2008

Nu är det väl dags för en sån här som jag tycker är ganska roligt att fylla i men världens drygaste att läsa. Ah well:

2008
Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Lärt mig gå i högklackat, OH SNAP!

Höll du några av dina nyårslöften?
Ja - att inte göra nyårslöften (hohoho)

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Räknas det att Jennie är konstant preggo?

Dog någon som stod dig nära?
Nej, som tur var
 
Vilka länder besökte du?
Frankrike

Är det något du saknar år 2008 som du vill ha år 2009?
Skulle inte skada med lite mer pojkar omkring mig... hehe

Vilket datum från år 2008 kommer du alltid att minnas?
Men jag kan inga datum. Kan inte ens månaderna.

Vad var din största framgång 2008?
Gått ganska bra i skolan, mått ganska bra i allmänhet.

 Största misstaget?
Onödigt tjafs med de jag egentligen inte vill tjafsa med.

Har du varit sjuk eller skadat dig?
Förutom att mina stortår har domnat av efter mycket gång i Paris, så... nej.

Bästa köpet?
Mina Anastasia-skor

Vad spenderade du mest pengar på?
Kläder, resa

Gjorde någonting dig riktigt glad?
Har fått ganska många komplimanger nu när jag tänker efter... det gör mig glad :D

Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2008? So much love

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Mycket, mycket gladare!

 Vad önskar du att du gjort mer?
Provat fler nya saker

Vad önskar du att du gjort mindre?
Tänkt

Hur tillbringade du julen?
Med släkten som vanligt

Blev du kär i år?
Kan man väl inte påstå...

Favoritprogram på TV?
House, som vanligt, haha! 30 Rock!

Bästa boken du läste i år?
Stjärnor utan svindel av Louise Boije af Gennäs (LÄS DEN!)

Största musikaliska upptäckten?
MOVITS!

Något du önskade dig och fick?
Omväxling?
 
Något du önskade dig men inte fick?
Nja, inget speciellt

Vad gjorde du på din födelsedag 2008?
Jag minns typ inte! Tror jag firade med Jennie, TESS! Olof och Hanna?

Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Vet inte riktigt.

Hur skulle du beskriva din stil år 2008?
Bekväm

Vad fick dig att må bra?
Massa saker som fick mig att längta och hålla ut, Jekkies stöd i allt möjligt!

Vilken kändis var du mest sugen på?
ROBERT DOWNEY JR OMGGGG

Vem saknade du?
Vet inte riktigt, har saknat TESS! på sistone iaf!

De bästa nya människorna du träffade?
Hade ju träffat Söthanna tidigare, men det var i somras som vår vänskap blev riktigt, riktigt värd! Så jag säger det: SÖTHANNA!

iddi

Gubben med mobilen kom förbi imorse och överlämnade min nya tekniska kärlek. Det enda jag gjort idag är alltså baka och leka med den, hihi! Den är alldeles glansig och fräsig och alldeles... alldeles underbar!
Har dock gått och whajnat över att jag inte kunde hitta några inställningar för hur jag kunde ställa in så att jag fick både vibration OCH ringsignal samtidigt. Det var alltid bara antingen eller, gooosh. Till slut ringde jag deras kundtjänst, så här gick samtalet:
Jag: Hej, jag har en mobil av modellen BJÄBB!
Han: Trevligt, vad kan jag hjälpa till med?
Jag: Jaa, alltså, kan man ställa in så att den vibrerar och låter samtidigt när det ringer?
Han: Jaa, det ska väl gå?
Jag: Jag hittar inga inställningar
Han: Hmm.. men gå in på inställningar, där ser du att det finns "profil"
Jag: jaa...
Han: Ja, så finns det en knapp där du kan välja "redigera", ser du den?
Jag: .... Jaaa...
Han: Och där ska du kunna välja alldeles utmärkt!
Jag: ..... ahaaaaaaaaaaaaaaa.... okej... hehe... tack. HEJDÅ!

