jopp jopp

Nu joppar jag för fullt igen, men efter att ha fått förra månadens lön känns det inte lika jobbigt. Dessutom trivs jag faktiskt rätt bra på Sibylla, så det är inte så svårt, egentligen. Just nu fördriver jag dagarna med att drömma om alla slags framtider som kommer. Här kommer en liten lista på saker jag längtar till (i kronologisk ordning, alltså vad som kommer först osv):
  • Nästa vecka då jag får tillgång till pappas bil och tänker köra omkring som en GALNING. Får även tillgång till hans underbart fina lägenhet där jag har tänkt utnyttja all mat som dom lämnar kvar i kylskåpet när dom åker på semester för att bjuda hem folk på middagar. Hoho.
  • När pappa kommer hem igen, för då bär det av till Skellefteå, farmor och farfar och möjligtvis Pite Havsbad. Är barnsligt exalterad över detta, måste jag säga.
  • Under samma dagar som Skellefte-resan blir av så kommer jag även få reda på antagningsresultatet för universitetet.
  • Jag längtar tills JENNIE KOMMER HEM. Hon är ju i England och bonnar sig ute på den engelska landsbygden, och jag kunde inte sakna henne mer. Har som ett miniatyr-Jennie-format hål i mitt bröst som ekar tomt. Snyft.
  • I augusti kommer jag att flytta in hos Jennie fram tills dess att jag åker iväg till Halmstad (ja, jag räknar redan med att jag kommer in), och då ska vi baka cookies och ha picknick varje dag och klippa varandras tånaglar och massera varandra med sensuella oljor och bada nakna i hennes lilla badkar och... Hm, got a bit carried away.
  • HALMSTAD!!! Jag längtar tills jag får komma till Halmstad och börja ett helt nytt liv. Det känns så sjukt spännande och roligt att jag håller på att spricka!!
  • Jag längtar tills jag tar examen från utbildningen i Halmstad (ja, här tog vi ett rejält hopp) och får börja jobba med något roligt jag har utbildat mig till, kanske flytta utomlands igen och uppleva andra spännande äventyr!
  • Året är 2020, och jag står på scen och tar emot en Oscar för bästa skådespelerska, bästa film, bästa manuskript och tackar alla som läst min blogg i alla dessa år.
Hrm, ja, där på slutet kanske det blev lite mer abstrakta saker som jag längtar till, men never the less är det något jag längtar till! Nu, för att göra ett alldeles för långt inlägg lite längre, tänkte jag bara säga att det är alldeles för bra att se på Hell's Kitchen när jag håller på att stänga på Sibylla. Jag föreställer mig att Gordon kommer in en dag á la Kitchen Nightmares för att kolla hur rent det är, och så är det SKINANDE RENT för att jag har städat så bra!! Så nu står jag bah och gnuggar som en galning överallt, allt för att höra dom tre små orden från Gordon: "I'm fucking proud."
Hej kompis.

Midsommarafton

Här kommer bilder från midsommarafton samt firandet av Alvas 18-årsdag. Missa för guds skull inte videon längst ner med min och mina syskons lilla hyllning till Alvas liv!!!
(Synd att alla var så fina på det här kortet förutom ful-Alva.)

senaste tiden...

Här kommer några bilder från senaste tiden som jag inte lagt upp på bloggen än.
Gick ut med de gamla flammorna Frida och Julia förra helgen.

Hade personalfest med Sibyllorna.
Gick på bio med pappa och Ellen.
Midsommarafton får ett eget inlägg.

NÅDIGT

Jag fick precis mitt schema för resten av juli. Jag är ledig varannan helg, vilket inte är nådigt. Jag gillar att jobba på Sibylla, men jag VISSTE att jag skulle bli lat när jag fick ett par dagar ledigt! Attans också. Ja, ja, jag har i alla fall mest stängning, och till skillnad från alla andra som jobbar på Sibylla så har jag faktiskt inget emot att jobba stängning. Särskilt inte under den period i juli då jag har tillgång till pappas bil. Om det är fint väder då lär jag ligga ute vid stranden från tidigt på dagen och sen hinna hem och jobba till klockan fem igen. Det kan passa mig, tror jag.
-
Annars då? Jag är råååtaggad på Halmstad, jag vill verkligen bara få veta hur antagningen ser ut så att jag verkligen kan börja planera min flytt ordentligt!! Åh, det ska bli så himlarns kul. Nej, nu ska jag fortsätta njua av mina sista lediga dagar för resten av sommaren. Snyft.

