tráksvar

Har kommer endast trakigt svar till min pappa: Nej, har inte nagon flygtaxi hem, men jag funderade pa att kanske ringa mormor och morfar och be dom hamta mig. Ar ju i sthlm nastan hela lordagen, sa jag kan ringa da. Annars kanske jag fragar NAGON AV MINA KARA VANNER SOM HAR KORKORT, KANSKE¿¡¡¡¡¡¿¡¿¡¿¿¡¿¡¿¡¿¡¿¡¿ BECKYMAMA ELLER MALMAL??!?!?!?!?!?!?!?!?!?!
Jag far se, annars far jag ga.

Och Jekkie, jag saknar dig zupermycket!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Vill helst bara gosa in mig i din obefintliga navel och stanna dar for alltid, mi amor! Jag har kopt en jattetrakig pressy till dig... Kan kopa lite godis ocksa om det ar sa du vill ha det.... HA DET BRA!

cansada

Nu har jag och Hanna precis kommit hem fran att annu ett forsok i Málaga centrum. Igar forsokte vi forgaves hitta nagra bra affarer att kopa klader pa, men ICKE! Bara massa dyra designerklader hit och dit - jattetrakigt. Till slut fick vi massa instruktioner om att ga till Corte Inglés och omradet daromkring, och det gick ju battre. Hittade nagra mysiga t-shirts for typ 30 kr/st och nagon present har och dar. Ville egentligen spendera massa pengar pa presenter till allt och alla, men tyvarr hittar jag ju inget sant dar litet och fult som man kan kopa tio stycken av och bara kasta till alla som vill ha lite karleksbevis. Det finns typ bara nyckelringar, bah jaha? Inte sa kul att fa, kanske. Alltsa, det finns ju knappt nagra fula sma armband att kopa! Vad ar det har - ¡¿¡¿¡¡¿¡¡¿¿¡¡¿¿¿¿¿¡¿¡¡¡¡¿¡¿¿¡¡¿¡¡EN VETTIG STAD?!?!?!??!?!???!?

Hahahaha aaah, nu blev jag mikket glad av att fa lasa Beckys meddelande pa spanska. Det finns fan inget roligare an hennes overambitiosa sma skamt, hahahhahahahaa. OJ vad jag saknar er alla dar hemma! Har ar det faktiskt ganska trakuigt, ska ni veta. Det ar ju inte ens en riktig semester, ju. Vi gar i skolan, sen hem for att sola i nagra timmar, sen lunch, och sen kanske hitta pa nat, typ fara ner till centrumet for att ga i daliga affarer utan bajsarmband.
Justja, apropa lunch. Idag fick vi nagon tallrik full med okryddat kott som inte smakade NAT och massa, massa, massa KIKARTOR! Alltsa, spanjorerna ater ju typ inte potatis eller pasta till maten, det ar helt stort. Hur som helst, jag hatar, hatar, hatar, hatar kikartor. Alltsa, konsistensen far mej att SPYYYYY. Men jag kunde ju som inte lamna dom dar eftersom Margot ar varsta stolt over sin matlagning osv. Jag forklarar laget for Hanna och hon sager at mig att gilla laget och bara trycka i mig alltihop. Sagt och gjort sa forsoker jag fa ner nagra kikartor, och ni ANAR inte hur nara det var att jag spydde. Jag borjade liksom hulka vid matbordet och det kravde typ ALL min mentala styrka att inte bara spruta mina inalvor over hela familjen. Skitackligt.
Jag lyckades dock svalja och vara glad (haha Vickie) och sen sa jag att jag inte var hungrig. "Lo siento, yo no tengo mucho hambre... Hace calor y no me gusta.." osv osv drog jag ihop nan logn om att jag inte far aptit av varmen. Nu ar jag skithungrig. Vi at middag pa Burger King, men hamburgarna var jattesma....

Jaja, nu maste jag bege mig hemat for att skriva vykort, gora laxan till imorn och duscha mig. Imorn ska vi aven pa nagon tapas-fiesta som skolan har anordnat, hoppas det blir kul! PUES PUES PUES, HASTA LUEGO!