mobil

Söthanna gick och köote sig en ny mobiltelefon, och då fick jag kli i fingrarna av att OCKSÅ ha en! In gick jag på blocket och hittade denna lilla korven:

Alldeles ny, eftersom tanten vunnit den på postkodslotteriet och inte behövde den. Lyckades pruta ner priset till 1200 kr. Där rök lite av mitt sparkapital, men det var det värt eftersom min batmobil börjat lägga av.

vinterväder

Hittade några fina bilder på mina systrar när jag kollade igenom  min kamera. Tydligen tog Alva den när hon, Ellen och mamma gick på promenad till maxi för att se Idol-Kevin.


Tur att jag har fina systrar i alla fall, så  jag slipper skämmas över att lägga upp deras egobilder.

Idag har jag varit på stan med Jekkie. Jag fyndade stort, köpte en söt tshirt och ett par fräsiga strumpbyxor på Lindex, ett par örhängen för 15 kr, några andra fräsiga örhängen på H&M och en tshirt från Carlings. Riktigt festligt alltihop ska ni veta! Mamma kom även hem med ett par skor jag hittade, dom äger! ÄGD ÄGD ÄGD Behövde verkligen ett par nya vinterskor!

Imorn ska jag chilla här hemma och baka lite, den som vill får göra mig sällskap! Tänkte bland annat göra en frusen daimtårta till nyårsfesten på onsdag! Det ska bli riktigt, riktigt kul tror jag! Och på torsdag ser jag fram emot att jobba lite mer och tjäna storkosingen. tänker bara på hur jag kommer få göra vad jag vill i sommar med alla mina fina, glansiga pengar. Funderar dessutom på att köpa en ny mobil... ETT ÅR har den här hållit bra, även fast det är en batmobil!!! Nu lägger den typ av hela tiden och påstår att jag inte har ett sim-kort. BAJZ!

Bästa citatet från Dexter:
- Excuse me? You have no right to tell me what to do, not as long as you're dating miss Pardon-My-Tits! I'm sorry, Dexter, but she is gross... and pale... And NOBODY is pale in Miami. She is obviously a vampire! A gross, english, tittie-vampire!
- ... You just described the perfect woman.

utmattad

Jag är riktigt trött och har rejält ont i kroppen, men det var värt det! Jag har nämligen fått mitt jobb tillbaka!!
Det är inte världens bästa eller mitt drömjobb, och nej, jag hoppas verkligen, verkligen, verkligen inte att jag kommer jobba med det i resten av mitt liv. Men just nu, just i detta skede av mitt liv, är det verkligen perfekt. Det enda som skulle kunna vara mer perfekt skulle vara... Klä-av-och-på:are till Johnny Depp eller nåt. Näe, okej, nu glider jag in på drömjobb igen. Never mind.
Ah well, städjobbet på Costas är alltså tillbaka! Den här gången med större ansvar eftersom jag fått egna nycklar till restaurangen! En lagom liten befordran såhär till jul! Får alltså bestämma mina egna arbetstider på söndagar, jobba med Ricki och för 88 kronor i timmen kan jag faktiskt kanske också ta mig iväg på en liten semester i sommar! Åååh, här kommer drömmandet igen!!

Hittade en ganska intressant sak på Wikipedia, som kallas Six Degrees of Separation. Det är en teori som handlar om att jag, Ingrid, kan få kontakt med varenda människa på jorden genom sex grader av bekantskaper. På Wikipedia förklara de det såhär: Six degrees of separation refers to the idea that, if a person is one step away from each person they know and two steps away from each person who is known by one of the people they know, then everyone is an average of six "steps" away from each person on Earth.
Tycker det lät väldans intressant!
Hittade också en sida där en snubbe från London försöker få kontakt med Bill Murray, känd skådespelare från USA, genom denna metod. Han skickar en filmkamera från person till person, med förhoppningarna om att den så småningom ska hamna i Bill Murrays händer. Anledningen till att det blev just Bill Murray är att han inte har någon agent, manager, publicist eller advokat, och hatar att svara i telefon - alltså okontaktbar!
Skulle gärna vilja vara med i experimentet, men jag kan inte sluta tänka på att jag förmodligen inte känner någon som känner någon som känner någon (ni fattar galoppen...) som skulle kunna känna Bill Murray! Men så fort jag tänker så känns det som om jag sviker den här teorin som jag tycker är så intressant! CONFUSION!
Ah well, jag tänker i alla fall följa den här snubbens äventyr i jakten på Bill Murray!