TEXT

Här kommer ett litet inlägg med sån där ovärd text som jag brukade ha på bloggen innan jag fick min nya kamera - minns ni den tiden? Haha, alltid på apberget så hade alla småtjejer bah "Jag minns när vi satt vid älven och drack cider. Jag minns, minns du?". Det ska bli min nästa tatuering.
ANNARS DÅ? Ja, jag har haft lite för kul den här helgen, så nu ska jag ta det bra lugnt i... några veckor. Jag har hunnit med att dricka vin med Linn, träffa flammorna från förr, Frida och Julia, samt ha personalfest med Sibylla-tjejerna. Som sagt, riktigt kul, men nu har jag gjort mig förtjänt av lite lugn. Jag ser fram emot fredag och midsommarafton i mormor och morfars stuga som vanligt, det ska bli riktigt kuuul. Jag är en sån där som vill köpa nya kläder till olika högtider, så idag åkte jag hem med en blommig långkjol från H&M för bara 75 kr. Yaay. Åh, vad tråkigt jag skriver om. Ja, ja, jag ska ta och ordna en extern hårddisk så jag kan föra över bilder till datorn igen. Det är alltså anledningen till att jag inte kan bjuda på bilder just nu - min dumma dator är full av annat onödigt som jag inte vill göra mig av med.
Okej, det var allt för den här gången! Gobaj!

några videos

Här kommer några av alla videos som jag och Jennie hade kul med igår.

Lasse no speak americano from Ingrid Kling on Vimeo.

 

Jennie ska till Skellefte from Ingrid Kling on Vimeo.

 

Läskigt i skogen from Ingrid Kling on Vimeo.

 

Sexigheter from Ingrid Kling on Vimeo.


Idag var jag med Jennie...

Vi hade picknick och solade och tog kort och spelade in filmer. Vi älskar varandra för vi skrattar åt varandras dåliga skämt. Så det är fullt förståeligt om ni inte tycker kommande videos är roliga, men DET TYCKER VI!! Så stfu.
(Ny visningsbild?)
Nej, nu ska jag duscha och sticka iväg till Linn, så videosarna får komma senare!!

INTE ovärt

Idag tog Freyr studenten, och självklart var både hans och min familj på plats! Riktigt trevligt var det, fick världens nostalgi när alla sprang ut. Suck, tänk att var ett år sedan jag tog studenten? Ett år går så sjukt snabbt, det är helt otroligt. Undrar vad jag gör om ett år från idag? Det är verkligen helt omöjligt veta, det känns som att vad som helst kan hända mig nu. Det är en ganska skön känsla, faktiskt. Ja, ja, här kommer några bilder och några videos. Alla UIG:are som läser denna blogg kan observera att jag satt och drack champagne med Shannon, hahaha.
Min nya MOBIIIIIL, en Samsung Galaxy S!! Sååå nöjd än så länge, har suttit och pillat på den hela dagen. Har blivit en riktig tekniknörd bara dom senaste dagarna, känner jag. Går och skryter om min mobil och min kamera, herreminje.

Ingrid retas from Ingrid Kling on Vimeo.

Studentpicknick from Ingrid Kling on Vimeo.


lite fler ovärdheter

Alltså nu vill jag ju bara hela tiden visa hur bra och fin min kamera är, så det kommer så här ovärda videos tills jag har något bra att filma! Fast ja, imorn ska jag till mamma och baka hela dagen, ska även se när Freyr kutar ut från Draggen och tar studenten. Så förhoppningsvis kommer det lite roligare saker att titta på! Förresten tänkte jag bara meddela er om att min syster Ellen gick ut nian idag, och hon hade högst betyg av alla avgångselever på Västangård!! DUKTIGA HON!