GATO LOCO!

Alltsa, ni ANAR inte vad som just hande! Har pa skolans terass springer det omkring hemlosa katter och typ tigger mat. Ganska ackliga och sadar. Nu nar jag sitter har och nordar mig vid datorn sa bah DUNK DUNK DUNK DUNK kommer det en himla GALEN KATT (GATO LOCO) och typ springer zick-zack mellan vaggarna in i skolan och typ... ar galen. Gud en sadan dalig beskrivning, men det var i alla fall LOCO!

Det finns tva anledningar till varfor jag sitter och nordar mig vid datorn nar jag i ESPAÑA och kan gora vad jag vill (inom lagliga granser, saklart):
1. Jag och Hanna har kommit overens om att vi inte kan ga hem riktigt an, eftersom da kommer var familia tro att vi ar varldens losers. Vi hade namligen sagt att det skulle vara valkomstfiesta con paella har pa skolan ikvall (vilket vi hade blivit tillsagda), och nu tror dom val att vi ska vara ute och fiesta toda la noche. Men ICKE! Visst, vi fick ragod paella, men sen... KAPUTT! Jaha? Inget mer? Nada mas? NO! Nu ar det typ slut, och hela skolan ligger ode for alla ar over 18 forutom vi, sa dom ar faktiskt UTE OCH FIESTAR! Gosh.
2. Jag tror jag langtar hem lite grann. Det hjalper ju inte att jag har suttit och skrivit vykort till nara och kara i eftermiddags eller att vi hela tiden maste forklara for norrkopingsborna vi har traffat vad som ar sa annorlunda med Norrland. Det ar inte sa att jag inte vill vara har, no no! Pero jag skulle lika garna kunna vara hemma, kanns det som. Bara massa tjafs med min himla kurs, och jag vill typ inte fa nagra nya vanner heller. Jag har det ju bra som jag har det?

Har jag sagt forresten att la familia har en perro que se llama ROY?! HAHAHAHAHAHA TYP VARLDENS BASTA HUNDNAMN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Det agde Leif!

ESPAÑA

¡Hola!
Jahani, nu har jag antligen taget paus fran allt solande och bett om att fa lana datorn har hos Margot.
Igar var en lang dag med mycket resande hit och dit, men allt gick forvanansvart bra! Inte en enda sak gick fel, och det var ju nog sa konstigt. Margot som vi bor hos ar riktigt trevlig, och hon ar typ overlycklig over att vi pratar sa bra spanska. Dock ar det mest Hanna som skoter pratandet, jag far tunghafta sa fort nan vander sig till mig. Dock forstar jag mycket, sa gott som allt, men det ar bara det har med svarandet...
Dock blev det ett litet missforstand idag, Margot trodde att vi skulle ata lunch har hemma medans vi hade fatt instruktioner om att vi var tvungna att kopa egen lunch om dagarna. Tydligen hade dom suttit och vantat pa oss och gjort massa mat osv....  Usch sa pinsamt. Men hon forstod i alla fall, och det var ju skont.

Idag har vi fatt gora varldens samsta test far att kolla vara spraknivaer. Jag gjorde jattedaligt och fick hamna i en grupp dar dom borjade ga igenom hur man bojer Hacer i presens och vad alla frageord betyder. SERIOST! Har jag kunnat FOOOREEEVEEEER. Sa till slut sa jag till la profesora att jag skulle do om jag fortsatte i den har kursen, sa imorn ska jag fa byta.
Efter vi gjorde testen sa fick vi rundtur i Malaga. Det ar sa sjukt fint har sa det ar inte sant. Det tar typ fem minuter for oss att ga till skolan, bara uppfor en backe. Carlos som skotte rundturen var radryg. Han pratade typ ett ord i minuten sa att alla skulle forsta, och kallade oss hela tiden "La familia de Malaca Instituto". "I LOVE MY MALACA INSTITUTO FAMILY" skrek han innan han sa nat. Han suger pa engelska ocksa. Nar han skulle saga washing machine blev det "Washy mashy".