bilder

Lite bilder från gårdagen, tagna med min nya kamera, hähä.

Spelade lite underhållningsmusik under kvällen med Linns nya gitarr
Alva, fräsig som vanligt
Jag och pappsen



Idag blir det traditionschill!!!!

julafton

Dagen D är äntligen här, och snart är den även över! Haft en förvånansvärt trevlig julafton. Ja, det må komma som en överraskning för er som tror att jag är bara en enda stor glädjespridare med julkänslor som svämmar över för alla att se. Själva AFTONEN brukar jag inte gilla. Men nu gjorde jag det. Tror det var mest tack vare Alvas tomte-tolkning; fruktansvärt roligt, jag höll på att skratta ihjäl mig!
Fick min digitalkamera i alla fall! Inte den bästa eller snyggaste, men till skillnad från vissa andra så nöjer jag mig med det jag har. Tog lite fina bilder på min presenthög så dom kan jag lägga upp imorn om jag orkar. Lalallala.

Imorn blir det, såklart, mysdagen numero uno, som alltid på juldagen. Just nu sitter de andra och ser på The Dark Knight, men jag avstår nog eftersom jag tycker att (FÖRLÅT TESS!) den bara blir sämre för varje gång jag ser den. Tyvärr. Sorgligt, men sant. Så jag ska nog se mig lite ABOFAL hähä. Jag hatar egentligen såna där förkortningar. LOTR, HPATPOA, HSM, HIMYM, OTH, ABOFAL, osv etc you know

GOD JUL TILL ALLA

Elf

Åååh, hur kan NÅGON INTE ha julkänsla efter ha sett den filmen?! Anledningen till att jag gillar den är INTE (bara) för att Will Ferrell är med, utan för att den är så JULIG! och ROLIG! Sådeså!
Liten video för alla som missade filmen:

Bästa citaten är fortfarande:
"Oh, hey! GOOD NEWS; I saw a dog today!"
och det klassiska:
"Buddy the Elf, what's your favorite colour?!"

dxtr

Dexter - en serie man inte ska äta till. Brutalt blodig men fruktansvärt bra! Efter sju avsnitt (hehe) är jag helt fast. Målet är att se klart alla fyra säsonger under lovet. Känns som att jag satsar på fel saker. Borde satsa på flickor istället (internt skämt. Skratta, Erika). Snubben som spelar Dexter skulle kunna vara snygg, han har en speciell charm. Det kanske är hur bra han spelar psykopat som attraherar mig? Tyvärr har han fulaste brännan i hela världen, ser ut som påsprutad brun-utan-sol, lite organge-aktig sådär. Han är grymt biff, dock. Hans tjej är skitstörande, världens mes. Dessutom har hon en mogen finne rakt på ögonbrynet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Vill bara klämma sönder det lilla livet!

