vinterväder

Hittade några fina bilder på mina systrar när jag kollade igenom  min kamera. Tydligen tog Alva den när hon, Ellen och mamma gick på promenad till maxi för att se Idol-Kevin.


Tur att jag har fina systrar i alla fall, så  jag slipper skämmas över att lägga upp deras egobilder.

Idag har jag varit på stan med Jekkie. Jag fyndade stort, köpte en söt tshirt och ett par fräsiga strumpbyxor på Lindex, ett par örhängen för 15 kr, några andra fräsiga örhängen på H&M och en tshirt från Carlings. Riktigt festligt alltihop ska ni veta! Mamma kom även hem med ett par skor jag hittade, dom äger! ÄGD ÄGD ÄGD Behövde verkligen ett par nya vinterskor!

Imorn ska jag chilla här hemma och baka lite, den som vill får göra mig sällskap! Tänkte bland annat göra en frusen daimtårta till nyårsfesten på onsdag! Det ska bli riktigt, riktigt kul tror jag! Och på torsdag ser jag fram emot att jobba lite mer och tjäna storkosingen. tänker bara på hur jag kommer få göra vad jag vill i sommar med alla mina fina, glansiga pengar. Funderar dessutom på att köpa en ny mobil... ETT ÅR har den här hållit bra, även fast det är en batmobil!!! Nu lägger den typ av hela tiden och påstår att jag inte har ett sim-kort. BAJZ!

Bästa citatet från Dexter:
- Excuse me? You have no right to tell me what to do, not as long as you're dating miss Pardon-My-Tits! I'm sorry, Dexter, but she is gross... and pale... And NOBODY is pale in Miami. She is obviously a vampire! A gross, english, tittie-vampire!
- ... You just described the perfect woman.

Ordbajsningar

ORDBAJSA HÄR, Y'ALL:

Ingen anonymitet, tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Ordbajsning:

Trackback
RSS 2.0