Nu har vi tagit oss en liten siesta och solat pa terassen utanfor mitt rum. Ikvall ska vi pa flamencokurs och sen pa nan valkomstfest pa skolan dar vi ska fa akta spanska Paella. AY AY AY!

Saknar alla er dar hemma, men det ar faktiskt inte helt fel att fa ga omkring i shorts och t-shirt i slutet av februari, liksom.
¡Que tenga un buen día!
¡Adios!

P.S. Smsen harifran kostar typ 6kr/st, sa nu blir det inget mer! Ni far faktiskt ta och vanta pa mina uppdateringar har om ni vill ha lite Ingrid-love. D.S.

sista

Sista inlägget innan Spanien, nu då. Har precis suttit och pratat med Hanna (min spanien-amigo) om hur spännande allt kommer bli och hur mycket onödigt vi packar. Nu börjar verkligen fjärilarna i magen krypa fram, håhåhåhåhå. Vad äckligt det där lät....
Jag har även köpt en västerbottensost till värdfamiljen. "Este es queso de nuestro parte de Suecia, se llama V-Ä-S-T-E-R-B-O-T-T-E-N! Y este es mermalade de camemoro. Podeís usar lo con gelato."
Vad har man hjortronsylt till, egentligen?
Dessutom har jag även mitt eviga jack-dilemma att trilskas med under dagen. Hanna hade värsta smarta lösningen som gick ut på att ta sin vinterjacka till flygplatsen här i Umeå och sen ge den till sina föräldrar att ta med sig hem! SWEET PLAN, enda problemet är att ingen följer med mig till flygplatsen. Både lite sorgligt och vuxenpoängsamlaraktigt. Jag kan flyga alldeles själv, mamsen!

Nej, nu måste jag verkligen uppdatera min iPod med nya Mammas nya kille-avsnitt och ta bort alla jullåtar. Alldeles förlänge har jag haft dom där...
Hur som helst kommer jag förhoppningsvis uppdatera lite under veckan, kanske lite kort också följer. Annars så ses vi när jag kommer hem. SUCKAZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ!!!!!!
ADIOS!

vibrationer

DU GER MIG BRAAA VIBRATIONER! VARJE GÅNG DU TAR MIN HAND I DII-IIIN!
Ja, är det inte en riktigt fräsig låt, så säg? Jag har då haft riktigt bra vibrationer från mina klasskompisar de senaste dagarna, vilket alltid är kul. Idag var till och med BECKY dryg. Satt och pratade spanska och lät ochallt möjligt tills jag var tvungen att säga åt henne. Erika kom på vad "mutthuvud" är på teckenspråk och Vickie utlovade semlor till allt och alla. Malle bara satt där och glänste av vetskapen att hon äntligen fått körkort. Grattis igen!

MEN SNART ÄR DET ÖVER! SNART RESER JAG TILL FJÄRRAN LÄNDER FÖR ATT FORSKA FRAM BOTEMEDLET MOT.... VIRUSINFEKTERADE KROPPSHYTTOR....
Nej, av någon anledning har jag fått för mig att jag inte kommer överleva Spanien-resan, så jag har bara börjat spendera mina sparpengar redan nu! Eller ja, enda exemplet jag hade är att jag ska bjuda Erika på HUTLÖS DYR bio imorn. Ville ha med henne så gärna på Bolt 3D att jag erbjöd henne min kropp. Hon tackade nej och sa att det räckte med lite pengar til bion. SAGT OCH GJORT!

Stalker-uppdatering: Jag såg Göte och Ulla genom kikhålet idag igen. Dom små luringarna är ute i det här kalla vädret - vad planerar dom egentligen? Det verkar dock som om Göte slått på stort och köpt en illröd dunjacka till Ulla. Börjar misstänka att han är hennes sugardaddy eller något liknande. Nej, det är för tidigt för spekulationer.

