mysdag

Igår spenderade jag kvällen med Linnea, vilket var riktigt trevligt. Vi såg Min brors flickvän och Ombytta roller, med massa chips, dipp och massa sånt najz. Imorse, efter en frukost bestående av lussebullar och nybakta scones, traskade vi ned på stan i slasket för att träffa Hanna. Jag och Hanna gick på stan, för att bland annat hitta julklappar till varandra. Det gjorde vi, och dessutom hittade jag en VÄLDIGT najz juleklänning som är fett klockren. Skitasnygg är den. GOSH! Ska hitta den på Lindex hemsida och lägga upp bild här, ska ni få se. USCH så äckligt snigg!

Nu har vi suttit här hemma och sett Flawless och Mrs Doubtfire. Vi ska ne börja se Love Actually och sedan The Holiday. Det är äkta kvalitetstid, I'm telling you! Jag känner hur julefriden bara sprider sig i kroppen på mig!
Dessutom fick vi huset sålt idag! Förutom att jag förmodligen inte kommer att få G på företagsekonomi-provet på tisdag, så känns det som om allt bara rullar på ganska stillsamt och i lagom fart!
Snart är det jullov, och då blir det (förhoppningsvis) lite mer av den här varan; Chilledill hela dagarna och bara få ta igen sig med mina älskade filmer och min älskade familj! Ska bli riktigt skönt!

Ordbajsningar
Postat av: erika

Vissa bryr sig om sitt yttre och andra inte. Det är livets sång.

2008-12-14 @ 12:35:20
URL: http://erikajuh.blogg.se/
Postat av: Hanna

Vi är bäst på att slappa må jag säga.



och den där klänning: mmmM ;)

2008-12-15 @ 13:29:16

ORDBAJSA HÄR, Y'ALL:

Ingen anonymitet, tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Ordbajsning:

Trackback
RSS 2.0