Redan 23 december!!!! Vi pyntade granen idag, lite sent, jag vet. Har lyckats lämna julgodis till alla inblandade förutom VICKIE OCH LINN. Hur är det tänkt att jag ska få tag på er, flickor? Hallåååååå? Tittuuuuuuut.

w-w-winter

Vinter? Är du äntligen här för att stanna? Jag tror tamejtusiken nog det! Och ni vet vad det innebär?!
VINTERFIESTA! AY AY AY! Kan alla fauner, kentaurer, dvärgar samt myrslingerbultar samlas i den magiska dungen bakom isslottet, så förbereder vi oss för att dansa in årets längsta natt! Jag säger då det, ett riktigt kalas ska det bli av denna temperaturssänkning.
Vi har till exempel påbörjat hela ceremonin genom att åka skridskor, hela syskonskaran, ute på isen. Det traditionella spelet av "kasta vanten" kunde inte undvikas. Jag vet, jag vet, det hela låter FRUKANSVÄRT spännande, men det går mer eller mindre ut på att någon olyckligs vante ska bli omkringkastad utan mening eller mål. Riktigt skoj.

Igår gjorde jag dessutom julegodis till alla mina små vänner, men nu är ju bara frågan hur jag egentligen ska hinna dela ut allt innan självaste julafton. TESS! fick sitt igår, men ni resten då? Jekkie och Söthanna imorn, men, men, men... Klasskompisarna? Hallå? Malmal hinner nu åka till Stockholm utan Ingrids kärlek i form av knäck, och tamejtusan om inte Vickie också kommer hinna dra iväg till London (OH. MY. GOD.) och inte få ta del av den lilla påsen med sockerklumpar. Vad ska göras?

Nu ska bara min gran i form av Leonardo Dicaprio komma insjungandes så är allt ställt på sin ände. Kanske är det dags att dra fram ostkniven och börja snitta den lilla skinnfliken mellan fingrarna? PASSA DIG, RICKI!!!!!!!!!!!

GOD JUL

wlaaa

Imorn är det efterlängtat jullov, det ska bli fett med skönt! Av någon anledning är jag grymt nojig över vad jag ska ha på mig, och det låter ju inte riktigt som mig! Jag tror det har lite att göra med att jag har fått det inpräntat i hjärnan att man SKA vara finklädd på alla avslutningar. Idag är det tyvärr inte så längre, typ bara lärare som kommer i kostym och grejer. Det är i och för sig ganska trevligt att se, hehe. Fast det faktum att man ska klä sig fint på julafton kan då ingen ta ifrån mig! Har nämligen hittat den här vackra klänningen på Lindex (ja, jag vet, jag är Lindex-slampan numero uno) som framhäver mina kvinnliga former, så att säga. Keft, jag har faktiskt fått höra från en VÄLDIGT pålitlig källa att jag är mycken kvinnlig. HA!

Fail

Två JÄTTEroliga videos om failade människor. Den första snubben står bara och ringer i sin klocka...

Den här snubben ska slå världsrekordet i att slå sönder kokosnötter med sin hand. Liksom, alla har typ samlats där på torget för att se honom slå världsrekordet!!!

vafalls?!

Idag på hemvägen var bussen ganska liten, så när jag såg att det kom en hel last med människor började alla flytta på sina väskor som låg på det andra sätet så att folk kunde sätta sig. Det gjorde även jag. Jag hade till och med min väska i knät! Alla platser runtomkring mig blev fyllda snabbt, förutom platsen precis bredvid mig! INGEN ville sitta bredvid mig! Liksom, en tjej satte sig hellre bredvid ett rökstinkande fyllo istället för mig. En annan snubbe stod BREDVID sätet, som om alla platser var fulla, men satte sig inte! VAFALLS?! Är jag så motbjudande? Jag som fått höra att jag är en möss-hottie med platt hår och allt...

Aaawww

aaaAaaww of the day:


Fick precis reda på att jag ska få min lön 23/12... Vet inte om jag ska vara arg för att jag inte fått den tidigare eller glad för att den då kommer räcka till mellandagsrean. Dessutom kommer jag få IG på företagsekonomin imorn, men jag har upptäckt att jag inte bryr mig! Antingen får jag G i FEK, eller så får jag inte det. Spelar egentligen ingen roll. Vet att jag inte har gjort mitt bästa, så jag har ju bara mig själv att skylla. Om jag då vet anledningen, varför ska jag stressa upp mig? Nej, jag SKA inte stressa upp mig. Vad hälsosam jag känner mig!
För övrigt gick engelskatalet skitbra idag, och för att skryta måste jag säga att jag var en av de bästa. Blev förvånad över hur dåliga vissa var... Ah well. Vickie gjorde min dag i alla fall med sitt lilla SMS. She's insane in a good way.