OOOJ

SNART SNART SNART!
Becky fick mig att börja längta efter Spanien-resan ordentligt idag! Med längtan kom också nervositeten... Jag måste typ ni:a alla med usted hit och dit. Det är liksom ett helt annat tempus än vad man lärt sig i skolan! FATTA! Hur som helst kan jag KNAPPAST koncentrera mig på Naturkunskapen när jag försöker lista ut vad jag behöver packa för kläder. Hittade en sida som jag trodde vara ganska bra med att visa väder tills jag upptäckte att den visade temperaturen: "max 18 C, min 8 C"
Åh, jaså? Är det ANTINGEN 18 eller 8 grader varmt? VAD BRA ATT JAG VET DET DÅ! Det är ju liksom skillnaden mellan shorts, kofta och en jädra PARKAS!
En annan sida jag hittade säger att i början av februari sitter vintervädret fortfarande i, men i slutet av månaden så kan man se hur våren börjar komma och temperaturen stiger avsevärt. Och gissa vad det är när jag far? Slutet av månaden? YES!  Skulle verkligen kunna ta lite sol och mys nu, hähä.

Ja, ni ser ju hur mycket jag tänker på det här. Det är kanske lite löjligt, men jag föredrar att oroa mig över vädret än att oroa mig över att jag inte kommer kunna göra mig förstådd. Hur ska jag säga att mitt bagage kanske far bort? "LAS ROPAS! DONDE? DONDE? NADA!"

allergi

Vi sitter och går igenom allergier och immunförsvar på Naturkunskapen just nu. Jag känner igen alla namn på engelska, typ anafylaktisk chock och autoimmuna sjukdomar, från alla otaliga House-avsnitt jag sett utan text på. Kul att jag faktiskt kanske kan börja förstå vad dom säger. Sen kanske jag kan gå vidare till att bli läkare. Kanske räddar jag världen genom att bota någon obotlig pandemi-sjukdom? MMMMMM så man kan tänka stort!

håhå

Har två videos att bjuda på idag. Den första är typ världens roligaste katt!

Den andra är en så härlig låt som bara uppmuntrar en till att springa naken på stranden!

OTUR!

Det är väl riktigt MIN TUR att Malagas filmfestival är månaden EFTER jag har farit hem. SJÄLVKLART! Min enda tröst är att Antonio Banderas är född där och kanske, kanske, kanske är där just nu för att hälsa på sin madre eller nåt. Jag SKA se Antonio, så det så. Det är min nya livsuppgift. Hehehehehe.

diss

Igår stordissade jag och Linni alla hjärtans dag genom att vara supersinglar, tjocka med chips och se på Star Wars. Det kändes verkligen som motsatsen, måste jag säga. "Vi gillar krig!" som Linn så utsökt uttryckte sig.
Jag cyklade, för första gången denna vinter, hem till mamma där jag sov, OCKSÅ för första gången. Fick en liten, liten tunn tältsäng att campa på, men den var helt okej. Dock snarkade min käre mor så fruktat att hon väckte mig några gånger.
Jag minns när jag var liten och hade rummet bredvid mamma och pappas, och så när jag vaknade på natten trodde jag att det var fullt med monster i hela huset. Då sprang jag självklart in till mina föräldrar för att få skydd, men där var det ännu värre! "MONSTER ÖVERALLT AAAAAAAH!!!!!!!!" tänkte jag. Men det var ju bara dom som snarkade. När jag berättar det för dom nu säger dom att jag bara har fel. Himla snarkmonster.



Kan ju bjuda på en fin bild jag hittade på den här gamla datorn. Hohohohohoho, gissa vem? Vickie får inte svara, den tönten. Och Erika kommer inte förstå varför hon är så konstigt attraherad av denna, tillsynes riktiga, kvinna!

TÖNT

JÄVLA TÖNT! SÅ GÅR DET NÄR MAN VILL VARA HARRY!


Observera den lysande mittbenan.

bilder

Här kommer lite sköna bilder, och några som är lite äldre eftersom jag precis listat ut hur jag her in bilderna från mobilen till datorn hähä.

Nu 18-åriga Malle med antydan till dubbelhaka.
High Fashion-tjejer i ny lägenhet.
Smugg-Ricki och Ap-Ingrid
Inte så fierce pose av Hanna. Hennes pojkvän ser ut som en kvinna.
Det här, däremot, var grymt fierce.
  Jag är också ganska fierce och High Fashion och allt som Tyra säger. GUUUUURRL! Man ska sluta på topp.


kaffe?

