HÄR, Y'ALL:

Ingen anonymitet, tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Ordbajsning:

Trackback
RSS 2.0