Jekkie? Är du sjuk? Ligger du och spyr? Tänk på mig när du ser din gallblåsa ligga där i toaletten! Hihi!
KRYA PÅ DIG!

slö

Efter den fetaste myshelgen på grymt länge är jag rejält slö, alltså. Imorse vaknade jag och gjorde scones åt den nyvakna familjen + Hanna. Sedan bestämde jag mig för att skriva om mitt engelskatal som ska hållas imorn. Det blev faktiskt riktigt bra, må jag säga. Mycket bättre än det om bussåkandet.
Räknade precis ut hur många filmer jag sett i helgen:
Min brors flickvän
Ombytta roller
Flawless
Mrs Doubtfire
The Holiday
Oh, brother where art thou?
Love Actually

Tycker det är väl spenderad tid!

mysdag

Igår spenderade jag kvällen med Linnea, vilket var riktigt trevligt. Vi såg Min brors flickvän och Ombytta roller, med massa chips, dipp och massa sånt najz. Imorse, efter en frukost bestående av lussebullar och nybakta scones, traskade vi ned på stan i slasket för att träffa Hanna. Jag och Hanna gick på stan, för att bland annat hitta julklappar till varandra. Det gjorde vi, och dessutom hittade jag en VÄLDIGT najz juleklänning som är fett klockren. Skitasnygg är den. GOSH! Ska hitta den på Lindex hemsida och lägga upp bild här, ska ni få se. USCH så äckligt snigg!

Nu har vi suttit här hemma och sett Flawless och Mrs Doubtfire. Vi ska ne börja se Love Actually och sedan The Holiday. Det är äkta kvalitetstid, I'm telling you! Jag känner hur julefriden bara sprider sig i kroppen på mig!
Dessutom fick vi huset sålt idag! Förutom att jag förmodligen inte kommer att få G på företagsekonomi-provet på tisdag, så känns det som om allt bara rullar på ganska stillsamt och i lagom fart!
Snart är det jullov, och då blir det (förhoppningsvis) lite mer av den här varan; Chilledill hela dagarna och bara få ta igen sig med mina älskade filmer och min älskade familj! Ska bli riktigt skönt!

citat

Ännu några fler Becky-citat:
När Vickie ville tjuvtitta på hennes svar:
"NEJ, DU MÅSTE RÄKNA UT SJÄLV! REPETITION ÄR KUNSKAPENS MODER!"
Bråket fortsätter ett tag till
"DET FINNS INGET FACIT I LIVET, VICKIE!!!!!"

mmm

Här sitter jag på FEKen och fattar ingenting. Svarar på ändlösa frågor om moms hit och dit. Bestämde mig för att skriva prov på det här nästa vecka, men gud vet hur det kommer gå. Gosh, kan man känna sig mer värdelös?

syjunta

Nu är det syjunta hos familjen Kling. Alla sitter och kirrar garn och stickar och hit och dit med tyg. Jag tror Ellen satt uppe till halv fyra i natt och stickade, men då sov jag gott. FYI sov jag till HALV TOLV idag, vilket var grymt, grymt skönt.
Var hos Linni igår, och vi chillade mest. Köpte tyvärr hot wings på Mias grill, vilket jag måste föra in i den jädrans matdagboken. Inte så kul, den där. Anteckna hur onyttig jag är? Kittlar dödsskönt i kistan.
Idag kom Jekkie hit och vi bakade knäck. KNÄÄÄÄÄÄCK!
Man kan bli knäck-galen, det är så FRUKTANSVÄRT gott!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jag blir helt knäpp. Knäck-knäpp.
Sen for vi i alla fall till kyrkan och övade inför julkonserten, som gick jättebra och var skitakul. Py Bäckman sjöng dock inte så himla bra....
Det var nån John-snubbe som sjöng jättebra, typ operaröst som bah "OOH HEEELGA NAAAAATT" och gjorde Jekkie alldeles skakis i knäna. Fnizzade gjorde hon också. Rejält.