Det verkar som om jag får fira min alla hjärtans dag med en kopp kaffe från Preem eftersom jag är för snål och för lat för att gå ner på stan och köpa en ordentlig. Olof blir dessutom bara sur på mig när jag säger att jag vill ha kaffe.
Nej, för att vara ärlig så bryr jag mig inte det minsta om alla hjärtans dag. Då samlar jag hellre vuxenpoäng och skriker ut till världen med norrländsk stämma: SER NI VILKET VACKER VÄDER DET ÄR?!?!?!?!!?! HE ÄR JU HELT OTROLIGT HUR MODER NATUR KAN KOMMA PÅ SÅNA HÄR VACKRA KODER SOM GÖR ATT MAN BLIR ALLDELENS GLA' I HELA KROPPEN! HE ÄR JU KNAPPT SÅ JAG KAN SITTA STILL!
Helt seriöst, jag blir helt sepe på hur fint det är ute. När jag gick till jobbet i morse var det knappt så jag kunde må tjyvens över den lilla sömnen jag fick i natt eller min huvudvärk som bankade på pga Malles champagne igår kväll.

Jag måste här säga att jag helt och hållet håller med Söthanna om att idag inte är en par-dag, utan en dag för massa, massa, massa kärlek att spridas! Jag vet inte vad det är som pågår; kanske är det vädret, början på mitt nya liv, vetskapen att jag, om 9 dagar, sitter i Spanien, kanske är det bara våren som kommer. Hur som helst vill jag bara kasta massa fin kärlek på er!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(Eller, som Hanna också säger, till mina nära och kära som läser min blogg. Inte ni andra stalkers. Seriöst, håll er till Facebook.)

friluftsdag

Det blev inte speciellt mycket gjort idag, inte. Vaknade, duschade, tillfredsställde mina cravings om att se Darjeeling Limited ännu en gång. Erika svek mig, den lilla markattan, så jag drog till Linn. Innan det gick jag och köpte Nyckeln till frihet eftersom hon fyller 18 imorn! Grattis igen! Och grattis till Malle Gretti som också fyller 18 imorn!
Hur som helst chillade vi hos henne ett tag innan vi gick på stan och jag köpte en café latte (OH LALA). Mikket fancy.

Nu sitter jag hos mamma och oroar mig inför morgondagen. På spanskan ska vi ha letat artiklar som vi ska berätta om imorn. Enda problemet är att under onsdagens lektion satt jag och gjorde ett prov när alla andra letade sina artiklar, och eftersom vi inte har internet hemma har jag inte kunnat göra den satans artikeln! Tyvärr tror jag inte att Ana Maria kommer fatta om jag förklarar. Goooosh, så störande.

Efter middagen ska jag på kören för första gången på några veckor. Hoppas Jekkie kommer vara där. Den lilla lurifaxen svarar ju inte när man ringer, så hon kan ju bara ta sig i rompan.

español

Ay ay ay caramba!
Sitter och läser en artikel på spanska om hur Owen Wilson och Kate Hudson har blivit ihop igen. Filmen dom spelade tillsammans i heter ju "You, me and Dupree", eller "Du, jag och Dupree" om man så vill. På spanska heter den "Tu, yo y ahora Dupree". Liksom VA?! "Nu Dupree"? NU?! NU DUPREE! SPRING! NU! NU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Knas.

Dessutom har jag fått lite information om min uppkommande Spanienresa (22 februari hähääh). Det bästa tycker jag är när vi kommer från flygplanet och ska till värdfamiljen så kommer det stå en chaffis med en skylt med våra namn på och vänta på oss!! RÅLYXIGT! Huuuur naz som helst! Kan man svansa fram där och bah "Si, soy yo - señorita Kling. Ay ay ay caramba. Voulez-vous couchez avec moi ce soir?"
Då kommer dom allt bli förvirrade, moahahahaha!

