julafton

Dagen D är äntligen här, och snart är den även över! Haft en förvånansvärt trevlig julafton. Ja, det må komma som en överraskning för er som tror att jag är bara en enda stor glädjespridare med julkänslor som svämmar över för alla att se. Själva AFTONEN brukar jag inte gilla. Men nu gjorde jag det. Tror det var mest tack vare Alvas tomte-tolkning; fruktansvärt roligt, jag höll på att skratta ihjäl mig!
Fick min digitalkamera i alla fall! Inte den bästa eller snyggaste, men till skillnad från vissa andra så nöjer jag mig med det jag har. Tog lite fina bilder på min presenthög så dom kan jag lägga upp imorn om jag orkar. Lalallala.

Imorn blir det, såklart, mysdagen numero uno, som alltid på juldagen. Just nu sitter de andra och ser på The Dark Knight, men jag avstår nog eftersom jag tycker att (FÖRLÅT TESS!) den bara blir sämre för varje gång jag ser den. Tyvärr. Sorgligt, men sant. Så jag ska nog se mig lite ABOFAL hähä. Jag hatar egentligen såna där förkortningar. LOTR, HPATPOA, HSM, HIMYM, OTH, ABOFAL, osv etc you know

GOD JUL TILL ALLA

Ordbajsningar
Postat av: TESS!

HUR kan du tycka det?!?!?!?!? Den är ju HUR bra som helst! GOOOOSH! I am so disappointed with you!

2008-12-24 @ 22:53:04
URL: http://modertheresa.blogg.se/
Postat av: jekkie

Jag fattade INGENTING av de där förtkortningarna...

2008-12-26 @ 21:10:36

ORDBAJSA HÄR, Y'ALL:

Ingen anonymitet, tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Ordbajsning:

Trackback
RSS 2.0