hooooooost

Åååh, mitt halsont är borta men nu har jag rethosta och jag kan knappt hålla upp ögonen! Skitjobbigt, har suttit och skrattat åt Erikas sång hela lunchen och ätit keso... Inte så piggt, alltså. Funderar på att fara hem och sova lite tills kören ikväll, vill väldigt gärna vara med och sjunga i kyrkan, det kommer nog vara ganska coolt. Fast sedan känns det som om jag nog ska stanna hemma imorn och sova in helgen. Icke att förglömma måste jag ju jobba på lördagmorgon!

Har börjat längta efter julen, hoppas det inte är för tidigt? Vill bara gosa ner mig i soffan i pyjamas, se på Love Actually utan att bli lolad åt och vara varm medans det är kallt utanför, hihi! Fick Lucia-låten på hjärnan imorse, dessutom... Och Erika hade värsta jullinnet på sig idag... och Vickie spelar julspelet, kaninen som hoppar på klockorna. ÅÅH, ALLT TALAR FÖR ATT JULEN SNART ÄR HÄR!
Tyvärr lever jag ju i en neggopeggo-klass som tydligen bara HATAR julen! USCH FÖR ER! Julen är det godaste som finns, och det har inget att göra med min pappas jobb på något sätt! Avskyr ibland trångsynta personer.

Ordbajsningar
Postat av: TESS!

jag drack julmust idag :D

2008-10-16 @ 18:27:59
URL: http://modertheresa.blogg.se/
Postat av: LINN

aaaaaaaah julspelet!!!!! basta tidsfordrivet som fanns.



jag har en overraskning. las min blogg.

2008-10-17 @ 05:09:08
Postat av: Hanna

"Vill bara gosa ner mig i soffan i pyjamas, se på Love Actually utan att bli lolad åt och vara varm medans det är kallt utanför"

Alltså jag är FETT på! :D

2008-10-19 @ 11:06:28

ORDBAJSA HÄR, Y'ALL:

Ingen anonymitet, tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Ordbajsning:

Trackback
RSS 2.0