stalkad

Alltså, jag kom och tänka på en sak - tänk om JAG blir en av dom som MINA grannar tittar på?! För liksom, nu har jag bott i den nya lägenheten i typ fem dagar och jag har fortfarande inte sett en enda person jag kan spinka på. Visst, några suspekta tanter som går supersnabbt förbi köksfönstret, men jag har mina misstankar om att dom bara är sena till bussen. Sen hade jag tänkt placera mig framför kikhålet och titta ut i trapphuset, bara för att se mina grannar komma utsmygandes med ihoprullade mattor med potentiella döda kroppar i, men ICKET! Både Göte och Ulla verkar vara hyvens männskor. Det enda dom gör är att ha lite hög volym på TVn på kvällarna, men det är ju säkert bara för att dom är så gamla att dom inte hör annars. Vad ska jag göra med mitt helt normala grannskap, people?

pagemaster

Såg inte ni den när ni var små? Den lilla ungen som måste lämna igen böcker på biblioteket, och när han är där så kommer det typ en våg av färger som jagar honom, och sen så blir han och allt annat tecknat! Och sen blir han kompis med några böcker, typ en piratbok och en frankensteinbok och nån liten fé-bok, och så springer dom omkring i äventyr som finns i olika böcker osv osv. JÄTTESPÄNNANDE! Fick den på hjärnan nu i alla fall, kunde inte komma på vad den hette så jag ringde den allvetande Olofen. The Pagemaster heter den i alla fall, om du vill se den. Den äger. Världens mest spännande film.


promenix

Idag har jag tagit min första lilla promenix från mitt nya hem till skolan! Det tog mig ganska precis en kvart, vilket passar mig perfa.
Vi har inget internet i lägenheten än, nog för att jag inte riktigt saknat det förrän igår kväll eftersom det har varit så mycket grejer som behövde göras och köpas och sättas upp osv. Men igår blev jag desperat efter lite bloggläsande och värdelöst surfande, så jag gick omkring i huset och knackade på dörrar för att få deras lösenord till det skyddade nätverket. Ingen verkade HA trådlöst nätverk, så det fick va.

Hur som helst är lägenheten så gott som ren nu. Alla lådor är borta, alla hyllor är ihopsatta och allt är uppackat. Känns väldigt skönt, nästan som om jag börjar känna mig hemma nu. Har dessutom hittat en ny frukostvana - persikofil med blåbär och hallon i!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Skitgott.

Lite ointressant kanske, men allt jag har tänkt blogga om i helgen har flygit ut ur huvudet.

nostalgi?

Åh gud, Linnea skickade precis några fina bilder från gamla goda Norrbyskär! (för er som inte vet - där jag och Linnea konfirmerade oss -06... tror jag)






busshistoria

Satt nu på bussen och hörde hur tanten framför mig frågade chaffisen om var hon skulle av om hon skulle någonstans jag inte hörde. Han sa att hon skulle av på Smedsgatan.
Vi åker förbi Smedsgatan. Jag tänker att jag måste vara en god medmänniska och påpeka detta för den stackars lilla tanten.
Jag: Eeh... Ursäkta? Vi åkte precis förbi Smedsgatan...
Tant: BORT MED DIG!!!!!!
Jag: Öööööh... nej, alltså, jag tror du skulle av på Smedsgatan!
Tant: BORT! BORT! BOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOORT!!!!!!!!!!

När hela bussen stirrade på mig fick jag nog och bestämde mig för att tanten kunde väl lika gärna åka på den här bussen ända in i helvetet om det var det hon så gärna ville.
Ah well, det var väl en alldeles utmärkt avslutning på alla mina märkliga bussåkarhistorier jag varit med om. Jag har nu nämligen åkt min sista busstur hit till Umedalen. Imorn flyttar jag. Fett ägd, Umedalen!

framförhållning

Har suttit nu och försökt dela in mina foton på datorn i någon sorts bra ordning. Bestämde mig för att dela upp i månaderna, dels för att det är... ganska logiskt och dels för att det ser grymt proffsigt ut. Dessutom känns det som om jag kommer kunna se fram emot något, eftersom jag la till mappar för hela kommande året. Till exempel så har jag inga bilder i mappen "Februari -09" just nu, men jag ser fram emot att kunna lägga in mina bilder från Spanien där. Eller att kunna lägga in lite bilder från sommarens äventyr i juni/juli/augusti-månaderna. Känns som om jag har lite framförhållning och kanske kan se min framtid lite klarare. Glad glad glad.