Nej, nu ska jag fortsätta med min stickning. Som ska bli bäst. Hähäh.

morbid

Nu sitter jag här i vårt vackra, juliga hem och tittar ut genom fönstret. Utanför fönstret glider en liten, gullig tant förbi på spark. I denna slask. "Är hon galen?" frågar jag mig själv stillsamt. "Förstår hon inte att att hon kommer förstöra medarna på den vackra, oh så lojala, sparken?"
Jag fortsätter fundera för mig själv i några sekunder medan jag knaprar på min lilla brödbit (som jag inte tänker föra in i matdagboken.) Jag inser snart vad som måste göras. Snabb som blixten fattar jag tag om min hagelbössa, springer ut på balkongen och siktar på den lilla krulltotten som sparkar vidare ner på gatan.
"Ät bly, gamling" är mina sista ord, innan jag trycker på avtryckaren och en öronbedövande knall uppstår i eftermiddagsmörkret. Som en ensam, unik snöflinga singlar pensionären till marken, som om hon sov.
Nöjd tar jag mitt gevär och den brödbit jag fortfarande har i munnen, går in och sätter mig framför datorn.
Allt i den lilla byn Umeå är väl.

bilder

Här är väl lite bilder från EUP jag hittade på Facebook. Gud så nördigt med facebook. Gosh.


Teambuilding, fredagen. Jag, Sara och Veronica verkar ha roligt...


Lekte den här leken med att ta apelsinen och bla bla bla.


Här är då jag och Robin som försöker på oss att... "ta apelsinen" if you know what I mean.


Felicia och Robin under General Assembly på söndagen (Hotell Hilton, för övrigt)


Var inte det roligaste för mig, somnade två gånger.


När jag väl var vaken ritade jag fina bilder, såsom den här.



Hela lördagen såg det ut såhär, ungefär. Observera hur jag drar till mig en kopp kaffe så snabbt att kameran inte ens hinner med. Helt otroligt.


Lördag kväll. Felicia, jag, Rrrrrobin och Petter.


Robin, Sanna, Isabelle och Anna.

Bilderna jag ritade under GA:


Jag borde så FETT skaffa en teckningsblogg, där alla kan få ta del av mina mästerverk!

EUP

Nu tycker jag man inte ska bli vulgär här, Hanna. Inga snuskiga detaljer, nej.
Om ni vill läsa något som är någorlunda kul att höra om kan ni gå längre ner och hoppa över allt tråkigt som... är tråkigt...

Det har i alla fall varit väldigt trevligt i Malmö, träffade mycket roliga personer.
I fredags gick jag upp klockan fyra på morgonen för att kunna ta mig till flygplatsen i tid. Väl där var det bara jag som var i tid. Jonas, Oskar och Melissa kom lite senare, men ingen syn av Janneboy. Han kom i alla fall inspringandes i sista sekund. Hans taxi hade inte kommit så han hade hetsat dit med bilen osv.
Flygresan gick bara bra, jag spydde inte eller någonting, tack och lov för det.