Jennie på stan from Ingrid Kling on Vimeo.


Papa Kling

Jag hoppas att ingen har missat min fantastiska pappa i tidningen idag? Han ska bli kyrkoherde i Holmsund till hösten, och jag kunde inte vara mer stolt över honom! Jag hade tänkt ta mig tid och skriva om hur bra min pappa är, som alltid oroar sig för mig (ibland till gränsen att det blir omöjligt att stå ut med) och alltid älskar mig och mina syskon helt villkorslöst. Han är väldigt duktig på att stötta mig i olika sorters frågor, och ger (oftast) väldigt bra råd, vare sig jag ber om det eller inte! Han kom och hälsade på mig i London, sen har han gått med på att köra ner med mig till Halmstad i augusti, vilket jag tycker är helt otroligt. Så ett stort HIPP HURRA för min käre far, som är så snäll och rar.
Bilden blev ju väldigt bra, men om VK hade frågat mig så skulle jag ha gett dom några som jag tyckte passade bättre...
Eller min all-time favorit:

ovärt

Tänkte bara visa att min nya kamera kan spela in filmer, yaaay. Vill påpeka att jag filmade detta i mitt mörka rum, förmodligen mycket bättre kvalla under dagen...

Ingrid har fått en ny kamera... from Ingrid Kling on Vimeo.


TIHI

Iiiih, nu har jag fått min nya kameraaaaaaaaaa. Sprang och hämtade upp den innan jag började jobba idag, men hann aldrig packa upp den, så det har kliat i fingrarna på mig hela dagen. Nu sitter batteriet och laddar, så tyvärr har jag inte kunnat prova på den än heller. Men jag kan rapportera om att den är väldigt fiiiiiiiiiiiiiiiiin. Jag önskar jag kunde ta kort på min nya kamera med min nya kamera. Men icket.
Jag räknade ihop de timmar jag har arbetat den senaste månaden, och det blev över 180 timmar. Sååå. Ja. Jag tror jag kommer att unna mig en ny mobiltelefon innan sommarens slut också, för min har helt plötsligt sluta ladda och batteriet laddas ur på en dag. Jag gick och tänkte på en iPhone, men nu lutar det mer åt en Samsung Galaxy S. Någon som har en sådan som kan rekommendera den/avråda mig från den? -
-
Idag är en sån där ovanlig kväll då jag slutade jobbet klockan sju (ja, har suttit och smekt min nya kamera sen jag kom hem), så nu ska jag laga blodpudding åt mig själv (BLODPUDDING!!!!!!!!!), se på Hell's Kitchen och äta glass. MMMMMM, perfekt kväll.

FELÅT DÅ

Förlåt då för dålig uppdatering, men de senaste dagarna har jag lämnat kameran hemma på ren trots för att jag inte vill att det ska finnas några fler bilder som inte är från min nya kamera, men så KOMMER INTE MIN NYA KAMERA NÅGON GÅNG EFTERSOM JAG BESTÄLLDE DEN PRECIS INNNAN HELGEN. Och jag vill helst kunna bjuda på några sorts bilder, det är lite roligare så TYCKER JAG. I alla fall. På onsdag kommer jag att ha jobbat 12 dagar i sträck, och jag hade tänkt säga att det är därför inget roligt händer, men faktum är att jag har lyckats klämma in en hel massa roligheter ändå! Nu minns jag dock inte så mycket av vad jag har hållt på med... Helgen spenderades i alla fall till största delen med Linn (som förhoppningsvis resten av sommaren kommer att göra också!!), och vi hade till viss del lite FÖR roligt. Vi träffade bland annat en man på Olles som ville ragga upp oss till sin son, som han "precis har träffat, han har problem med fruntimmer och han var ett misstag på 80-talet". Ja, så kan det gå. Sedan har även Jennie kommit hem från Grekland, dock bara för att åka härifrån igen på måndag. Då åker hon till England för att jobba på en bondgård, och kommer inte hem förrän 17 juli!!! Fybubblan. Jag babblar. Det jag hade tänkt säga var att från och med onsdag så kommer jag bara jobba EN DAG fram tills midsommar, så detta blir som min lilla semester. Så därför skulle jag tycka det var extra roligt om alla som har läst så här långt kan höra av sig för att hitta på saker med lilla mig. Uppmuntrar alla sorters äventyr och konstigheter, kan nästan med säkerhet garantera att jag är sugen på att hitta på nästan vad som helst. BAAAAAAAJ.
CALL ME!

sista bilderna...