religion

Sitter här på Religionskunskapen och lär mig om kristendomen. Vi har en kandidat som har tagit över lektionerna. Han försöker vara rolig, men jag tycker inte om honom. Han pratar ganska respektlöst om alla religioner, och då tar jag inte illa upp för att jag är kristen. När han pratade om Judendomen häromdagen sa han liksom "Det finns 39 olika regler som judarna inte får göra under Sabbaten" och sen tittade han på alla som om "hehe är inte det konstigt, så säg?".
Liksom, hela världen har sina religioner, och som lärare borde man i alla fall kunna lära ut saker objektivt, även om man tycker det är konstigt. Alla tror ju på något som låter knäppt för någon annan.

Igår hade jag trevligaste kvällen på länge tillsammans med min kära Jekkie. Vi var tvungna att vänta till klockan fyra för att börja laga middag, vi gjorde väääärldens godaste tacopaj. Helt sjukt, jag höll på att äta ihjäl mig. Sen gjorde Jekkie kladdmuffins som jag också åt ihjäl mig på. Var jättemätt hela kvällen, men Jekkie fick inte nog utan vräkte i sig mer. Den tjockisen.
Sen när vi skulle sova somnade Jekkie på ungefär TRE SEKUNDER!! Ungefär så här gick det till:
Jag: "Godnatt, Jennie!"
Jennie: ".... godnatt, Ingrid...."
Jag: * lägger mig tillrätta *
Jennie: ".......................ZzzZzZZZzzzZzzzZ"

TBC

Japp, det är officiellt. Jag har TBC. Jag kommer få blodiga upphostningar och smitta alla omkring mig så att det blir en liten endemi här i klassrummet.
Jag skojar självklart, mitt immunförsvar är som en MUR! Genom den kommer inte ens Jennies magsjuka genom, MOAHAHAHA!!!

Sitter här på Naturkunskapen och inspekterar mina naglar. Jag måste köpa en ny nagelfil, eftersom den förflyttades. Längtar typ till en alldeles ren och fin fil, istället för den vi hade - gammal och sutten på oändligt många gånger i soffan. Inte helt okej. Dessutom vill jag köpa en snygg tröja på Gina Tricot. Detta går inte bara emot mina principer, utan även det löfte om att ha ett litet mini-köpförbud den här månaden om att inte köpa några kläder. Men sen kom jag på att jag faktiskt hade tänkt köpa den där tröjan förra månaden, så det räknas ju egentligen inte. Väl?

Nu sitter Linnea och läskar mig med american pancakes, den lilla sorken! JE SUIS HUNGRIG DE ONYTTIGHETER! VERDAMMT!

lonelyyy

Här sitter jag då alldeles ensam i ett halvtomt hus, vilket börjar bli lite av mitt mantra. Gud så jag tjatar. Men det märks faktiskt väldigt mycket, särskilt eftersom jag aldrig är ensam i vanliga fall. Har dessutom funderat på om jag har begått ett misstag i att inte köpa dom där snygga tavlorna från IKEA med Paris-motiv. Så fruktat snygga, men det är ju såna som alla i hela världen kommer att ha, liksom. Mitt argument var "men jag ÄLSKAR ju faktiskt Paris, det gör inte dom andraaaaaaa!!!"
Ah well, nu har mamma, Alva och Ellen i alla fall flyttat härifrån, och på fredag flyttar vi också! Dom har jättefin lägenhet nu, men dom måste väl packa upp allt och sådär först innan det blir PARFAIT!

I veckan blir det bara ett block, vilket betyder lite sovmornar och lite tidiga dagar! Förhoppningsvis går veckan snabbt, vill helst bara vara i den nya lägenheten och fixa och dona. Och börja träna med Linnea igen. Det ska bli skönt!


Tomt vardagsrum

RSS 2.0