¨Vi tog oss till St Petriskolan där hela sessionen hölls. Det var ganska jobbigt med bagage och lämna där och fixa här och kirra alla att kläder kom med som dom skulle, men det ordnade sig väl till slut också.
Sedan öppningsceremoni. Tråkigt, med en snubbe som pratade svenska med engelska ord. "Änd nao aj lajk to tåk about de Systembolag" och såna där saker.
Sen samlades alla och lekte massa lekar, bland annat att vara amöbor osv. Resten av dagen hade vi teambuilding i kommittéerna, vilket var väldigt roligt.
På kvällen var det också skolpresentationer, och vår var bäst. Alla andras sög rumpa. Jag lovar, det var verkligen så att folk kom fram till oss sen och sa att vi hade bäst presentation, så det är inte bara jag som tycker det!
Var som tröttast under kvällen och whajnade ända tills vi fick komma till det überfräscha vandrarhemmet. Sov gott.

Gud så tråkigt det här måste vara att läsa om man faktiskt inte fattar något. Herreminje.

HUR SOM HELST: Under lördagen satt vi bara och diskuterade ämnena i kommittéerna och kom fram till resolutionen. Jag bidrog inte med så mycket fakta utan mer med personliga åsikter osv. Gick ganska bra, men ibland stod det stilla och jag orkade inte bry mig så mycket. Ah well.

På kvällen for vi på disco. Väldigt roligt. Not. Det var något högljutt live-band som bestod av jättekorta killar, så man såg dom inte! Hade i alla fall kul med Sara och Robin, då vi gick fram och tillbaka och diskuterade ord som inte finns i respektive del av landet. Jag vann med "rullpizza". Eller nej, jag vann inte, det finns fruktansvärt många konstiga ord på skånska som Robin bidrog med, men. Ja. Dom visste inte ens vad rullpizza var för något, vilket jag tar som vinst.
Vid midnatt gick alla tillbaka till vandrarhemmet där vi fick de andra kommittéernas resolutioner. Det var nu man skulle skriv attackspeeches och defensespeeches hit och dit. Om man gillar sånt. Det gjorde inte jag, så jag satt och pratade med Linn ett tag och sen sov jag.

Igår var det för tråkigt att berätta något om. Bara debatt hela dagen. Vår resolution gick igenom i alla fall, och det var ju bra. Ritade många fina teckningar under tiden jag inte lyssnade. Väldigt nöjd.
På kvällen gick vi från UIG och åt på Burger King <33333333333333333333333
Jag tog det största och dyraste dom hade på menyn, med extra bacon och ost på. Och massa dipp. Gott gott gott och fett värt 100 spänn.

Lite kul triviafakta då:
Nu trodde ni väl att skulle komma snuskiga detaljer? Icket!
Sara presenterade mig för kaffe, och nu är jag fast eller hur man ska säga. Smakade lite försiktigt undr fredagen, men lördagen var vigd åt kaffets konst. Drack säkert över fem koppar kaffe, varav tre av dom var helt svarta. GALET!
Vid halv fyra-tiden på morgonen träffade jag Oskar och Jonas. Där satt vi i korridoren och pratade. Jag satt och ryckte och skakade av allt koffein i min kropp. Det var faktiskt ganska kul, men lite läskigt också.
Sov två timmar den natten. Gick upp på söndagen och drack några fler koppar kaffe. Tror Janne fick med något kort på min älskade kaffekopp eftersom jag envisades att ha med den gruppkortet. Ska försöka hitta bilderna.

Ah well, det var alltså min händelserika helg. Väldigt trevligt, men nu vill jag mest bara sova. Och självklart tillbaka till skolan, har saknat tjejerna i klassen. Ingen annan. INGEN annan som läser det här har jag saknat. Inte ens dig! * pekar ut från skärmen * Ditt lilla äckel.


tééééve

Här uttalar dom då ALLT konstigt! Dom visste inte ens vad rullpizza är för nåt!

Här ska det egentligen inte komma någon fet uppdatering av helgens bravader, eftersom jag nu måste springa och packa min väska. Är i Umeå runt lunchtid, men då far jag hem direkt igen, orkar ingen franska alls. Nu kommer Janne allt och ska tjuvkika. Bjäbb, han hetsar mig. Ses sen, baj!

RSS 2.0