Nu kommer (förmodligen) de allra sista bilderna från min gamla samsungkamera, för nu har jag klickat hem en alldeles SPROJLANS NY Canon Ixus 220. Och ja, det betyder alltså att skatteåterbäringen trillade in på mitt konto idag - LITE NAJS?!?!?!?! 14 000 bara sådär. Så kameran är kirrad, nu ska jag beställa en massage åt mig själv (jag förtjänar det) på nästa lediga dag, samt köpa mig ett par ordentliga skor som jag kan ta långa, härliga sommarkvällspromenader i. Det låter väl ändå som ganska bra investeringar? Sen ska jag faktiskt inte spendera så mycket mer, förutom att unna mig små guldkorn i sommarens vardag, så som att möjligtvis ta ett glas vin på någon uteservering tillsammans med vänner eller gå på bio och se efterlängtade filmer. Det tycker jag låter rätt bra.
Så ja, de sista bilderna från min kamera:
Jag och mamma åkte till Gammlia för att fira nationaldagen. Olofs kör (Hållidej) sjöng fina sånger.
Grillmiddag hos pappa tidigare ikväll. Hur härligt väder var det inte idag, förresten?!

trånar

Sitter och trånar efter att få åka ut och resa (Jennie är i Grekland och har sig, är det otippat att jag är avis?), och jag längtar tillbaka till London. Jag och Malin sa ofta när vi fortfarande var där att vi förmodligen inte skulle komma tillbaka till London på ett tag efter att ha åkt hem igen, typ för att det inte skulle finnas så mycket som lockade när plötsligt världsstaden hade blivit en stad man bott i, liksom. Som att charmen var borta. Men nu känner jag, överraskande nog, att jag saknar allt som London innebar... typ lite av friheten och lyckan jag kände där. Inte för att jag är olycklig här i Umeå, men jag längtar verkligen tillbaka. Sen hade jag väldans trevligt och roligt tillsammans med Lovisa, Jessica och Agnes, och jag vill bara träffa dom igeeeen, buhuhuuu. Åh, vill verkligen tillbaka. Undrar om jag kanske kan ta någon billig resa från Malmö eller Göteborg när jag väl bor där nere. Lockar väldigt bra, måste jag säga...
Ja, ja, medans jag sitter här och trånar efter London, äter Polly och halvser på Saving Private Ryan (dock lite svårt att "halvse" världens coolaste krigsfilm med fetaste surroundsoundet), så tänkte jag bjuda på några fina bilder som Alva tog från inflyttningsminglet hemma hos pappa igår. Håll till godo!
Åh, vad vi är skojiga ibland. Observera våra fräsiga naglar. Och min sängkammarblick på förra bilden.

lite fler bilder

Jag har som sagt inte sådär jättemycket att berätta om, så jag tänkte bjuda på några bilder från senaste veckans höjdpunkter...
Jennie tog bort tandställningen och kom och visade upp sina fina, raka, vita tänder på jobbet innan hon pös iväg till Grekland! Jag lovade henne att hon skulle få en fin ram på bloggen.
Jag och Linn åt chips och hittade ett SKITSTORT CHIPS!!! Var tvungen att ta fram Lasse för att visa hur stort det var. Helt otroligt!
Var på inflyttningsmingel hos pappa och Josefin i deras relativt nya lägenhet. Fick inga bilder från själva minglet, men jag och Olof hittade senare ett par glasögongrejer och hade kul.
Igår kväll blev det en spontanträff med Petra och Oskar som jag inte sett sen i... höstas någon gång? Länge sen var det i alla fall, så det var riktigt kul! Jag fick dom att posa med Lasse, såklart.

RSS 2.0